مشاهده نسخه کامل
: اشکال جابجا شدن زیرنویس فارسی در ال سی دی ال جی مدل lcd660
amir1055
05-10-2011, 13:08
سلام بزرگواران،
حقیقتش من قبل از اینکه تصمیم به ایجاد این بحث بگیرم، در چند تاپیک مربوطه سوالم رو مطرح کردم اما گویا دوستان توجهی به سوال بنده ندارند یا اصلا دیگه سراغی از تاپیک های قدیمی تر نمیگیرند.
مشکل من اینه که وقتی فایل فیلم رو با زیرنویس همنامش (srt) با فلش پخش میکنم، زیر نویس در طول صفحه جابجا میشه. یعنی اول قسمت پایین صفحه قرار داره، دفعه بعد در قسمت میانی صفحه و بعد میاد قسمت بالا و بعد ازکادر خارج میشه و دوباره از پایین شروع میشه......
و نکته عجیب اینکه فقط با زیرنویس فارسی این مشکل رو داره و برای زیر نویس های انگلیسی جاش در پایین صفحه ثابته.
اگه در این رابطه کمک کنید تا مشکلم حل بشه ازتون ممنون میشم.
amir1055
08-10-2011, 13:03
اگه دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن اعلام کنن
سلام
وقتي فيلم رو با فلاش تلويزيون 42 lk4500 LG ال جي نگاه ميكنم زير نويس فارسي رو مياره ولي به صورت حروف جداجدا و برعكس
فرمت ذخيره فايل زير نويس رو تغيير دادم سه تاشو يعني unicode - utf8-ansi
ولي مشكل همچنان باقيه نميدونم چي كار كنم
كسي راه حل نداره واسش پليييييييييييييييييز:5::5:
amir_t6262
17-12-2011, 23:06
سلام بزرگواران،
حقیقتش من قبل از اینکه تصمیم به ایجاد این بحث بگیرم، در چند تاپیک مربوطه سوالم رو مطرح کردم اما گویا دوستان توجهی به سوال بنده ندارند یا اصلا دیگه سراغی از تاپیک های قدیمی تر نمیگیرند.
مشکل من اینه که وقتی فایل فیلم رو با زیرنویس همنامش (srt) با فلش پخش میکنم، زیر نویس در طول صفحه جابجا میشه. یعنی اول قسمت پایین صفحه قرار داره، دفعه بعد در قسمت میانی صفحه و بعد میاد قسمت بالا و بعد ازکادر خارج میشه و دوباره از پایین شروع میشه......
و نکته عجیب اینکه فقط با زیرنویس فارسی این مشکل رو داره و برای زیر نویس های انگلیسی جاش در پایین صفحه ثابته.
یعنی زیرنویس در طول فیلم حرکت میکنه؟
یا اینکه یک فیلم زیرنویس پایین است و فیلم دیگری که میبینید زیرنویس بالا میره؟
مطمئن شو که برای زیرنویس کد محل قرارگیری نگذاشته باشند.
amir_t6262
17-12-2011, 23:15
سلام
وقتي فيلم رو با فلاش تلويزيون 42 lk4500 LG ال جي نگاه ميكنم زير نويس فارسي رو مياره ولي به صورت حروف جداجدا و برعكس
فرمت ذخيره فايل زير نويس رو تغيير دادم سه تاشو يعني unicode - utf8-ansi
ولي مشكل همچنان باقيه نميدونم چي كار كنم
كسي راه حل نداره واسش پليييييييييييييييييز:5::5:
با همه زیرنویسهای فارسی این مشکل را داری؟
در قسمت تنظیمات زیرنویس تلویزیون گزینه Encoding یا رمزگشایی را عربی کن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت encoding تلويزيون فعال نيست ولي قسمت sinc , position فعاله . خود تلويزيون هم زبان فقط فارسي و انگليسي داره
با تمام فرمت زير نويسها همين مشكل رو دارم.
آيا راهي براي فعال كردن قسمت Encoding زير نويس ها هست . كه بتونم عربي رو انتخاب كنم.
Pedram_IR
19-12-2011, 12:47
سلام بزرگواران،
منم دقيقا همين مشكل رو دارم، زيرنويس يه جمله اش پايينه، جمله بعدي وسطه، جمله بعدش بالاست . خلاصه همين طور هي بالا و پايين ميشه.
amir_t6262
19-12-2011, 13:27
اگر فایل فیلمتان mkv است با برنامه MKVtoolnix زیرنویس را با فیلم mux کنید و امتحان کنید ببینید مشکلتان حل میشود یا نه.
روش کار
برای انجام عملیات MUX از نرم افزار رایگان MKVtoolnix v4.0.0 با حجم 5.5 مگابایت استفاده می کنیم. (لازم به ذکر است اگر از ورژن های جدیدتر این نرم افزار استفاده کنید، در برخی دستگاه ها قابل پخش نخواهد بود!)
لینک دانلود نرم افزار:
mkvtoolnix-unicode-4.0.0-setup.exe
بعد از دانلود و نصب نرم افزار، برنامه mkvmerge GUI را از روی دسکتاپ اجرا کنید. در قسمت Input Files روی دکمه add کلیک کنید و فیلم و زیرنویس مربوط به آن را انتخاب نمایید ( زیرنویس فقط با فرمت SRT) و در قسمتfile name Output مسیر فایل خروجی را تعیین کنید و در نهایت روی دکمه Start muxing کلیک کنید. در واقع با این کار فیلم و زیرنویسِ srt هر دو درون یک فایل mkv قرار میگیرند.
عملیات mux کمتر از یک دقیقه طول میکشد و پس از اتمام آن میتوانید فیلم را روی فلش ریخته و با تلویزیون نگاه کنید.
Pedram_IR
19-12-2011, 16:30
اگر فایل فیلمتان mkv است با برنامه MKVtoolnix زیرنویس را با فیلم mux کنید و امتحان کنید ببینید مشکلتان حل میشود یا نه.
روش کار
برای انجام عملیات MUX از نرم افزار رایگان MKVtoolnix v4.0.0 با حجم 5.5 مگابایت استفاده می کنیم. (لازم به ذکر است اگر از ورژن های جدیدتر این نرم افزار استفاده کنید، در برخی دستگاه ها قابل پخش نخواهد بود!)
لینک دانلود نرم افزار:
mkvtoolnix-unicode-4.0.0-setup.exe
بعد از دانلود و نصب نرم افزار، برنامه mkvmerge GUI را از روی دسکتاپ اجرا کنید. در قسمت Input Files روی دکمه add کلیک کنید و فیلم و زیرنویس مربوط به آن را انتخاب نمایید ( زیرنویس فقط با فرمت SRT) و در قسمتfile name Output مسیر فایل خروجی را تعیین کنید و در نهایت روی دکمه Start muxing کلیک کنید. در واقع با این کار فیلم و زیرنویسِ srt هر دو درون یک فایل mkv قرار میگیرند.
عملیات mux کمتر از یک دقیقه طول میکشد و پس از اتمام آن میتوانید فیلم را روی فلش ریخته و با تلویزیون نگاه کنید.
من اكثرا فايلهام AVI هستن، اگر به SUB/IDX هم زيرنويس رو تبديل كنم از بعضي جملات خيلي سريع و در حد 5 صدم ثانيه رد ميشه.
ولي به هر حال بايد يه فكري به حال زيرنويسهاي SRT كرد.
amir_t6262
19-12-2011, 22:24
یکی از دوستان گفته بود که با آپدیت فرم ویر تلویزیونش مشکل جدا جدا نوشتن حروف زیرنویس حل شده است.
احتمال دارد که این مشکل هم را هم حل کند. خصوصا اینکه با زیرنویس انگلیسی مشکلی ندارید.
شما هم اگر میتوانید، آپدیت کنید.
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
تلویزیون شما زیرنویسهای sub idx را نشان میدهد؟!
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
در ضمن دوستان این نرم افزار را امتحان کنند.
مشکل نمایش زیرنویس در دستگاه پخش دی وی دی LG را حل کرده است، حالا باید در تلویزیون هم آزمایش شود.
یا
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
در ضمن دوستان میتوانند با استفاده از برنامه AVIAddXSub زیرنویس را به فیلم بچسبانند.
در این صورت قاعدتا نباید مشکلی وجود داشته باشد.
( البته من خودم امتحان نکردم. من خودم samsung LED دارم که راحت زیرنویس فارسی را نشان میدهد.)
شما اگر امتحان کردید و جواب گرفتید، لطفا اعلام کنید که سایر دوستان هم استفاده کنند.
سلام دوستان مشكل من حل شد
ابتدا با برنامه با ir remote گوشي اي كه اينفرا رد داشت وارد service menu تلويزيون شدم بعد تو قسمت country ، كشور IR رو با كد 16 انتخاب كردم سپس از service menu خارج شدم و وارد قسمت تنظيمان يا همون setup تلويزيون 42LK4500 ال جي شدم و تو بخش زبان فقط زبان منو يا همون language menu رو فارسي گذاشتم و فيلمي كه زير نويسش با فرمت UTF_8 ذخيره كرده بودم رو پخش كردم و مشكل نمايش حروف جدا جدا و برعكس حل شد .
توجه داشته باشين اگه زبان منو فارسي نباشه مشكل به حالت قبلش بر ميگرده و حروف جداجدا و برعس.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.