PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی جهت خرید گوشی اندرویدی

New Solid Snake
11-10-2011, 21:13
سلام دوستان من میخواستم گوشی xperia neo رو بگیرم ولی بازم شک دارم و حالا نظرم روی i9000 galaxy s هستش حالا چند تا سوال دارم چون خیلی وقته که از عرضه این گوشی میگذره خرید این گوشی منطقی هستش و آخرین ورژن اندرویدی که براش اومده چیه؟
این گوشی هنوز هم رنکینگ فوق العاذه ای داره تو gsmarena رتبه 3 رو داره!
راهنمایی کنین ممنون میشم
:11:

New Solid Snake
11-10-2011, 22:26
دوستان عزیز در کل یه جورایی بن arc و neo و i9000 galaxy s موندم
galaxy خیلی از اون دو تا عقب تره؟

Pedram_mrn
11-10-2011, 23:16
من گلکسی دارم ازش راضی نیستم هفته ای دوبار رام عوض میکنم تو خرید آرک و نئو شک نکن گلکسی هیچی بیشتر از اینا نداره

sAeEd_kHaAn
12-10-2011, 10:32
ارک ار گلکسی بهتره و جدید تره و دوربینش بهتره و خوشگلتره و ... اما من بهت desire s رو پیشنهاد میدم :دی

New Solid Snake
12-10-2011, 13:05
ارک ار گلکسی بهتره و جدید تره و دوربینش بهتره و خوشگلتره و ... اما من بهت desire s رو پیشنهاد میدم :دی

ممنون دوست عزیز ولی تنها برتری desire s به arc اینه که desire s رم بالاتربی داره ولی در بقیه موارد arc بالاتره البته این نظر منه

shahin_100
12-10-2011, 13:59
من خودم i9000 galaxy s داشتم که دیروز رفتم arc گرفتم . آرک خیلی بهتره ( از نظر سرعت و زیبایی و دوربین ) ولی فقط از یک چیزش خوشم نیومد ! جای دکمه های i9000 galaxy s خیلی بهتر هست . مثلا کلید power و صداش خیلی خوب بود ولی جای این ها در آرک خیلی خوب نیست . آخرین ورژن آندرویدی هم که برای i9000 galaxy s اومده 2.3.4 هست با پشتیانی کامل از زبان فارسی . اگه من بودم آرک می گرفتم ولی i9000 galaxy s هم خیلی گوشی خوبی هست . توی سایت ها تحقیق بکن ویژگی های هر کدومش رو در نظر بگیر ببین کدومش رو می پسندی بعد برو بگیر .
یکی از ویژگی های برتر آرک نسبت به گالکسی دوربین اونه که توی شب هم خیلی خوب عکس و فیلم می گیره حتی پشت گوشی یک میکروفون دیگه هم داره تا کیفیت ضبط صدا هنگام فیلم برداری بهتر بشه .
این نظر شخصیه منه ----> کار کردن با گوشی گالکسی راحت تر از آرک هست

New Solid Snake
12-10-2011, 17:17
من خودم i9000 galaxy s داشتم که دیروز رفتم arc گرفتم . آرک خیلی بهتره ( از نظر سرعت و زیبایی و دوربین ) ولی فقط از یک چیزش خوشم نیومد ! جای دکمه های i9000 galaxy s خیلی بهتر هست . مثلا کلید power و صداش خیلی خوب بود ولی جای این ها در آرک خیلی خوب نیست . آخرین ورژن آندرویدی هم که برای i9000 galaxy s اومده 2.3.4 هست با پشتیانی کامل از زبان فارسی . اگه من بودم آرک می گرفتم ولی i9000 galaxy s هم خیلی گوشی خوبی هست . توی سایت ها تحقیق بکن ویژگی های هر کدومش رو در نظر بگیر ببین کدومش رو می پسندی بعد برو بگیر .
یکی از ویژگی های برتر آرک نسبت به گالکسی دوربین اونه که توی شب هم خیلی خوب عکس و فیلم می گیره حتی پشت گوشی یک میکروفون دیگه هم داره تا کیفیت ضبط صدا هنگام فیلم برداری بهتر بشه .
این نظر شخصیه منه ----> کار کردن با گوشی گالکسی راحت تر از آرک هست

دوست عزیز مبارکت باشه، داری منو نگران میکنی مگه صدای arc بده؟منظورت کیفیت صدا هستش یا بلندی صدا:41:

sAeEd_kHaAn
12-10-2011, 17:25
ممنون دوست عزیز ولی تنها برتری desire s به arc اینه که desire s رم بالاتربی داره ولی در بقیه موارد arc بالاتره البته این نظر منه

و رم بالاتری داره و حافظه داخلی بالاتری داره و کیفیت ساخت و کیفیت بدنه بالاتری داره و اینترفیس بالاتری داره و ... :دی کلا اینترفیس ارک داغونه جنس بدنشم نا امید کنندست (نظر شخصی )
الان پارسا میاد برتری های ارک رو هم میگه طبق معمول :دی

shahin_100
13-10-2011, 17:00
دوست عزیز مبارکت باشه، داری منو نگران میکنی مگه صدای arc بده؟منظورت کیفیت صدا هستش یا بلندی صدا:41:

نه . کیفیت صدای دو تاشون خوبه . مثل همه تقریبا . منظورم من جای دکمه های بلندی صدا و کلید power روی گوشی بود که کار کردن با اون ها کمی برای من سخته ( شاید برای اینه که هنوز عادت نکردم )
اینترفیس galaxy هم بهتر از آرک هست .

FC.Barcelona
13-10-2011, 20:40
به نظر من بین اینها arc بهتره

Хоссейн
13-10-2011, 22:18
و رم بالاتری داره و حافظه داخلی بالاتری داره و کیفیت ساخت و کیفیت بدنه بالاتری داره و اینترفیس بالاتری داره و ... :دی کلا اینترفیس ارک داغونه جنس بدنشم نا امید کنندست (نظر شخصی )
تعصب شما تا این حد نسبت به یک برند کودکانه و مسخره و خنده داره
شما به جای راهنمایی فقط گمراه می کنی , بقیه گوشی ها رو می بری زیر سوال فقط اچ تی سی پیشنهاد میدی
من اگه از گوشی سرم نمیشد و اطلاعات نداشتم با این پست شما قطعا از کنار ارک ردم نمشدم چه برسه بخوام بخرم
+
دوست عزیزی که می خوای آرک بخری تو خریدش شک نکن چون واقعا گوشی خوبیه و هیچکدوم از این مشکلات گفته شده رو نداره

pointless
13-10-2011, 22:48
دوستان
با در نظر گرفتن همه جوانب
آرک یا اس پلاس؟

malkemid
13-10-2011, 22:51
سلام دوستان من میخواستم گوشی xperia neo رو بگیرم ولی بازم شک دارم و حالا نظرم روی i9000 galaxy s هستش حالا چند تا سوال دارم چون خیلی وقته که از عرضه این گوشی میگذره خرید این گوشی منطقی هستش و آخرین ورژن اندرویدی که براش اومده چیه؟
این گوشی هنوز هم رنکینگ فوق العاده ای داره تو gsmarena رتبه 3 رو داره!
راهنمایی کنین ممنون میشم
:11:

سلام

ببین من خودم گلکسی اس دارم...واقعا عالیه...تنها و تنها 1 ایراد داره از نظر من و اون نداشتن فلاشه...که من چون زیاد اهل عکس با گوشی نیستم مهم نیست برام...شاید واسه شما مهم باشه...ولی دوربینش خوبه...البته در مقابل اکسپریا احتمالا ضعیفتره.

اگه مشکلت تاریخ عرضه گلکسی اس هست، باید بگم که نگران نباش...سامسونگ داره عالی این گوشی رو ساپورت می کنه و آندروید 4 هم بیاد به احتمال 95% واسه گلکسی اس میاد...اگر هم نیومد رام غیر رسمی که صد درصده...ولی سونی معمولا ساپورت فوق العاده ای نداره!خصوصا تو عرضه رام

از نظر صفحه نمایش و زاویه دید و اینها هم گلکسی سره...الیته اختلاف شاید خیلی زیاد نباشه...

از نظر پردازنده گرافیکی هم گلکسی سره...سی پی یو ها که فرکانسشون یکیه...

از نظر باتری "روی کاغذ" یعنی سایت gsmarena بازم گلکسی سره..

بلوتوث 3 داره گلکسی و اکسپریا 2 داره...

طراحی که سلیقه ایه ولی من به شخصه از اون 3 تا دکمه ضایع پایین اکسپریا خوشم نمیاد...

از نظر وزن و ابعاد بازم گلکسی وضعیت بهتری داره...

از نظر تعداد رام که واقعا گلکسی سره....با دنیایی از رام های مختلف مواجه میشی که می تونی دقیقا اونی که می خوای رو بگیری...

رام های galnet miui که از نظر گرافیکی فوق العاده زیبا هست و اینترفیس دگرگون شده ای نسبت به آندروید داره برای گلکسی بصورت هفتگی ساپورت میشه....از زیبایی این رام هرچی بگم کم گفتم مایل بودی تو یوتوب سرچ کن ببین.

ساپورت فارسی سامسونگ عالیه و هیچ مشکلی از این بابت نخواهی داشت...اکسپریا رو نمی دونم.

اینهایی که گفتم نقاط قوت گلکسی بود ...در مورد برتریهای اکسپریا اطلاعی ندارم.(اکسپریا خروجی HDMI داره که گلکسی نداره...خروجی تلویزیون داره گلکسی که بصورت این کابل 3 رنگه هاست و احتمالا ضعیفتر از اکسپریا هست تو این زمینه.)

ولی بازم میگم اگه نگرانیت تاریخ عرضه هست، اصلا فکرشم نکن...

موفق باشید.

FC.Barcelona
14-10-2011, 02:59
دوستان
با در نظر گرفتن همه جوانب
آرک یا اس پلاس؟
به نظر من ارک

sAeEd_kHaAn
14-10-2011, 09:58
تعصب شما تا این حد نسبت به یک برند کودکانه و مسخره و خنده داره
شما به جای راهنمایی فقط گمراه می کنی , بقیه گوشی ها رو می بری زیر سوال فقط اچ تی سی پیشنهاد میدی
من اگه از گوشی سرم نمیشد و اطلاعات نداشتم با این پست شما قطعا از کنار ارک ردم نمشدم چه برسه بخوام بخرم

اولا یکم معدبانه ترم پست بدی جای دوری نمیره ثانیا من تو این پستم عیبی از ارک گفتم ؟ اینترفیس که مشخصه کیفیت بدنه هم مشخصه شما ظاهرا هنوز دستت نگرفتی گوشی رو از روی عکس نظر میدی اگه چیزی تو این پست من خلاف واقعیت هست بگو منم بدونم حتما یا جواب این سوالمو میدی یا حرفتو پس میگیری منظرم

Хоссейн
14-10-2011, 10:53
اولا یکم معدبانه ترم پست بدی جای دوری نمیره ثانیا من تو این پستم عیبی از ارک گفتم ؟ اینترفیس که مشخصه کیفیت بدنه هم مشخصه شما ظاهرا هنوز دستت نگرفتی گوشی رو از روی عکس نظر میدی اگه چیزی تو این پست من خلاف واقعیت هست بگو منم بدونم حتما یا جواب این سوالمو میدی یا حرفتو پس میگیری منظرم
شما هم اگه درست راهنمایی کنی اتفاقی نمیوفته
عیبی نگفتی گوشی رو داغون کردی و واسه من مهم نیست مهم اینه که شما اطلاعات غیر واقعی میدی
اینترفیس کاملا سلیقه ای شما میتونی مقایسه کنی بگی این از اون قشنگتره یا بهتره نه اینکه بگی اینترفیس آرک داغونه تا کسی که می خواد بخره و هنوز گوشی رو ندیده فکر کنه اینترفیسش پیچیده و مسخرست.من اینترفیس ساده آرک رو دوست دارم
جنس بدنه نا امید کننده یعنی چی!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نزدیک 2 ماه آرک دارم جنس بدنش نگم فوق العاده ولی خیلی خوبه
حرفم کلی بود تو همه تاپیک ها شما کارت همینه
من سونی رو دوست دارم و همچنین اچ تی سی رو و از سامسونگ بدم میاد ولی این دلیل نمیشه که اگه بخوام یه گوشی تا 700 تومن بگیرم نرم سراغ gsII
از رو امضات میشه فهمید موضعت نسبت به یه برند , به سه تا کلمه چیه منم نه حوصله چنین بحثایی رو دارم نه خوشم میاد , شمام اگه می خوای راهنماییی کنی رنگ احساستو تغییر بده چون کاری که می کنی راهنمایی نیست

sAeEd_kHaAn
14-10-2011, 11:56
شما هم اگه درست راهنمایی کنی اتفاقی نمیوفته
عیبی نگفتی گوشی رو داغون کردی و واسه من مهم نیست مهم اینه که شما اطلاعات غیر واقعی میدی
اینترفیس کاملا سلیقه ای شما میتونی مقایسه کنی بگی این از اون قشنگتره یا بهتره نه اینکه بگی اینترفیس آرک داغونه تا کسی که می خواد بخره و هنوز گوشی رو ندیده فکر کنه اینترفیسش پیچیده و مسخرست.من اینترفیس ساده آرک رو دوست دارم
جنس بدنه نا امید کننده یعنی چی!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نزدیک 2 ماه آرک دارم جنس بدنش نگم فوق العاده ولی خیلی خوبه
حرفم کلی بود تو همه تاپیک ها شما کارت همینه
من سونی رو دوست دارم و همچنین اچ تی سی رو و از سامسونگ بدم میاد ولی این دلیل نمیشه که اگه بخوام یه گوشی تا 700 تومن بگیرم نرم سراغ gsII
از رو امضات میشه فهمید موضعت نسبت به یه برند , به سه تا کلمه چیه منم نه حوصله چنین بحثایی رو دارم نه خوشم میاد , شمام اگه می خوای راهنماییی کنی رنگ احساستو تغییر بده چون کاری که می کنی راهنمایی نیست

شما هرکی بر خلاف سلیقت چیزی بگه بهش توهین میکنی؟ رمش پایینتره حافظه داخلیش پایینتره کیفیت بدنش پایینتره حقیقته و چند تا عیب دیگه
خوب مشخصه دیگه چون تو ارک داری فکر میکنی بهترین گوشی دنیاست هرکسی هم بگه عیب داره بهت بر میخوره کیفیت بدنه ارک فاجه هست در مقابل کیفیت گوشی های اچ تی سی و موتو حالا ترک خوردنش به کنار
من همه نوع گوشی پیشنهاد میدم یکم تو همین سایت بچرخی همه چیز میاد دستت عزیز من روزی چند ساعت وقت میزارم تو این سایت مثل شما نیستم یکی 2 روز بیام دیگه پیدام نشه بر موضع خودمم محکم ایستادم نظرمم میگم مسلما کسی بخواد 500 تومن پول بده همینجوری نیمیره گوشی بگیره اینجا از من و امثال من مشاوره میگیره خودشم با گوشی کار میکنه اگه خوشش اومد میگیره
شما هم ارک مبارکت باشه باهاش حال کن

New Solid Snake
14-10-2011, 17:50
دوستان عزیز درودی دوباره
من اینجا یه پست زدم دعوا شد، در حالیکه که فقط راهنمایی میخواستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل از همتون بابت راهنمایی هاتون ممنونم شاید اگه نیازهامو از یه گوشی میگفتم چنین اتفاقی نمی افتاد.
من خودم بین arc و neo و i9000 galaxy s مونده بودم،با توصیه دوستان neo رفت بیرون جاش desire s اومد در کل بازم 3 تا انتخاب شد.در جواب به اون دوستمون که درباره برتری های galaxy s گفته بود هیچ شکی نیست چون از رتبه اون تو رنکینگ جهانی معلومه که چه گوشی خوبی هستش ولی من هرچه فکر میکنم میبینم که دوربین گوشی هم واسم مهمه پس نمیتونم به galaxy s فکر کنم در حالیکه که خیلی دوسش داشتم با اون صفحه super amoled
در جواب به اون دوستمون که در مورد desire s پافشاری میکرد اونم یه گوشی اندرویدی خوبیه ولی فکر نکنم دوربینش به arc برسه ولی باز هم ممنون
پس با توجه به اینکه یه گوشی اندرویدی خوب با دوربین خوب میخواستم فعلا با این بودجه حول حوش 500 تا 550 نباید به غیر arc به چیز دیگه ای فکر کنم!
از همه دوستان عزیز ممنونم:40::11:

.:PAR3A:.
14-10-2011, 18:14

اینترفیس کاملا رد میشه ، اینترفیس جدید سونی اتفاقا خیلی جالبه... حداقل مثل سنس معنای رم خالی از بین نمیره :دی

جنس بدنه رو باید قبول کرد که تعریفی نداره...

شما هرکی بر خلاف سلیقت چیزی بگه بهش توهین میکنی؟ رمش پایینتره حافظه داخلیش پایینتره کیفیت بدنش پایینتره حقیقته و چند تا عیب دیگه
رم 768 واسه ی گوشی تک هسته ای بی معناست...
حافظه داخلی هم :-دبلیو به کل...
کیفیت بدنه موافقم...
چند تا عیب دیگه؟؟؟
در عوض :
USB Host
دیزاین خیلی خوشگل تر
صفحه بهتر
دوربین بهتر
صدای بهتر
پشتیبانی سونی + دولوپر ها

من اینجا یه پست زدم دعوا شد، در حالیکه که فقط راهنمایی میخواستم
توی اکثر تاپیک های مشاوره به خاطر تعصب سعید این مشکلا پیش اومده...

sAeEd_kHaAn
14-10-2011, 18:23
دوستان عزیز درودی دوباره
من اینجا یه پست زدم دعوا شد، در حالیکه که فقط راهنمایی میخواستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل از همتون بابت راهنمایی هاتون ممنونم شاید اگه نیازهامو از یه گوشی میگفتم چنین اتفاقی نمی افتاد.
من خودم بین arc و neo و i9000 galaxy s مونده بودم،با توصیه دوستان neo رفت بیرون جاش desire s اومد در کل بازم 3 تا انتخاب شد.در جواب به اون دوستمون که درباره برتری های galaxy s گفته بود هیچ شکی نیست چون از رتبه اون تو رنکینگ جهانی معلومه که چه گوشی خوبی هستش ولی من هرچه فکر میکنم میبینم که دوربین گوشی هم واسم مهمه پس نمیتونم به galaxy s فکر کنم در حالیکه که خیلی دوسش داشتم با اون صفحه super amoled
در جواب به اون دوستمون که در مورد desire s پافشاری میکرد اونم یه گوشی اندرویدی خوبیه ولی فکر نکنم دوربینش به arc برسه ولی باز هم ممنون
پس با توجه به اینکه یه گوشی اندرویدی خوب با دوربین خوب میخواستم فعلا با این بودجه حول حوش 500 تا 550 نباید به غیر arc به چیز دیگه ای فکر کنم!
از همه دوستان عزیز ممنونم:40::11:

من کلا پستای جنجالی میدم :دی
اگه همون اول دوربین رو مهمتر از بقیه موارد گفته بودی منم میگفتم ارک بگیر ولی مشکلاتشو هم گفتم حالا که دوربین اینقدر مهمه برایت با این بوجه همون ارک رو بگیر مبارکت باشه

اینترفیس کاملا رد میشه ، اینترفیس جدید سونی اتفاقا خیلی جالبه... حداقل مثل سنس معنای رم خالی از بین نمیره :دی

جنس بدنه رو باید قبول کرد که تعریفی نداره...

رم 768 واسه ی گوشی تک هسته ای بی معناست...
حافظه داخلی هم :-دبلیو به کل...
کیفیت بدنه موافقم...
چند تا عیب دیگه؟؟؟
در عوض :
USB Host
دیزاین خیلی خوشگل تر
صفحه بهتر
دوربین بهتر
صدای بهتر
پشتیبانی سونی + دولوپر ها

توی اکثر تاپیک های مشاوره به خاطر تعصب سعید این مشکلا پیش اومده...
و پارسا وارد میشود :دی
اتفاقا چون با اینترفیسش کار کردم میگم بدردبخور نیست شایدم توقع من بالا هست : دی
بازم رم خالی ای خدا .... اونجا میگی رم به کار نمیاد اینجی میگی رم خالی برتریه بد بگین من متعصبم :دی به نظر من صفحش هم که زیاد کیفیتی نداره زاویه دیدیش که مرخصه کلا ولی گوشی بدی نیست اما 500 نمیارزه :دی

14-10-2011, 18:52
بازم رم خالی ای خدا .... اونجا میگی رم به کار نمیاد اینجی میگی رم خالی برتریه بد بگین من متعصبم :دی
رم خالی واسه تماس گرفتن نیاز نیست... ولی وقتی یه اپلیکیشن وا کنی :-اس اس میشه همه چی :دی

به نظر من صفحش هم که زیاد کیفیتی نداره زاویه دیدیش که مرخصه کلا ولی گوشی بدی نیست اما 500 نمیارزه :دی
بهراد مقایسه با سنسیشن گذاشت دیگه... برایتنسش کاملا سر بود... تنها مشکلی که صفحش داره اینه که وقتی از زاویه دید اسپیکر تماس گوشی بخوای نگاه کنی اوضاع خراب میشه :-" :-دبلیو :|

sAeEd_kHaAn
14-10-2011, 19:04
رم خالی واسه تماس گرفتن نیاز نیست... ولی وقتی یه اپلیکیشن وا کنی :-اس اس میشه همه چی :دی

بهراد مقایسه با سنسیشن گذاشت دیگه... برایتنسش کاملا سر بود... تنها مشکلی که صفحش داره اینه که وقتی از زاویه دید اسپیکر تماس گوشی بخوای نگاه کنی اوضاع خراب میشه :-" :-دبلیو :|

اتفاقا سری اولی عکس های مقایسش کاملا گویای وافعیت بود تو دیگه چرا پارسا ؟ اونجا تمام عکسا داد میزدن کیفیت کدوم بهتره
سری دوم رو نمیدونم چطوری تنظیم کرد که اوضاعو به نفع گوشی خودش کنه تابلو ترین مقایسه ای که میشد انجام داد از ادم حرفه ای مثل تو بعیده

در مورد رم خالی بازم پیچوندی اما بیخیال

14-10-2011, 20:23
اتفاقا سری اولی عکس های مقایسش کاملا گویای وافعیت بود تو دیگه چرا پارسا ؟ اونجا تمام عکسا داد میزدن کیفیت کدوم بهتره
سری دوم رو نمیدونم چطوری تنظیم کرد که اوضاعو به نفع گوشی خودش کنه تابلو ترین مقایسه ای که میشد انجام داد از ادم حرفه ای مثل تو بعیده
درسته... ولی مشخص بود که دلیلش چیه ، اونم این بود که فوکس دوربین روی سنسیشن بود و نور صفحه آرک هم بیشتره... کسی که یه کمی از گرافیک و عکاسی اطلاعات داشته باشه میتونه تشخیص بده...
آدم حرفه ای مثل من که خوب من اصلا در حد حرفه ای نیستم ، ولی این نکته رو میدونیم که بهراد تجربه و دانش خیلی زیادی در رابطه با گوشی داره و واقعا این بند حرفت :||| بود...
راجع به رم خالی هم خودت میدونی رم خالی کم = دردسره...
راستی بقیه بحث رو توی پروفایل ادامه بده ، تاپیکای مشاوره رو پوکوندیم :دی

New Solid Snake
14-10-2011, 23:11
من کلا پستای جنجالی میدم :دی
اگه همون اول دوربین رو مهمتر از بقیه موارد گفته بودی منم میگفتم ارک بگیر ولی مشکلاتشو هم گفتم حالا که دوربین اینقدر مهمه برایت با این بوجه همون ارک رو بگیر مبارکت باشه

دوست عزیز ممنون دوربین desire s چه طوره؟arc چقدر سرتره؟(از لحاظ دوربین)

sAeEd_kHaAn
15-10-2011, 12:22
دوست عزیز ممنون دوربین desire s چه طوره؟arc چقدر سرتره؟(از لحاظ دوربین)

دوربین desire s خوبه ولی مسلاما به ارک نمیرسه اگه دوربین جزو اولویت های اصلیت هست تو این رنج همون ارک رو داری فقط

p30worldtizhosh
15-10-2011, 21:16
نظرتون در مورد Xperia Ray چیه ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید