ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رونالدوی برزیلی: نیمار با ترک سانتوس و بازی در اروپا می تواند بهترین بازیکن دنیا شود

nw_nk
07-10-2011, 12:49
رونالدوی برزیلی: نیمار با ترک سانتوس و بازی در اروپا می تواند بهترین بازیکن دنیا شود

ستاره بازنشسته در صحبتهایی به تمجید از پتانسیل بالای نیمار پرداخته

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت گل- رونالدو، اسطوره فوتبال برزیل در صحبتهایی اعلام کرد که نیمار باید برای پیشرفت در دنیای فوتبال به اروپا برود

این ستاره 19 ساله در ماه های اخیر به شدت مورد توجه تیمهای مختلف اروپایی قرار گرفته و تیمهای رئال مادرید و بارسلونا به دنبال جذب او هستند و برای خریداری او ابراز تمایل کرده اند.

دراین میان نیمار به این نکته اشاره کرده که تا تابستان 2012 این تیم را ترک نخواهد کرد.

خود رونالدو زمانی که نوجوان بود برزیل را به مقصد پی اس وی آیندهوون ترک کرد و بعد از آن برای تیمهای رئال، بارسلونا، میلان و اینتر بازی کرد و به این نکته اشاره کرده که بازی کردن در اروپا باعث شده تا نیمار مبدل به بهترین بازیکن دنیا شود

رونالدو در صحبتهایی که در ایی.اس .پی .ان بازتاب یافت گفت:« با کنار گذاشتن خودخواهی و وطن پرستی، نیمار باید به چیزی نگاه کند که با اتکا به آن می تواند دنیا را فتح کند.او اگر بتواند به همین ترتیبی که در برزیل بازی می کند در اروپا هم به بازی بپردازد خیلی زود مبدل به بهترین بازیکن دنیا می شود.»

رونالدو ادامه داد:« من نمی توانم برای نیمار تصمیم بگیرم ولی روشن است که اگر او از من مشورت بخواهد، به او می گویم که بهترین راه برای او رفتن به اروپا و انتخاب بهترین تیم برای خودش است.»

نیمار در 150 حضورش در تمامی رقابتها در ترکیب سانتوس ، 72 گل به ثمر رسانده است

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

By Ghazal Ziari

2011/10/7

nw_nk
07-10-2011, 13:01
نیمار: مسی بهترین بازیکن دنیاست

فوروارد جوان برزیلی در صحبتهایی به تمجید از رونالدینیو پرداخته است

سایت گل- نیمار ستاره جوان و پرسرو صدای برزیلی بار دیگر به تمجید از لیونل مسی پرداخته و به این نکته اشاره کرده که اگر روزی بخواهد به سطح مسی برسد باید راهی طولانی را طی کند

این ستاره 19 ساله در حال حاضر در سن خوزه در اردوی تیم ملی کشورش است و جمعه شب در دیداری دوستانه مقابل کستاریکا قرار خواهد گرفت.

نیمار روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که چه کسی بهترین بازیکن دنیاست گفت:« من هنوز راهی طولانی برای رسیدن به این عنوان دارم؛ در حال حاضر بهترین بازیکن دنیا مسی است.»

او پیش از این و زمانی که گلزنی اش باعث شد تا برزیل در دیداری دوستانه در بلم با نتیجه 0-2 مقابل آرژانتین به پیروزی برسد هم چنین حرفی را زده بود.

نیمار در ادامه به تمجید از رونالدینیو پرداخت و گفت:« در کنار رونالدینیو واقعا احساس راحتی می کنم. من تنها 3 یا 4 بازی در کنار او برگزار کرده ام ولی بدون شک او یک ستاره است. از نظر من این افتخار بزرگی است تا اورا در کنار خودم ببینم.»

بازی دوستانه برزیل- کستاریکا عصر جمعه ساعت 20 به وقت محلی (4صبح شنبه به وقت اروپای مرکزی ) برگزار می شود

By Ghazal Ziari

2011/10/7

Dr.FANOOS
07-10-2011, 13:47
من نمی دونم این نیمار چی داره ولی مطمئنا با این ترافیک بالای خط حمله های رئال و بارسا ، پیشرفت براش خیلی سخته.
از تیم هایی مثل یوونتوس و لیورپول و ... که ستاره کمتر دارند شروع کنه بهتر نتیجه می گیره مطمئنا ...
مطمئنا بارسا واسه ژانویه پول خریدش رو نداره.

H A M A S
08-10-2011, 07:00
این 2تا شدن رونالدو ها هم یه دردسر شده
ولی از هر لحاظ حساب کنیم
لوئیز نازاریا دلیما میشه رونالدوی اصلی
کریس رونالدو هم میشه رونالدوی پرتغالی

nw_nk
08-10-2011, 16:35
توافق رئال با سانتوس برای خرید نیمار به قیمت 58 میلیون یورو

سران باشگاه مادریدی بالاخره موفق شدند تا با سران سانتوس برای خرید نیمار به توافق برسند

سایت گل- طبق گزارش منتشره در آی جی، سران باشگاه رئال مادرید با مسئولان سانتوس برسر انتقال نیمار به مادرید با قراردادی 58 میلیون یورویی به توافق رسیدند

شنیده می شود که این ستاره 19 ساله هم اکنون قراردادی را با تیم مادریدی به امضا رسانده و در تابستان سال 2012 به رئال منتقل خواهد شد. البته به نظرمی رسد که سران دو باشگاه هنوز در حال مذاکره برسر نحوه پرداخت مبلغ این قرارداد هستند.

سانتوس 55% حق مالکیت نیمار را دارد و دو کمپانی دی آی اس و تئیسا هریک 40 و 5% حق مالکیت این ستاره جوان را دارند.

این طور به نظر می رسد که دستمزد سالانه نیمار در رئال 6 میلیون یورو خواهد بود . این درحالی است که درماه های اخیر صحبتهای متعددی درمورد احتمال انتقال نیمار به اسپانیا به گوش می رسید و تیمهای رئال و بارسا به دنبال جذب او بودند.

این درحالی است که نیمار اخیرا اعلام کرده بود که می خواهد تا برگزاری رقابتهای جام جهانی باشگاه ها که در دسامبر برگزار می شود و سانتوس به عنوان قهرمان کوپا لیبرتادورس در آن حاضر خواهد بود حضور داشته باشد. و البته تمایل دارد تا در جشن صد سالگی سانتوس در ماه آوریل سال آینده هم در این باشگاه باشد.

By Ghazal Ziari

2011/10/8