مشاهده نسخه کامل
: خرید TV تا 900 هزار تومان با کمک بزرگان
با سلام به بچه های همه فن حریم.
میخواستم مدل LG 42pw3500 رو بخرم ولی حیفم اومد بدون راهنمایی اساتید عزیز این کار را بکنم.
بهترین پیشنهادتون تو این رنج قیمت چیه؟
با تشکر فراوان.
New-P30world
07-10-2011, 18:15
میخواستم مدل LG 42pw3500 رو بخرم ولی حیفم اومد بدون راهنمایی اساتید عزیز این کار را بکنم.
با تشکر فراوان.
.
. تو خرید LG LV55000 شک به خودت راه نده.. :46: "32 979 هزار تومن.. :20:
. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
. خوش باشید
.
عزیزم چرا میگی بهتره؟
در ضمن من دنبال 3بعدی و اینترنت نیستم البته IPTV را ساپورت کنه بد نیست.
دیگه کسی پیشنهادی نداره؟
با تشکر فراوان.
با این بودجه بهترین انتخابه اصلا شک نکن ، ما تقریبا 3 ماهی میشه که این مدل LG رو گرفتیم فوق العاده راضی هستیم ، فک و فامیلامون هم که تصویرش رو دیدن همه ازش تعریف کردن ما هم با هر مدل LCD تا قیمت 1.2 مقایسه کردیم بهتر بود.
میتونی به این تاپیک هم سر بزنیو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من ترجیح میدادم LCD مدل 660 37 اینچ را بخرم. همه چی تکمیله، بهترین مدل LCD ال جی بوده که تا حالا اومده و حتی از مدل های LCD جدیدتری هم که ال جی داد خیلی سر تره. همه جور امکانات هم داره از 200 هرتز گرفته تا تیونر دیجیتال. قیمتش بین 850 تا 890 هست. از علتای این نظرم هم میگم که مصرف برق و طول عمر LCD بهتر از پلاسماست. فول اچ دی هم هست. اینها نظر شخصی من بود تصمیم با خودتونه :D
کی گفته پلاسما طول عمرش کمتره ؟
اینا را دیدم خداییش کیفیت پلاسما بالاتر نیست؟
کی گفته پلاسما طول عمرش کمتره ؟
اینا را دیدم خداییش کیفیت پلاسما بالاتر نیست؟
در بعضی مقاله ها گفته شده عمر پلاسما کمتره، از طرفی هم گفته میشه برخی از پلاسما های جدید عمرشون افزایش پیدا کرده.
اینکه تصویر کدوم بهتره به سلیقه اشخاص برمیگرده، من خودم از پلاسما خیلی خوشم نمیاد چون تصویرش به نظر من تاریک و رنگهاش کدره (نسبت به ال سی دی و ال ای دی). ولی خب شما اگه از پلاسما خوشتون میاد اصلا به خودتون شک راه ندید و با اطمینان کامل همونو بگیرید و به حرف بقیه هم اصلا توجه نکنید چون کاملا سلیقه ای هست. تصویر بسیار روان هم از ویژگیهای خیلی خوب پلاسماست که ال سی دی و ال ای دی کمتر از اون بهره میبرند :D
عزیزم من فقط میخوام بعدآ پشیمون نشم پشیمون نشم.
از همه بچه ها میخوام بهم کمک کنن.
لطفآ مدل معرفی کنین؟
mehrdad8086
09-10-2011, 14:36
اینکه طول عمر پلاسما کمتره نه دیگه اینطور نیست.اون قضیه مال نسل قبل بود جدیدا خیلی بهترن حتی بعضی هاشون ادعای 100 هزار ساعت رو می کنن.(آخه یکی نیست بگه بگو 50 هزار تا می دونی چند سال میشه؟کدوممون اینهمه مدت نگه میدارم TV رو؟)
بلعکس من از رنگهای تا حدوی اغراق آمیز خوشم نمیاد و پلاسما رو تو تولید رنگ طبیعی موفقتر می دونم خصوصا"Panasonic که سردمدار این تکنولوژیه....
من خودم از پلاسما و LCD استفاده می کنم و بند LGو Samsung...
میشه گفت ازشون راضیم خصوصا پلاسمای LG که در مقایسه با Samsung C560 عالیه:13:
دوستانی هم که تصویرش رو دیدن همگی کنجکاو شدن که این چیه و چونه و....
خوب قیمتی هم که براش پرداخت کردم خوب بودهبا توجه به سایز 42.و تقریبا بجز رفلکس نور توی اون مشکلی دیگه ندارم.
راستی اینم بگم شدت نور تو نسلهای جدید بسیار بهتره و از تاریک بودن خبری نیست .گول تصویر فروشگاه ها رو نخورید.من به شخص هیچ گاه لازم نشده بیشتر از دو سوم نور پنل رو زیادتر کنم:11:
آقا مهرداد ممنون از راهنماییتون.
مدل معرفی نمیکنین؟
ترجیحآ LG بهتره.
راستی برای بازی هم خوبن؟
عزیزان کسی نیست به ما کمک کنه؟
هیچکس LG 42pw3500 را نگرفته؟
کسی میدونه full hd هست یا نه؟
New-P30world
10-10-2011, 21:37
عزیزان کسی نیست به ما کمک کنه؟
هیچکس LG 42pw3500 را نگرفته؟
کسی میدونه full hd هست یا نه؟
.
. :3:همش همینه..... :17:فک کنم دیده باشی.. :5:
.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
mehrdad8086
10-10-2011, 22:27
آقا مهرداد ممنون از راهنماییتون.
مدل معرفی نمیکنین؟
ترجیحآ LG بهتره.
راستی برای بازی هم خوبن؟
دوست من
مدل pj350 رو من دارم و الان اطلاعی ندارم که تو بازار چی به جاش هست اما تو بانه 2ماه پیش برای خرید LG5600 رفته بودم که کنارش یه PK550(اگه اشتباه نکنم)بود و هردو به یک source متصل بودن.
انصافا" دوستم که همراهم بود فقط و فقط به خاطر بزرگی اون انتخابش نکرد:20:و تو بقیه موارد عالی بود....
ببین دوست من پلاسماها بخاطر سرعت بسیار بالایی که دارن (نسبت به LCD)و جا موندگی تصویر توشون معنی نمیده گزینه خوبیست برای Game.کما اینکه من لب تابم با HDMI متصل هست و گه گداری سری به بازی هم می زنیم.
Prince of persiaو Dirt2 جزو گیمهایی هستند که تو این TV بسیار لذت بخش می نمود:31:و Prince تا انتها طی طریق شد!
یعنی هیچ کسی تو این فروم با این تلوزیون(LG 42pw3500) آشنایی کامل نداره؟
LG 42pw3500؟
کسی نبود؟
کسی نگرفته؟
کسی باهاش کار نکرده؟
یعنی اینجا کسی نیست ک ....؟
دوباره می پرسم
LG 42pw3500؟
کسی نبود؟
کسی نگرفته؟
کسی باهاش کار نکرده؟
یعنی اینجا کسی نیست ک ....؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.