ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مسئله این است: چندتا X360 میشود یک دانه 580؟؟!

hes25
09-10-2011, 19:48
سلام دوستان

بچه یکی به من میگه کارت 580 انویدیا چند برابر کارت گرافیک 360 قدرت داره؟!
اینو به این خاطر پرسیدم که توی بیشتر بازی ها اختلاف گرافیکی اونطور که باید باشه نیست!(یعنی اگه برای 580 هم بازی بزنن بازم به اندازه ابهتش تفاوت گرافیکی وجود نداره انگار!)

البته یه جا خوندم 360 گرافیکش با 8800 GTS برابری میکنه حالا نمی دونم درسته یا نه اما می خواستم اختلاف قدرت PC الان و با قدرت کنسول بدونم!

ممنون

Erfan.
10-10-2011, 09:29
سلام دوستان

بچه یکی به من میگه کارت 580 انویدیا چند برابر کارت گرافیک 360 قدرت داره؟!
اینو به این خاطر پرسیدم که توی بیشتر بازی ها اختلاف گرافیکی اونطور که باید باشه نیست!(یعنی اگه برای 580 هم بازی بزنن بازم به اندازه ابهتش تفاوت گرافیکی وجود نداره انگار!)

البته یه جا خوندم 360 گرافیکش با 8800 GTS برابری میکنه حالا نمی دونم درسته یا نه اما می خواستم اختلاف قدرت PC الان و با قدرت کنسول بدونم!

ممنون

درود.

ببینید X360 رو معمولا با 8800GT مقایسه میکنن( در بازی های Multi-Platform) ولی در بازی های انحصاری کنسول ها، چون تمرکز و بهینگی بسیار زیاد هست، بعضا شاهد عنوان هایی بسیار زیبا هستیم مثلا Killzone 3 برای PS3...

ولی باز کنسول ها در زمینه گرافیک به هیچ عنوان با یک GTX 580 قابل مقایسه نیستن!:20: شما میگی اون طور که باید باشه نیست، من یک مثال میزنم، قوی ترین گیم گرافیکی تا به حال: Crysis 2 که البته کنسولیزه هم شده!
این گیم با فریم ریت نه چندان مناسب در رزولیشن پایین تر از 720P و با تنظیمات گرافیکی کمتر یا مساوی گزینه High نسخه PC (پایین ترین تنظیمات)اجرا میشه!
حالا شما با یک GTX 580 میتونید در رزولیشن 1920X1080 و در آخرین تنظیمات، با DirectX11 فعال و با فریم ریت قابل قبول بازی کنید!:46:

استاد جان کارمک در یکی از مصاحبه ها گفته بودن که یک PC میتونه 10 برابر کنسول باشه...

پیروز باشید.