مشاهده نسخه کامل
: genuine micosaft
سلام من دو سه روزه دچار این مشکل شدم یک دفعه این نرم افزار نصب شد معلومم نیست که کجا نصب شده . هر بار که سیستممو روشن می کنم صفحه رو سیاه می کنه و از دیروز هم صدای کامپیوتر به کلی قطع شده . این چیه و چه جوری حذفش میشه کرد ؟ با تشکر
Rahpooyan
07-10-2011, 11:51
احتمالا مشکل شما در غیر فعال شدن کرک ویندوزتان است . بسته به سیستم عامل کرک جدید دانلود و دوباره ویندوز را فعال کنید
Dr Hannibal
07-10-2011, 13:29
فعال سازی و قانونی کردن ویندوزSeven 7 "کرک ها و توضیحات در پست اول"▒▒ تمامی مسائل در این تاپیک ▒▒ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
XP نرم افزارهای قانونی کردن (Validate كردن) ویندوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.