مشاهده نسخه کامل
: تصاویر Android 4.0 Ice Cream Sandwich
تصاویر Android 4.0 Ice Cream Sandwich
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamid..God
10-10-2011, 22:40
بسیار زیبا ولی همچنان غیر قابل ایجاد رابطه و دوستی !!!!!!!!!!
ios یه حالتی داره که شما باهاش یه رابطه ی عاطفی پیدا میکنین! ولی این با اینکه خیلی عالیه ولی من (توجه داشته باشین نظر یه نظر شخصیه و لازم نیست حتما درست باشه) تیرگیش رو دوست ندارم (تو ویندوز فون هم که من اول خیلی ازش خوشم اومده بود هم این تیرگی هست که خیلی ضد حال زد ولی ios یه درخشندگی و روشنی باحالی داره)
بسیار زیبا ولی همچنان غیر قابل ایجاد رابطه و دوستی !!!!!!!!!!
ios یه حالتی داره که شما باهاش یه رابطه ی عاطفی پیدا میکنین! ولی این با اینکه خیلی عالیه ولی من (توجه داشته باشین نظر یه نظر شخصیه و لازم نیست حتما درست باشه) تیرگیش رو دوست ندارم (تو ویندوز فون هم که من اول خیلی ازش خوشم اومده بود هم این تیرگی هست که خیلی ضد حال زد ولی ios یه درخشندگی و روشنی باحالی داره)
و اینجاست که اینتر فیس ها وارد میدان میشوند!:دی
اصولا اندروید نسخه ای که میزنه عکساشو میزاره همه تیره و تار و قبرستونه :27: ولی اینقدر میشه روش تغییرات داد که آدم دهنش نیم متر وا میمونه!:دی
هر چند نکسوز پرایم رو تایید نهایی نکردن ولی خود گوشیش هم خیلی خوش ساخته
ازین به بعد گوشی های موتو هم خیلی دیدن داره:دی
کی میاد؟؟؟؟؟
نسخه 3 کی میاد؟؟؟
روایت بعدی اندروید برای اسمارت فون ها 4 خواهد بود و 3 دیگه نداریم....
این روایت همراه با گوشی جدید گوگل - سامسونگ بنام گالکسی نکسوس ( پرایم سابق) بزودی ( 5 روز دیگر - 19 اکتبر و احتمالا در هنگ کنگ ) وارد بازار میشه.
feryshad
14-10-2011, 10:58
نسخه 3 واسه تبلت ها بود دیگه ....
.:PAR3A:.
14-10-2011, 11:20
من نمیدونم چرا از گلکسی نکسوس خوشم نیومد... اولا اسمش خیلی ضایس (نکسوس پرایم خیلی شیک بود :|) ، دوما صفحه 4.6 میشه تبلت فون به کل (گلکسی اس 3 هم احتمالا همینطوره :(( ) ، سوما دوربین 5 ، به کل حال نکردم... من باشم همون گلکسی اس 2 رو میگیرم...
feryshad
14-10-2011, 17:50
هنوز مشخصاتش به صورت دقیق معلوم نشده ...
دوربینش بین 5 و 8 شایعه هست . مثل سی پی یو که بین 4460 تگزاس و اگزایون سامسونگ حرفشه ...
من نمیدونم چرا از گلکسی نکسوس خوشم نیومد... اولا اسمش خیلی ضایس (نکسوس پرایم خیلی شیک بود :|) ، دوما صفحه 4.6 میشه تبلت فون به کل (گلکسی اس 3 هم احتمالا همینطوره :(( ) ، سوما دوربین 5 ، به کل حال نکردم... من باشم همون گلکسی اس 2 رو میگیرم...
پارسا جان باور کن برای امثال ما که کارشون با اینترنته سایز خیلی مهمه الان این بلک که دارم و چهار اینچه احساس میکنم بعضی جاها کاش بزرگتر بود... بعدشم ادم که با سایز بزرگ مدتی کار کنه اصلا با سایزهای کوچیک نمیتونه کار کنه.بین ٤ تا ٥ به نظرم خوبه پایینترش کارو سخت میکنه.
Sent from my LG-P970 using Tapatalk
حالا این نسخه 4 کی رونمایی میشه ؟؟؟
چه گوشی هایی ساپورت خواهند کرد؟؟
ویژگی هاش مشخص نشده؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.