ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : میکرو های avr

Arash_ramaz
09-10-2011, 16:03
سلام
این اولین تاپیک من تو این انجمنه
اینجا هر سوال یا مشکلی در رابطه با avr ها دارید بپرسید
کلا اینجا کلوپ avr هستش عزیزان avr دوست اینجا میتونن بحث کنند

amirisaj
14-10-2011, 07:30
لطفا اگه متنی راجع به استفاده از avr برای ارتباط با سنسور های مختلف دارید بگذارید ممنون میشم

zahrajj
04-11-2011, 21:56
سلام لطفا اگه ممکنه پروژه ی adc با میکروکنترلر atmega32 به زبان برنامه نویسی bascom رو با فایل پروتئوسش برام بذارید.

mehrdad144
17-11-2011, 17:14
سلام لطفا اگه ممکنه پروژه ی adc با میکروکنترلر atmega32 به زبان برنامه نویسی bascom رو با فایل پروتئوسش برام بذارید.

سلام
دقیقا میگید منظورتون از پروژه adc چی هستش؟
شما میخواهید با استفاده از پایه های adc میکرو اطلاعات آنالوگ رو به دیجیتال تبدیل کنید؟
این آنالوگ ها از کجا میان؟ از سنسورها؟

he he he
09-02-2012, 12:59
سلام دوستان من چندتا سئوال در حد آماتور داشتم لطفا نخندید چون اصلا رشتم الکترونیک نیست
مثلا میخوام یه پروژه ساده رومثل فلاشر با atmega32 پیاده سازی کنم میخوام بدنم
جریان این ورودی و خروجی گرفتن پایه ها چیه؟
led باید به کدوم پایه وصل بشه؟
زمین در چه نقشیه؟
ولتاژ به کدوم پایه بدم؟
خلاصه هر کاری که فک میکنید لازم هست برا پیاده سازی و میخواستم بدنم به جز برنامه نویسی و قسمت پروگرم کردن
:10:ممنون میشم

مرتضی nvcd
28-03-2012, 22:40
تو میکرو کنترلر 32 شما چند ردیف پایه هست که شما تو برنامه باید تعریف کنی کدوم ورودیه کدوم خروجی
led هم باید به همون پایه ای که تو برنامه نوشتی و خروجی حسابش کردی نصب بشه
زمین ولتاژ منفی
برای میکرو اون پایه ای که VCC هست

---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------

حالا من چند تا سوال دارم :

1. پروگرامر هایی که تو بازار هست قابل اعتماده ؟ ...
2. بعد از پروگرام کردن و لحیم کاری روی مدار ... اگه بخوام بازم پروگرامش کنم ( آپدیت ) چیکار باید کرد ؟ ... باید لحیم رو در بیارم و داستان از نو ؟ ..
3. میخوام یه آداپتور بخرم ... ولتاژ کاری میکرو رو می دونم ... فقط آداپتور ها با جریان های مختلف موجود هستن ... برای تغذیه میکرو و مدارم باید کدومش رو بخرم ؟

ممنون

sayed_ali211
16-03-2013, 19:49
براي برنامه نويسي ميكرو كنترلر avr
كدام زبان براي شروع كار مناسب است؟
اسمبلي يا بيسيك؟

New Solid Snake
16-03-2013, 20:28
براي برنامه نويسي ميكرو كنترلر avr
كدام زبان براي شروع كار مناسب است؟
اسمبلي يا بيسيك؟

************************بیسیک**************** ******

bashirisaeid
13-04-2014, 22:10
سلام.من دنبال یه مدار ساده برای ساختن پروگرمر AVR usb میگردم. اگه کمکم کنید ممنون میشم

communication1
01-07-2014, 09:52
دوستان عزیز سلام
من میخاستم ببینم کسی مرجع یا کتابی رو میشناسه که یکسری پروژه ی avr با codevision انجام داده باشه که بشه از روش نحوه برنامه نویسی رو یاد گرفت؟ البته بهمراه توضیح کدهاش
من رشته ام الکترونیک نیست ولی شدیدا نیاز به یادگیری میکرو و برنامه نویسی دارم
توروخدا یکی من رو راهنمایی کنه.
با تشکر.

communication1
01-07-2014, 09:53
دوستان عزیز سلام
من میخاستم ببینم کسی مرجع یا کتابی رو میشناسه که یکسری پروژه ی avr با codevision انجام داده باشه که بشه از روش نحوه برنامه نویسی رو یاد گرفت؟ البته بهمراه توضیح کدهاش
من رشته ام الکترونیک نیست ولی شدیدا نیاز به یادگیری میکرو و برنامه نویسی دارم
توروخدا یکی من رو راهنمایی کنه.
با تشکر.

New Ray
16-07-2014, 16:04
متاسفانه تا یه جا تاپیک AVR زده میشه همه هجوم میارن و کلی درخواست و کسی هم جواب نمیده (مخصوصا ایجاد کننده های تاپیک)
بهترین گزینه برای یادگیری میکرو اول تهیه یک کتاب هست ( یا زبان بیسیک یا C ) چون همیشه منابع مهم مورد نیاز رو میشه ازش بدست آورد. همینطور datasheet آی سی های مورد نیاز رو باید دانلود کرد.
کتابهای زیادی تو بازار موجوده ولی پیشنهاد من کتابهایی هست که بعضی از فروشگاههای الکترونیک دارن و خودشون از این کتابها سردر میارن.