PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : همه مباحث در مورد سینمای Denon DHT-1311XP 5.1 Channel

mhroozbeh
08-10-2011, 10:46
سلام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بدلیل اینکه کسایی که این سینما رو گرفتن تعدادشون زیاد شده توی سایت مناسب دیدم که این سینما یه تاپیک مخصوص به خودش داشته باشه تا دارانده های این سینما عالی بتونن تجربه هایشون رو با هم در میون بزارن.
چیزهایی مثل نحوه استفاده، تنظیمات صوتی، چیدن درست این ست، یا اطلاعات در مورد خرید و ویژگی های خاص این سینما و در کل هر چیزی که مربوط به اون میشه توی این تاپیک مطرح میشه

مشخصات فنی:

Denon AVR-1311 AV Surround Receiver

Enjoy 3D video with the full ambiance of surround sound with the Denon AVR-1311

New Features:

• Featuring Denon 3D pass-through technology

• Supports HDMI 1.4a with 3D, Deep Color, “x.v.Color”

• 4 x HDMI in / 1 x HDMI out (Repeater)

• Stereo Mini Jack on front panel lets you connect any portable audio player

Denon AVR-AVR1311 has the State-of-the-art Solutions for Maximizing
Content Quality

• Fully discrete, identical quality and power for all 5 channels
(110 W x 5 ch)
• Stable power supply for high-quality sound and picture playback
• High definition audio support, Dolby TrueHD and DTS-HD Master Audio
• Minimum Signal Path for clear audio and video signal
• Direct Mechanical Ground Construction, embodying concepts
for thorough vibration resistance
• Compressed Audio Restorer to enhance digital music files

Denon DHT-1311XP Connectivity & Future-ready Expandability
• Dock connectivity for iPod and network streaming

Ease-of-Use

• Denon DHT-1311XP Comes with simple, easy-to-use remote control handset

• Three Quick Select buttons

• Sleep timer function

• Auto surround mode

• Audio level memory, capable of correcting different signal levels

for each input device

Denon DHT-1311XP other benefits

• Audio Delay function (max. 6 frames or 200 msec)

• Muting level settings (Full/-40dB/-20dB)

• Variable subwoofer crossover switching

• Binding speaker terminals for all channels for secure and easy

Denon DHT-1311XP connections

• Low power consumption 0.5 W (Standby)

Denon SYS-391HT Theater Speaker Package

For rich, dynamic sound you cannot get from your

TV speakers!

Denon DHT-1311XP package includes SC-F391 Two way designs front speakers

• Slim front speakers, easily installed on a TV board, deliver

high sound quality with rich mid to low rang

• Dual 8 cm bass-mid drivers

• 2.5 cm balanced dome tweeter

• Wooden cabinet

Denon DHT-1311XP Package includes SC-C391 Two way designs center speaker

• Center speaker makes movie dialogs and vocals easy to hear.

• Dual 8 cm bass-mid drivers

• 2.5 cm balanced dome tweeter

• Wooden cabinet

Denon DHT-1311XP Package includes SC-R391 Surround speakers

• Compact surround speakers are easy to install, too.

• 8 cm full-range woofer

• Wooden cabinet

Denon DHT-1311XP Package includes DSW-391 Subwoofer

• 100 W subwoofer gives you a powerful deep bass

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ng

mhroozbeh
08-10-2011, 10:56
من با این سیستم زیاد ور رفتم یه چیزایی دستگیرم شد ولی خیلی ابهامات توی ذهنم هست
با این سوال شروع می کنم.اصلا چه تنظیماتی توی این سیستم ارزش داره که آدم تغییر بده؟
استفاده من برای بازی و فیلم هست و گاها هم موسیقی

poonel
08-10-2011, 15:37
من یه هفته ای باهاش فقط MP3 گوش میدادم. حس می کردم این ساب خاموشه ولی نه زیاد.
صداش خوب بود ولی اون اوپس اوپس برای موسیقی رو نداشت.
اتفاقی رفتم تو این تنظیمات و اینطوری تغییرش دادم:
Menu / Speaker Setup / Bass Setting / Mode : LIFE + Main
بعدش از تنظیمات با دکمه retun که خارج شدم ساب کار کرد. واقعا سابش عجب قدرتی داره . با پیچ پشت ساب باید قدرتشو تنظیم کرد.

در تنظیمات کارخونه ای ساب خاموشه، حتما باید روشنش کنید.
تنظیم دیگه برای موسیقی بوسیله دکمه Surround هست که پایین ریموت کنترله. من اون رو روی حالت MULTI CH گذاشتم.

mhroozbeh
08-10-2011, 15:49
فعلا که کسی نیومده ولی من سوالاتم رو می پرسم تا کمک تاپیک شناخته بشه
من یه مشکل بزرگی که دارم اینه که توی شهر ما خاک فت و فراوونه! و روی وسایل عرض یک هفته یه سانت خاک جمع می شه!
برای همین نیاز دارم که روی سینما رو وقتی که استفاده نمی کنم بپوشونم تا از گرد و خاک محفوظ بمونه
چه چیزی پیشنهاد می کنید؟
بعد یه سوال در مورد ساب این سیستم
چرا صدای ساب کاری می کنه که بعد از یه ساعت احساس می کنی توی سرت باد هست و پشت سرت درد می گیره
اگرم سابش رو کم کم کنی که صدا زیر میشه. ولی مثلا سابی که روی اسپیکر 100 تومنی بود!:دی اینجوری نیست و هر چقدر هم ساب رو زیاد می کنی رو مخ نمی ره و بیشتر می کوبه
این اصلا نمی کوبه فقط یه جورایی یه صدای اعصاب خورد کن بیرون میده که یمره تا ته گوش!:دی سخته توصیفش
ساب هایی که من اکثرا دیدم البته از این چیپ ها، می کوبه ولی هیچ کدوم این جوری رو مخ و سر و جمجمه اثر نمی زاره
البته روز اول خیلی شدید بود و باعث شد حتی من حس کنم مریض شدم روز های بعدی باز بهتر شد ولی هنوز این احساس رو دارم. حتی خانواده هم همین احساس بهشون دست میده
شاید تنظیم خاصی بخواد که من آشنا نیستم چون هنوز وقت نکردم زیاد توی منوهاش بگردم
و در آخر چطور میشه تنظیمات کل آمپ رو دفالت کرد؟

mhroozbeh
08-10-2011, 15:57
من یه هفته ای باهاش فقط MP3 گوش میدادم. حس می کردم این ساب خاموشه ولی نه زیاد.
صداش خوب بود ولی اون اوپس اوپس برای موسیقی رو نداشت.
اتفاقی رفتم تو این تنظیمات و اینطوری تغییرش دادم:
Menu / Speaker Setup / Bass Setting / Mode : LIFE + Main
بعدش از تنظیمات با دکمه retun که خارج شدم ساب کار کرد. واقعا سابش عجب قدرتی داره . با پیچ پشت ساب باید قدرتشو تنظیم کرد.

در تنظیمات کارخونه ای ساب خاموشه، حتما باید روشنش کنید.
تنظیم دیگه برای موسیقی بوسیله دکمه Surround هست که پایین ریموت کنترله. من اون رو روی حالت MULTI CH گذاشتم. میگم دفترچه بخون بدردت می خوره!:دی
ساب خاموش میشه اگه شما صدا رو زیر -12 db بزاری و گرنه در حالت دفالت روشنه ولی کم ازش استفاده می شه. برای تولید صداهایی با فرکانس پایین از فرانت ها استفاده می شه. برای استفاده از ساب برو توی منو و تنظیمات اسپیکر و بعد فکر می کنم قسمت کانفیگ اسپیکر ها. در این قسمت باید فرانت رو اسمال بزاری(small) که از ساب استفاده بشه و اگه فرانت لارج باشه از ساب خیلی کم استفاده می شه و به جاش از قدرت فرانت ها استفاده می شه
اون کاری هم که تو کردی اینه که ساب رو از حالت LFE در آوردی و تمام صداهای با فرکانس پایین رو با ساب حالا پردازش می کنه که با اینکار ساب قدرت مند تر عمل می کنه. البته بازم نمی دونم چرا نمی کوبه! اصلا اون لنده هور زیرش واسه چیه؟:دی این کوبیدن بایدقابل تحمل باشه ولی وقتی سابش رو من زیاد می کنم که بکوبه مغز آدم رو متلاشی می کنه!:دی من کوبیدن می خوام نه مخ تیلیت کن![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MULTI CH هم نزار که موسیقی حروم میشه
بزار روی Dolby Pro Logic II که این حالت موسیقی های استریو رو 5 کاناله می کنه

Dolby Pro Logic II Benefits

Transforms ordinary stereo content into rich, full-range surround sound

Ensures that you hear all the subtleties and detail of the original content

Delivers seamless, natural surround sound

=========================================
راستی یه عکس بزار از طرز چینش سیستمت ببینم چطور چیدی؟ من که آخر نشد استاندارد بچینم

poonel
08-10-2011, 16:29
MULTI CH هم نزار که موسیقی حروم میشه
بزار روی Dolby Pro Logic II که این حالت موسیقی های استریو رو 5 کاناله می کنه

=========================================
راستی یه عکس بزار از طرز چینش سیستمت ببینم چطور چیدی؟ من که آخر نشد استاندارد بچینم

چرا Dolby prologic II ؟
این آهنگ هایی که من گوش میدم دالبی نیستن که. MP3 دو کاناله رو با Multi Ch از تمام کانال پخش می کنه.

در مورد عکس
والا من هنوز سیستم رو زمین وله.
نتونستم بچینم. براشون پایه سفارش دادمه. بیاد می چینمشون.
تازه من الآن تلویزیونم CRT هستش و منتظر پلاسما VT30 پاناسونیکم که هنوز نیومده ایرون.
الآن با این CRT اگه عکس بزارم مایه آبروریزی و سرشکستگی و مسخرگی و اُمُل بودن هست.:31:

mhroozbeh
08-10-2011, 16:52
چرا Dolby prologic II ؟
این آهنگ هایی که من گوش میدم دالبی نیستن که. MP3 دو کاناله رو با Multi Ch از تمام کانال پخش می کنه.

حتما بزار روی این حالت. مولتی چنل خیلی کیفیت موسیقی رو پایین میاره

Dolby Pro Logic II Benefits

Transforms ordinary stereo content into rich, full-range surround sound

Ensures that you hear all the subtleties and detail of the original content

Delivers seamless, natural surround sound

در مورد عکس
والا من هنوز سیستم رو زمین وله.
نتونستم بچینم. براشون پایه سفارش دادمه. بیاد می چینمشون.
تازه من الآن تلویزیونم CRT هستش و منتظر پلاسما VT30 پاناسونیکم که هنوز نیومده ایرون.
الآن با این CRT اگه عکس بزارم مایه آبروریزی و سرشکستگی و مسخرگی و اُمُل بودن هست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===================================
در مورد صدای ساب یه چیزی یادم اومد! من یه کابل ساب دارم که ازون به جای کابل اصلی استفاده می کنم
نکنه بخاطر اون باشه؟! امشب حتما میرم تست می کنم
دیدی که کابل اصلی چقدر نازکه! این اندازه کابل HDMI زخیمه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mr_rayan
08-10-2011, 20:11
تاپیک جدیدتون مبارک باشه.
بهتره تو پست اول عکس سیستم و مشخصات و آدرس سایت سازنده رو هم قرار بدید تا دوستانی که آشنایی ندارند بدونند دارید در مورد چی بحث می کنید.

poonel
08-10-2011, 22:18
این ساب دستگاه عجب قدرتی داره!
من با اینکه تو خونه ویلایی هستم و قطر دیوارهام خیلی زیاده و بطور کل خونه خیلی محکمی دارم اما تو بعضی صحنه های اکشن فیلم ها این ساب خونم رو بدجور می لرزونه.
حتی کف خونه که زمینه میلرزه بدجور. البته این مورد خیلی حال میده بخصوص برای فیلم های اکشن.

برام خیلی سواله، دوستانی که تو آپارتمان زندگی می کنند چطوری از تمام قابلیتهای صدای 1311 استفاده می کنند.
اگه بر فرض یکی تو طبقه 2 از 1311 استفاده کنه همسایه پایین نمیاد شاکی بشه که سقف خونم می لرزه؟؟؟
اونم آپارتمانهای ایرونی که بیشترشون شل و ول هستند و بنای محکمی ندارن تاثیر قدرت ساب باید بیشتر باشه.

POROMA2008
08-10-2011, 23:43
لطفا قیمت کف بازارش و ایا گارانتی داره یا نه

mr_rayan
08-10-2011, 23:54
قیمتش 820 تومنه و گارانتی شرکت جم به مدت یکسال

mhroozbeh
09-10-2011, 11:53
این ساب دستگاه عجب قدرتی داره!
من با اینکه تو خونه ویلایی هستم و قطر دیوارهام خیلی زیاده و بطور کل خونه خیلی محکمی دارم اما تو بعضی صحنه های اکشن فیلم ها این ساب خونم رو بدجور می لرزونه.
حتی کف خونه که زمینه میلرزه بدجور. البته این مورد خیلی حال میده بخصوص برای فیلم های اکشن.

برام خیلی سواله، دوستانی که تو آپارتمان زندگی می کنند چطوری از تمام قابلیتهای صدای 1311 استفاده می کنند.
اگه بر فرض یکی تو طبقه 2 از 1311 استفاده کنه همسایه پایین نمیاد شاکی بشه که سقف خونم می لرزه؟؟؟
اونم آپارتمانهای ایرونی که بیشترشون شل و ول هستند و بنای محکمی ندارن تاثیر قدرت ساب باید بیشتر باشه.

منم تعجب می کنم که چطور دوستان توی آپارتمان از این سیستم استفاده می کنن
برای خوده منم دو شب پیش یه همچین اتفاقی افتاد و اتاق کناریمون که مهمون بود یه لحظه فکر کردن که زلزله اومده و همه ریختن تو اتاق من ببینن صدا واسه چی بود!:دی
ولی متاسفانه من هنوز سر درد رو دارم

POROMA2008
09-10-2011, 14:13
قیمتش 820 تومنه و گارانتی شرکت جم به مدت یکسال

نام این برای نا اشناست کجایی
اینهایی که تو بازار اصل یا ساخت چین

میگنه دیگه از این مدل تولید نمیشه درسته

poonel
09-10-2011, 18:34
نام این برای نا اشناست کجایی
اینهایی که تو بازار اصل یا ساخت چین

میگنه دیگه از این مدل تولید نمیشه درسته

Made in china است. برای آمریکا و اروپا هم Chinaیی بودن. مطمئن باشید کیفیتش خیلی بالاست. شرکت دنون دستگاه بی کیفیت نمیسازه.
این مدل1311 تولید 2010 است. اگه نخرید مدل 2011 یعنی 1312 به زودی میاد و دیگه کیفیت 1311 رو نداره.
اسپیکرهای دو طرفه رو یک طرفه کرده و کوچکترند و اون ابهت 1311 رو ندارن. جنس اسپیکرهاش هم به نظر چوبی نیست و پلاستیکی اند.
خلاصه قبل از اینکه مدل 1311 تو بازار تمام بشه بخرید.

mhroozbeh
09-10-2011, 20:15
دوستان متاسفانه این سینما بدرد اتاق من نمی خوره
این دو سه روزه من خیلی عذاب کشیدم و سردرد رو تحمل کردم که شاید بتونم کاری بکنم ولی مثله اینکه شدنی نیست
من فضای چینش درست این سیستم رو ندارم و فقط دارم با این کار به خودم ضرر می زنم
از اولشم نباید این قدر سریع عمل می کردم
بهر حال من این سینما رو که 4 روز هست خریدم الان زیر قیمت می فروشم
اگه کسی می خواد بگه توی PM جزییات رو بهش می دم

tohid81
10-10-2011, 10:05
دوستان متاسفانه این سینما بدرد اتاق من نمی خوره
این دو سه روزه من خیلی عذاب کشیدم و سردرد رو تحمل کردم که شاید بتونم کاری بکنم ولی مثله اینکه شدنی نیست
من فضای چینش درست این سیستم رو ندارم و فقط دارم با این کار به خودم ضرر می زنم
از اولشم نباید این قدر سریع عمل می کردم
بهر حال من این سینما رو که 4 روز هست خریدم الان زیر قیمت می فروشم
اگه کسی می خواد بگه توی PM جزییات رو بهش می دم

سلام. من امكان داره سيستمت رو بخوام. فقط چندتا سوال داشتم. اول اينكه فكر كنم شما ساكن تهران نيستي. اگر درسته چطور مي خواهي كه اين رو به دستم برسوني؟ دوم اين كه اتاقي كه توي اون سيستم رو استفاده مي كردي چند متري بوده؟ چون جاي من هم خيلي بزرگ نيست و ميخوام مقايسه كنم. سوم اينكه اين سيستم رو از كجا خريدي. چون مي خوام برم يكبار از نزديك ببينمش و ببينم آيا واقعن ازش خوشم مياد و به دردم ميخوره يا نه. و از همه مهمتر اينكه چند خريدي؟ آيا دي وي دي پلير هم روش هست يا نه؟ و اينكه چند مي فروشي؟
من نتونستم پيغام خصوصي بدم، چون تازه عضو سايت شدم. اگر مايل بودي پيام خصوصي بده، اگر هم خواستي تماس بگيري، بگو تا شماره موبايلم رو بدم.
منتظرم

mhroozbeh
13-10-2011, 14:14
دوستان بهترین راه برای دیدن MKV های دالبی با این سیستم چی هست?PC یا اینکه از طریق USB های تی وی هم میشه اینکار رو انجام داد؟

NaughtyCat
14-10-2011, 23:48
دوستان بهترین راه برای دیدن MKV های دالبی با این سیستم چی هست?PC یا اینکه از طریق USB های تی وی هم میشه اینکار رو انجام داد؟

سلام

من خودم PC رو ترجیح میدم اگه امکانش باشه که به تلویزون و سیستم صوتی وصل بشه... درمورد اون پورتهای USB تلویزیون ها هم اگه این اواخر گرفته باشید این سری جدیدا بیشتر فرمت ها رو ساپورت میکنن. ولی راه دیگه که شاید بهتر از بقیه باشه همین دستگاه های پخش HD از روی هارد هستش، مثل این سری WDTV . قیمت مناسبی هم دارن فرمت های با bitrate بالا رو پخش میکنن صدا هم چندکاناله میدن بیرون راحت.

فقط در مرود اون صدای ساب، میشه خب خیلی کمش کرد که رو اعصاب نباشه. برای من هم اولش رو اعصاب بود ولی کمش کردم. فکر نکنم مسئله مهمی باشه که آدم بخواد فقط واسه همین مورد کل سیستم رو بده بره...

mhroozbeh
16-10-2011, 15:52
سلام

من خودم PC رو ترجیح میدم اگه امکانش باشه که به تلویزون و سیستم صوتی وصل بشه... درمورد اون پورتهای USB تلویزیون ها هم اگه این اواخر گرفته باشید این سری جدیدا بیشتر فرمت ها رو ساپورت میکنن. ولی راه دیگه که شاید بهتر از بقیه باشه همین دستگاه های پخش HD از روی هارد هستش، مثل این سری WDTV . قیمت مناسبی هم دارن فرمت های با bitrate بالا رو پخش میکنن صدا هم چندکاناله میدن بیرون راحت.

فقط در مرود اون صدای ساب، میشه خب خیلی کمش کرد که رو اعصاب نباشه. برای من هم اولش رو اعصاب بود ولی کمش کردم. فکر نکنم مسئله مهمی باشه که آدم بخواد فقط واسه همین مورد کل سیستم رو بده بره...
تی وی من 6900 سامسونگ هست
حالا تست نکردم . اگه بشه که خیلی خوبه و الکی لازم نیست یه سیستم رو واسه دیدن یه فیلم روشن کرد
در مورد ساب هم درست می گی. الان دیگه درست شده و کمتر دچار اون مشکل می شم
شب اول متاسفانه به دلیل سهل انگاری ساب رو زیر تی وی توی میز گذاشته بودم و نزدیک سیستم هم نشسته بودم که توی مرکز صدا مثلا قرار بگیرم
فکر می کنم اون شب خیلی تاثیر بدی روی سیستم شنواییم گذاشته که خدا رو شکر کم کم دارم حس می کنم که داره از بین میره