ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در هارد silicon power

orgimagi
09-10-2011, 22:32
با سلام خدمت همه دوستان

یه سوال مبتدی دارم ولی هر کاری میکنم به هر کیم میگم نمیتونه کاری کنه

من دیروز یه هارد اکسترنال armor a80 500gg خریدم موقعی که وصلش میکنم به سیستم میشناسه اطلاعات رو هم کپی میکنه ولی وقتی cd رو میذارم داخل سیستم میخوام برنامه های خود هارد یعنی پسورد گذاریش و امکانات دیگرش رو استفاده کنم میگه please insert silicon power usp device هر کاریش میکنم نمیشه

خیلی واسم مهمه چون باید پسورد بذارم روش
اگه میخواید بگید با برنامه ای دیگه امتحان کن امتحان کردم
با برنامه های دیگه هم فایده نداره هر کدومشون یه مشکل مسخره دارن
لطفا کمک کنین

amd>intel
13-10-2011, 09:08
تو سايتش بريد ببينيد برنامه جديدي گذاشته من خودم يك مدل دستم اومد همين مشكل داشت كلا برنامه ضعيفي داره

---------- Post added at 09:08 AM ---------- Previous post was at 09:05 AM ----------

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

orgimagi
13-10-2011, 18:22
تو سايتش بريد ببينيد برنامه جديدي گذاشته من خودم يك مدل دستم اومد همين مشكل داشت كلا برنامه ضعيفي داره

---------- Post added at 09:08 AM ---------- Previous post was at 09:05 AM ----------

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با سلام
بالاخره یه نفر پیدا شد که جواب ما رو بده واقعا ممنون از amd>intel
اخه بدبختیش به اینه که اونجا هم رفتم ولی برنامه خود سایتش که دانلود نمیشد جدیدشو از یه سایت دانلود کردم ولی بازم نشد

orgimagi
15-10-2011, 11:45
سلام اقا مشکل ما حل شد ولی حالا چه جوری میشه pass بزاری رو بعضی از قسمت های هاردت؟

amd>intel
21-10-2011, 22:58
روي خود هارت ميشه گذاشت . روي فولدر من نديدم اقلا تو وسترن نديدم. وسترنها بهترين هستند از لحاظ رمز گذاري . برنامه قوي دارند . سيليكون پاور زياد خوشم نيومد برنامش خيلي باگ داره

emadv2
01-11-2011, 17:31
سلام اقا مشکل ما حل شد ولی حالا چه جوری میشه pass بزاری رو بعضی از قسمت های هاردت؟
چجوری مشکلت حل شد به من هم کمک کن