مشاهده نسخه کامل
: ---- مشکل وایرلس در Lenovo N500 4233-5MG
با سلام
من لپ تاپ Lenovo N500 4233-5MG دارم. گویا وایرلس موجود بر روی سیستم Intel(R) Wifi Link 5100 AGN می باشد.
ویندوز من نیز 7 بوده و من علاوه بر نرم افزار ورژن xp و vista نرم افزار درایور تحت 7 آن را نیز دانلود و نصب کردم. اما در تمامی احوالات پیغام خاموش بودن سخت افزار می دهد.
من چگونه باید وایرلس را فعال کنم؟
hamid.7003
09-10-2011, 13:13
با سلام
من لپ تاپ Lenovo N500 4233-5MG دارم. گویا وایرلس موجود بر روی سیستم Intel(R) Wifi Link 5100 AGN می باشد.
ویندوز من نیز 7 بوده و من علاوه بر نرم افزار ورژن xp و vista نرم افزار درایور تحت 7 آن را نیز دانلود و نصب کردم. اما در تمامی احوالات پیغام خاموش بودن سخت افزار می دهد.
من چگونه باید وایرلس را فعال کنم؟
معمولا لپ تاپ ها یا یه کلید واسه خاموش و روشن کردن وایرلس دارن که یا قسمت جلو یا چپ و یا راست (بسته به مدل) لپ تاپه.
اگر این دکمه موجود نیست بازم بسته به مدل لپ تاپ با کلید FN+F2 یا یکی دیگه از F ها که روش علامت وایرلس داره روشن یا خاموش میشه
معمولا لپ تاپ ها یا یه کلید واسه خاموش و روشن کردن وایرلس دارن که یا قسمت جلو یا چپ و یا راست (بسته به مدل) لپ تاپه.
اگر این دکمه موجود نیست بازم بسته به مدل لپ تاپ با کلید FN+F2 یا یکی دیگه از F ها که روش علامت وایرلس داره روشن یا خاموش میشه
بله. در قسمت جلویی یک دگمه دارد. آن روشن است. اما باز هم سیستم می گوید وایرلس را روشن کنید!!!
لطفا فوری پاسخ دهید. ضروری ضروری ضروری
hamid.7003
09-10-2011, 19:00
بله. در قسمت جلویی یک دگمه دارد. آن روشن است. اما باز هم سیستم می گوید وایرلس را روشن کنید!!!
خب احتمالا همون کلید FN+F2 رو هم باید بزنی
ArashMiniStar
09-10-2011, 19:35
از کنترل پنل / Region and language
Location رو به کشوری غیر از ایران تغییر بدید.:11:
خب احتمالا همون کلید FN+F2 رو هم باید بزنی
رو سیستم من F5 هستش. اما نه باز هم روشن نشد!!!
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
از کنترل پنل / Region and language
Location رو به کشوری غیر از ایران تغییر بدید.:11:
علت این کار رو نمی دونم ! ولی انجام دادم نشد
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
آخرین پیغامی که در برنامه می ده اینه:
the Hardware Radio Switch is off
mehrdad8086
10-10-2011, 11:41
این مدل intel(R) Wifi Link 5100 AGN که گفتی رو از Device manager خوندید؟
تو device manager موجوده دیگه؟تو taskbar کنار ساعت ایکونی برای وایرلس نداری؟:11:
ArashMiniStar
10-10-2011, 13:48
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
این موضوع Location باعث بر هم ریختن وایرلس های لپ تاپ ها میشه.از دوستان کسی نظر دیگه ای نداره؟
اصلا نمیشه دوباره ویندوز رو ریخت یا ... کرد که Location رو به غیر از ایران تغییر بدیم؟
mehrdad8086
10-10-2011, 14:03
این موضوع Location باعث بر هم ریختن وایرلس های لپ تاپ ها میشه.از دوستان کسی نظر دیگه ای نداره؟
اصلا نمیشه دوباره ویندوز رو ریخت یا ... کرد که Location رو به غیر از ایران تغییر بدیم؟
عوض کردن Location تو کنترل پنل وregion & Language هست......
اما عوض کردنش تا اونجا من میدونم تاثیری رو کارکرد وایرلس نداره ها:41:
این مدل intel(R) Wifi Link 5100 AGN که گفتی رو از Device manager خوندید؟
تو device manager موجوده دیگه؟تو taskbar کنار ساعت ایکونی برای وایرلس نداری؟:11:
بله . دقیقا . تو تسکبار هم آیکون داره اما علامت تعجب داره و گزینه هاش غیر فعال!!!
---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
عوض کردن Location تو کنترل پنل وregion & Language هست......
اما عوض کردنش تا اونجا من میدونم تاثیری رو کارکرد وایرلس نداره ها:41:
حق با شماست . بی تاثیره
ArashMiniStar
10-10-2011, 17:28
این قدر حق رو به خودتون ندید! شاید برای شما بی تاثیر باشه برای کسانی که لپ تاپ دل دارند مشکلشون دقیقا با همین گزینه حل شده.گفتم شاید Lenovo هم جزوش باشه! در ضمن اینکه Location رو نمیشه تغییر داد (با توجه به متنش) معلوم میشه خیلی هم ربط دارند.:27::46:
ArashMiniStar
10-10-2011, 17:46
این پیغام هم نشون میده که خیلی ربط دارن.:31::40:
بالاخره راهی بگید که ما پیش بره کارمون
F R E E M A N
11-10-2011, 01:32
Intel Proset/Wireless Connection Wifi Utility را هم نصب کردی یا فقط درایور نصب شده؟
hamid.7003
11-10-2011, 14:27
این پیغام هم نشون میده که خیلی ربط دارن.:31::40:
:13::13::13::18::18::18:
داداش این چه ربطی داشت آیا؟؟؟؟؟
ArashMiniStar
11-10-2011, 18:04
:13::13::13::18::18::18:
داداش این چه ربطی داشت آیا؟؟؟؟؟
نمیدونم منظورشون رو درست فهمیدم یا نه.یه لبه مفهومشون این بود که تغییر دادنش امکان پذیر نیست و این اخطار رو میده یک دیگش هم اینه که هیچ ربطی ندارن.:27:
Intel Proset/Wireless Connection Wifi Utility را هم نصب کردی یا فقط درایور نصب شده؟
بله - نصب است.
F R E E M A N
11-10-2011, 23:09
بله - نصب است.
وقتی اجراش میکنی یا روی آیکونش در تاسکبار راست کلیک میکنی گزینه ای مثل Radio On/Off باید داشته باشه
آیا فعاله؟ یعنی میتونی سوئیچ کنی یا نه؟
وقتی اجراش میکنی یا روی آیکونش در تاسکبار راست کلیک میکنی گزینه ای مثل Radio On/Off باید داشته باشه
آیا فعاله؟ یعنی میتونی سوئیچ کنی یا نه؟
نه فعال نیست. البته نرم افزار ش هست اما فعال نیست.
F R E E M A N
12-10-2011, 21:57
نه فعال نیست. البته نرم افزار ش هست اما فعال نیست.
ورژن 14.2 Intel® PROSet/Wireless نصب کردی یا 13.5 یا پائینتر؟
ویندوزت چیه؟ windows 7 ultimate 32 bit
ورژن 14.2 Intel® PROSet/Wireless نصب کردی یا 13.5 یا پائینتر؟
ویندوزت چیه؟ windows 7 ultimate 32 bit
هر دو را امتحان کردم نشد
وبندوز هم همینه
لطفا کمی کمک کنید. فوری فوری
بابا یه کمکی کنید.......................................... ..........................
به نظر شما مشکل سخت افزاری نیست؟
hasanoooooooo
18-10-2011, 16:57
fn+f5 رو بزن یک کادر باز میشه. وایرلس رو on کن
fn+f5 رو بزن یک کادر باز میشه. وایرلس رو on کن
زدم نشد :2:
janinejad
09-08-2012, 23:53
salam dada manam hamchin moshkeli dashtam tooye site khode lenovo rahnamai karde moshkelam hal shod
i had the same problem. i called lenovo and they asked me to the following.
- go to : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- click 'drivers and downloads'
- fill in option 1 and 2 and click 'continue' at option 2. (your lenovo y450 serial no can be found at the bottom of your laptop)
- download and install the Intel Wireless WiFi Link Driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) version 12.4.1.11.
- restart computer
- then download and install the Lenovo Energy Management ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) driver.
restart if neccesary. should be fine then. hope this helps.
روی لپ تاپم ویندوز7نصب کردم درایور وایرلسمم نصب کردم اما نمیتونه شناسایی کنه و پیغام میده try later
قبلا همین ویندوز رو لپ تاپم نصب بود مشکلی نداشت!
لپ تاپم اینسپایرون5010
توسایت دل هم رفتم چیزی گیرم نیومد!چیکارکنم؟:42:
amir1215
30-12-2014, 18:54
سلام منم همین مشکل رو داشتم واسه ی من اینجوری که واستون توضیح میدم حل شد
اول لب تاپتونو خاموش کنید بعد یک بار باطری لب تاپ رو در بیارید و دوباره وصل کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.