PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در safe remove هارد اکسترنال

MOHAMMADKH480014
09-10-2011, 22:13
سلام
من یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی هارد اکسترنالم رو safe remove میکنم. میگه برنامه ای بازه ولی همه جی رو بستم.
برنامه ی safe remover رو هم نصب کردم ولی میگه proces های svchost و system بازه مگه باید به این چیزا گیر بده؟؟!!!من سعی کردم ببندمشون ولی system رو نمیشه بست.ولی svchost رو بستم.حالا نمیذونم چه کار کنم لطفا کمکمک کنید!!!

alo
20-10-2011, 17:03
منم همین مشکل دارم: (

mohammadirani
23-10-2011, 13:17
تقریبا مشکل همه هاردهای اکسترنال هستش
من خودم از Unlocker 1.9.0 x86 استفاده میکنم و مشکلم حل شده
کافیه روی درایو راست کلیک کنید و Unlocker رو بزنید
بازکردن همه رو بزنید و بعد راحت سیف ریموو کنید

vaghean
24-10-2011, 14:44
سلام
چندتا كار ميگم انجام بده تا بگم مشكلت چيه هاردتو بزن به كامپيوتر بعد از خوندن دقت كن بعد از خوندن تمامي پنجرت بسته باشه يعني فقط دسكتاپت پيدا باشه بعد بدونه اينكه وارد هاردت بشي و بعد از چند دقيقه كه هاردت از كار افتاد سيف مود بزن اگر شد كه عيبش تو هاردت نيست اگر سيف مود نشد عيب تو هاردته كه هر دو كار قابل رفعا ولي در هر صورت حتما اين امتحانو انجام بده
اگر سيف مود شد پس هاردت مشكل نداره پس چرا بعدن سيف مود نميشه بخاطر اينكه يا چيزي روش كپي كردي با اينكه صفحه كپي از بين رفته اما هنوز بطور كامل روي هارد ننشسته اگر اصلا كپي نكردي پس برنامه اي از هارد اجرا هست شايد حتي چيزي نمي بيني مثل ديدن فيلم بعد اكزيت زدن برنامه اما اون فيلم تو رمه تو ميمونه تا بعد از دوباره باز شدن برنامه آخرين فيلمو نمايش بده يا باز بودن ماي كامپيوتر يا اكسپلورر حتي تو هاردت هم نباشي واسه همين سيف مود نمي شه. اگر جز سيف مود شدن بودي اما ايرادش اينا نبود بگو بازم چند مورده ديگه هم بگم
اما اگر بعد از مدتي سيف مود نشد بدليل اينه كه يه برنامهاي بصورت اتوران تو درايور اصليت هست پس سعي كن در درايور اصليت بجز فولدر چيزي نباشه هر چي برنامه هست همشو بريز تو فولدر ببين درست ميشه يا نه
اميدوارم درست بشه ولي بازم نشد بگو تا بيشتر راهنماييت كنم

mohammadirani
25-10-2011, 22:53
خوب چه کاریه دوست عزیز

همون استفاده از برنامه چند صد کیلوبایتی Unlocker خیلی بهتره که!

vaghean
26-10-2011, 11:21
خوب چه کاریه دوست عزیز

همون استفاده از برنامه چند صد کیلوبایتی Unlocker خیلی بهتره که!

سلام بر شما
اين جمله شما مثل اين ميمونه كه بگي چه كاري آدم رو دكمه ستارت بزنه بعد شات بزنه بعد دوباره شات بزنه آدم راهت سيمه برق و از پيريز بكشه!
اين برنامه دقيقا كارش همينه اگر باور نمي كنيد يه فايلي كپي كنيد روي هارد اكسترنالتون در حال كپي شدن اين برنامرو اجرا كنيد براحتي هاردتون رموو مي شه يعني از پيريز مي كشتش بيرون اما شما يه نوتي باز كنيد از منوي استارت شات بزنيد مي گه مي خوان سيوش كنيد يا نه؟ من يه هارده پ ترا اكسترنال دارم و تقريبا 500 گيگش پره و تا حالا نشده رموو نشده باشه اگر بوده با بستن ماي كامپيوتر يا اكسپلورر رموو شده اميدوارم متوجه شده باشيد موفق باشيد

mohammadirani
26-10-2011, 13:53
اگه اون برنامه واقعا اون قدر بی شعوره خوب حق با شماست

حالا واقعا اون قدر اون برنامه مزخرفه؟؟

من خیلی مواقع ازش استفاده میکنم

vaghean
27-10-2011, 07:47
اگه اون برنامه واقعا اون قدر بی شعوره خوب حق با شماست

حالا واقعا اون قدر اون برنامه مزخرفه؟؟

من خیلی مواقع ازش استفاده میکنم

البته اين جور برنامه ها هميشه بدم نيستا شما اگر صد مرتبه كامپيوترو از پريز بكشي هيچ باكيش نميشه در واقع شات دين هم همين كارو مي كنه اما موقعي صدمه ميبينه اونم دقيقا هاردتون صدمه مي بينه و امكان بد سكتور وجود داره كه روي هارد در حال اطلاعات ريختن هستين باشين حتي اطلاعات باز خواني هم به هيچ عنوان به هارد صدمه نميزنه فقط در حال اطلاعات ريختن و اتصال قطع شدن هست كه به هارد صدمه ميزنه بطوريكه اون قسمتي كه اطلاعات در حال ريختن بوده هارد فقط مي دونه چيزي ريخته شده اما نميدونه چي چون كامل ريخته نشده در نتيجه به شما هم نشون نميده كه اطلاعاتي ريخته شده اما فضاش اشغال شده و ديگه هم پاك نميشه چون دلتش نميتونيد بكنيدش اين ميشه بد سكتور(بخصوص اگر فايل شما يكي باشه و حجمشم بالا باشه مثل ايميج ديگه مكافاته)
يه مثال: (من فقط مي تونم همش مثال بزنم) شما از سيدي دارين اطلاعات مي خونيد برق ميره سيدي چيزيش ميشه نه به هيچ عنوان اما در حال رايت سيدي هستين برق بره اون سيدي هم قسمتيش پر شده و هم سيديش نابود شده هم فايلي كه وسطش برق رفته به شما نشون نميده هم حجمش گرفته شده
ديگه خيلي زياد شد موفق باشيد

air_damned
09-03-2014, 09:49
سلام دوستان بنده هم همین مشکل رو با هارد 500 پاسوپورتی وسترن دارم..safe remove نمیشه
اول از همهخ همون راهه شما که فرمودید هارد رو بزن و هیچ پنجره ای رو باز نکن و بعد چند دقیقه safe remove بزن.. کردم ولی بازم انجام نداد.. به گفته شما الان مشکل از هارد هست.. درسته ؟
ولی من میگم ار ویندوز هست چونکه در منزل با لپ تاپ اصلا همچین مشکلی ندارم...
چیکار کنم ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
09-03-2014, 10:08
يک راه حل دیگر این هست که برنامه Disk management رو اجرا کنید و روی قسمت سمت چپ که مربوط به هارد اکسترنال مورد نظرتان هست ، راست کلیک و offline کنید (عکس زیر) . سپس میتوانید safely remove کنید . البته براي استفاده مجدد در زمانيكه به سيستم متصل كرديد بايد دوباره online بشود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

air_damned
10-03-2014, 17:26
کسی راه حل درست و حسابی برای رفع همیشگی این مسئله نداره ؟