ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل با Vista و كمك در مورد Se7en

golijan
09-10-2011, 00:59
با سلام به دوستان گرامي

ببخشيد كه يكم مطلبم طولانيه!

اول بهتر ميدونم مشخصات سيستم خودم رو بگم

من 4 سالي ميشه كه يه لپ تاپ مدل Dell Inspiron 1501 با سخت افزار زير دارم

Mobile AMD Sempron processor 3500+ Socket S1(Keene) 1.8GHZ

HDD 80GB SATA/1.5

ATI Radeon Xpress 1150 ,256MB

Ram(2*512MB)1GB

رو لپ تاپ سيستم عاملي نصب نبود وخام بود.ويندوز ايكس پي 32 بيتي روش مثل توپ كار ميكنه(تا حالا 64 بيتي نصب نكردم روش) و چون من با نرم افزارهاي گرافيكي و تدوين مثل فتوشاپ و پريماير و Wondershare و... كار ميكنم واقعا از ويندوز و لپ تاپ تو رندر كردن راضيم. اينترنت سكوريتي كاسپر هم هميشه داشتم.

حدود دو سال پيش ويستا نصب كردم . چونكه تو دي وي دي درايورها كه همراه لپ تاپ بود و هم درايورهاي XP رو داشت هم ويستا به همين دليل من مشكل شناسايي درايورها تو ويستا نداشتم. و رفتم سراغ ويستا، يه بار Vista Ultimate ويه بار Vista Ultimate SP1 كه با كمال تعجب در حالت عادي و بدون اجراي هيچ برنامه اي سي پي يوي بيچار ه حدود 30% تا 40% كار ميكند و حتي My Computer رو با يه تاخير كوچولو كه كاملا حس ميكردم باز ميكرد. بالاخره ناچار شدم دوباره برگردم به XP و با ويستا خداحافظي كنم.

يك سوال:

اون موقع از چندين نفر در مورد مشكلم پرسيدم كه جواب درست وحسابي نگرفتم و ميگفتن سيستمت واسه Vista Ultimate ضعيفه! درصورتي كه دوستاي بنده با سيستمهاي ضعيفتري ويستا رو نصب كردن و همچين مشكلي نداشتن. حالا ميخواستم بدونم كسي ميدونه كه چرا سي پي يوي من تو ويستا اينجوري بود؟ مشكل چي بود؟

يه مدت به دلايل كاري از دنياي كامپيوتر دور بودم و حالا ميخواستم ويندوز 7 رو نصب كنم و ديگه دل از XP بكنم اما واقعيش ترسيدم كه باز همون مشكلي پيش بياد كه تو ويستا داشتم يا شايدم اينبار بدتر بشه. واسه همين قبل از نصب 7 چندتا سوال داشتم: لازمه بئونين كه من اصلا اهل بازي نيستم و فقط با نرم افزارهاي گرافيكي و تدوين بيشتر كار ميكنم اونم واسه سرگرمي

1. ميخواستمUltimateSe7en 64bit رو نصب كنم اما نميدونم با توجه به سخت افزار من Se7en SP1 64Bit رو نصب كنم يا بدون SP1؟ ممكنه دوباره مشكلي كه تو ويستا با سي پي يو داشتم دوباره پيش بياد؟

2. . چونكه من تو دي وي دي درايورها ، درايورهاي سازگار با Se7en ندارم پس واسه نصب درايورها چيكار كنم؟ خيلي مهمه

3. . از اونجايي كه نرم افزارهاي 64 بيتي خيلي كم هستن و تقريبا نيستن بجز چند مورد به همين دليل مجبوريم از نسخه هاي 32 بيتي نرم افزارها استفاده كنيم، پس به نظر شما نصب سيستم عامل 64 بيتي بهتره يا 32 بيتي؟

4. 4. وقتي كه من با يه نرم افزار 64 بيتي يك فايلي رو ذخيره ميكنم و همون فايل رو سيستم 32بيتي ببرم آيا براحتي كار ميكنه؟ مشكلي نداره؟

منتظر رهنمايي دوستان هستم

Rahpooyan
09-10-2011, 10:10
معمولا کاربران عادی بیشتر برای استفاده از تمام ظرفیت رم های رایانشون ( بحدود 4 گیگ به بالا ) از ویندوز 64 بیتی استفاده می کنند و البته بیشتر برنامه های 32 بیتی رو پشتیبانی می کند مگر نرم افزارهای خاص مانند انتی ویروس و ...
که البته با رو سیستم شما نیاز به وین 64 بیتی ندارید
معمولا ویندوز 7 بیشتر درایوها را اتومات نصب می کند ولی اگر هم نبود می توانید درایورهای ان را از سایت سازنده دریافت نمایید

Rahpooyan
09-10-2011, 10:12
معمولا کاربران عادی بیشتر برای استفاده از تمام ظرفیت رم های رایانشون ( بحدود 4 گیگ به بالا ) از ویندوز 64 بیتی استفاده می کنند و البته بیشتر برنامه های 32 بیتی رو پشتیبانی می کند مگر نرم افزارهای خاص مانند انتی ویروس و ...
که البته با رو سیستم شما نیاز به وین 64 بیتی ندارید
معمولا ویندوز 7 بیشتر درایوها را اتومات نصب می کند ولی اگر هم نبود می توانید درایورهای ان را از سایت سازنده دریافت نمایید

Merilla
09-10-2011, 11:17
سلام
من يه سيستم با ويندوز ايكس پي رو مي خوام با يه ويندوز با سيستم سون شبكه كنم اما هركاري مي كنم نمي تونم
توروخدا يكي منو كمك كنه
خيلي سريع لازم دارم
كممممممممممممكككككككككككك كككك :41:

jafarian
09-10-2011, 16:35
سلام
من يه سيستم با ويندوز ايكس پي رو مي خوام با يه ويندوز با سيستم سون شبكه كنم اما هركاري مي كنم نمي تونم
توروخدا يكي منو كمك كنه
خيلي سريع لازم دارم

یک سرچ تو نت بزنید کلی راهنمایی تو این زمینه هست بطور مثال این حرف شبکه کردن اکس پی با سون داخل گوگل تایپ کنید بعدشم دکمه سرچ که بزنید کلی مطلب دراین زمینه نشون میده:20:

golijan
09-10-2011, 21:41
ولي فكر نميكنم كه فقط براي استفاده از رم هاي بالا(مثلا 4 گيگ) از 64 بيتي استفاده بشه! همونطوري كه ميدونيم سيستم 32 بيتي يعني اينكه تباتهاي سي پي يو 32 بيتي اند( 4 بايت)و در سي پي پوهاي 64 بيتي يعني اينكه تباتها 64 بيتي اند(8 بايت) پس در نتيجه سرعت اجرا دستورالعملها در سي پي يوهاي 64 بيتي موقعي كه سيستم عامل 64 بيتي روش نصب باشه بيشتره و ميتونه از كل 64 بيت رو آدرس دهي كنه و براي اجراي دستورالعملهاي سي پي يو استفاده كرد اين درحاليه كه وقتي ما يه سي پي يوي 64 بيتي داشته باشيم اما سيستم عاملمون 32 بيتي باشه عملا از 32 بيت تباتها استفاده ميشه و 32 بيت باقيمانده بلا استفاده است... در مورد سي پي يوهاي 32 بيتي كه كاملا واضحه جريان چطوره

در مورد اجراي نرم افزارهاي 32 بيتي در سيستمهاي 64 بيتي هم بايد اين نكته رو يادآور بشم كه از نظر تئوري و تا حدودي عملي نبايد مشكلي براي اجراي اين نرم افزارهاي 32 بيتي بوجود بياد اما اين بيشتر در مورد نرم افزارهاي كمپاني هاي معتبر صدق ميكنه اما برخي از كمپاني ايراني وقتي يه نرم افزار 32 بيتي طراحي و ايجاد ميكنن حالا نميدونم به چه دليل گاهي رو سيتمهاي 64 بيتي كار نميكنن! اليته اين فقط مربوط يه كمپاني هاي ايراني مربوط نميشه وبرخي از كمپاني خارجي از اين قاعده مستثني نيستند...

حالا از اين حرفا گذشته من جواب سوالامو كه تو پست 1 زدم هنوز نگرفتم...!

A M ! N
10-10-2011, 01:16
سلام
توروخدا يكي منو كمك كنه
خيلي سريع لازم دارم
سلام..
آموزش ساده ی شبکه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق و :11:موئید باشین

A M ! N
10-10-2011, 01:59
حالا از اين حرفا گذشته من جواب سوالامو كه تو پست 1 زدم هنوز نگرفتم...!

سلام..
امیدوارم سوال مد نظر شما رو جواب بدم..
درمورد save یک فایل با سیستم 64 بیتی و اجرای اون با سیستم 32 بیتی...
بستگی به برنامه داره..
مثلا برنامه های 3dmax و MAYA که من باهاشون کار میکنم اصلا چنین امکای وجود نداره..
یعنی بهترین جواب اینه که بگیم اگه نرم افزار خودش تونست روی هر دوتا سیستم اجرا بشه ، با فایلهای save اونهام مشکلی نیست که از 64 به 32 بیتی اجرا بشه....
یک سیستم 32 بیتی میتونه دریک مرحله نهایتا تا 4 گیگ حافظه رو آدرس دهی کنه..ولی برخی برنامه ها بیشتر از این مقدار رو نیاز دارن وبرای همین اجرا نمیشن..:

این عکس ذهنیت خوبی از این قضیه میده به ما :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین لایه که پردازنده هست
دومین لایه سیستم عامل هست
سومی برنامه ها هستن

**برای اجرای یک برنامه ی 64 بیتی ، به ساپورت تمام لایه های زیری نیاز هست(طبق شکل)
**برای اجرای یک سیستم عامل 64 بیتی نیاز به ساپورت پردازشگر هست
**برای اجرای یک سیستم عامل 32 بیتی روی تمام نوع لایه زیری خودش (به جز 16) مسئله ای نیست.
**یک برنامه ی 32بیتی هم روی ترکیبی از سیستم عامل 32 بیتی و پردازنده ی 64 بیتی یا 32 بیتی مشکلی نخواهد داشت

برای جمع بندی هم در سیستم 64 بیتی ما یک Interface layer به نام WOW32 داریم که کار ترجمه ی بیتهای برنامه های 32 بیتی را روی سیستم 64 بیتی انجام میده ...که باز یه همچین چیزی به نام WOW16 در سیستم های 32بیتی هست..!
این باعث میشه حدوده 85% درصد برنامه های 32 بیتی هم روی سیستم 64 بیتی اجرا بشن
موفق و :11:موئید باشین

ساعت: 2 بامداد!!!