مشاهده نسخه کامل
: مصرف بیش از حد از رم سیستم
black years
05-10-2011, 23:17
سلام .
رم کامپیوترم 4 گیگه و موقع روشن کردن سیستم از 1 گیگش استفاده میشه اما به مرور که با سیستم کار میکنم مصرف رم هم میره بالا و تا 60 درصد معادل 2.4 گیگ میرسه اما پایین نمیاد این مورد وقتی پیش میاد که سیستم 24 ساعت یا بیشتر روشنه و بیشتر اوقات هم روی دانلوده و برای پایین آوردن فضای اشغال شده رم باید یه دور سیستم ریست کنم . از ویندوز سون 64 بیتی استفاده میکنم .:41:
black years
08-10-2011, 19:46
اینجا کسی نیست به داد ما برسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معمولا این مشکل نرم افزاریه...
برای اطمینان یک تست از رم خودتون بگیرید با استفاده از برنامه هایی مثل "بوت سی دی هیرن" یا...بلوک های رم رو تست کنید
بد نیست بایوس ماردبرد هم یک آپدیت کنید ...
این مشکل بیشتر نرم افزاری است و باید تحقیق کنید که چه برنامه ای بعد از مدت زمان کار میکنید داره بیشترین حجم رم رو اشغال میکنه ... از memory usage توی task manager
معمولا به دلیل درگیری های آنتی ویروس و یا برنامه های مشابه و یا ویروس و.. پیش میاد چون اینجور برنامه های اصطلاحا مقیم رم هستند و هی که میگذره بخصوص وقتی با برنامه های اینترنت و... کار میکنید این درگیری ها بیشتر میشه و اون فضای رم هم خالی نمیشه
حتما ویندوزتون رو هم عوض کنید و ورژن مناسب و مطمئن از ویندوز رو نصب کنید( بخصوص در انتخاب بین 64بیت و 32 بیت بودن وهمینطور اگر کرک شده استفاده میکنید حتما مدل امتحان شده و مطمئن انتخاب کنید)
بهرحال با این اطلاعات که فرمودید نمیشه جواب دقیقی داد..
black years
09-10-2011, 13:27
معمولا این مشکل نرم افزاریه...
برای اطمینان یک تست از رم خودتون بگیرید با استفاده از برنامه هایی مثل "بوت سی دی هیرن" یا...بلوک های رم رو تست کنید
بد نیست بایوس ماردبرد هم یک آپدیت کنید ...
این مشکل بیشتر نرم افزاری است و باید تحقیق کنید که چه برنامه ای بعد از مدت زمان کار میکنید داره بیشترین حجم رم رو اشغال میکنه ... از memory usage توی task manager
معمولا به دلیل درگیری های آنتی ویروس و یا برنامه های مشابه و یا ویروس و.. پیش میاد چون اینجور برنامه های اصطلاحا مقیم رم هستند و هی که میگذره بخصوص وقتی با برنامه های اینترنت و... کار میکنید این درگیری ها بیشتر میشه و اون فضای رم هم خالی نمیشه
حتما ویندوزتون رو هم عوض کنید و ورژن مناسب و مطمئن از ویندوز رو نصب کنید( بخصوص در انتخاب بین 64بیت و 32 بیت بودن وهمینطور اگر کرک شده استفاده میکنید حتما مدل امتحان شده و مطمئن انتخاب کنید)
بهرحال با این اطلاعات که فرمودید نمیشه جواب دقیقی داد..
سلام .
یه دور ویندوز عوض کردم . از قبل از ورژن 4 آنتی ویروس نود32 استفاده می کردم اما این بار ورژن 5 نصب کردم اما بازم هیچ تغییری ایجاد نشد . از نرم افزار RamCleaner هم استفاده کردم اما تغییر زیادی نمیکنه .
شما باید اصولی دنبال مشکلتون برید
اول عیب یابی نرم افزاری و سیستم عامل - بعد عیب یابی سخت افزاری
باید یوسیج برنامه هاتون رو نگاه کنید ببینید دقیقا کدوم برنامه ها بیشتر فضا رو اشغال کردن ( گاهی تسک منیجر ویندوز نشون نمیده بهتره از برنامه هایی مخصوص اینکار هستند استفاده کنید که یکیش همین "hiren boot cd" که یک پوشه بنام پروسس هست که در واقع اطلاعات دقیق از میزان یوسیج و اطلاعات دیگه بهتون میده و... )
اگر واقعا مطمئن شدید ویندوزتون مشکل نداره (معمولا کرک شده ها مشکل دارند مگر اینکه خلافش ثابت بشه و تست شده باشه)
اونوقت احتمال سخت افزاری بودن مشکلتون هست
با همون سی دی هیرن و یا برنامه های تست رم که مثل لینک زیر بلاک رم هاتون تست کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گاهی هم از باگ مادربرده که اونم با یک آپدیت حل میشه
ولی احتمال اشکال از انتی ویروسه و یا یک ویروس که وقتی صفحات زیادی باز میکنید و یا فولدر ... آنتی ویروس رو بیشتر درگیر میکنه و ناگهان یوسیج بالا میره بمرور زمان..
بهتره از موزیلا استفاده کنید ، انتی ویروس رو هم حذف کنید و یا یک قفل نشکسته مثل آویرا یا avg استفاده کنید..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.