ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموش شدن لپ تاپ

atefeh412
11-10-2011, 14:11
سلام دوستان نمیدونم مشکل لپ تاپم به این تایپیک ربط داره یا نه؟ لپ تاپم جدیدا یهو خاموش میشه. نمیدونم چشه . اصلا آلارم هم نمیده. بنظرتون چشه؟؟؟؟:20:

F R E E M A N
11-10-2011, 14:38
دقیقا نمیشه گفت این مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری ، باید یک سری تستها انجام بشه
مثلا وارد حالت safe mode ویندوز شده و با سیستم کار کن ببین باز هم خاموش میشه
یا وارد تنظیمات بایوس شده و اگر سیستم تست داره امتحان کن

azadeh2007
17-10-2011, 07:25
احتمالا فنش درست كار نمي كنه.

linkinpark20
17-10-2011, 08:30
سلام دوستان نمیدونم مشکل لپ تاپم به این تایپیک ربط داره یا نه؟ لپ تاپم جدیدا یهو خاموش میشه. نمیدونم چشه . اصلا آلارم هم نمیده. بنظرتون چشه؟؟؟؟:20:

احتمال زیاد یا از قسمت تغذیه(پاور) هست یا از رم یا از فن:31: ولی اگه وقتی یک برنامه سنگین باز میکنی این جوری میشه از رم هست ولی اگه مثلا داری آهنگ گوش میدی یا فیلم میبینی یا کارایی که نیاز به رم ندارن خاموش میشه احتمالا از قسمت تغذیه لپ تاپتت هست:5:

Xilevens
17-10-2011, 18:44
احتمال زیاد یا از قسمت تغذیه(پاور) هست یا از رم یا از فن:31: ولی اگه وقتی یک برنامه سنگین باز میکنی این جوری میشه از رم هست ولی اگه مثلا داری آهنگ گوش میدی یا فیلم میبینی یا کارایی که نیاز به رم ندارن خاموش میشه احتمالا از قسمت تغذیه لپ تاپتت هست:5:

دوست عزیز موقع آهنگ گوش دادن بیشترین قطعه درگیر رم هست

---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------

چندتا احتمال هست
یا ویروسی شده سیستم
یا زیاد داغ میکنه و فن ها گردش متناسب ندارن
یا از تغذیه سیستم
خیلی خیلی مواظب باش که اگه مورد سوم باشه
احتمال هست حتی به هارد دیسک هم آسیب برسونه
اگه دمای لپتاپ زیاد بالا نمیره من باز احتمال میدم مورد ویروس باشه

atefeh412
19-10-2011, 11:36
ممنون از همه. فقط 1 سوال من خودم میتونم بفهمم فنش مشکل داره یا نه؟ راهی واسه تست کردنش هست؟

Gholamreza96
19-10-2011, 15:44
سلام من فکر نمي کنم مشکل از فن باشه چون مشکلات فن اغلب سيستم را ريستارت مي کنه نه خاموش
فقط يه سئوال سيستم شما فقط در حالتي که از باطري استفاده ميکنه خاموش ميشه يا با برق شهر هم خاموش مي شه ؟

atefeh412
20-10-2011, 00:42
فقط يه سئوال سيستم شما فقط در حالتي که از باطري استفاده ميکنه خاموش ميشه يا با برق شهر هم خاموش مي شه ؟[/QUOTE]

1بار باطری و برق با هم چک کردم خاموش شد. ولی با باطری تنها خاموش نمیشد تا امروز:41: