مشاهده نسخه کامل
: مقایسه CB16FG و CB17FX
my_world
06-10-2011, 20:43
با همه شباهت هایی که بین این دو مدل سونی CB16FG و CB17FX وجود داره، سوالم اینه که مزیت هایی که هر کدوم نسبت به دیگری داره چیه؟ و قیمت روز رو میخوام، که شنبه یکشنبه قطعی سفارش خرید بدم.
و اگه عکسای خوبی هم ازشون دیدین لطف کنین، چون قبل از خرید نمی بینمشون!
(راستی یه سوال دیگه هم اینکه اصلن این مدل ها چقد جدید یا قدیمی هستن؟ حداقل تا 3 سال آینده خیلی قدیمی نشه)
F R E E M A N
06-10-2011, 21:26
در تاپیک قبل گفتم این دو مدل هیچ تفاوتی ندارند فقط یکی برای بازار آسیا بوده و دیگری برای آمریکا
این مدلها بیشتر رنگ مشکیش در بازار هست، رنگ سفیدش اگر پیدا بشه کمی گرانتره
قیمت با گارانتی ایران رهجو حدود 1.600 و بدون گارانتی حدود 1.400 در تهران
مشخصات دقیق همراه با گالری عکس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
my_world
06-10-2011, 21:37
اول اینو بگم که خیلی خیلی ممنونم از کمک هاتون
و
در تاپیک قبل گفتم این دو مدل هیچ تفاوتی ندارند فقط یکی برای بازار آسیا بوده و دیگری برای آمریکاخب این چه دلیل داشته که یکی برای آسیا بوده و یکی آمریکا؟
و
برای سیستم عامل چکارکنم؟ اگه اوریجینال نصب نکنم مشکلی هس؟ میخام خودم نصب کنم هزینه م کمتر میشه دیگه
F R E E M A N
06-10-2011, 21:50
خب این چه دلیل داشته که یکی برای آسیا بوده و یکی آمریکا؟
اول این نکته را بگم که هر دو مدل ساخت چینه
کمپانی برای محصولاتش بسته به بازار فروش نامگذاریهای متفاوت داره همین و بس
برای سیستم عامل چکارکنم؟ اگه اوریجینال نصب نکنم مشکلی هس؟ میخام خودم نصب کنم هزینه م کمتر میشه دیگه لپ تاپهای سونی همه با ویندوز اریجینال فروخته میشن و پارتیشن ریکاوری دارند
my_world
06-10-2011, 21:53
مرسی
درمورد قدیمی و جدید بودنشون و سیستم عامل نصب کردن یا نصب نکردن هم راهنماییم کنین لطفن
F R E E M A N
06-10-2011, 21:56
مرسی
درمورد قدیمی و جدید بودنشون و سیستم عامل نصب کردن یا نصب نکردن هم راهنماییم کنین لطفن
منظورت از قدیم و جدید چیه؟ هر دو مدل در سال 2011 به بازار اومده
چه سیستم عاملی میخوای نصب کنی؟
my_world
07-10-2011, 09:32
اول میخام سون رو نصب کنم اما بعد میخام مکینتاش و لینوکس و ... کار کنم. اوریجینال بگم نصب کنن یا بگم نمیخام؟
F R E E M A N
07-10-2011, 10:21
اول میخام سون رو نصب کنم اما بعد میخام مکینتاش و لینوکس و ... کار کنم. اوریجینال بگم نصب کنن یا بگم نمیخام؟
روی این لپ تاپها Windows 7 Home Premium 64-bit نصب شده هست با همین کار کنی بهتره
سیستم عاملهای دیگه ساپورت نمیشه و درایورهاش نیست مکینتاش فکر نکنم حتی نصب بشه
my_world
09-10-2011, 14:39
روی این لپ تاپها Windows 7 Home Premium 64-bit نصب شده هست با همین کار کنی بهتره
سیستم عاملهای دیگه ساپورت نمیشه و درایورهاش نیست مکینتاش فکر نکنم حتی نصب بشه
چه بد، خب اگه مثلن سیستم ویروسی شد باید چکار کنم؟ بالاخره همین ویندوز هم میخاد عوض شه یا نه
F R E E M A N
09-10-2011, 15:22
چه بد، خب اگه مثلن سیستم ویروسی شد باید چکار کنم؟ بالاخره همین ویندوز هم میخاد عوض شه یا نه
شما هر ویندوزی میتونی نصب کنی ولی فقط درایورهای ویندوز 7 - 64 بیت داری
ویندوز home نصب شده را براحتی میشه آپگرید کرد به ultimate ولی بعد باید اکتیو بشه
نرم افزار virtualbox این امکان را میده که هر سیستم عاملی بصورت مجازی روی ویندوز نصب کنی
معمولا برای یک ویروس ویندوز عوض نمیکنند! مگه اینکه خیلی ویروس ناشناخته و مخربی باشه
my_world
09-10-2011, 23:46
ممنونم
و
معمولا برای یک ویروس ویندوز عوض نمیکنند! مگه اینکه خیلی ویروس ناشناخته و مخربی باشهدرسته، آخه این اتفاق برای یکی از دوستام افتاد و مجبور شد کاملن ویندوزشو عوض کنه. من هم به همین دلیل پرسیدم و اینکه هزینه م رو کم میکرد. پس به نظر شما بهتره که اوریجینال نصب کنم.
یه سوال دیگه: میگم این مدل ها که core i5 هستن، تو سایت CB17FG رو دیدم که core i7 داره، نظرتون راجع بهش چیه؟ (ولی بلوری نداره)
F R E E M A N
10-10-2011, 00:04
درسته، آخه این اتفاق برای یکی از دوستام افتاد و مجبور شد کاملن ویندوزشو عوض کنه. من هم به همین دلیل پرسیدم و اینکه هزینه م رو کم میکرد. پس به نظر شما بهتره که اوریجینال نصب کنم.
باز هم که میگی بهتره اریجینال نصب کنم!!!
روی تمام این لپ تاپها ویندوز اریجینال نصب شده هست !OK
یه سوال دیگه: میگم این مدل ها که core i5 هستن، تو سایت CB17FG رو دیدم که core i7 داره، نظرتون راجع بهش چیه؟
این که شما دیدی Core i7-2620M هستش البته دو هسته ایه
قیمتش هم بالاست چون همه تکنولوژیهایی جدید اینتل مثل vpro را داره که اصلا بکار شما نمیاد
my_world
10-10-2011, 00:29
باز هم که میگی بهتره اریجینال نصب کنم!!!
روی تمام این لپ تاپها ویندوز اریجینال نصب شده هست !OK
بابا چرا عصبانی میشی؟ اشتباه لفظی بود بخدا! :) OK OK OK
اما جدن ببخشید اینقد تکرار شد!
برای اینکه اطلاعات عمومی م بره بالا vpro رو توضیح میدین که چیه؟
F R E E M A N
10-10-2011, 00:39
بابا چرا عصبانی میشی؟ اشتباه لفظی بود بخدا! :) OK OK OK
اما جدن ببخشید اینقد تکرار شد!
برای اینکه اطلاعات عمومی م بره بالا vpro رو توضیح میدین که چیه؟
من عصبانی نشدم فقط انتظار نداشتم بعد از این همه توضیح باز هم بپرسی لیلی زن بود یا مرد lol
در مورد vpro اصلا نمیتونم توضیح بدم چون به زبان شیرین فارسی خیلی مشکله
my_world
10-10-2011, 15:19
اکی. مرسی از لطفت که خیلی شامل حال من شد. خیلی کمکم کردین که بالاخره تصمیم بگیرم. ممنون. اما باور کنید اینکه "اوریجینال نصب کنم" واقعن یه اشتباه لفظی بود! اگه بازم سوالی داشتم تو همین تاپیک ادامه میدم. فروشنده گفت که قیمتها رفته بالا و میخام یه هفته ای دست نگه دارم. بازم ممنون
F R E E M A N
10-10-2011, 15:36
چند روزیه قیمت دلار در سراشیبی افتاده مطمئنا روی قیمتهای بازار تاثیر میگذاره
اگر نیاز فوری نیست تا پایان سال میلادی خرید نکنید
my_world
10-10-2011, 16:34
مرسی. تا اون موقع متاسفانه نمیتونم صبر کنم بخاطر پروژه م. سپاس فراوان :)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.