ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با کارت USB 2.0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

hummer_1990
06-10-2011, 19:29
سلام

مادربرد من مدل GA-8IR2003 گیگابایت برای 8 ساله پیشه و ورژن USB اون 1.1 هست و ورژن درگاه PCI 2.2 هستش.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم لینکش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

امروز یک کارت USB 2.0 برای مادربردم گرفتم که روش زده با PCI 2.2 سازگاره .
قبلا وقتی یه فلش USB 2 رو به پورت USB 1.1 سیستمم وصل میکردم پیغامی میداد که اگر این وسیله رو به پورت USB 2 وصل کنید سرعت بیشتری خواهید داشت.

الان که پورت USB 2 نصب کردم و فلش رو بهش وصل میکنم بازم همون پیغام رو میده و سرعت انتقال داده از این پورت جدید کوچکترین فرقی با پورت قدیمی نداره.

به نظرتون مشکل از کجاس؟
یعنی ویندوزم درایور USB 2 نداره؟ ( XP SP3)
درایورش رو از کجا باید دانلود کرد؟
تو خود جعبه که CD درایور نبود.

اینم عکس کارت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم لینکش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Erfan.B
06-10-2011, 19:39
دوست من معمولاً این کارت ها مناسب نیست و البته هنگام استفاده بهتره تو بایوس کنترلر یو اس بی مادربرد رو به کل غیر فعال کنی چون ممکنه کانفلیکت به وجود بیاد در ضمن زیاد هم واسه فلش فرقی نمی کنه مگه پتریوت باشه. شما فلشت چیه؟ سرعت کپیت چه قدره؟

hummer_1990
06-10-2011, 20:51
یعنی شما میگی کارت آشغالیه؟ البته دنبال کارت با چیپ VIA گشتم ولی پیدا نکردم همشون از همین چیپ NEC japan بودن که با بسته بندیهای مختلف تو بازار بود که من مجبوری یکیشون رو خریدم اصلا معلوم نیست چه شرکت درپیتیه؟

من حدود یک سال پیش میخواستم USB سیستممو ارتقاء بدم ولی دیدم هرچی کارت تو بازار هست همشون یا ریمارک هستن یا به درد نخورن باسه همین بیخیالش شدم ولی الان مجبور شدم این کارو بکنم چون الان تمام فلش های موجود در بازار دیگه از ورژن 1.1 USB پشتیبانی نمیکنن. به خصوص که USB 3 هم وارد بازار شده فلش خودم 4 گیگ ترنسند هست و 2 سال پیش گرفتم و با اینکه 2.0 هستش با 1.1 هم کار میکنه ولی این فلش جدید که گرفتم 8 گیگ USB 3 ترنسند هستش و فقط از ورژن 2 و 3 پشتیبانی میکنه. البته هنوز بازش نکردم چون احیانا باید ببرم پس بدم( البته اگه پس بگیرن)

سرعت فلشی که الان دارم نمیدونم چند مگ بر ثانیس ولی اینو میدونم که فایل 200 مگی رو تو 5 تا 6 دقیقه با پورت 1.1 انتقال میده و با پورت جدید هم دقیقا همین سرعت رو داره.

hummer_1990
06-10-2011, 21:05
پورت های خود مادربرد رو هم غیر فعال کردم ولی هیچ بهبودی حاصل نشد.

اصلا انگار USB 2 کلا برای سیستمم تعریف نشدس نکنه اشکال از درایور باشه! ها؟

Erfan.B
09-10-2011, 14:50
دوست من بهتره به فکر آپگرید سیستمت باشی. این سیستم جاهای دیگه هم اذیتت می کنه ولی اگه فکر آپگرید نداری بهتره همین جوری باهاش سر کنی.
موفق باشی دوست من.:11: