ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نياز مبرم(درحد تيم ملي) به مشاوره براي خريد لپ تاپ تا سقف 1 تومان

sghamgosar
10-10-2011, 12:26
سلام دوستاي گلم. من تازه ازدواج كردم و توي خونه جديدمون جاي پهن كردن بساط سيستم ندارم .دلم براي سيستم لك زده اما خونه مامانمه. با شوشو تصميم گرفتيم لپ تاپ بخريم .شوشو مهندس نرم افزاره اما من هيچي بلد نيستم مخصوصا سخت افزار.حالا ميخوام شما عزيزان چند مدل لپ تاپ خوب و عالي بهم معرفي كنيد كه بخريم .(يه چيزي باشه كه وقتي به شوشو گفتم حال كنه .ميخوام يه جورايي پيشنهاد اولو خودم بدماز طرفي شوشو كم حوصلس ميترسم بريم خريد و واسه اينكه زود برگرده خونه 1 تومن رو بده باد هوا و الكي يه چيزي بخرهه كه خريده باشه. احتمالا عصر امروز ميريم برا خريد پس لطفا كمكم كنيد.انتظارات: كاراي ميكس زياد ميكنم فيلم . موسيقي و انواع نرم افزاراي زبان نصب ميكنم. شوشو هم كه در حد مهندسي احتمالا ميخواد كلا يه چيز توپ و غير قابل هنگ باشه.مرسي:18::31:

HSSO4
10-10-2011, 12:50
به نام خدا
درود
زندگی جدید را به شما تبریک می گویم و امیدوارم خوشبخت باشید .
دوست گرامی در مورد موارد کاربرد و نوع تخصص خود اطلاعات دقیق تری ارایه کنید تا دوستان بهتر راهنمایی بفرمایند .

یکی از بهترین گزینه ها Dell N5110-Core i7 است
پردازنده ی بسیار خوبی دارد و همچنین کارت گرافیک قدرتمند آن برای بازی هایی در سطح متوسط بسیار مناسب است

sghamgosar
10-10-2011, 14:08
سلام ممنون از توجه شما. من كاراي معمولي انجام ميدم اينكه مثلا كاراي گرافيكي زياد انجام بدم نه. اهل بازي با كامپيوتر نيستيم چون هر دو كارمنديم و سرمون شلوغ . البته ممكنه حالا سالي يه بار شوشو بخواد فيفا بازي كنه. در كل خيلي زياد از نت استفاده ميكنيم هر دوتامون. هر چيزي كه مربوط به نت و سرعت بالاش ميشه لازمه برامون. دانلود هم زياد ميكنم. حتما سبك وزن باشه چون اينور اونور زياد ميبريم.جديد باشه و تا ساليان سال برامون موندگار باشه و پاسخگوي نيازاي آينده!!!!! اهل تايپ كردن زياد هستيم لذا كيبوردش توپ باشه. واقعيتش انتظارات شوشو رو نميدونم و اين لپ تاپ قراره مشترك باشه بخاطر همين خود شما كه وارديد ميدونيد چه چيزايي لاز ميشه براي مهندس نرم افزار .داره برا ارشد ميخونه حتما خيلي چيزا لازمش ميشه. بازم معذرت ميخوام اگه بيشتر ازين نميدونم.

Mr.Mazmamfi
10-10-2011, 22:16
سلام ممنون از توجه شما. من كاراي معمولي انجام ميدم اينكه مثلا كاراي گرافيكي زياد انجام بدم نه. اهل بازي با كامپيوتر نيستيم چون هر دو كارمنديم و سرمون شلوغ . البته ممكنه حالا سالي يه بار شوشو بخواد فيفا بازي كنه. در كل خيلي زياد از نت استفاده ميكنيم هر دوتامون. هر چيزي كه مربوط به نت و سرعت بالاش ميشه لازمه برامون. دانلود هم زياد ميكنم. حتما سبك وزن باشه چون اينور اونور زياد ميبريم.جديد باشه و تا ساليان سال برامون موندگار باشه و پاسخگوي نيازاي آينده!!!!! اهل تايپ كردن زياد هستيم لذا كيبوردش توپ باشه. واقعيتش انتظارات شوشو رو نميدونم و اين لپ تاپ قراره مشترك باشه بخاطر همين خود شما كه وارديد ميدونيد چه چيزايي لاز ميشه براي مهندس نرم افزار .داره برا ارشد ميخونه حتما خيلي چيزا لازمش ميشه. بازم معذرت ميخوام اگه بيشتر ازين نميدونم.

سلام
از برند ایسوس مدل K43 SV
از برند Z470

این دو مدلی که معرفی کردم 14 اینچه ، چون گفتی حمل و نقل برامون مهمه .
اگر خواستی بگو مدل های 15 اینچ هم بهت پیشنهاد بدیم .

عکسهای مدل های 15 اینچشو برات میذارم : (از لحاظ ظاهر یکین فقط این 14 اینچه )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از برند ایسر هم میتونی مدل های زیادی برداری ولی کیفیتشون به اون دو تای دیگه نمیرسه .
مدل 4750 و 4755 و 4752 (این مدل جدید اومده و ظاهرش ترکیبی از مدل 4750 و 4755 هست ولی cpuش قوی تره)

sghamgosar
11-10-2011, 08:53
سلام دوست عزيز. از توي برندهاي مختلف كدوم بيشتر امتحان خودشو پس داده؟ من از سوني و دل زياد شنيدم؟ ايسوس چطور؟اگه بخواي از روي برند اولويت بندي كني چي ميزاري اول؟

Mr.Mazmamfi
12-10-2011, 20:25
سلام دوست عزيز. از توي برندهاي مختلف كدوم بيشتر امتحان خودشو پس داده؟ من از سوني و دل زياد شنيدم؟ ايسوس چطور؟اگه بخواي از روي برند اولويت بندي كني چي ميزاري اول؟
کیفیت :
1 - لنوو
2 - ایسوس
3 - ایسر

کانفیگ :
1 - ایسر
2 - ایسوس
3 - لنوو

پیشنهاد :
1 - ایسوس
2 - ایسر
3- لنوو

P e g a h
12-10-2011, 21:10
سلام دوستاي گلم. من تازه ازدواج كردم و توي خونه جديدمون جاي پهن كردن بساط سيستم ندارم .دلم براي سيستم لك زده اما خونه مامانمه. با شوشو تصميم گرفتيم لپ تاپ بخريم .شوشو مهندس نرم افزاره اما من هيچي بلد نيستم مخصوصا سخت افزار.حالا ميخوام شما عزيزان چند مدل لپ تاپ خوب و عالي بهم معرفي كنيد كه بخريم .(يه چيزي باشه كه وقتي به شوشو گفتم حال كنه .ميخوام يه جورايي پيشنهاد اولو خودم بدماز طرفي شوشو كم حوصلس ميترسم بريم خريد و واسه اينكه زود برگرده خونه 1 تومن رو بده باد هوا و الكي يه چيزي بخرهه كه خريده باشه. احتمالا عصر امروز ميريم برا خريد پس لطفا كمكم كنيد.انتظارات: كاراي ميكس زياد ميكنم فيلم . موسيقي و انواع نرم افزاراي زبان نصب ميكنم. شوشو هم كه در حد مهندسي احتمالا ميخواد كلا يه چيز توپ و غير قابل هنگ باشه.مرسي:18::31:

Lenovo IdeaPad Z370 corei3 ram 3GB hdd500 13.3 اینچ
فقط این مدل لنوو گرافیکش قوی نیست

Samsung RV 509 S01 corei5 ram 4GB Hdd 500 15.6 اینچ
این مدل گرافیکش هم خوبه Nvidia Optimus GF315 M 1 GB

Acer 4750G corei5 ram 4Gb hdd640 14 Nvidia GT 540M 1GB
این مدل وزنش کمه

farhad moradi
12-10-2011, 22:36
کیفیت :
1 - لنوو
2 - ایسوس
3 - ایسر

کانفیگ :
1 - ایسر
2 - ایسوس
3 - لنوو

پیشنهاد :
1 - ایسوس
2 - ایسر
3- لنوو

حداقل سونی و dell رو تو یکیشون راه میدادی. البته اینا نظر شخصیه .

از توي برندهاي مختلف كدوم بيشتر امتحان خودشو پس داده؟ من از سوني و دل زياد شنيدم؟ ايسوس چطور؟اگه بخواي از روي برند اولويت بندي كني چي ميزاري اول؟

ببین دوست عزیز شما از هر برندی یه مدل خوب میتونید برداری. فقط امکانات و مشخصات و رنج قیمتتون رو مشخص باید کنید و از نظر شکل ظاهری یه مدل رو انتخاب کنید. فقط به این نکته توجه کنید که هر برندی رو میگیرید با گارانتی رسمی کشور بگیر و نه گارانتی شرکتای متفرقه و خود فروشنده . اینو هم از لحاظ دستکاری کانفیگ اصلی و کیفیت خود دستگاه و هم خدمات پس از فروش گارانتی کننده میگم.
وگرنه هم ایسر و هم دل و ایسوس و... از کیفیت خوبی برخوردارند.