ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 2 تا مشکل عجیب

Yashar_satyr
04-10-2011, 19:08
سلام بر شما - 3 تا سوال دارم لطفا جواب بدید.

1. موقعی که توی بازی هستم از گرافیک صدا وز وز میاد از فنش نیست چون تست کردم و هر چه بازی سنگین تر باشه صدای وز سریع تر میشه و بعضی اوقات هم صدا خش و وض میاد - البته کرافیک کار میکنه و مشکلی نداره - به نظر شما چی می تونه باشه؟ XFX 6950

2. موقعی که اسپیکر رو روشن یا خاموش می کنم - یه لحظه موس هنگ می کنه(2 ثانیه) و دوباره موس کار می کنه یعنی فکر کنم سیستم هنگ می کنه بعدش درست میشه - سیستم های قبلیم هم اینتوری بود - مشکل از اسپیکره - به نظرتون اشکال نداره؟ یا اسپیکر رو عوض کنم؟؟

3. توی بعضی از بازی ها - افت فریم دارم - احتمالان ماله سی پی یو هستش که محدوده - مثلا توی chapter 1 بازی call of duty black ops توی بعضی جا ها افت میشه و تیک می ندازه - دیدم که سی پی یو داره 4 هسته 90% کار می کنه - یعنی یس پی یو محدوده؟ با این حال که اورش کردم به 3.68Mhz

4. و اینکه از پاور هم صدای وز وز میاد - دلیلش چیه؟

MAIN = GIGA H55M - USB3
CPU = CORE I3 540
RAM = 2X2=4G BUSS1600 CORSAIR
POWER = GREEN GP 885B
VGA = XFX 1G 6950

Yashar_satyr
05-10-2011, 07:51
یعنی کسی نبود؟؟!!

Yashar_satyr
05-10-2011, 11:46
يعني واقعا كسي نيست؟؟؟؟؟

Yashar_satyr
05-10-2011, 19:18
یعنی واقعا واقعا کسی نیست؟!!!!!!!!!!!!!!!

Yashar_satyr
06-10-2011, 13:41
ای بابا کسی نبود؟

H.Operator
10-10-2011, 19:44
درود

1. موقعی که توی بازی هستم از گرافیک صدا وز وز میاد از فنش نیست چون تست کردم و هر چه بازی سنگین تر باشه صدای وز سریع تر میشه و بعضی اوقات هم صدا خش و وض میاد - البته کرافیک کار میکنه و مشکلی نداره - به نظر شما چی می تونه باشه؟ XFX 6950
دوست عزیز شما وقتی میری توی بازی کاور بقل کیس رو باز کن و خوب دقت کن ببین از کدوم فنه ممکنه از فن پردازنده یا پاور یا گرافیک باشه چون توی بازی هر 3 این قطعات تحت فشار قرار میگیرن.

2. موقعی که اسپیکر رو روشن یا خاموش می کنم - یه لحظه موس هنگ می کنه(2 ثانیه) و دوباره موس کار می کنه یعنی فکر کنم سیستم هنگ می کنه بعدش درست میشه - سیستم های قبلیم هم اینتوری بود - مشکل از اسپیکره - به نظرتون اشکال نداره؟ یا اسپیکر رو عوض کنم؟؟
احتمال زیاد اسپیکر اتصالی داره برای اطمینان یه اسپیکر دیگه رو سیستمت تست کن یا هم اینکه اسپیکر خودت رو ببر روی یه سیستم دیگه چک کن اگر همینجور بود بده واست تعمیر کنن یا هم عوضش کن.
مراقب باش این اتصالی می تونه به مینبوردت آسیب برسونه هر چه سریعتر پیگیرش باش.

3. توی بعضی از بازی ها - افت فریم دارم - احتمالان ماله سی پی یو هستش که محدوده - مثلا توی chapter 1 بازی call of duty black ops توی بعضی جا ها افت میشه و تیک می ندازه - دیدم که سی پی یو داره 4 هسته 90% کار می کنه - یعنی یس پی یو محدوده؟ با این حال که اورش کردم به 3.68Mhz
درسته پردازنده محدودیت ایجاد میکنه.

4. و اینکه از پاور هم صدای وز وز میاد - دلیلش چیه؟
طبیعیه پاور توی بازی تحت فشار قرار میگیره و دور فنش میره بالاتر که نویز ایجاد می کنهـ .
سیستمت رو تا به حال گرد گیری کردیـ ؟

Yashar_satyr
10-10-2011, 20:07
1. کاور بقل بازه و کیس هم کنارمه - نه از پاور نه از سی پی یو - از گرافیک صدا میاد و نه فنش - چون تست کردم از فنش نیست!

2.فقط موس به طور 2 ثانیه اون هم بعضی موقع ها که روشن خاموش می کنم - یه اینکه سیستم هنگ نمی کنه - چون تست کردم که فقط موس هنگ می کنه - در ضمن سیم صدا رو هم در اوردم ولی... فکر کنم از پاور اسپیکر باشه

حالا نظرتون چیه؟

H.Operator
11-10-2011, 01:18
1. کاور بقل بازه و کیس هم کنارمه - نه از پاور نه از سی پی یو - از گرافیک صدا میاد و نه فنش - چون تست کردم از فنش نیست!
حقیقت تا به حال به همچین موردی بر نخوردم ولی فک نکنم خود جی پی یو صدا بده چجور وقتی فنش داره کار می کنه و نویز ایجاد می کنه تونستی بفهمی از خود جی پی یو هست ؟

2.فقط موس به طور 2 ثانیه اون هم بعضی موقع ها که روشن خاموش می کنم - یه اینکه سیستم هنگ نمی کنه - چون تست کردم که فقط موس هنگ می کنه - در ضمن سیم صدا رو هم در اوردم ولی... فکر کنم از پاور اسپیکر باشه
حالا نظرتون چیه؟
بهتره روی یه سیستم دیگه هم تستش کنی که مطمئن بشی ممکنه هم بله از پاور اسپیکر باشه که با یه اتصالی کوچیک برق رو بده به فیش رابط ولی خوب تست کنی بهتره.

Yashar_satyr
11-10-2011, 07:44
دوست عزیز - من هم موندم که gpu صدا نداره که بده - ولی از قن نیست - چون موقعی کع از گرافیک به طور 1 ثانیه کار میکشی مثلا فایل pdf رو باز میکنی و یه لحظه میای پایین صفحه به طور 1 ثانیه اور صدا هماهنگ با موس میاد و وقتی وایمیستس - سری میره - بدونه تاخیر و هماهنگ.

H.Operator
11-10-2011, 13:02
زیاد حساسیت نشون نده بهش:46: اون درایوری که گفتم توی اون یکی تاپیک رو دانلودش کن و بنصب ببین چی میشه.اگر کارتت هم زیاد خاک گرفته حتمآ یه گردگیریش کن به روشی که توی این پست گفتمـ :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Yashar_satyr
11-10-2011, 14:06
آخرین درایو هم نصب هستش 11.9 - الان هم یه موس کیبورد بی سیم گرفتم تا ببینم هنگ می کنه - اون روش گرد گیری که گفتین واسه گرافیک های معمولیه - ماله من قاب داره و نمی شه به فنش دست زد

H.Operator
11-10-2011, 17:35
می دونم نصب هستش برا همین گفتم با اون برنامه حذفش کن که به کل یه پاکسازی بشه.در ضمن اینی که من گذاشتم همون 11.9 هست که انبار برای سری 5000 و 6000 بهینه شده.
میشه با بلوور(دمنده هوا) تمیزش کرد راحت بدون اینکه احتیاجی به باز کردن قابش باشه چون اگر قاب رو باز کنی گارانتیش باطل میشه.کارت خودم هم قاب داره که هر چند مدتیـ بازش می کنم و با همین اسپری ها به کمک دمنده هوا تمیزش می کنم و میشه مث روز اولشـ .
خوبه حالا با این موس و کیبورد امتحان کن ببین نتیجه چی میشهـ .

Yashar_satyr
18-10-2011, 08:07
با موس و کیبورد بی سیم هنگ نمی کنه - چون برق که از بی سیم رد نمی شه - قکر کنم اسپیکر مشکل داشت

hossein6599
18-10-2011, 14:37
دوست عزیز گرافیک من هم دقیقا همین صدا رو میده zotac 9800gt synergy edetion من هم موندم صدای چیه؟یعنی وقتی فشاری روی گرافیک نیست و کلاک هسته و مموری و شیدر کم هست اون صدای خاص رو نمیده به محض فعالیت سه بعدی و بالا رفتن هسته و مموری و شیدر اون صدا بوجود میاد وقتی با دست فن گرافیک رو هم نگه داشتم اون صدا بود عجیبه ندیده بودیم تا حالا که gpu هم صدا بده!!