ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه مشکل بزرگ در راستای فرمت هارد و MBR . کــــــــــمـــــــــــــ ک لــــــطــــــفـــــــا .

sadeghoooo
07-10-2011, 20:28
سلام به همه
آقا یه مشکل دارم که فک نکنم تا حالا هیچکی بهش برخورده باشه

من میخوام اولا هاردمو کلا فرمت کنم ( FDisk ) ولی می خوام که در عین حال که فرمت می کنم Master Boot Record ( MBR )هم بشه . چون جریان از این قراره که من Macintosh رو لپتاپم نصب کرده بودم و برای اینکه نصب بشه مجبور شده بودم کل هاردمو به فرمت مک در بیارم یعنی فرمت +HFS . و علاوه بر این کل هارد رو هم باید از حالت MBR به حالت GUID تغییر می دادم که این کارو بعد از نصب با خود مک انجام دادم .

خوب الان به دلیل یه سری مشکلات که توضیحش مفصله نمی تونم مک نصب کنم دوباره . از طرفی چون هاردم MBR نیست ویندوز هم بوت نمی شه روش . از یه طرف دیگه DVD رام لپتاپم هم خرابه و DVD نمی خونه و هر کاری باید انجام بدم باید با فلش انجام بشه .

پس کلا چی شد ؟ کلا این شد که من چجوری میتونم بدون CD یا DVD هاردم رو فرمت و MBR کنم ؟ ( اگه با CD و DVD هم کسی راهی بلده بگه چون شاید مجبور شدم درایوشو تعمیر کنم ) .

خوب با این تفاسیر من باید دقیقا چه نوع خاکی تو سرم بریزم ؟ دپرس شدم به خدا . هر کی راهی میدونه کمک کنه .

sadeghoooo
08-10-2011, 00:20
عجیبه . واقعا کسی اینجا نیست بتونه مشکل منو حل کنه ؟
خواهشن یکی به داد من برسه .

mboveiri
10-10-2011, 20:43
سلام به همه
آقا یه مشکل دارم که فک نکنم تا حالا هیچکی بهش برخورده باشه

من میخوام اولا هاردمو کلا فرمت کنم ( FDisk ) ولی می خوام که در عین حال که فرمت می کنم Master Boot Record ( MBR )هم بشه . چون جریان از این قراره که من Macintosh رو لپتاپم نصب کرده بودم و برای اینکه نصب بشه مجبور شده بودم کل هاردمو به فرمت مک در بیارم یعنی فرمت +HFS . و علاوه بر این کل هارد رو هم باید از حالت MBR به حالت GUID تغییر می دادم که این کارو بعد از نصب با خود مک انجام دادم .

خوب الان به دلیل یه سری مشکلات که توضیحش مفصله نمی تونم مک نصب کنم دوباره . از طرفی چون هاردم MBR نیست ویندوز هم بوت نمی شه روش . از یه طرف دیگه DVD رام لپتاپم هم خرابه و DVD نمی خونه و هر کاری باید انجام بدم باید با فلش انجام بشه .

پس کلا چی شد ؟ کلا این شد که من چجوری میتونم بدون CD یا DVD هاردم رو فرمت و MBR کنم ؟ ( اگه با CD و DVD هم کسی راهی بلده بگه چون شاید مجبور شدم درایوشو تعمیر کنم ) .

خوب با این تفاسیر من باید دقیقا چه نوع خاکی تو سرم بریزم ؟ دپرس شدم به خدا . هر کی راهی میدونه کمک کنه .

سلام.
دوست عزیز شما باید با یک درایو اکسترنال (دی وی دی درایو - فلش دیسک) لینوکس (ابونتو-مینت) رو بصورت لایو اجرا کنید اونجا با برنامه Gpart به هاردتون دسترسی پیدا کنید و فرمت MBR کنید..
راه حل دیگه اینه که این ISO رو دانلود کنید..

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

رایت کنید روی سی دی، بعد سیستم رو از روی سی دی رام بوت کنید، از اونجا میتوید از قسمت Partion Tools - Hard Drive Tools هارد رو Low Level یا با استفاده Smart Fdisk یا برنامه مشابه فرمت MBR کنید.

(بوت از طریق فلش دیسک) اگر به سی دی درایو دسترس ندارید..

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید..

ooook
20-10-2011, 08:29
با سلام
بنده در رابطه با فرمت کردن چند عدد (500عدد) USB از جنابعالی تقاضای مشاوره و یا در صورت تمایل همکاری را دارم.
لطفا با بنده تماس بگیرید.قبلا از تمام زحمات شما سپاسگذارم.
09122332063 منصوری

mohammadboss66
26-10-2011, 17:03
با سلام
بنده در رابطه با فرمت کردن چند عدد (500عدد) USB از جنابعالی تقاضای مشاوره و یا در صورت تمایل همکاری را دارم.
09122332063 منصوری

سلام دوست عزیز، خوش آمدید

لطفا موضوع مورد نظر خود را در اینجا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مطرح کنید تا من و دوستان به شما کمک کنیم.

mboveiri
27-10-2011, 02:56
با سلام
09122332063 منصوری

سلام
مشکل شما در چه رابطه ای است.؟
اگر ممکنه تاپیک جدیدی بزنید یا در صورت نیاز پ.خ بزنید.