مشاهده نسخه کامل
: خرید لپ تاپ تا سقف 1 میلیون تومن
amin_pwa
07-10-2011, 22:49
سلام دوستان 3 روز دیگه می حوام لپ تاپ بخرم تا اخرین لحظه قصد خرید acer را داشتم ولی دیدم با یکم روی پول گذاشتن جنس بهتر هم هیت . تو این رنج این ها را پیدا کردم :
با گارانتی سازگار asus k43sv
asus n43jf با گارانتی الماس
acer 4755 با گارانتی سازگار
همه این ها i5 سندی هستن ولی k43 کارت گرافیک 540 nvidia داره ولی usb3 نداره !
n43 کارت گرافیکش nvidia 425 هست که از 540 کمتره ولی usb3 داره !
acer هم کارت گرافیک 540 داره و هم usb3 داره خوب به تناسب کیفیتش مثل انها نیست !
لطقا کمک کنینی واسه اینکه یه انتخاب خوب داشته باشم !
گارانتی سازگار دیدیم که خوبه ولی دی مورد گارانتی الماس چیزی نمی دونم !! :13:
F R E E M A N
07-10-2011, 23:19
n43jf سندی بریج نیست
گارانتی الماس چندان خوب نیست
amin_pwa
08-10-2011, 00:03
مثل اینکه کیبورد sv هم زیاد خوب نیست !!
F R E E M A N
08-10-2011, 00:14
سری n43 کلیدهای کم فاصله و نرمی داره ولی سری k کیبوردش خیلی راحت و استاندارده
حتی در عکسها هم این مسئله واضحه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز منم شرایط شما رو دارم انتخابهای منم مثل شماست منتها بجای ایسوز n43jf مدل lenovo z470 با گارانتی سازگار مدنظرمه روش فکر کنید دارم کم کم به نتیجه میرسم لپ تاپ خیلی خوبیه
mehdi666lp
08-10-2011, 09:09
سلام دوستان 3 روز دیگه می حوام لپ تاپ بخرم تا اخرین لحظه قصد خرید acer را داشتم ولی دیدم با یکم روی پول گذاشتن جنس بهتر هم هیت . تو این رنج این ها را پیدا کردم :
با گارانتی سازگار asus k43sv
asus n43jf با گارانتی الماس
acer 4755 با گارانتی سازگار
همه این ها i5 سندی هستن ولی k43 کارت گرافیک 540 nvidia داره ولی usb3 نداره !
n43 کارت گرافیکش nvidia 425 هست که از 540 کمتره ولی usb3 داره !
acer هم کارت گرافیک 540 داره و هم usb3 داره خوب به تناسب کیفیتش مثل انها نیست !
لطقا کمک کنینی واسه اینکه یه انتخاب خوب داشته باشم !
گارانتی سازگار دیدیم که خوبه ولی دی مورد گارانتی الماس چیزی نمی دونم !! :13:
.
.
.
مدل Asus K43SV مدل خوبی هستش و به قول خودتون ایرادش نداشتن USB 3.0 هست.....اما اگه بتونی یکم بزاری روی پولت مدل Asus U41SV مدل خوبی هست که گرافیک 540 داره و USB 3.0 هم داره و از همه مهمتر باریک و سبک هستش و کیفیت Asus داره و اینکه عمر باطری نسبتا خوبی داره:20:
Mr.Mazmamfi
08-10-2011, 09:16
سلام دوستان 3 روز دیگه می حوام لپ تاپ بخرم تا اخرین لحظه قصد خرید acer را داشتم ولی دیدم با یکم روی پول گذاشتن جنس بهتر هم هیت .
سلام
اگر دنبال کیفیت هستی مدل Z470 پیشنهاد میشه . ولی گرافیکش 520 هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل U41 SV هم از برند ایسوس هست که وزن خوبی داره و گرافیک 540 به همراه باتری 6 سل و 8 سل ارایه میشه .
قیمت این مدل با باتری 6 سل حدود 1100 هست و با باتری 8 سل حدود 1140 هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگر نیاز هاتو دقیق تر بیان میکردی بهتر میشد راهنمایی کرد !!!
amin_pwa
08-10-2011, 10:04
از اینکه کمکم می کنین متشکر . یه مدل دیگم هست که اگر کسی مثل من ۱۴ اینچ می خواد می تونه انتخاب کنه msi cx640 من تو پنجمارک دیدم بین کارت گرافیک ها به ترتیب اول 540 بعد 425 و بعد 525 هست .من کارم با i5 راه می افته . کارت گرافیکم در حدی که گاهی اوقات یه بازی مثل مافیا بازی کنم .ایسوس رو رفتم دیدم به فروشنده گفتم بعضی ها می گن برق ساکن داره کلا منکر شد . رفتم باهاش کار کنم یهو شتلق برقش زد . بعدی هم چک کردم همین طوری بود !!!!شاید به خاطر کفشم بود !لنوو هم به نظرم جالب باشه !
amin_pwa
08-10-2011, 10:27
یادمه که ایسوس یه مدلی داشت که کیبوردش خیلی مسخره بود انگار داشتی رو هوا تایپ می کردی !!!!!کدوم مدل بود !!!!از U41SV خوشم امد ... گارانتی سازگار هست ؟
Mr.Mazmamfi
08-10-2011, 10:38
یادمه که ایسوس یه مدلی داشت که کیبوردش خیلی مسخره بود انگار داشتی رو هوا تایپ می کردی !!!!!کدوم مدل بود !!!!
احتمالا سری N53 , N43 بوده . چون کیبور انعطاف پذیری داره .و کلید هاش نزدیک به همه .
از U41SV خوشم امد ... گارانتی سازگار هست ؟ __________________
مدل خوبیه .
احتمال قوی سازگاره .
میتونی این تاپیک رو دنبال کنی :
پست های شماره 58 و 59 .
amin_pwa
08-10-2011, 10:57
احتمالا سری N53 , N43 بوده . چون کیبور انعطاف پذیری داره .و کلید هاش نزدیک به همه . مدل خوبیه .احتمال قوی سازگاره .میتونی این تاپیک رو دنبال کنی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپست های شماره 58 و 59 . پورت pci داره ! دقت کردم دیدم usb3 نداره ! اگر پورت pci داشته باشه میشه با یه کارت مخضوض بهش usb3 اضاف کرد .راستی شما خودت ایسر داری , مثل اینکه ؟ کیفیتش چه طوریاست ؟
Mr.Mazmamfi
08-10-2011, 11:42
پورت pci داره !
نه نداره .
دقت کردم دیدم usb3 نداره !
داره . تو این تاپیک یکی از بچه ها خریده و عکساشم گذاشته :
راستی شما خودت ایسر داری , مثل اینکه ؟ کیفیتش چه طوریاست ؟
آره ، من ایسر دارم ، یادمه اون روزایی که من ایسر خریده بودم میخواستی لپ تاپ بخری و لی انگار تا الان نخریدی !!!! :13:
اون موقع هم دنبال برند ایسر بودی . ولی شک داشتی بخری یا نخری . :31:
در مورد برند ایسر باید بگم که بهترین برند دنیاس و حتی از اپل هم بهتره :18: :46:
شما کاربرد دقیقتو بگو تا بهت بگیم ایسر بدردت میخوره یا نه . (اگر دنبال کیفیت هستی بیخیال ایسر شو ، بدنه و صفحه نمایش ایسر نسبت به برند های دیگه ضعیفتره )
amin_pwa
08-10-2011, 13:04
نه نداره . داره . تو این تاپیک یکی از بچه ها خریده و عکساشم گذاشته :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید آره ، من ایسر دارم ، یادمه اون روزایی که من ایسر خریده بودم میخواستی لپ تاپ بخری و لی انگار تا الان نخریدی !!!! اون موقع هم دنبال برند ایسر بودی . ولی شک داشتی بخری یا نخری . در مورد برند ایسر باید بگم که بهترین برند دنیاس و حتی از اپل هم بهتره شما کاربرد دقیقتو بگو تا بهت بگیم ایسر بدردت میخوره یا نه . (اگر دنبال کیفیت هستی بیخیال ایسر شو ، بدنه و صفحه نمایش ایسر نسبت به برند های دیگه ضعیفتره ) اره ان زمان می خواستم بخرم , ولی باید سربازی می رفتم تا اخر مرداد سربازی بودم , بعد فوق قبول شدم امدم دانشگاه .در حد کار دانشجویی کار با اتوکد و مطلب و یه چندتا نرم افزار مهندسی دیگه که سیستم قوی نمی خوان .ولی شاید هر از گاهی یه بازی کنم . کیفیت تصویر مهم نیست چون فوقش اگه خواستم با hdmi وصلش می کنم به lcd خونه کیفتش خوب شه.بیشتر از نظر خوش دستی دیدم ایسوس خوش دسته ولی این 4755 قشنگه .سبکم هستن . می خوام پایدار باشن مثله شاید تو یه روز ۱۰ ساعت باهاش کار کنم .همانطور که گفتم شاید گاه گاهی بآزی هم کنم !بازی هام تقزیبا سنگینن
amin_pwa
08-10-2011, 19:48
هیچی کی اینجا نیست !
Mr.Mazmamfi
08-10-2011, 20:09
ولی این 4755 قشنگه .سبکم هستن
این مدلو از نزدیک دیدی ؟ خوب بوده ؟ کیفیت بدنش چطور ؟
می خوام پایدار باشن مثله شاید تو یه روز ۱۰ ساعت باهاش کار کنم
بستگی به کارت داره ، که کارتم آنچنان سنگین نیست و راحت 10 ساعت رو جواب میده .
در ضمن اگرم کار سنگین بخوایی انجام بدی ، عین 10 ساعت سنگین نیست .
من خودم الان روزی 3 الی 4 دفعه لپ تاپو روشن میکنم و روزی به مدت 12 ساعت روشنه (شایدم بیشتر )
کارهام هم تقریبا مثل شماس .
عین 6 ماهی هم که داشتم میانگین روزی 8 ساعت روشن بوده .
درسته کیفیت بدنه ایسر پایین تر از برند های دیگس ولی کیفیت قطعاتش خیلی خوبه .
و . . .
همانطور که گفتم شاید گاه گاهی بآزی هم کنم !بازی هام تقزیبا سنگینن
لپ تاپ ها برای بازی مناسب نیستن ،(مگر سری گیمینگ ) وگرنه سریع خراب میشه .
نکته » گرما مهمترین عامل در خرابی لپ تاپ هاس .
هیچی کی اینجا نیست !
نه نیست ! :18:
amin_pwa
08-10-2011, 22:05
با این تفاسیر من الان بین acer 4755 , msi CX640 شک دارم ! کیفیت کدوم بهتره ؟از نظر صفحه نمایش و قطعات ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.