ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك در مورد فلو شدن تصاوير در دوربين sx230

arman486
08-10-2011, 10:07
سلام دوستان من با كلي مشورت از دوستان عزيز اين سايت بالاخره چند روز پيش يك دوربين sx230‌خريدم
اما خيلي جالبه تا بحال به چندين دوربين كانن كار كردم از جمله سري هاي ixus‌ و چند مدل پاور شات و اين دوربين خودم
همشون يك نقطه مشترك اعصاب خورد كن دارن
و اون اينكه اكثر عكس ها تار و فلو ميوفته و سريع نميشه باهاشون عكاسي كني و اصطلاحاً لم داره
آيا راه حلي وجود داره براي عكاسي سريع و واضح تصاوير خصوصاً در شب
چون ميدونيد در عروسي ها و مهماني ها فرصت تنظيم و اين چيزها خيلي كم هست و شما سريع بايد عكستو بگيري و گاهي هم دوربين را بايد دست افراد ناشي بدي كه فقط كادر رو ببندند و دكمه رو فشار بدهند اما خيلي مشكله و تصاوير اكثراً فلو ميوفته من با سوني اون مدلهاي پايينش عكاسي كردم اصلاً اينجوري نيست خيلي جالبه كه دوربين هاي كانن و لااقل اين چند تايي كه من باهاشون عكس گرفتم اينطوري هستن
لطف ميكنيد راهنماييم كنيد بايد چكار كنم كه عكس خوب و عالي و سريع بگيرم باهاش

sastwhc
09-10-2011, 00:45
علت این مشکل نور کم و نحوه محاسبه سرعت شاتر است
در نور کم شاتر مدت بیشتری باز میماند و در این مدت دست و سوژه حرکت می کنند علاج این مشکل هم استفاده از سرعت بالاتر شاتر است که باعث تاریک افتادن تصویر می گردد(under expose) اما راه حل:
1- از دوربین های کامپکت انتظار بالایی نداشته باشید یا از یک DSLR با لنز F مناسب استفاده کنید
2-تا حد ممکن از سه پایه استفاده کنید و همینطور تکنیک های دست گرفتن دوربین را با دقت بیاموزید(تا حد امکان از لبه میز یا دیوار برای تثبیت دوربین استفاده کنید)
3-با توجه به برد فلاش از آن استفاده کنید
4-با توجه به دوربین تان از بالاترین ایزوی قابل استفاده سود ببرید(سونی شما در مدهای اتوماتیک و برنامه ریزی شده از این ترفند استفاده میکند برای این منظور از مد Night scene یا اتوماتیک با ایزوی بالا استفاده کنید)
5-ادیت پس از عکاسی را بیاموزید و از تلفیق موارد بالا و امکانات نرم افزاری مانند noise reduction و color level و Brightness contrast و Curve استفاده کنید
سری G کنون در ایزوهای بالاتر عملکرد بهتری نسبت به بقیه دوربین های کامپکت دارند
موفق باشید

vvc
09-10-2011, 18:20
این مدل این مزیت رو داره که شما میتونی از اولویت شاتر و یا دیافراگم اسفاده کنی
که با بالا بردن شاتر از تا شدن عکسها جلوگیری کنی
البته به نکاتی که دوست خوبم گفت نیز توجه کنید که بسیار مهمه

arman486
10-10-2011, 20:16
ممنونم پس راه حل آنچناني نداره و همش بايد مرتب تنظيم كني

vvc
11-10-2011, 17:00
ممنونم پس راه حل آنچناني نداره و همش بايد مرتب تنظيم كني
احتیاج به تنظیم نداره از هر سوژه ای میخوای عکس بگیری
بهتره رو مد خودش قرار بدی تا بهتر نتیجه بگیری مثلا عکاسی از چهره رو روی مد پرتره بذار
گرچه مد اتوماتیک هم کارایی خوبی داره ولی باز هم به کیفیت مدهای خودش نمیرسه

arman486
22-10-2011, 19:45
وقتي در شب در فضاي باز با فلاش عكس ميگيري يك دون دون هايي ميوفته روي عكس كه انگار فكر ميكني روي لنز خاك نشسته و شما با لنز كثيف عكس گرفتي علت چيه؟

Damian
24-10-2011, 14:59
وقتي در شب در فضاي باز با فلاش عكس ميگيري يك دون دون هايي ميوفته روي عكس كه انگار فكر ميكني روي لنز خاك نشسته و شما با لنز كثيف عكس گرفتي علت چيه؟
علت این امر محدود بودن برد فلش است
ذرات معلق در هوا در محدوده برد فلش توسط فلش نمایان میشود و راه حل آن استفاده نکردن از فلش در این جور جاهاست. البته با استفاده از نرم افزارهای ویرایش عکس این مشکل قابل حله.
یه نکته دیگر برای استفاده از فلش در شب بالا بردن ایزو به منظور ایجاد پس زمینه روشن است که اهمیت بالایی در صحنه هایی که پس زمینه طولانی داریم دارد.

Damian
24-10-2011, 15:46
یک راهنما هم از یک کتاب عکاسی میگذارم که امیدوارم مفید باشه

1/125 : حرکت کند
اشخاص در حال راه رفتن - کودکان در حال بازی - اطفالی که ثابت نگهداشته نشده اند

1/250 : حرکت نسبتا کند
شناگران - دوچرخه سواران در سرعت متوسط - اسبهای دوان در فاصله نسبتا زیاد - رژه روندگان - کودکان در حال دویدن - قایقهای بادبانی متحرک - بازیکنان بیس بال و فوتبال با حرکت متوسط - اسکیت بازان - وسایل نقلیه در حال حرکت کند

1/500 حرکت تند
دوندگان سریع - اسبهای دوان در فاصله متوسط - شیرجه روندگان - دوچرخه سواران در سرعت زیاد - وسایل نقلیه در حال حرکت معمولی - بسکتبالیستها - بازیکنان بیسبال و فوتبال در حال حرکت سریع

1/1000 حرکت بسیار تند
مسابقه های اتومبیل رانی - موتور سواران - هواپیماهایی که در ارتفاع کم پرواز میکنند - قایقهای سریع السیر - تنیس بازان - اسکی بازان - گلف بازان

arman486
28-10-2011, 16:58
آقا اكثر عكسهايي كه من ميگيرم اون وضوح دلخواه رو ندارند و كمي تار و فلو هستند اين دوربين آيا لرزيه گيرش فعاله يا بايد فعالش كرد اگر بايد فعالش كرد از كجا و كدام منو
چون فيلمش عالي هست ولي عكسهاش همش تار و فلو هستند حتي من از حالتهاي اون هم بجا استفاده ميكنم باز اينجوري ميشوند

arman486
29-10-2011, 18:46
دوستان كسي نيست راهنمايي كنه؟

Kolang
29-10-2011, 19:16
منم یه همین علت هاس که دارم میفروشمش
دست دوستم بود... فکر کرد لنزش کثیفه که عکس هاش اینطوری میشه!

Damian
29-10-2011, 22:27
آقا اكثر عكسهايي كه من ميگيرم اون وضوح دلخواه رو ندارند و كمي تار و فلو هستند اين دوربين آيا لرزيه گيرش فعاله يا بايد فعالش كرد اگر بايد فعالش كرد از كجا و كدام منو
چون فيلمش عالي هست ولي عكسهاش همش تار و فلو هستند حتي من از حالتهاي اون هم بجا استفاده ميكنم باز اينجوري ميشوند

آیا در حالت واید این اتفاق میفتد ؟
بیشتر این اتفاق در حالت تله میفته البته لرزشگیر موثر هست ولی از دوربین کامپکت نباید زیاد انتظار داشت
چاره اون هم استفاده از سه پایه است حتی در سرعت های بالای شاتر چون اینجا مسئله فوکوسه

arman486
30-10-2011, 18:21
در همه حالت ها باهاش عكس گرفتم auto ‌پرتره هر كدام در جاي خود اما تصاوير دلخواه و شفاف اصلاً نميده كه هيچ اكثر تصاوير فلو و مات هستند 400 هزار تومان پول دادم آخر هم دوربين دلخواهم در نيومد
نميدونم مشكلش چيه تو رو خدا اگر كسي ميدونه بگه
دقيقاً منم مثل دوستمون فكر كردم لنزم كثيفه كه اينطوري هست اما اون كاملاً تميزه

Kolang
30-10-2011, 19:20
در همه حالت ها باهاش عكس گرفتم auto ‌پرتره هر كدام در جاي خود اما تصاوير دلخواه و شفاف اصلاً نميده كه هيچ اكثر تصاوير فلو و مات هستند 400 هزار تومان پول دادم آخر هم دوربين دلخواهم در نيومد
نميدونم مشكلش چيه تو رو خدا اگر كسي ميدونه بگه
دقيقاً منم مثل دوستمون فكر كردم لنزم كثيفه كه اينطوري هست اما اون كاملاً تميزه

میدونی من از کجاش میسوزم؟
از اینکه عکس های دوربین من جلوی دوربین 270 ایه خواهرم... هیچی برای گفتن نداره
و از این بیشتر میسوزم که بچه های اینجا همش دارن این مدل رو پیشنهاد میکنن
نمیدونم ایراد از دوربین منه یا نظر بقیه

mous3030
06-12-2011, 20:33
خوب شد منم اینا رو خوندم . سونی رو که در تاپیک مقایسه کامپکتها از چشممون انداختن و همش این مدل کنون رو تبلیغ کردن . اینم که شماها اینطور میگین زیاد مال نیست چون بنظر منم سرعت خیلی مهمه دوربین جمع و جور میگرم که لحظه ها رو شکار کنم اونم اگه درنگ بشه از دست میره تازه تو اون هیری بیری سه پایه کجا بود آخه