PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA Manager 12

صفحه ها : 1 [2]

amin22majidi
07-06-2012, 15:55
خسته نباشید من بازی فیفا منیجر 2012 خریدم توی محیط بازی لگوی تیم ها نیست اگر امکانش هست لگوی تیم ها رو بگذارید پیشاپیش متشکرم.

اگه منظورت لوگوی لیگهایی مثل ایرانه که بله , همه ی فیفا منیجر ها لوگو نداره و باید پچش رو دانلود کنی
اگه لیگ های اروپایی هست که , مگه میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا لوگوی کدوم کشور ها رو میخوای؟

al1371
07-06-2012, 18:59
لگوی تیم های باشگاهی اروپا

al1371
08-06-2012, 15:27
خواهش می کنم جواب بدید

bigarash
20-06-2012, 09:55
هر بار که فصل نقل و انتقالات تموم میشه توی لیگهایی مثل انگلیس و ایتالیا و اسپانیا آخرش لیست بازیکناتو میاره که اونایی رو که برای لیگ میخوای انتخاب کنی تیک باید بزنی. بازیکنایی که تیک نخورن اجازه ی بازی تو مسابقه های لیگ رو ندارن.
لیگ آلمان همچین چیزی نداره!

bigarash
20-06-2012, 09:56
سلام بچه ها
آقا من یه مشکلی دارم تو این بازی ک خیلی آزارم میده اینه ک تو ترانسفر زمانی ک من یه بازیکن میخرم وقتی میاد تو تیم در همه بازی های حذفی لیگ قهرمانا و همه جام ها بازی میکنه به جز بازی ها لیگ من چیکار کنم؟

هر بار که فصل نقل و انتقالات تموم میشه توی لیگهایی مثل انگلیس و ایتالیا و اسپانیا آخرش لیست بازیکناتو میاره که اونایی رو که برای لیگ میخوای انتخاب کنی تیک باید بزنی. بازیکنایی که تیک نخورن اجازه ی بازی تو مسابقه های لیگ رو ندارن.
لیگ آلمان همچین چیزی نداره!

t.sunami
21-06-2012, 13:56
سلام دوستان! کسی هست نسخه کامل این بازی رو داشته باشه و همه پچ ها هم روش باشه که من بتونم راحت نصبش کنم..تصاویر درست شده باشن و اسم ها هم درست باشه...

هزینش رو هم هرچقدر باشه تقدیم میکنم.....

شهر ما نداره این بازیرو و بنا به دلایلی هم قصد خرید از فروشگاههای اینترنتی رو ندارم..اگه کسی هست پی ام بده

t.sunami
23-06-2012, 09:22
کسی نبود؟؟؟؟؟؟

خیلی واجبه ..کمک کنین خواهشا

Akbar"22"
25-06-2012, 18:45
یادش بخیر سال قبل این وقتا داشتیم نسخه ی قبلی رو بازی می کردیم ... 11

t.sunami
26-06-2012, 11:26
دوستان خواهشا یکی جواب مارو بده...

dogh
02-07-2012, 15:39
تیم رزرو رو رسوندم به لیگ دسته یک و قهرمان حذفی شدم ولی فصل بعد نه تیم رزرو تو لیگ و نه تو لیگ قهرمانانه
پس مزد تلاش تیم پی شد ؟

Mamadsarhal
03-07-2012, 10:25
دوستان چجوري ميتونم بازيكنان زير 18 سالي كه تو تيم اصليه رو بفرستم تو تيم زير 18 سال ؟

anon85
03-07-2012, 15:29
دوستان چجوري ميتونم بازيكنان زير 18 سالي كه تو تيم اصليه رو بفرستم تو تيم زير 18 سال ؟

سلام،

نمیتونید...

بازیکنی که تو تیم اصلیه (که میتونه حداقل 16 سال سن داشته باشه) قرارداد حرفه ای (pro contract) با باشگاه امضا کرده و دیگه شما نمیتونین بفرستینش تو تیم های پایه...

soheilnouri
03-07-2012, 20:23
بعد از این همه مدت تحلیلتون چیه راجع به این بازی...من زیاد که با فوتبال منجیر حال نکردم...این چطوره؟

bigarash
03-07-2012, 23:48
تیم رزرو رو رسوندم به لیگ دسته یک و قهرمان حذفی شدم ولی فصل بعد نه تیم رزرو تو لیگ و نه تو لیگ قهرمانانه
پس مزد تلاش تیم پی شد ؟

امکان نداره با تیم رزرو تو جام حذفی شرکت کرد شما چطور این کارو کردی؟

bigarash
03-07-2012, 23:50
بعد از این همه مدت تحلیلتون چیه راجع به این بازی...من زیاد که با فوتبال منجیر حال نکردم...این چطوره؟

خوبه دوست عزیز، نسبت به 11 خیلی بهتر شده، مخصوصا تو بخش club facilities
کلا من با فیفا بیشتر حال میکنم ولی فوتبال هم خوبه!

dogh
04-07-2012, 16:43
امکان نداره با تیم رزرو تو جام حذفی شرکت کرد شما چطور این کارو کردی؟

تو بخش ادیت منیجر بازی اینکار رو کردم

soheilnouri
04-07-2012, 23:54
فیفا منجیر امکاناتش کمتره؟

t.sunami
06-07-2012, 12:52
دوستان کسی نبود جواب مارو بده؟؟:jealous::hmm:

kamran_b
07-07-2012, 10:56
دوستانی که نمیدونن الکی از خودشون نظر ندن خواهشا حالا یکیشون فلسفه بافی هم کرده که نمیدونم قرارداد pro contracte و از این حرفا.....رو بازیکنت کلیک راست میکنی از گزینه action باید send to reserve team رو انتخاب کنی بعدش هم از بین گزینه هایی که میاد اگه permanently رو انتخاب کنی بصورت دائم میره و اگه گزینه های دیگه رو هم بزنی مدت دارش میکنی ..البته نگران دائم بودنش نباش چون بلعکس میتونی برش گردونی....

kamran_b
07-07-2012, 10:58
دوستانی که نمیدونن الکی از خودشون نظر ندن خواهشا حالا یکیشون فلسفه بافی هم کرده که نمیدونم قرارداد pro contracte و از این حرفا.....رو بازیکنت کلیک راست میکنی از گزینه action باید send to reserve team رو انتخاب کنی بعدش هم از بین گزینه هایی که میاد اگه permanently رو انتخاب کنی بصورت دائم میره و اگه گزینه های دیگه رو هم بزنی مدت دارش میکنی ..البته نگران دائم بودنش نباش چون بلعکس میتونی برش گردونی....

anon85
07-07-2012, 15:32
سلام، نمیتونید... بازیکنی که تو تیم اصلیه (که میتونه حداقل 16 سال سن داشته باشه) قرارداد حرفه ای (pro contract) با باشگاه امضا کرده و دیگه شما نمیتونین بفرستینش تو تیم های پایه...
دوستانی که نمیدونن الکی از خودشون نظر ندن خواهشا حالا یکیشون فلسفه بافی هم کرده که نمیدونم قرارداد pro contracte و از این حرفا.....رو بازیکنت کلیک راست میکنی از گزینه action باید send to reserve team رو انتخاب کنی بعدش هم از بین گزینه هایی که میاد اگه permanently رو انتخاب کنی بصورت دائم میره و اگه گزینه های دیگه رو هم بزنی مدت دارش میکنی ..البته نگران دائم بودنش نباش چون بلعکس میتونی برش گردونی.... بله؟؟؟

شما اول پست دوستمونو بخون، بعد افاضات کن...

ایشون پرسیدن: "چجوري ميتونم بازيكنان زير 18 سالي كه تو تيم اصليه رو بفرستم تو تيم زير 18 سال ؟" که مشخصا منظورشون (youth team) هست...

اونوقت شما میای و از تیم رزرو حرف می زنی؟...

+

محض اطلاع شما، بنده FIFA Manager رو از سال 2003 بازی می کنم و نکته ای تو بازی نیست که ازش سر در نیارم...

در ضمن، شما که در آغاز فعالیتی، بهتره که تو پست دادن رعایت ادب رو فراموش نکنی...

arbabevafa
07-07-2012, 21:52
آقا بابت راهنماییت خیلی خیلی ممنون کارمون راه افتاد.:31:

MCSE MAN
09-07-2012, 12:58
بزرگترين مشكل فيفا منيجر 12 اين بود كه هوش دفاع ها در حد جلبك بود!! يه دريبل هايي ميخوردن كه آدم كپ ميكرد!
من هرچي سيستم رو دفاعي هم ميكردم باز هم بازي ها شديدا پر گل بود

اكثر قريب به اتفاق گل ها از عمق زده ميشد
تيم ها توپ رو اصلا نگه نميداشتن و سريع ميرفتن تو فاز حمله. اصلا توپ وسط زمين نميموند!

به نظر من منيجر 11 سبك گيم پلي و تنوع گل زدن تيم ها بهتر و متنوع تر بود ولي خوب تو منيجر 12 هوش بازيكن ها تو حمله تا حدودي بهتر شده بود
در كل من تو حالت 3D منيجر 11 رو ترجيح ميدم

اميدوارم يه فكري به حال دفاع بكنن تو نسخه بعد

راستي كسي نميخواد تاپيك منيجر 13 رو بزنه؟؟ انگار يه سري اطلاعات دربارش اومده ها
ممنون ميشيم اگه كسي اين كارو بكنه

bigarash
10-07-2012, 18:56

واقعا یکم دقت کن بعد اینطوری بی ادبی کن
متاسفم برات دوستمون خوب جوابتو داد! تو که میدونی میای نظر میدی اینطوری میشه دیگه!!! ما که نمیدونیم ساکت میشینیم!

bigarash
10-07-2012, 18:59
فیفا منجیر امکاناتش کمتره؟

نه به نظر من اونطوری نیست! فوتبال منیجر به نظر من حرفه ای تره! کسی که میخواد فقط به صورت حرفه ای روی مربیگری تمرکز کنه فوتبال بهتره ولی کسی که میخواد از بازی لذت ببره فیفا بهتره! توی فیفا اکثر لوگوهای تیما درستن ولی تو فوتبال اونطوری نیس، عکس بازیکنا تو فیفا هست و لی توی فوتبال نیست، هرکدوم یه مزایا و معایبی نسبت به همدیگه دارن!
من که هر دو تارو رو سیستمم دارم هر موقع از یکی خسته میشم اون یکی رو بازی می کنم!

bigarash
10-07-2012, 19:01
بزرگترين مشكل فيفا منيجر 12 اين بود كه هوش دفاع ها در حد جلبك بود!! يه دريبل هايي ميخوردن كه آدم كپ ميكرد!
من هرچي سيستم رو دفاعي هم ميكردم باز هم بازي ها شديدا پر گل بود

اكثر قريب به اتفاق گل ها از عمق زده ميشد
تيم ها توپ رو اصلا نگه نميداشتن و سريع ميرفتن تو فاز حمله. اصلا توپ وسط زمين نميموند!

به نظر من منيجر 11 سبك گيم پلي و تنوع گل زدن تيم ها بهتر و متنوع تر بود ولي خوب تو منيجر 12 هوش بازيكن ها تو حمله تا حدودي بهتر شده بود
در كل من تو حالت 3D منيجر 11 رو ترجيح ميدم

اميدوارم يه فكري به حال دفاع بكنن تو نسخه بعد

راستي كسي نميخواد تاپيك منيجر 13 رو بزنه؟؟ انگار يه سري اطلاعات دربارش اومده ها
ممنون ميشيم اگه كسي اين كارو بكنه

با حرفات موافقم!
یه چیزی که تو 12 خیلی منو اذیت میکنه اینه که تیما خیلی راحت بازیکنای خوبشونو از دست میدن و بازیکنا free agent میشن! توی 11 اصلا اینطوری نبود!

Milikan
14-07-2012, 10:06
بچه ها کسی میدونه بازی تا چه فصلی ادامه پیدا میکنه ؟ ظاهرا هر چی بازی کنی تمومی نداره

carlos santana
14-07-2012, 17:30
اساتید محترم من تازه منیجری شدم
یه مشکل دارم .من بازی رو از یه سایتی دانلود کردم بعد با هر تیمی فصل و تموم میکم(حتی با بارسا قهرمانم شدم)اخراجم میکنه میرم سر گلف بازیم؟میشه راهنمایی کنید

Alex Fera
15-07-2012, 19:22
اساتید محترم من تازه منیجری شدم
یه مشکل دارم .من بازی رو از یه سایتی دانلود کردم بعد با هر تیمی فصل و تموم میکم(حتی با بارسا قهرمانم شدم)اخراجم میکنه میرم سر گلف بازیم؟میشه راهنمایی کنید

احتمالا به مسائل مالی توجه نمیکنید،شما اگه خیلی ضرر بزنید به باشگاه و حتی اگر UCL رو هم ببرید اخراج میشید..................

دوستان منیجر باز،اگه کسی فیفا منیجر 12 با تمام پچ ها و فوتبال منیجر 12 رو داره و میتونه برای من بفرسته ممنونش میشم،تمام پولش رو هم تقدیم میکنم

bigarash
16-07-2012, 04:35
بچه ها کسی میدونه بازی تا چه فصلی ادامه پیدا میکنه ؟ ظاهرا هر چی بازی کنی تمومی نداره

من توی فیفا 11 تا 2035 رفتم!

iman13699
12-08-2012, 16:01
اگه ممکنه 1 نفر که زبان بازیش انگلیسیه فایل Translations.huf رو از C:\Program Files\FIFA Manager 12\fmdata\eng جایی آپلود کنه و لینکشو بزاره مشکل حل میشه و نیازی به دانلود دوباره نیست
آقا دمت گرم
من این فایلو واسه فیفا منیجر 2011 داشتم
تو 2012 کپی کردم زبانش درست شد
خدا پدر و مادرتو واست نگهداره
بازم ممنون

m.a97
13-08-2012, 15:38
آقا یکی کمک کنه.
:41:من اولی بارم این بازیو میکنم.ولی تو موقع اجرا یه اشکالی پیش میاد.میگه:enter product key .سی دیشم رایتیه

ERPF
05-09-2012, 19:35
کسی میدونه چرا عکس مربی ها رو که توی EDITOR بازی میگذاری اگر از باشگاه اخراج شوند و به تیم دیگه ای توی لیگ های دیگر بروند اسمشون عوض میشه و قاعدتا دیگه عکسشون رو هم نشون نمیده :23:

mamaliver
10-09-2012, 00:15
با سلام

دوستانی که فیفامنیجر بازی میکنن ممنون میشم اگه آدرس خرید اینترنتی بازیشونو به من بدن ، من خودم خریدم اما تو لوده سوم گیر میکنه و حسابی عصبیم کرده !!!
اگر هم از مغازه دار گرفتیدم من تهرانم . هر جا آدرس بدید میرم ، میدونم اسپم زدن ولی امیدم به شماست !

Cableguy
16-09-2012, 08:20
سلام بچه‌ها،

من کل ۲۹ صفحه رو خوندم اما جواب سؤالمو پیدا نکردم. واسه همین مجبور شدم عضو بشم تا به جواب برسم :31:

باشد که یکی از شما لطف کنه و ما رو از جهل برهانه ;)

مشکل اصلیم با دیتابیس کوچیک و مزخرف اسامی بازیکنان لیگ ایرانه. حدود ۳۰-۴۰ تا نام و ۳۰-۴۰ تا فامیلی که حتی همونم بعضاً اشتباه املایی داره. این باعث می‌شه وقتی یه تیم ایرانی برمی‌داری اکثر بازیکن‌ها اسامی مشابه داشته باشن. تازه درصد نام‌های ترکمنستانی و عربی رو هم زیاد کردن که دیگه نور علی نور شده (البته اینو می‌شه با ادیتور بازی تغییر داد).

در مورد اسامی، قاعدتاً با ادیت فایل دیتابیس در محل نصب بازی باید این مشکل رفع بشه. توی خود فروم‌های EA هم همینو خوندم. چند نفر سؤال پرسیده بودند و یکی گفته بود فایل رو ادیت کن و برو توی بازی و از اسامی جدید لذت ببر.

من فایل رو ادیت می‌کنم و می‌رم توی بازی، اما از اسامی جدید لذت نمی‌برم! چون هیچ تغییری نکرده و بازم از همون اسامی قبلی استفاده شده. مثلاً یکی از اسامی که دائم تکرار می‌شه و رفته رو مخم اینه: Tarazullah Khandil

جفت اسم و فامیل رو هم توی دیتابیس‌های نام و نام خانوادگی در قسمت Persian دیدم و نمی‌شه گفت مال ایران نیست.

در هر صورت، با ادیت فایل‌های Surnames.txt و Malenames.txt هیچ تغییری توی بازی مشاهده نشد. حتی یه کار دیگه هم کردم و فایلای دیتابیسی که خودم ساختم (حدود ۲۰۰ تا اسم و ۲۰۰ تا فامیلی ایرانی) رو در فولدر سیو بازی در مسیر C:\Users\MyPC\Documents\FIFA MANAGER 12\Data\database کپی کردم اما بازم هیچ تغییری ندیدم (اینم توی فروم خود EA دیدم یکی گفته بود!)

می‌دونم که مشکل از دسترسی‌ها و Permissions نیست چون فایلا رو با بالاترین دستری ادیت کردم و بازی رو هم به‌صورت Run as Administrator اجرا می‌کنم.

گیرش احتمالاً یه‌جای دیگه است که من اطلاع ندارم. شاید باید یه فایل دیگه رو تغییر بدم. کسی می‌دونه راه‌حل این مشکل چیه؟

لطفاً یکی از دوستان راهنمایی کنه.

می‌دونم توی خود بازی می‌شه اسامی رو ادیت کرد اما این فقط برای تیم خودم ممکنه. بقیه‌ی تیم‌ها هر کدومشون ۳-۴ تا Tarazullah و Fath و... دارن :-|

Cableguy
17-09-2012, 04:24
سلام بچه ها

من دیروز اینجا یه پست ارسال کردم. نوشت «در انتظار تأیید مدیر».

ظاهراً هنوز تأیید نشده چون نمیتونم پستمو ببینم.

باید چیکار کنم؟

bigarash
21-09-2012, 19:35
سلام بچه‌ها،

من کل ۲۹ صفحه رو خوندم اما جواب سؤالمو پیدا نکردم. واسه همین مجبور شدم عضو بشم تا به جواب برسم :31:

باشد که یکی از شما لطف کنه و ما رو از جهل برهانه ;)

مشکل اصلیم با دیتابیس کوچیک و مزخرف اسامی بازیکنان لیگ ایرانه. حدود ۳۰-۴۰ تا نام و ۳۰-۴۰ تا فامیلی که حتی همونم بعضاً اشتباه املایی داره. این باعث می‌شه وقتی یه تیم ایرانی برمی‌داری اکثر بازیکن‌ها اسامی مشابه داشته باشن. تازه درصد نام‌های ترکمنستانی و عربی رو هم زیاد کردن که دیگه نور علی نور شده (البته اینو می‌شه با ادیتور بازی تغییر داد).

در مورد اسامی، قاعدتاً با ادیت فایل دیتابیس در محل نصب بازی باید این مشکل رفع بشه. توی خود فروم‌های EA هم همینو خوندم. چند نفر سؤال پرسیده بودند و یکی گفته بود فایل رو ادیت کن و برو توی بازی و از اسامی جدید لذت ببر.

من فایل رو ادیت می‌کنم و می‌رم توی بازی، اما از اسامی جدید لذت نمی‌برم! چون هیچ تغییری نکرده و بازم از همون اسامی قبلی استفاده شده. مثلاً یکی از اسامی که دائم تکرار می‌شه و رفته رو مخم اینه: Tarazullah Khandil

جفت اسم و فامیل رو هم توی دیتابیس‌های نام و نام خانوادگی در قسمت Persian دیدم و نمی‌شه گفت مال ایران نیست.

در هر صورت، با ادیت فایل‌های Surnames.txt و Malenames.txt هیچ تغییری توی بازی مشاهده نشد. حتی یه کار دیگه هم کردم و فایلای دیتابیسی که خودم ساختم (حدود ۲۰۰ تا اسم و ۲۰۰ تا فامیلی ایرانی) رو در فولدر سیو بازی در مسیر C:\Users\MyPC\Documents\FIFA MANAGER 12\Data\database کپی کردم اما بازم هیچ تغییری ندیدم (اینم توی فروم خود EA دیدم یکی گفته بود!)

می‌دونم که مشکل از دسترسی‌ها و Permissions نیست چون فایلا رو با بالاترین دستری ادیت کردم و بازی رو هم به‌صورت Run as Administrator اجرا می‌کنم.

گیرش احتمالاً یه‌جای دیگه است که من اطلاع ندارم. شاید باید یه فایل دیگه رو تغییر بدم. کسی می‌دونه راه‌حل این مشکل چیه؟

لطفاً یکی از دوستان راهنمایی کنه.

می‌دونم توی خود بازی می‌شه اسامی رو ادیت کرد اما این فقط برای تیم خودم ممکنه. بقیه‌ی تیم‌ها هر کدومشون ۳-۴ تا Tarazullah و Fath و... دارن :-|

دوست عزیز بعد این که فایل هارو ادیت کردی تو ادیت منیجر write current database for game رو بزن احتمالا مشکلت حل میشه!

bigarash
21-09-2012, 19:36
با سلام

دوستانی که فیفامنیجر بازی میکنن ممنون میشم اگه آدرس خرید اینترنتی بازیشونو به من بدن ، من خودم خریدم اما تو لوده سوم گیر میکنه و حسابی عصبیم کرده !!!
اگر هم از مغازه دار گرفتیدم من تهرانم . هر جا آدرس بدید میرم ، میدونم اسپم زدن ولی امیدم به شماست !

آقا به نظر من شما دیگه نخرین بهتره چون 13 داره میاد!

Cableguy
22-09-2012, 22:41
دوست عزیز بعد این که فایل هارو ادیت کردی تو ادیت منیجر write current database for game رو بزن احتمالا مشکلت حل میشه!
این رو می‌دونم دوست عزیز و ممنون از راهنمایی شما.
فهمیدم مشکل از کجاست. دیتابیس رو بر اساس حروف الفبا مرتب نکرده بودم. وقتی اسامی رو بر اساس حروف الفبا مرتب کردم مشکل حل شد.

bigarash
24-09-2012, 22:16
این رو می‌دونم دوست عزیز و ممنون از راهنمایی شما.
فهمیدم مشکل از کجاست. دیتابیس رو بر اساس حروف الفبا مرتب نکرده بودم. وقتی اسامی رو بر اساس حروف الفبا مرتب کردم مشکل حل شد.
خوبه که حالا حل شد مشکلتون
موفق باشید!

pooyaabi
26-09-2012, 14:31
سلام دوستان
من تو یه سایتی فوتبال فانتزی می خوام بازی کنم که با فیفا منیجر 12 هست
می خواستم لطف کنید و overall نیمار ، زلاتان و اتوو رو بهم بگید
مرسی

Cableguy
28-09-2012, 17:05
سلام دوستان
مرسی
سلام

نیمار: 80

زلاتان: 86

اتوو: 87

bigarash
29-09-2012, 15:57
سلام دوستان
مرسی
کدوم سایته؟

سینا عمرانیان
15-11-2012, 01:14
ba arze salam.mamnoon babate linke khubet vali man bad az download va copy kardam bazim hamash englisi shod vali to mosahebeie bade bazi hanooz textam rosiye.mikhastam bebinam mitooni komakam koni?mamnoon

masoud12222222
15-12-2012, 19:59
یه سوال در مورد فیفا منیجر 13 داشتم
میخواستم بدونم میشه تیم فوتبالی که ساختینو بفروشید و با هاش تیمهای معرفو بخرین و مالک تیم بشین؟؟؟
چون وقتی مدیر تیمتون هستین وقتی قرار دادتون تموم میشه دیگه همون تیم بهتون پیشنهاد نمیده و باید برید با تیمهای دیگه و در پیت قرار داد ببندید.

rz21
16-12-2012, 14:58
fifa manager 13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]