ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد شبکه های وایرلس و تجهیزات آن

mha_mha
05-10-2011, 20:24
سلام
یک سوال دارم، می خوام ببینم میشه از طریق مودم قدرتمند وایرلس، به وایرلس یک هتل که اینترنت رایگان به مشتری هاش میده وصل شد یا نه؟
در ضمن بگم هتل 4 ستاره هست و فاصله ی هوایی اش از خونه ی ما حدودا 900 متر هست اما من نوع تجهیزاتشون و نوع مودمشون رو نمی دونم اما من با گوشی راحت از بیرون هتل بهش وصل شدم و از اینترنت استفاده کردم یعنی حدودا 100 متر بیرون هتل.
این رو هم بگم که من مودم tp-link td-w8950nd دارم، آیا میشه با خرید یک آنتن قوی مثل tp-link tl-ant2414a یا tp-link TL-ANT2415D به اون شبکه با اون فاصله وصل شد؟
اگر نه چه تجهیزاتی لازم دارم به حدود قیمت چقدر؟
پیشاپیش متشکرم.

Amir Varasteh
06-10-2011, 00:27
سلام.

شما آنتن و اینا که بگیری، اینا دستگاههای فرستنده اس نه گبرنده!

به نظر من راهی نداری جز اینکه به محدوده ای بری که تو رنج آنتن اونجا باشی.

mha_mha
06-10-2011, 01:07
حالا با لپ تاپ حدودا تا چه فاصله ای می تونم وصل شم؟

Amir Varasteh
06-10-2011, 12:12
تا فاصله ای که اون فرستنده قدرت داشته باشه.

شما باید تو محدوده ی اون باشی.

nima_vb
06-10-2011, 23:51
حالا با لپ تاپ حدودا تا چه فاصله ای می تونم وصل شم؟

سلام.
تا اونجا كه من ميدونم تو وايرلس فاصله بستگي به هر دو طرف داره. چون اينترنت دو طرفه است.
اگر وسايل شما قوي باشه ولي اونا ضعيف، شما ميتونيد داده بفرستيد ولي اونا كه داده بفرستند به شما نمي رسه.
احتمالا چون ميگيد هتل ، اونا خودشون از تجهيزاتي استفاده ميكنند كه فقط محدوده هتل را پوشش بده.

arashp30world
16-10-2011, 19:16
من اکسس پوینت مارک TENDA مدل W311 R + را دارم . چه کارائی هائی داره؟ لطفا راهنمائی بفرمائین
در ضمن برای اشتراک وایرلس در داخل ساختمان از USB ADAPTER مارک TENDA استفاده می کنم.

joe_satriani
16-10-2011, 19:39
من اکسس پوینت مارک TENDA مدل W311 R + را دارم . چه کارائی هائی داره؟ لطفا راهنمائی بفرمائین
در ضمن برای اشتراک وایرلس در داخل ساختمان از USB ADAPTER مارک TENDA استفاده می کنم.

با سلام
خوب اکسس پوینت معمولا استقرار شبکه ی بیسیم رو در فواصل مکانی میسر میکنه.

موفق باشید.