مشاهده نسخه کامل
: ذخیره تصویر از طریق وی بی در بانک اطلاعاتی مرتبط
سلام
یه فرم ثبت نام طراحی کردم
میخواستم اطلاعات شخصی رو ثبت کنم به همراه یک عکس از اون شخص
همه کاراش درسته فقط مونده که این کارش درست بشه
چجوری باید یک عکس از کاربر ارسال بشه به برنامه و داخل رکورد مربوط به خودش ذخیره بشه؟
خواهش میکنم کمک کنین خیلی حیاتیه
ممنون
moshaveran
11-10-2011, 07:54
سلام
یه فرم ثبت نام طراحی کردم
میخواستم اطلاعات شخصی رو ثبت کنم به همراه یک عکس از اون شخص
همه کاراش درسته فقط مونده که این کارش درست بشه
چجوری باید یک عکس از کاربر ارسال بشه به برنامه و داخل رکورد مربوط به خودش ذخیره بشه؟
خواهش میکنم کمک کنین خیلی حیاتیه
ممنون
من خودم تا حالا اينكار رو نكردم ولي ميدونم كه در sql يكي از انواع داده ها براي ذخيره عكسه كه مستقيم عكست اونجا ذخيره مي شه ولي با اينكار اگه تعداد ركوردات زياد باشه حجم ديتابيست خيلي زياد ميشه. يه راه ديگم هست كه خودم ازش استفاده مي كنم ، مي توني عكسات رو داخل يه فولدر يه جاي ثابت از سيستمت ذخيره كني بعد آدرسشون رو داخل يه فيلد از نوع text توي ديتابيست ذخيره كني. اينطوري توي برنامت مي توني با استفاده از آدرس عكسات اونا رو داخل يه picturebox لود كني.
samadsam
27-11-2011, 11:05
من خودم تا حالا اينكار رو نكردم ولي ميدونم كه در sql يكي از انواع داده ها براي ذخيره عكسه كه مستقيم عكست اونجا ذخيره مي شه ولي با اينكار اگه تعداد ركوردات زياد باشه حجم ديتابيست خيلي زياد ميشه. يه راه ديگم هست كه خودم ازش استفاده مي كنم ، مي توني عكسات رو داخل يه فولدر يه جاي ثابت از سيستمت ذخيره كني بعد آدرسشون رو داخل يه فيلد از نوع text توي ديتابيست ذخيره كني. اينطوري توي برنامت مي توني با استفاده از آدرس عكسات اونا رو داخل يه picturebox لود كني.
سلام لطفا اگه امكانش هست يه فايلش رو بزاريد... :11: منم خيلي نياز دارم
moshaveran
07-12-2011, 16:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتویات فایل (فولدر sample) را داخل داریو D کپی کنید.
samadsam
20-12-2011, 18:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتویات فایل (فولدر sample) را داخل داریو D کپی کنید.
دوست گلم دوباره کار نمیکنه ولی خودمم یکی نوشتم که خوب شده حالا اونم آپ می کنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.