ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای اور core 2 due e4500

*Forgotten*
10-10-2011, 17:40
با سلام به دوستای عزیز

مین: 945gcm-s2l 1066/1333oc

رم: geil 800 2*1gb

پردازنده: intel core2due 4500 2.20gh

گرافیک: radeon 6570

پاور: 780 گرین
دوستان من تا 265 این سی پی یو رو اور کردم ولی زمانی که بالاتر میرم مثلا 270 و سیو میکنم مانیتور به اندازه
5 تا 10 ثانیه هیچی نشون نمیده بعدش تنظیماتم میره روی دیفالت یعنی 200 و کامپیتر به صورت معمول بالا میاد

البته تمام تنظیمات بایوس دیفالت نمیشه فقط تنظیمات موجود در فرکانس دیفالت میشه مشکل از کجاست

همه تنظیماتی که ممکنه کنترل روی اور داشته باشند دیزیبل کردم نمیدونم چرا خود به خود دیفالت میشه وقتی میبرم رو 270 دو باره بعد از سیو میره رو 200
ولتاژ سی پی یو رو هم بالا بردم ولی فرقی نمیکنه

لطفا کمک کنید

EXTREME
10-10-2011, 18:55
یک مورد ناپایداری هست که این مشکل بوجود میاد و تنظیمات دیفالت میشه
شما باید تنظیمات فرکانس رم و تایمینگشو هم درست کنید
یک مرحله به سی پی یو ولتاژ بدین
گزینه هایی که غیرفعال کردین بگین
همچنین این ناپایداری میتونه از شرایط دمایی سی پی یو هم باشه

*Forgotten*
11-10-2011, 19:05
عکس از بایوس:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
11-10-2011, 20:47
شما گزینه ی c1e رو فعال کنید و مجددا امتحان کنید

*Forgotten*
12-10-2011, 15:28
فکر کنم بدونم الان مشکلم کجاست

زمانی که من میزارم رو 265 سیستم هارد رو دیگه نمیشناسه و خطای insert disk میده با تغییر ولتاژ هم درست نمیشه

مشکلم احتمال زیاد از رم هاست چون وقتی رو 260 میزارم اگه توجه کنید مینویسه DMI pool update sucses کلمه dmi اگه اشتباه نکنم میشه اسلات رم و کلمه pool میشه اتحاد و اشتراک پس در 265 رمها dual نمیشن البته من دوتا اسلات هم بیشتر رو این مین ندارم

زمانی که میزارم رو 265 جمله DMI pool update sucses ظاهر نمیشه(.....DMI pool) و خطای disk fail و insert disk ldhn میاد

ولی یه چیزی اینجا هست وقتی گزینه pci express frequanci رو به صورت دستی میزارم رو 120 و باس cpu رو رو 265 هارد رو میشناسه ولی تو لوگوی ویندوز گیر میکنه و میمونه و ویندوز بالا نمیاد

و نتیجه گیری من اینه که احتمالا با یک عدد رم میشه بالاتر اور کرد(در آوردن یکی از رمها) ولی دیگه بدرد بازی نمیخوره ولی هنوز تست نکردم

یه سوال وقتی رو سیستمی رم وجود نداشته(همه رم هارو در بیاریم) باشه دقیقا چه خطایی بوجود میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو سایت گیگا یه بایوس جدید اومده نمیدونم آپدیت کنم یا نه فکر نکنم مشکلمو حل کنه

اگه دوستان نظری دارن بگن

EXTREME
12-10-2011, 22:41
رو سیستم رم وجود نداشته باشه اصلا سیستم بالا نمیاد و بوق میزنه سیستم
شما تو تنظمیم کردن فرکانس و تایمینگ رم به مشکل خوردین
شما اول فرکانس رم رو با spd کم کنید که با بالا رفتن فرکانس رفرنس فرکانس رم هم تنظمیاتش به هم نخوره