ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید لپ‌تاپ با کاربرد خانگی/اداری با بودجهٔ ۷۰۰ الی ۸۰۰

Leyth
10-10-2011, 22:18
سلام.

یکی از دوستان من می‌خواد لپ‌تاپی با این کاربرد و این بودجه بخره. سقف نهایی بودجه ۸۰۰ هزار تومنه (با ۲۰ - ۳۰ تومن این ور اونور) - پیشاپیش اگه تاپیک مشابهی با این شرایط بود من عذرخواهی می‌کنم.

کارش بیشتر اداری، اینترنت، برنامه‌نویسی معمولی، برنامه‌های کاربردی متوسط و نرم‌افزارای آموزشی و از این قبیله. حالا کارهای معمولی‌تر مثل نگاه کردن فیلم و گوش کردن آهنگ با هدست هم روش.
بازی خیلی کم انجام میده، ولی سیستم اونقدر پایین نباشه که نشه بازی‌های روز و ریلیزهای پیش‌رو رو به عنوان تست هم که شده نصب کرد.
ترجیح روی پردازندهٔ i5 و رم ۴ گیگ و حجم هارد 350 یا 500 با گرافیک متوسطه (مثلا دنبال gts560 یا 6690 نیست ولی گرافیک چرت و معمولی هم نه.)
مدل ترجیحا وایرلس و بلوتوث داشته باشه. چیزای دیگه مثل وب کم و غیره مهم نیست که باشن یا نباشن.
برندش مهم نیست. داشتن یا نداشتن سیستم عامل هم اصلا مهم نیست.

ممنون.

Mr.Mazmamfi
10-10-2011, 22:29
پیشاپیش اگه تاپیک مشابهی با این شرایط بود من عذرخواهی می‌کنم.
این دفعه میپذیریم ولی دفعه بعد تکرار نشه :18::46:

کارش بیشتر اداری، اینترنت، برنامه‌نویسی معمولی، برنامه‌های کاربردی متوسط و نرم‌افزارای آموزشی و از این قبیله. حالا کارهای معمولی‌تر مثل نگاه کردن فیلم و گوش کردن آهنگ با هدست هم روش.
مدل های 15 اینچ :
از برند ایسر مدل 5750 و 5755 :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و

از برند hp مدل 4530 :

البته فکر میکنم این مدلو باید بدون گارانتی و یا با گارانتی های متفرقه بخره .

(مثلا دنبال gts560 یا 6690 نیست ولی گرافیک چرت و معمولی هم نه.)

دیگه چی میخوایی ؟ قلیون بیارم خدمتتون .
تو مدل هایی که گفتم بهترین گرافیک رو مدل های ایسر دارن . تازه بازم بعضی از بازیهارو تو حالت high نمیتونه اجرا کنه .

مدل ترجیحا وایرلس و بلوتوث داشته باشه. چیزای دیگه مثل وب کم و غیره مهم نیست که باشن یا نباشن.
زوریه ، رو همه ی مدل ها داره . :31:

Leyth
11-10-2011, 19:58
ممنون.

این 5755 مورد پسنده، قیمت دقیقش چنده؟ اگه ۹۰۰ هزار تومنه که بودجه نمیرسه.
در مورد 5750 خوندم که صفحه نمایشش برای کارهای بیرون از خونه خوب نیست، و همچنین حین حمل هم آسیب‌پذیره. اینا رو نمیشه کاریش کرد؟ ـــ کارمند و اتوبوس و مترو و مشکلاتش ... ـــ

آیا یه چیز دیگه با همین خصوصیات، ولی ارزونتر میشه پیدا کرد؟ مثلا i5 باشه ولی کارت گرافیکش ضعیف‌تر؟ یا حتی i3 ؟
اونور بودجه رو گفتید ولی اینور بودجه رو نه :دی
یه i3 با کارایی خوب و مشخصات مشابه هم معرفی می‌کنید که دور و بر 600 باشه؟

دیگه چی میخوایی ؟ قلیون بیارم خدمتتون .
اونم بد نیست اگه زحمتی نباشه. ;)

FC.Barcelona
13-10-2011, 14:32
بدنه 4530 محکم تر از 5750 هست و صفحه نمایشش هم بهتر هست پس اگه صفحه نمایش خوب و بدنه نسبتا محکم میخواهید بهتره 4530 را بردارید