مشاهده نسخه کامل
: عدم ارتباط ويندوز سون با اكس پي در شبكه...
mehrdad_a
04-10-2011, 11:47
با سلام
من تو يك محيط شبكه داخلي متشكل از چند كامپيوتر كه همگي داراي ويندوز xp هستند يه مشكلي دارم.
يكي از سيستمها ويندوز 7 داره و من از توي 7 نمي تونم بقيه سيستمهايي كه xp دارن رو ببينم البته نامشون مياد ولي نميشه توشون رفت و Brows كرد و از منابع استفاده كرد .در ضمن شبكه workgroup هست و همه در يك گروه قرار دارن و همچنين سيستم 7 با سيستمهاي xp پينگ هم دارم يعني ارتباط داره فقط به منابع دسترسي ندارم و همش يه پنجره باز ميشه كه password ميخواد حتي رمز عبور هم off كردم ولي باز نميشه
اگه ميشه كمك كنين خيلي برام ضروري مرسي از همه دوستان
Amir Varasteh
04-10-2011, 12:34
راهنمای Share کردن فایل و پرینتر بین ویندوز 7 و XP :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو هم ببین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من تو يك محيط شبكه داخلي متشكل از چند كامپيوتر كه همگي داراي ويندوز xp هستند يه مشكلي دارم.
يكي از سيستمها ويندوز 7 داره و من از توي 7 نمي تونم بقيه سيستمهايي كه xp دارن رو ببينم البته نامشون مياد ولي نميشه توشون رفت و Brows كرد و از منابع استفاده كرد .در ضمن شبكه workgroup هست و همه در يك گروه قرار دارن و همچنين سيستم 7 با سيستمهاي xp پينگ هم دارم يعني ارتباط داره فقط به منابع دسترسي ندارم و همش يه پنجره باز ميشه كه password ميخواد حتي رمز عبور هم off كردم ولي باز نميشه
اگه ميشه كمك كنين خيلي برام ضروري مرسي از همه دوستان
ببین فایروالت رو همه دستگاه ها خاموش باشه
توی سون باید بری فایل شیرینگت رو روشن کنی و قسمت پسوردش رو غیر فعال کنی
لینکی این دوستمون هم داده یه قسمت هاییش خوبه . بهش نگاه کن . گفته که چکار کنی تا سونت شبکه بشه .
mehrdad_a
05-10-2011, 12:15
لینکی این دوستمون هم داده یه قسمت هاییش خوبه . بهش نگاه کن . گفته که چکار کنی تا سونت شبکه بشه .
ممنون از شما ولي من همه اين راههايي كه شما گفتين رو تست كردم رو يكي ميشه و يكي نميشه
mehrdad_a
05-10-2011, 12:23
ممنون از شما دوست عزيز بايد امتحان كنم
ولي يه سوال واسه من هميشه تو شبكه workgroup هست و اون اينه كه چرا بعضي از سيستمها وقتي ميخواي تو لن واردشون بشي پسورد ميخواد ولي بعضي ها نمي خواد بدن هيچ دستكاري و از ابتدا كه ويندوز نصب شده؟و جالب اينكه پسورد چي رو ميخواد؟من تو خيلي از مقاله ها خوندم يوزر و پسورد كامپيوتر مقصد ولي قبول نمي كنه؟
ممنون از شما دوست عزيز بايد امتحان كنم
ولي يه سوال واسه من هميشه تو شبكه workgroup هست و اون اينه كه چرا بعضي از سيستمها وقتي ميخواي تو لن واردشون بشي پسورد ميخواد ولي بعضي ها نمي خواد بدن هيچ دستكاري و از ابتدا كه ويندوز نصب شده؟و جالب اينكه پسورد چي رو ميخواد؟من تو خيلي از مقاله ها خوندم يوزر و پسورد كامپيوتر مقصد ولي قبول نمي كنه؟
ببینید در ویندوز سون زمانی که شما اقدام به ساخت یک شبکه محلی می کنید به طور اتوماتیک میاد و تنظیماتی برای ورک گروپ کردن شما انجام میده که داشتن پسورد هم یکی از این تنظیمات هستش . ضمنا برای ساخت یک ورک گروپ در سون علاوه بر راست کلیک کردن بر روی آیکن مای کامپیوتر و نوشتن نام ورک گروپتون باید به قسمت نتورکتون برید و در اونجا هم این کار رو بکنید که در انتها به شما یک پسورد میده .
در ویندوز های ایکس پی هم به همین صورت هستش که بعضی اوقات قسمت فایل شیرینگ دارای پسورد میشه و اون هم بخاطر فایروال ها هستش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.