مشاهده نسخه کامل
: اتومبیل برای کار
سلام.برای کار در آژانس می خواهم یک خودروی دوگانه سوز بخرم. آرام رانندگی می کنم {یعنی سرعت ماشین برایم مهم نیست}
خواهشمندم از بین مدلهای پراید یک خودروی کم خرج و کم مصرف معرفی کنید.
به هر کدام از نمایندگیهای سایپا که مراجعه میکنم میگویند پراید دوگانه سوز نداریم و تولیدش متوقف شده است.
در اینصورت اگر روآ بگیرم چگونه است؟
خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید.
Pourya-pc
10-10-2011, 13:09
دوست عزیز در تاپیک زیر درمورد خودروی دوگانه سوز بحث شده ، میتوانید مطالعه کنید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من به شما پراید 131 SX رو پیشنهاد میکنم و اصلا روآ رو پیشنهاد نمیکنم . پراید بسیار مناسب تر از روآ هست . تحویلش هم فوری هست . اگر دوگانه سوز ارایه نمیشه به یکی از نمایندگیهای مجاز سایپا مراجعه کنید و فابریک گاز سوز کنید و هیچ مشکلی هم پیش نخواهد آمد .
موفق باشید .
AmiRreZA_RAcEr
10-10-2011, 17:58
البته اگه دوگانه سوز کارخونه باشه بهتره ، یه بار توی آژانس بودم پراید دوگانه کارخونه ای داشت ، خودش به صورت اتومات میرفت روی گاز منم سر در نیاوردم ولی ازش که پرسیدم گفت حتما دوگانه سوز کارخونه بگیر
یکی از دوستان هم یه سمند داره و دوگانه کرده خودش ، خیلی اذیت کنندست و خیلی وقتا گازش کار نمیکنه ، جای پدرمادر داری هم نصب کرده گاز رو
پژو 405 حدود 5 تا 6 میلیون از پراید گرانتر است آیا اگر 405 دوگانه سوز بگیرم بهتر نیست؟
باتوجه به اینکه میخواهم کار کنم مخارج 405 خیلی بیشتر از پراید است؟
مصرف گاز و بنزین آن در مقایسه با پراید چگونه است؟
البته شاید حجم مخزن آن بیشتر از پراید باشد.
AmiRreZA_RAcEr
10-10-2011, 22:32
پژو 405 حدود 5 تا 6 میلیون از پراید گرانتر است آیا اگر 405 دوگانه سوز بگیرم بهتر نیست؟
باتوجه به اینکه میخواهم کار کنم مخارج 405 خیلی بیشتر از پراید است؟
مصرف گاز و بنزین آن در مقایسه با پراید چگونه است؟
البته شاید حجم مخزن آن بیشتر از پراید باشد.
دوست عزیز سقف بودجتون رو بگید تا بهترین خودرو بهتون پیشنهاد بشه
مخارج 405 از پراید بیشتره ولی خوب خرج به اون صورتی نداره
مصرف گازش هم طبیعتا بیشتره ولی خوب محسوس نیست در کل مشخصه 405 انتخاب بهتریه
دوست عزیز هرچی میخری بخر روآ نخر:41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.