ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغییر و بهم ریختگی فونت بعد از نصب چند نرم افزار

jb.NY
07-10-2011, 15:55
سلام و خسته نباشید
حقیقتش دیروز چندتا نرم افزار نامطمئن نصب کردم، حالا امروز میبینم فونت بعضی از نرم افزار عوض شده،اشکال عجیب نشون میده، خیلی نازک و ریز شده یا فارسی رو بهمریخته نشون میده، فونت ویندوز سالمه، فقط چند تا از نرم افزار ها فونتشون خراب شده
مثلا سافاری فونتها رو ریز نشون میده و آی دی ام درشت
نمونه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

احتمالا مربوط به همون نرم افزار ها میشه، درسته؟
راهی هست؟
سیستم رو با nod32 و Anti-Malware چک کردم ولی چیزی پیدا نشد

Dr Hannibal
07-10-2011, 17:21
1_ اگر فکر میکنید مشکل نرم افزاری باید در تاپیک نرم افزار مطرح کنید.

»» راه حل مشکل به هم ریخته گی فونت ها در ویندوز 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2_ اگر فکر میکنید مشکل ویروسی و ... باید با لاگ ها و قوانین تاپیک جدید بزنید. تمامی راهنمایی لازم گفته شده.

مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قوانین بخش دقت کنید.

jb.NY
07-10-2011, 19:57
1_ اگر فکر میکنید مشکل نرم افزاری باید در تاپیک نرم افزار مطرح کنید.

»» راه حل مشکل به هم ریخته گی فونت ها در ویندوز 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2_ اگر فکر میکنید مشکل ویروسی و ... باید با لاگ ها و قوانین تاپیک جدید بزنید. تمامی راهنمایی لازم گفته شده.

مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قوانین بخش دقت کنید.

والا اگه میدونستم مورد من از چه نوعیه که اینجا نمیومدم برادر من
اینجا تاپیک زدم چون اسمش اورژانس سیستم های آلودست و منم هیچی از مشکلم نمیدونم جز اینکه سیستمم آلوده شده