ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل با پنل جلوي(USB,Audio) كيس مگنوم 2

alisam44
09-10-2011, 11:48
با سلام

دوستان من يك كيس مگنوم 2 دارم.وقتي از سوكت هاي جلو استفاده مي كنم سيستم ري استارت مي شود.چه پورت USB چه پورت بلندگو و ميكروفن!!به محض اتصال سيستم ري استارت مي شود!
به نظر شما از پنل جلويي كيس يا از مادر بورد؟تنظيم باياس دارد؟
بعضي وقتها هم كار مي كند و ري استارت نمي شود!!!

EXTREME
09-10-2011, 11:56
ممکنه سیم هارو اشتباه وصل کرده باشین بکنید و طبق دفترچه مادربورد وصل کنید

sourena
09-10-2011, 11:56
با سلام

دوستان من يك كيس مگنوم 2 دارم.وقتي از سوكت هاي جلو استفاده مي كنم سيستم ري استارت مي شود.چه پورت USB چه پورت بلندگو و ميكروفن!!به محض اتصال سيستم ري استارت مي شود!
به نظر شما از پنل جلويي كيس يا از مادر بورد؟تنظيم باياس دارد؟
بعضي وقتها هم كار مي كند و ري استارت نمي شود!!!

یه بار چک کن سیمهاشو درست وصل کرده باشی ....

از تو دفترچه مادربرد چک کن دونه دونه :20:

alisam44
09-10-2011, 15:25
سيم خاصي كه ندارد كه پيچيده باشد!!يك سوكت USB و يك سوكت ميكروفن و هدفون كه با هم است!
مطابق دفترچه هست!
زنگ زدم گارانتي گرين گفت پنل جلو دستگاه بكن بيار اينجا ما ببينيم مشكل چيه!مي ترسم ببرم ضايع بشم چون هميشه اينجوري نمي شه :31:
ديشب براي اولين بار اومدم ميكروفن وصل كنم اينجوري شد بعد كه ريستارت كردم دوباره اينجوري شد!!قبلاً با USB اينجوري مي شد كه از ترس اينكه فلشم بسوزه يك رابط افزايش طول USB خريدم!

گلابي
09-10-2011, 16:01
احتمالا اتصال داره یا اشتباه زدی رو مین بورد

sourena
09-10-2011, 16:18
سيم خاصي كه ندارد كه پيچيده باشد!!يك سوكت USB و يك سوكت ميكروفن و هدفون كه با هم است!
مطابق دفترچه هست!
زنگ زدم گارانتي گرين گفت پنل جلو دستگاه بكن بيار اينجا ما ببينيم مشكل چيه!مي ترسم ببرم ضايع بشم چون هميشه اينجوري نمي شه :31:
ديشب براي اولين بار اومدم ميكروفن وصل كنم اينجوري شد بعد كه ريستارت كردم دوباره اينجوري شد!!قبلاً با USB اينجوري مي شد كه از ترس اينكه فلشم بسوزه يك رابط افزايش طول USB خريدم!

شما که ماشاالله واردی! یه بار دیگه کامل چک کن .... اگر دیدی اینجوریه ببر گارنتی! شاید واقعا مشکل از اون باشه! ضایع شدن نداره که :46:

Hamed DC
09-10-2011, 22:35
حتما سیمهای اتصال رو چک کن.

alisam44
17-10-2011, 00:22
با سلام و تشکر از دوستان
مشکل من حل شد گفتم تجربیات خودم را در اختیار دوستان قرار بدهم:
من کابل AC97 پنل جلوی کیس را زده بودم به مادر بورد یک سوکت دیگر هم داشت به اسم HD Audio بعد توی بایاس مادربوردم گزینه HD Audio Azalia Device فعال بود و بعد زیرش هم یک گزینه بود Azalia front panel که روی HD بود و یک گزینه هم AC97 داشت!تو دفترچه مادر بوردم پیشنهاد HD Audio داده بود و خودش هم دیفالت روی آن بود در صورتی که من سوکت AC97 پنل جلوی کیس را زده بودم روی مادر بورد(سوکت جفتشون روی مادربورد مشترک بود) بعد در کیس باز کردم و سوکت AC97 جدا کردم و سوکت HD Audio کیس به جاش زدم مشکلم حل شد!!از اون موقع تا حالا ری استارت نشده حتی فلش هم می زنم بدون مشکل می خواند!!!!

Hamed DC
17-10-2011, 11:09
سلام.
ممنون بایت توضیحات.