مشاهده نسخه کامل
: فلشم باز نمیشه و فرمت میخواد!
سلام.
دو سه تا فلش تا حالا تست کردم رو سیستمم ولی باز نمیشه چند ماهه و میگه نیاز به فرمت داری، وقتی میزنم فرمت کن هم خطا میده که ویندوز قادر به فرمت نیست. یه ویندوز دیگه رو سیستمم دارم، اون رو هم تست کردم مسئله مشابهه! یک ماهه نیاز به کار با فلش دارم و هیچ کاری نمیتونم بکنم! چه کارش باید بکنم؟
دوستان کسی نظری نداره؟
البته یکی از دوستان میگه راه زیر جواب میده :
1-روی My computer کلیک راست
2- گزینه managment
3- گزینه disk managemet
4- بعد این جا لیست کل پارتیشن ها رو می بینید .
حالا در این قسمت روی پارتیشن فلش مموری کلیک راست کرده و فرمت .
بعد فلش بالا میاد
اما یه مشکل هست و اون اینکه disk managemet من غیر فعاله! چهع کار باید بکنم؟
Mr.reCoder
12-10-2011, 13:07
بیا! از این برنامه استفاده کن (استفاده اش خیلی ساده است فقط فلش درایو مورد نظرت رو انتخاب کن بعد format!!!):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا! از این برنامه استفاده کن (استفاده اش خیلی ساده است فقط فلش درایو مورد نظرت رو انتخاب کن بعد format!!!):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون، تست کردم اما نشد که نشد. آخه فکر میکنم مشکل از فلش نیست اصلا. چون دو تا فلش تازه خریداری شده رو تست کردم و هر دو مشکل رو داشت! مشکل فکر میکنم از ویندوزه، راهی برای رفعش پیشنهاد ندارین؟
Mr.reCoder
13-10-2011, 09:30
ببین مشکل از USB سیستم نیست؟ مثلا ورژن usb و فلش احتمالا باید سازگار باشه. از usb های پشت سیستم استفاده کن. usb های جلو بسیاری از موارد من دیدم که با فلش ها سازگار نیست!!!
مشکل از ویندوز نباید باشه چون 2 تا ویندوز داری دیگه آره؟؟
ببین مشکل از USB سیستم نیست؟ مثلا ورژن usb و فلش احتمالا باید سازگار باشه. از usb های پشت سیستم استفاده کن. usb های جلو بسیاری از موارد من دیدم که با فلش ها سازگار نیست!!!
مشکل از ویندوز نباید باشه چون 2 تا ویندوز داری دیگه آره؟؟
آره، اما هم رو دو تا ویندوز چک کردم و هم روی یو اس پی های مختلف موجود سیستم. بحث سازگاری رو نمیدونم چی بگم اما قبلا با همین فلش روی سیستم تست کرده بودم کار میکرد، مثلا یه ماه پیش
yaghobonline
13-10-2011, 19:16
آره، اما هم رو دو تا ویندوز چک کردم و هم روی یو اس پی های مختلف موجود سیستم. بحث سازگاری رو نمیدونم چی بگم اما قبلا با همین فلش روی سیستم تست کرده بودم کار میکرد، مثلا یه ماه پیش
اگه فلش ها روی سیستم دیگه کار می کنند و رو سیستم خودت مشکل دارن مشکل از سیستم خودت هستش
معمولا usb های جلوی کیس استاندارد لازم رو ندارند و قادر به خوندن بعضی فلش ها نیستند
یه دیوایس دیگه مثل دوربین عکاسی یا موبایل که با usb کار می کنه رو سیستم تست کن ببین جواب می گیری یا نه
البته اگه جواب گرفتی دلیل بر خراب بودن فلش ها نیست !
اگه فلش ها روی سیستم دیگه کار می کنند و رو سیستم خودت مشکل دارن مشکل از سیستم خودت هستش
معمولا usb های جلوی کیس استاندارد لازم رو ندارند و قادر به خوندن بعضی فلش ها نیستند
یه دیوایس دیگه مثل دوربین عکاسی یا موبایل که با usb کار می کنه رو سیستم تست کن ببین جواب می گیری یا نه
البته اگه جواب گرفتی دلیل بر خراب بودن فلش ها نیست !
وسیه ای برای تست ندارم اما فلشها توی یک کامپیوتر دیگه کار کردن . آیا ممکنه از نظر نرم افزاری، رجیستری، چیزی چک بشه ؟ من فکر میکنم احتمال غیر فعال شدن این قسمت هست. چون بعضا چیزایی تو کامپیوترم غیر فعال شده. کسی از بچه ها از رجیستری نمیتونه پیشنهادی بده برای راه اندازیش؟
جالبه! الکی به تنظیمات منیج منت ور رفتم، یهو دیدم فلش باز میشه اما فایل نمیشه توش ریخت و خطایی میده با این مضمون که نمیتونه فایل رو پیدا کنه، مطمئن بشین که مسیر صحیح هست یا اسم رو درست وارد کردین. (خواستم عکس بذارم گزینه ی آپلود نیافتم)، کسی میدونه چجوری متونم رفعش کنم؟
mohsen_n94
03-02-2012, 00:14
مشكل به خاطر رجيستريه ويندوزه. شما يه سرچ بزن تو گوگل در مورد write protect شدن مشكلت حل ميشه.
يه برنامه كوچيم هم بود كه اين مشكل رو رفع ميكرد كه اگه پيداش كردم ميزازم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.