PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خردی موس تا 30 تومن

SADEGH 7
09-10-2011, 21:43
سلام
من در حال حاضر یه موس A4Tech X6-70D دارم که خیلی ازش راضیم.ولی متاسفانه ویلش خراب شده و یکی در میون بالا و پایین می بره واسه همین می خوام عوضش کنم.با یه مقدار سرچ به این مدل رسیدم: XL-750BK
حالا سوالم اینه که این مدل می تونه برای من امکانات مورد استفاده جدیدی داشته باشه؟
به شدت اهل بازی هستم ولی تاحالا ندیدم موس کم بیاره تو بازی.حالا این بالا رفتن dpi تا چه حد می تونه تاثیر داشته باشه؟
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید. و کلا تو این رنج قیمت مدلی بهتر از این مدل می تونم پیدا کنم؟

ata.royalfalcon
09-10-2011, 22:20
ولی متاسفانه ویلش خراب شده و یکی در میون بالا و پایین می بره
سلام
اگر ویلش مشکل پیدا کرده خیلی راحت میتونین با محلولهایی که بصورت اسپری هست اونو سرویس و تمیز کنید ، مثل روز اولش میشه .
موس من هم همینطور شده بود که درستش کردم .
اسم اسپری contact cleaner بوده که محلول از طریق یه لوله نازک (شبیه لوله خودکار) اسپری میشه و مخصوص لوازم صوتی و تصویری هست .
البته موس باید باز بشه تا راحتتر به ویل دسترسی داشته باشید.

SADEGH 7
09-10-2011, 22:29
سلام
اگر ویلش مشکل پیدا کرده خیلی راحت میتونین با محلولهایی که بصورت اسپری هست اونو سرویس و تمیز کنید ، مثل روز اولش میشه .
موس من هم همینطور شده بود که درستش کردم .
اسم اسپری contact cleaner بوده که محلول از طریق یه لوله نازک (شبیه لوله خودکار) اسپری میشه و مخصوص لوازم صوتی و تصویری هست .
البته موس باید باز بشه تا راحتتر به ویل دسترسی داشته باشید.
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
چون خیلی وقته کار کرده فکر نمی کردم قابل تعمیر باشه.دقیقا باید به کدوم قسمت اسپری بشه؟