مشاهده نسخه کامل
: کدوم صدای بلندتری داره؟
kaktus10
10-10-2011, 14:29
دوستان از بین گوشی های زیر کدوم صدای بیشتری داره؟ یعنی با کدوم میشه توی خیابون شلوغ راحت صدای طرف مقابل رو شنید؟:8:
Xperia X10
Xperia Neo
Xperia Arc
Motorpla DEFY
اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید لطفا دریغ نفرمایید.:20:
..Parsa..
10-10-2011, 14:42
دوستان از بین گوشی های زیر کدوم صدای بیشتری داره؟ یعنی با کدوم میشه توی خیابون شلوغ راحت صدای طرف مقابل رو شنید؟:8:
Xperia X10
Xperia Neo
Xperia Arc
Motorpla DEFY
اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید لطفا دریغ نفرمایید.:20:
همه ی اینا بلندی صدای خوبی دارن اما اگه منظورتون از بلندی کیفیت صداست اونم موقع مکالمه باید بگم که xperia arc از بقیه بهتره چون با داشتن میکروفن ثانویه بری خنثی کردن نویزهای گوشی توی مکان های شلوغ هم مشکلی ندارید
kaktus10
10-10-2011, 15:13
همه ی اینا بلندی صدای خوبی دارن اما اگه منظورتون از بلندی کیفیت صداست اونم موقع مکالمه باید بگم که xperia arc از بقیه بهتره چون با داشتن میکروفن ثانویه بری خنثی کردن نویزهای گوشی توی مکان های شلوغ هم مشکلی ندارید
دوست عزیز منظورم کاملا واضحه!!!:13:
بیشتر توضیح میدم: فرض میکنیم الان در یک مکان شلوغ مانند خیابان پر از ماشین هستید. حالا یک نفر به گوشی شما زنگ میزنه و شما مجبورید با اون به مکالمه بپردازید. آیا بلندگویی که در گوش ما قرار میگره یا بعبارتی اسپیکر یا هر چیزی که امروزه به صورت رایج در گوشی ها هست که من نمیدونم اسمش دقیقا چیه ولی صدا را بلند میکنه تا ما بشنویمش در این گوشی هایی که نام بردم توانایی این رو دارن که شما بتونید بدون اینکه کلمه یا حرفی از سخن کسی که پشت خط هستش رو ازدست بدید به مکلمه بپردازید؟:18:چی گفتم. خودمم نفهمیدم!
..Parsa..
10-10-2011, 15:28
دوست عزیز منظورم کاملا واضحه!!!:13:
بیشتر توضیح میدم: فرض میکنیم الان در یک مکان شلوغ مانند خیابان پر از ماشین هستید. حالا یک نفر به گوشی شما زنگ میزنه و شما مجبورید با اون به مکالمه بپردازید. آیا بلندگویی که در گوش ما قرار میگره یا بعبارتی اسپیکر یا هر چیزی که امروزه به صورت رایج در گوشی ها هست که من نمیدونم اسمش دقیقا چیه ولی صدا را بلند میکنه تا ما بشنویمش در این گوشی هایی که نام بردم توانایی این رو دارن که شما بتونید بدون اینکه کلمه یا حرفی از سخن کسی که پشت خط هستش رو ازدست بدید به مکلمه بپردازید؟
بین این گوشی هایی که شما نام بردید Xperia arc هم کیفیت صدای بهتری داره هم بلندی صدای بهتری داره
همونطور که گفتم با داشتن میکروفن ثانویه هم باعث میشه که نویزهای گوشی گرفته بشه و کیفیت صدای مکالمه مطلوب تر هم بشه حتی در محیط های خیلی شلوغ
دوست عزيز بنده قصد مسخره كردن ندارم اما من خودم 2تا گوشي دارم كه يكيش 1203وتا حالا صدا به بلندي گوشي 1203 نشنيدم واقعا صداش بلنده.
يه زماني هم 3250 داشتم يادش بخير واقعا اسپيكرش قوي بود خيلي لامسب صداش بلند بود
کلا گوشیهای اندرویدی اون صدای بلندی که شما می خواهید ندارند اما بهتر و بدتر داره
hamed malekpour
10-10-2011, 17:56
Xperia Arc
کیفیت خوب+ صدای بلندی داره.
از نظر کیفیت صوتی در مکالمه که قطعا" برتری با محصولات موتورولاست .
از نظر کیفیت پخش موزیک هم همینطور .
از نظر بلندی صدا هم دیفای خیلی خوبه و جزو بهترینهای آندرویدی هست
من که 7-8 ماه داشتم مشکلی نداشتم باش
kaktus10
11-10-2011, 12:51
نتایج تا اینجا تقریبا بنفع Arc و DEFY بوده.
بین این دوتا شما کدوم یکی برتره؟ چرا؟ (البته میدونم که Arc از خیلی جهات برتره!!)
اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید لطفا دریغ نفرمایید.:10:
نتایج تا اینجا تقریبا بنفع Arc و DEFY بوده.
بین این دوتا شما کدوم یکی برتره؟ چرا؟ (البته میدونم که Arc از خیلی جهات برتره!!)
اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید لطفا دریغ نفرمایید.:10:
آرک مشخصه که بهتره . هر چی بیشتر پول بدی ..... البته از نظر ال سی دی و دوربین و کمی در سی پی یو
در بقیه موارد باید تحقیق کنی .
اما دیفای به نسبت قیمش تو این رده بهترین گوشی هست . امتیازاتش که اونو بهترین کرده :
باطری خیلی خوب
کیفیت ساخت عالی
گوشی مقاوم ضد آب -ضربه -خش
ساپورت خیلی خوب
کیفیت صوتی خیلی خوب
شیک و جمع و جور
سخت افزار خیلی خوب و قوی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.