ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم شناسایی گرافیک اینتل asus k43sv

alex_boobo
06-10-2011, 20:21
سلام دوستان
لب تاپ ایسوس k43svگرافیک اینتل داره؟میخام بین گرافیک هاش سوئیچ کنم و لی گرافیک اینتل رو هر کاری میکنم نمیتونم پیدا کنم...درایورش هم دانلود کردم ولی نمیشاسه.:41:...موقعی که درایور اینتل رو نصب میکنم این پیغام میده:this computer dose not meet minimum requirements for instaling this software
.فقط جیفورس رو میشناسه...نمیدونم این مدل 2 گرافیکه هست یا نه...!!!!؟؟
تو دسکتاپ و دیوایس منیجر هم نبود با هر برنامه ای هم چک کردم باز نبود....نمیدونم جریان چیه...کسی میدونه جریانش چیه؟؟؟؟؟
ممنون

lida
06-10-2011, 21:43
چطور نصب کردی جیفرس رو تا ایتنل نصب نشه که نصب نمیشه

alex_boobo
08-10-2011, 00:58
چطور نصب کردی جیفرس رو تا ایتنل نصب نشه که نصب نمیشه
نمیدونم والا..موقعی که لب تاپ رو خریدم ویندوز روش نبود...خودم یه ویندوز 7 ،64بیتی پروفشنال سرویس پک 1 روش نصب کردم...بعدش هم درایور جیفورس رو نصب کردم..به همین راحتی:31:حالا که میخوام گراف اینتل رو راه بندازم نمیشه....میتونه از ویندوزش باشه؟نتونه بشناسه؟:5:

lida
08-10-2011, 08:23
یه کار دیگه کن این جی فرس و removeکن restartکن ببین میتونی اینل و نصب کنی احتمال زیاد میشه
مشکل از ویندوز نیست احتمل زیاد .اگه ultimate نصب میکردی بهتر بود ولی
تست کن یه خبری هم بده

alex_boobo
08-10-2011, 15:08
قربان گراف جیفورس رو unistall کردم .بعد که ریست کردم خودش یه vga standard رو شناخت...ولی فکر کنم مال همون جیفورسه باشه..درایو اینتل هم نصب کردم ولی باز همون پیام رو میده که نمیتونم نصب کنم...سری مادربردشم با سری n43sn چک کردم دیدم دوتاشون هم چیپ مادربردشون یکی هست ....یعنی میتونه که از گرافیک سی پی یو استفاده کنه...من که دیگه مغزم کار نمیکه:41:...کم کم دارم مطمئن میشم که گرافیک اینتل هم نداره ...اخه تو download driver از تو خود سایت ایسوس ..تو قسمت vga درایور اینتل نداره...ولی مدلهایی که 2گرافیکه هستند درایو اینتل هم دارن....من از خود سایت اینتل دانلود کردم..