مشاهده نسخه کامل
: مشورت برای خرید دریل برقی
با سلام
من می خوام یک دلر برقی واسه کارهای خونه که گاهی پیش میاد بخرم از دوستانی که میتونند کمک و راهنمایی کنند که چی مارکی و با چه کاربریهایی را تهیه کنم ممنون میشم . چه دوستانی که داشته اند و یا اطلاعاتی تو این زمینه دارند. قیمت حدود 100 هزار تومان باشه خوبه ولی اگر نوعی باشه که خیلی مرغوب و با کارایی بالا تا 150 هم هزینه میکنم. با تشکر
درود
با اين حدود يا كمي بيشتر درلي خريداري كنيد كه گيربكس داشته باشه مثلا مارك متابو 600 يا 660 واتش درل بسيار خوبي هست و بخاطر گيربكس فشار را بخوبي تحمل ميكنه.همچنين اگر سه نظامش را هم عوض كنيد(حدود 30 يا 40 تومن هست)و اتوماتيك بذاريد كه ديگه خيلي بهتر ميشه. البته ماركهاي ديگه نظير بوش يا ماكيتا (اصلشون)درل هاي خوبي دارن.
موفق باشيد
یک روز رفتم بازار اینقدر دلر های متنوع با قیمت های مختلف بودند که نتونستم تصمیم خرید بگیرم .
نوع ساده و چکشی و گیربکسی و غیره . حالا ما فکر میکنید نوع گیربکس دا رش واسه کارهای ساده خونه لازمه یا همون ساده هم خوبه؟ . مثلا با گیربکسی چیکارایی مشه کرد که با دلر ساده نمیشه؟ با تشکر
emadpumad
15-10-2011, 23:23
با سلام
من می خوام یک دلر برقی واسه کارهای خونه که گاهی پیش میاد بخرم از دوستانی که میتونند کمک و راهنمایی کنند که چی مارکی و با چه کاربریهایی را تهیه کنم ممنون میشم . چه دوستانی که داشته اند و یا اطلاعاتی تو این زمینه دارند. قیمت حدود 100 هزار تومان باشه خوبه ولی اگر نوعی باشه که خیلی مرغوب و با کارایی بالا تا 150 هم هزینه میکنم. با تشکر
درود برشما
اسم این ابزار برقی دریل هست دوست گرامی که متاسفانه بعضی ها به نام دریل میشناسند
من پیش نهاد میکنم که اگه گیرتون اومد بلک اند وایت بخرید بسیار سبک و کارا هست
درود برشما
اسم این ابزار برقی دریل هست دوست گرامی که متاسفانه بعضی ها به نام دریل میشناسند
من پیش نهاد میکنم که اگه گیرتون اومد بلک اند وایت بخرید بسیار سبک و کارا هست
دوست عزيز درل صحيح تره البته Drill (مثل Drift كه درفت خونده مي شه) ولي دلر كه غلطه! من اول فكر كردم نوشته دلار برقي! (خطاي چشم:31:)
در ضمن دوست من منظورتون مارك بلك اند دكر بود؟
aminjigar
17-10-2011, 11:31
دوستمون مشاوره برای خرید می خواد اسمش چه اهمیتی داره :46:
من می گم بلک اند دکر و بوش (اصلش)؛ اگه می تونی همین حالا ضربه ای بگیر وگرنه همون ساده هم خوبه :11:
دوستمون مشاوره برای خرید می خواد اسمش چه اهمیتی داره :46:
من می گم بلک اند دکر و بوش (اصلش)؛ اگه می تونی همین حالا ضربه ای بگیر وگرنه همون ساده هم خوبه :11:
دوست عزیز خوب راهنمایی اسم هم کردم دیگه شما می خوای بری یه چیزی بخری باید اسم درستش رو هم بدونی دیگه ، بد می گم؟
منم با بلک اند دکر موافقم.
دوستان لطفا بحث در باره ی اسم رو تموم کنند /
ممنون .
با تشکر از همه دوستان خوبم بخاطر راهنمایی های خوبشان من خریدم را انجام دادم. با سپاس از همه شما
shamsabbas
26-10-2011, 13:36
با تشکر از همه دوستان خوبم بخاطر راهنمایی های خوبشان من خریدم را انجام دادم. با سپاس از همه شما
سلام
میشه لطف کنید بگید چی خریدید. لطفا قیمتش را هم اعلام کنید و بگید که ازش راضی هستید یا نه و برای چه کاری امتحانش کردید.
یک سؤال هم از اساتید دارم. من می خواهم یک درل برقی ارزان قیمت در حد 50 تومان برای خانه بخرم. بهم مارک توسن را پیشنهاد کرده اند. نظر شما چیه؟
shamsabbas
01-11-2011, 13:22
کسی نیست که جواب بده؟
aminjigar
01-11-2011, 13:44
من می خواهم یک درل برقی ارزان قیمت در حد 50 تومان برای خانه بخرم. بهم مارک توسن را پیشنهاد کرده اند. نظر شما چیه؟
والا اگه کارای سبک بخوای بکنی که مشکلی نداره ولی اگه من باشم 30 تومن دیگه می زارم روش یه مدل از مدلای بوش
رو برمی دارم ؛ قبلا هم گفتم که بهترین برند ها از نظر من بلک اند دکر و بوش هستن چون همه جا امتحانشون رو پس
دادن
alipasha_f
10-11-2011, 19:14
بهترین مارک درل البته هیلتی ودیوالت هستند که بطور حرفه وتخصصی درل تولید میکنند
aminjigar
10-11-2011, 20:37
بله... کاملا تایید میشه
ولی درباره دی والت بیشتر کارای صنعتی تولید می کنه و مورد استفاده در کارگاه ها هست؛ برای یک کاربر خانگی
باید اول خواسته و کاربرد مشخص باشه در غیر این صورت پول اضافی پرداخت شده. در نهایت اگه کسی خواسته
خاصی از یک درل داره اول مطرح کنه تا مناسب با اون کاربرد یک یا چند نمونه معرفی بشن
کسی قیمت بوش شارژی رو داره؟
aminjigar
11-11-2011, 14:19
کسی قیمت بوش شارژی رو داره؟
من قیمت دقیق رو ندارم ولی این لینک رو یه نگا بنداز:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته بوش رو زده ساخت مالزی؛ فقط شارژی باید کاره خوبی بگیری و گرنه
تغییرات جریان کشی که در حین کار اتفاق می یفته درد سر ساز میشه که
بیشتر هم تو مدلای ضعیف و بعضا ارزون قیمت دیده می شن...
shs_micro2
12-11-2011, 09:38
سلام دوست عزیز
منم بحصو دیدم گفتم اندک اطلاعاتی که دارم رو بدم
1.دریل های ماکیتا متابو و بوش همه ساخت چین هستن (دوره ماکیتای اصل ژاپن یا بوش آلمان تموم شد )
2.چیزی که من دیدم موتور مکیتا روشخورده آلمان
3.بوش قیمتش بالاست نسبت به اینا و لازم نیست برای خونگی اینقدر خرج کنید
5.فروش بوش کمه ولی ماکیتا رو هنوز خوب میخرن
شما اگه یه ماکیتا 13 بگیرید (چپ گرد راست گرد داره دیمر هم داره چکشی و عادی هم داره )زورشم بد نیست برای تو خونه عالی جواب میده حتی برای صنعت هم داریم استفاده میکنیم آخ نمیگه(حدود 80-90تومن)
تو سن یه مارک چینی هست یعنی وارد میکنن و میفروشن به اسم توسن من پیشنهاد نمی کنم یعنی قیمتاش یه جوراییه
شما اگه خواستین جر ماکیتا بگیرید تو فکر اینا میتونید باشید که جزو شناخته شده های بازار هستن:
1.promax
2.crown
من خودم الان ماکیتا دارم بوش هم دارم پروماکس هم دارم از هر ستاش هم دارم استفاده میکنم(به معنی واقعی کلمه)یعنی بعضی وقتا که کارم گیر سنگ میوفته و دم دست نیست یه صفحه ساب میبندم به یه پیچ و به سه نظام ماکیتا
فقط اینو هم دقت کنید که این سه نظام اتوماتیک که روی دریل هست مفت گرونه یعنی هرچی با دست سفت کنی بازم مته می پیچه (من حتی پوست دستم کنده شد ولی بازم جواب نداد سه نظام عادی گذاشتم)
بازم ببخشید اگه نا کافی بود یا دقیق نبود
aminjigar
12-11-2011, 12:13
سلام دوست عزیز
منم بحصو دیدم گفتم اندک اطلاعاتی که دارم رو بدم
ممنون
دریل های ماکیتا متابو و بوش همه ساخت چین هستن (دوره ماکیتای اصل ژاپن یا بوش آلمان تموم شد )
خیر، درل های بوش ساخت آلمان در ایران کم نیست ولی نباید زیاد به صحبت های برخی دوستان
ابزارآلات فروش توجه کرد ولی ماکتای ژاپن شاید سخت گیر بیاد
بوش قیمتش بالاست نسبت به اینا و لازم نیست برای خونگی اینقدر خرج کنید
بله اگه اصل باشن قیمت تا 2 برابر نسخه های چینی، مالزی و تایلند هست، کیفیت ساخت این کشورها
60 و در برخی موارد تا90 درصد مدل های آلمانی هست اما کارایی به هیچ عنوان
فروش بوش کمه ولی ماکیتا رو هنوز خوب میخرن
بله برای کاربرد خانگی ارزان تر و به صرفه تره
شما اگه یه ماکیتا 13 بگیرید (چپ گرد راست گرد داره دیمر هم داره چکشی و عادی هم داره )زورشم بد نیست برای تو خونه عالی جواب میده حتی برای صنعت هم داریم استفاده میکنیم آخ نمیگه(حدود 80-90تومن)
خب صنعت گسترده هست و کارگاه هم باید نوعش مشخص باشه من تجریه خودمو می گم حدود 2 سال پیش
من تو یه کارگاه تولید قطعات خودرو بودم به مدت 5 ماه که برای سوراخ کاری قطعات از درل ماکیتای 1100
استفاده می کردن و تمام دوستان هم از اون گله داشتن که با خرید یک نمونه 850 وات از مارک دی والت
بسیار استقبال کردن؛ در این زمینه اصلا ترجیحی در استفاده از این مارک نیست ولی درل های ایستای
بسیار خوبی داره
تو سن یه مارک چینی هست یعنی وارد میکنن و میفروشن به اسم توسن من پیشنهاد نمی کنم یعنی قیمتاش یه جوراییه
کاملا
شما اگه خواستین جر ماکیتا بگیرید تو فکر اینا میتونید باشید که جزو شناخته شده های بازار هستن:
1.promax
2.crown
من خودم الان ماکیتا دارم بوش هم دارم پروماکس هم دارم از هر ستاش هم دارم استفاده میکنم(به معنی واقعی کلمه)یعنی بعضی وقتا که کارم گیر سنگ میوفته و دم دست نیست یه صفحه ساب میبندم به یه پیچ و به سه نظام ماکیتا
فقط اینو هم دقت کنید که این سه نظام اتوماتیک که روی دریل هست مفت گرونه یعنی هرچی با دست سفت کنی بازم مته می پیچه (من حتی پوست دستم کنده شد ولی بازم جواب نداد سه نظام عادی گذاشتم)
بازم ببخشید اگه نا کافی بود یا دقیق نبود
ممنون از تجربیات خوبتون :11:
adamebikarr
12-11-2011, 12:49
ممنون
بله اگه اصل باشن قیمت تا 2 برابر نسخه های چینی، مالزی و تایلند هست، کیفیت ساخت این کشورها
60 و در برخی موارد تا90 درصد مدل های آلمانی هست اما کارایی به هیچ عنوان
:11:
کاراِِییش کاملا خوبه. من یه بوش مالزی دارم مث بنز ازش کار می کشم آخ نگفته و لنگم نذاشته.
aminjigar
12-11-2011, 13:24
کاراِِییش کاملا خوبه. من یه بوش مالزی دارم مث بنز ازش کار می کشم آخ نگفته و لنگم نذاشته.
چه کاری؟ درل در فولاد با مته هایی با با قطر یکی دو سانت روزی 4-5 ساعت؟
با مدل آلمانیش کار کردین؟
ولی شاید باز بین اونای دیگه هم مدل خوبی پیدا بشه برای خونگی به نظر من هم
بد نیستن
shs_micro2
13-11-2011, 13:31
چه کاری؟ درل در فولاد با مته هایی با با قطر یکی دو سانت روزی 4-5 ساعت؟
با مدل آلمانیش کار کردین؟
ولی شاید باز بین اونای دیگه هم مدل خوبی پیدا بشه برای خونگی به نظر من هم
بد نیستن
دوست من اینایی که شما میگید کاملا صدق میکنه و هرگز چین آلمان نمیشه
ولی برای تو خونه لازم نیست که اینقدر خرج کنن
بعدم برای شما که تو صنعت هستید و بوش و ماکیتا رو لمس کردین راحت فهمیدن اصل بودن یا نبودن دریل نه برای این دوستمون که میخوان برای خونه بگیرن
پس اینکه شما میگید تا کید میکنید روی آلمانی بودن این دوستمون وقتی میرن توی مغازه سرشون کلاهی میره که من از الان طول و ارتفاعشو وجب کردم
فروشنده میگه این المانی اصله (درحالی که آلمانی نیست100%و به این سادگیا هم گیر نمی آد من یه شهرو واسش گشتم که میگم )پس قیمتی میگه که دوستمون دستشون راست وایسته (طبق تجربه ای که تو ابزار خریدن دارم)
ایشون نباید اصلا به اینا فکر کنن ایشون فقط باید اینو مد نظر داشته باشن که با این قیمتی که میخوان هزینه کنن بهترین چیز رو بگیرن چون برای خرید لوازم خونه نباید مثل صنعت مته به خش خاش گذاشت (در عین حال یه چیز کار کن بگیرن)
درضمن من هرگز حتی برای خونه هم دریل زیر 70تومن رو پیشنهاد نمی کنم چون هنوز یه مته نسوزوندین باید دریلو بزارید دم خونه
این که من تا کیدم روی ماکیتا هست اونم حدود 80-90تومن چون باهاش کار کردم (از سوراخ کردن قوطی و نبشی و انواع پروفیل گرفته تا فولاد و تفلون و آلمینیوم تا برد مسی از مته 10 تا 0.5 رو هم روش بستم البته با یه سه نظام کوچیک و ظریف)روی پایه دریل هم چیزی از ستونی کم نداره جز صداش(اینم صنعت)
بازم معزرت میخوام از این جفنگیاتی که طبق تجربه ی نداشتم گفتم
بازم معزرت میخوام
aminjigar
13-11-2011, 14:04
دوست من اینایی که شما میگید کاملا صدق میکنه و هرگز چین آلمان نمیشه
ولی برای تو خونه لازم نیست که اینقدر خرج کنن
بعدم برای شما که تو صنعت هستید و بوش و ماکیتا رو لمس کردین راحت فهمیدن اصل بودن یا نبودن دریل نه برای این دوستمون که میخوان برای خونه بگیرن
پس اینکه شما میگید تا کید میکنید روی آلمانی بودن این دوستمون وقتی میرن توی مغازه سرشون کلاهی میره که من از الان طول و ارتفاعشو وجب کردم
فروشنده میگه این المانی اصله (درحالی که آلمانی نیست100%و به این سادگیا هم گیر نمی آد من یه شهرو واسش گشتم که میگم )پس قیمتی میگه که دوستمون دستشون راست وایسته (طبق تجربه ای که تو ابزار خریدن دارم)
ایشون نباید اصلا به اینا فکر کنن ایشون فقط باید اینو مد نظر داشته باشن که با این قیمتی که میخوان هزینه کنن بهترین چیز رو بگیرن چون برای خرید لوازم خونه نباید مثل صنعت مته به خش خاش گذاشت (در عین حال یه چیز کار کن بگیرن)
درضمن من هرگز حتی برای خونه هم دریل زیر 70تومن رو پیشنهاد نمی کنم چون هنوز یه مته نسوزوندین باید دریلو بزارید دم خونه
این که من تا کیدم روی ماکیتا هست اونم حدود 80-90تومن چون باهاش کار کردم (از سوراخ کردن قوطی و نبشی و انواع پروفیل گرفته تا فولاد و تفلون و آلمینیوم تا برد مسی از مته 10 تا 0.5 رو هم روش بستم البته با یه سه نظام کوچیک و ظریف)روی پایه دریل هم چیزی از ستونی کم نداره جز صداش(اینم صنعت)
بازم معزرت میخوام از این جفنگیاتی که طبق تجربه ی نداشتم گفتم
بازم معزرت میخوام
عذرخوهی برای چی ؟ :exclamati
خب منم که همینو گفتم:
برای خونگی به نظر من هم بد نیستن :31:
اون دوستمون گفتن مثه بنز گفتم منظورشون اون چیزیه که نوشتم یا نه وگرنه برای کارای خونگی منم یه درل
100 تومنی دارم ؛ بیشتر به نظر من هم هزینه اضافه هست
atrociousman
13-11-2011, 22:41
سلام
به نظر من در حال حاظر بهترین محصول بازار ماکیتا (سری چکشی . sds ) که دو جور تو بازار هست که یکیش هر دو تا سری هم سه نظام هم سری مته مخصوص رو داره قیمتش هم دور و وره 300 فکر میکنم باشه!
رو حالت چکشی با وزن خودش سنگ کف رو سوراخ میکنه کمتر از 5 ثانیه !!
عالیه
B U L U T
25-11-2011, 23:50
بچه ها تو حدود هاي 20 30 تومن چي هست واسه سوراخ كردن چند نوپان 4 سانتي و فلز هاي 3 سانتي
emadpumad
10-03-2012, 02:28
بچه ها تو حدود هاي 20 30 تومن چي هست واسه سوراخ كردن چند نوپان 4 سانتي و فلز هاي 3 سانتي
شما میتونید از دریل های طرح بوش چینی با نامهایی مشابه کمک بگیرید که قیمتی در همین حدود دارند مثلا boosh !
Botch
Boutch
...
البته اید عرض کنم که فقط بدرد همون چند تا سوراخ می خورن و بدرد کارهای سنگین نمیخورن و در جا زرتشون قمسور میشه ؛)
farhad.n
01-04-2012, 04:54
من میخوام یک دریل برای کارهای خونگی بخرم. بین برندها موندم ، دیوالت رو پیشنهاد دادن آیا از برندهایی مثل بوش، ماکیتا، متابو و بلک اند دکر بهتره یا نه ؟ هزینه ای که براش گذاشتم تا 250 هزار تومان. با تشکر از دوستان
MehranVB
01-04-2012, 08:09
من پست های قبلی رو نخوندم (به جز آخرین).
برای راهنمایی به همه دوستان گلم:
بهترین برند دریل Bosch هست. در کل آلمان در زمینه تولید ابزار اوله و بعد از اون هم امریکا و ژاپن قرار دارن.
در ایران مورد اعتمادترین برند همون بوش هست با گارانتی ابزارسرا. جزء قدیمی ترین شرکت های گارانتی ابزار هست و تقریباً هم معتبرترینه.
اما اگر فقط برای مصارف خانگی میخواین یه دریل بگیرید، دریل های چینی هم کارتون راه میندازه (که قیمتشون از 40 50 تومن هست به بالا) مثلاً ممکنه هر چند ماهی یه بار از دریل بخواین استفاده کنین، خوب برای این کار 250 تومن هزینه کردن و خرید یک دریل بوش شاید کاری بیهوده باشه.
اینم بگم که کیفیت سوراخ کردن، علاوه بر دریل خیلی به مته هم بستگی داره که من بارها از دریل چینی و دو مته درجه 1 و درجه 2 استفاده کردم و تفاوتشون رو کاملاً حس کردم.
---------- Post added at 08:09 AM ---------- Previous post was at 08:09 AM ----------
من پست های قبلی رو نخوندم (به جز آخرین).
برای راهنمایی به همه دوستان گلم:
بهترین برند دریل Bosch هست. در کل آلمان در زمینه تولید ابزار اوله و بعد از اون هم امریکا و ژاپن قرار دارن.
در ایران مورد اعتمادترین برند همون بوش هست با گارانتی ابزارسرا. جزء قدیمی ترین شرکت های گارانتی ابزار هست و تقریباً هم معتبرترینه.
اما اگر فقط برای مصارف خانگی میخواین یه دریل بگیرید، دریل های چینی هم کارتون راه میندازه (که قیمتشون از 40 50 تومن هست به بالا) مثلاً ممکنه هر چند ماهی یه بار از دریل بخواین استفاده کنین، خوب برای این کار 250 تومن هزینه کردن و خرید یک دریل بوش شاید کاری بیهوده باشه.
اینم بگم که کیفیت سوراخ کردن، علاوه بر دریل خیلی به مته هم بستگی داره که من بارها از دریل چینی و دو مته درجه 1 و درجه 2 استفاده کردم و تفاوتشون رو کاملاً حس کردم.
farhad.n
03-04-2012, 15:00
با سلام دوباره به دوستان
این که میگن دیوالت بهتر از بوش هست صحت داره یا نه ؟ کدومشون از لحاظ کیفیت بهتره ؟
با تشکر
emadpumad
03-04-2012, 16:09
با سلام دوباره به دوستان
این که میگن دیوالت بهتر از بوش هست صحت داره یا نه ؟ کدومشون از لحاظ کیفیت بهتره ؟
با تشکر
والا اینجوری نمیشه گفت که این یکی بهتر از دیگری هست
هر دو از برند های معتبر و نام آشنا هستند
من هر دو رو بهتون پیشنهاد میکنم و اگر جایی مردد بودید دیوالت
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
esmaelnz
18-07-2012, 21:28
سلام دوستان من میخوام یه دریل برای مصارف خونگی در حدود قیمت 60-70 تومان بگیرم شما چه پیشنهادی میدید؟
armin_punisher6
18-07-2012, 22:37
سایتی هست برای خرید اینترنتی محصولات بوش؟دریل های بوش و ماکیتا از چه قیمتی شروع میشن؟
سلام
دریل چکشی ماكيتا MHP130 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این دریل برای ونه کافیه واسه دیوار و چوب؟؟؟
khafan8288
23-10-2012, 17:29
دوتان سلام
من میخوام یه دریل بگیرم تا 200 تومن البته اگه چیزه خوبی گیر میاد
حالا میخوام بدونم شما چی پیشنهاد میدید؟به نظرتون شارژی خوبه بگیرم؟
تویه اینترنت جایی رو سراغ دارید بخرم؟
farhad.n
09-11-2012, 18:57
سلام به دوستان
من یک دریل دی والت 1100 وات دارم که برای دریل کاری توی فلز، چوب و بتن هست. آیا می تونم از گرد بر هم برای سوراخ کاری با این دریل اسفاده کنم؟ چون توی کاتالوگش ننوشته.
آیا استفاده از گردبر فشار زیادی به دریل وارد می کنه یا نه؟
mam12520
10-07-2013, 23:02
سلام، من هم تو تابستان 92 (الان) میخوام یه دریل خونگی بخرم که بتونم از اون بعنوان پیچ گوشتی برقی هم استفاده کنم، لطفاً راهنمایی کنید چی بگیرم. دارم اسباب کشی میکنم خیلی نیاز فوری به راهنمایی تون دارم. متشکرم.
photolife
03-09-2013, 10:46
سلام دوستان
به راهنماییتون خیلی نیاز دارم
میخوام به دریل بگیرم برای کار روی فلز چوب و دیوار
تا 150 نهایتا 200 تومن میخوام هزینه کنم
با این شرایط چه مارکی رو پیشنهاد میدین؟
ممنون
سلام دوستان شرمنده زیر خاکی اوردم بالا
یه دریل برای مصارف خونگی میخوام دور رو بر 120 تومن و کمتر چه مارکی رو پیشنهاد میکنید که کیفیت خوب و لوازم جانبی خوبی داشته باشه؟
leo.unique
02-11-2014, 20:33
سلام دوستان شرمنده زیر خاکی اوردم بالا
یه دریل برای مصارف خونگی میخوام دور رو بر 120 تومن و کمتر چه مارکی رو پیشنهاد میکنید که کیفیت خوب و لوازم جانبی خوبی داشته باشه؟
سلام بر کاربر قدیمی:n11:
حدود سه ماه پیش دریل چکشی ronix مدل 2210c رو خریدم 100 تومن :n18: کلی هم کار کشیده شده ازش تاحالا :n02: به نظر من واقعا می ارزه به قیمتش :n01:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دریل-چکشی-13-میلیمتر
سلام بر کاربر قدیمی:n11:
حدود سه ماه پیش دریل چکشی ronix مدل 2210c رو خریدم 100 تومن :n18: کلی هم کار کشیده شده ازش تاحالا :n02: به نظر من واقعا می ارزه به قیمتش :n01:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دریل-چکشی-13-میلیمتر
سلام
این مدلی که خریدن کیف هم داره؟
مارک آینهل چطوره؟
یه مدل دیدم قیمتش هم بدک نیست قدرتش هم 1050 واته مدل BT-ID1000E
leo.unique
04-11-2014, 14:09
سلام
این مدلی که خریدن کیف هم داره؟
مارک آینهل چطوره؟
یه مدل دیدم قیمتش هم بدک نیست قدرتش هم 1050 واته مدل BT-ID1000E
نه ! مدل 2210 کیف داره :n01:
قیمتش چند تومنه حدودا ؟؟
نه ! مدل 2210 کیف داره :n01:
قیمتش چند تومنه حدودا ؟؟
سلام
قیمت آینهل رو توی ابزار یراق نوشته 120 تومن البته 1010 وات بوده نه 1050
اینم فکر کنم کیف نداره
توی مدلی که شما خریدی چه چیزهایی همراهش بود؟
leo.unique
06-11-2014, 19:11
سلام
قیمت آینهل رو توی ابزار یراق نوشته 120 تومن البته 1010 وات بوده نه 1050
اینم فکر کنم کیف نداره
توی مدلی که شما خریدی چه چیزهایی همراهش بود؟
خوش-قیمته با توجه به توانش ! در این رده قیمتی اکثر دریلها از نظر کیفی در یک سطح هستن ! پس زیاد وسواس به خرج نده :n01:
مدلی که من خریدم کیف نداشت و طبیعتا چیزی هم همراهش نبود !
سلام دوستان
به راهنماییتون خیلی نیاز دارم
میخوام به دریل بگیرم برای کار روی فلز چوب و دیوار
تا 150 نهایتا 200 تومن میخوام هزینه کنم
با این شرایط چه مارکی رو پیشنهاد میدین؟
ممنون
سلام
بهترین مارکی که امتحانش رو خوب پس داده تو این رنج قیمت مارک توسن هست
خودم برای محل کار دو مدلشو گرفتم
یکیش حدود 100 تومن و یکی هم گیربکس دار هست که حدود 200 تومن میشه البته قیمت ها مال چند ماه پیشه اگر اشتباه نکن
در توضیح این مارک باید عرض کنم که ضمانت نامه فارسی داره و ظاهرا ساخت چین هست ولی سرمایه گذار ایرانی در چین تولید میکنه و از خیلی ها شنیدم از این مارک راضی بودند
ما هم خیلی راضی هستیم ازش و تقریبا همه کار باهاش می کنیم..
leo.unique
07-11-2014, 01:02
سلام
بهترین مارکی که امتحانش رو خوب پس داده تو این رنج قیمت مارک توسن هست
خودم برای محل کار دو مدلشو گرفتم
یکیش حدود 100 تومن و یکی هم گیربکس دار هست که حدود 200 تومن میشه البته قیمت ها مال چند ماه پیشه اگر اشتباه نکن
در توضیح این مارک باید عرض کنم که ضمانت نامه فارسی داره و ظاهرا ساخت چین هست ولی سرمایه گذار ایرانی در چین تولید میکنه و از خیلی ها شنیدم از این مارک راضی بودند
ما هم خیلی راضی هستیم ازش و تقریبا همه کار باهاش می کنیم..
چند ماه پیش یکی از دوستان دریل بتن کن توسن خودشو آورد تا ذغالیهاشو تعویض کنم اما بعد از باز کردن قسمت پایینی دریل با کمال تعجب دیدم که بدلیل مونتاژ افتضاح :n15: فقط نصف سطح مقطع ذغالها روی کلکتور میشینن:n04:و این باعث تولید جرقه و حرارت زیاد و در نتیجه خرابی کلکتور شده بود :n27:
سلام درسته که همه این مدل های توی این رنج قیمتی چینی هستن اما من میخوام یکبار خرید کنم! یعنی اینکه مثلا اینهلی که با اون توان قیمتش 120 هست اما یه 810 وات 100 تومن قیمت داره کدوم یکی از قطعات بهتری استفاده کرده که بعد از خرید و استفاده کردن پشیمون نشم؟!
leo.unique
07-11-2014, 15:04
سلام درسته که همه این مدل های توی این رنج قیمتی چینی هستن اما من میخوام یکبار خرید کنم! یعنی اینکه مثلا اینهلی که با اون توان قیمتش 120 هست اما یه 810 وات 100 تومن قیمت داره کدوم یکی از قطعات بهتری استفاده کرده که بعد از خرید و استفاده کردن پشیمون نشم؟!
فقط تعمیرکاران فرز و دریل و بتن-کن و ... میتونن به این سوال پاسخ درست بدن :n01: البته به شرطی که خودشون نمایندگی برند خاصی نباشن:n06:
masoud_m_bf_m_bf
10-11-2014, 00:32
سلام
من یه دریل چکشی میخوام که بشه به عنوان پیچ گوشتی هم ازش استفاده کرد
هر دوتاش برام مهمه ولی اینقدر ندارم که جدا جدا جنس خوب بخرم
برای خونه میخوام ولی حجم کاریم از حالت عادی خیلی بیشتره
ترجیحا شارژی نباشه(مگه اینکه نمونه شارژی ارزونتر باشه!!!)
سوراخکاری بیشتر تو دیوار هست و پیچ ها هم همینطور
ممنون میشم تو رنج قیمت 400-500 تومن یه جنس خوب و سبک بهم معرفی کنید
متشکرم
آها راستی
کیف و مته و پیچ گوشتی و از این جینگیل بازیا هم داشته باشه بهتره!
سلام دوستان کسی فیلم آموزشی طرز کار سه نظام اتوماتیک دریل رو نداره ؟
یک دریل سه نظام اتومات دارم هر کار میکنم سرش بسته نمیشه خستم کرده:n27:
masoud_m_bf_m_bf
14-11-2014, 17:26
سلام دوستان کسی فیلم آموزشی طرز کار سه نظام اتوماتیک دریل رو نداره ؟
یک دریل سه نظام اتومات دارم هر کار میکنم سرش بسته نمیشه خستم کرده:n27:
سلام
مته رو سر جاش بذارید
قسمت جلو سه نظام رو با دست بگیرید
دریل رو با سرعت کم روشن کنید
به همین سادگی به همین خوشمزگی
اگه بار اولتونه و نمیدونید کی به آخر میرسه بهتره از دستکش استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مته رو سر جاش بذارید
قسمت جلو سه نظام رو با دست بگیرید
دریل رو با سرعت کم روشن کنید
به همین سادگی به همین خوشمزگی
اگه بار اولتونه و نمیدونید کی به آخر میرسه بهتره از دستکش استفاده کنید
مرسی داداش درستش کردم نه مشکل چیز دیگه بود وقتی خریدم سه نظامش تا آخر باز شده بود و تا اخر رفته بود چسبیده بود فکر کنم نفر قبلی که میخواسته تست کنه با سرعت بالای موتور یهو بازش کرد سه نظام به ته چسبیده بود خودم با یک کم فشار بازش کردم ماسولشو یک کمی با دست چرخوندم یک کمی قرقر صدا کرد بعد بالا اومد درست شد وقتی تا ته اومد بالا بسته شد دوباره خواستم باز کنم خیلی نرم و بدون صدا باز شد و دیگه صدای قریچ قریچ هم نکرد !:n01:
MOHAMMAD_ASEMOONI
03-02-2015, 10:37
سلام
سه نظام همیشه باید کمی روغنی باشه
موقع سفت کردنِ سه نظام , هر سه طرف رو سفت کنین , نه فقط یک طرف .
زیاد از درل استفاده نکنین تا داغ نشه
بهش استراحت بدین
مته رو بزنین توی روغن قبل از استفاده , خصوصاً برای سوراخ کردن چیزهای ضخیم
این کار از سوختنش و کند شدنش جلوگیری میکنه
MOHAMMAD_ASEMOONI
03-02-2015, 10:51
از این دو درل تو ایران هست ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هست , قیمت ؟
اگه این مارک نیست , مارک دیگه شبیه این هست ؟
چه مارکی ؟ قیمت ؟
با تشکر
SNOW PATROL
04-02-2015, 14:51
از این دو درل تو ایران هست ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هست , قیمت ؟
اگه این مارک نیست , مارک دیگه شبیه این هست ؟
چه مارکی ؟ قیمت ؟
با تشکر
سلام بلک ان دکر یکی از مارک های خوب تو بازار هست و در ایران هم موجوده
من این مدل خاص شما رو نمیدونم چه قیمتی داره اما کلا چیزی که قبلا مشاهده کردم و پیگیر بودم اینگونه ابزار الات قیمت داخل و خارج شون تفاوت فاحشی نداره ...
MOHAMMAD_ASEMOONI
04-02-2015, 15:42
سلام بلک ان دکر یکی از مارک های خوب تو بازار هست و در ایران هم موجوده
من این مدل خاص شما رو نمیدونم چه قیمتی داره اما کلا چیزی که قبلا مشاهده کردم و پیگیر بودم اینگونه ابزار الات قیمت داخل و خارج شون تفاوت فاحشی نداره ...
سلام
ممنون از پاسختون
قیمت یک یا دو مدلِ ضربه دارش رو میدونین ؟
گارانتی هم داره ؟
SNOW PATROL
04-02-2015, 16:08
سلام
ممنون از پاسختون
قیمت یک یا دو مدلِ ضربه دارش رو میدونین ؟
گارانتی هم داره ؟
بلک ان دکر قیمت ندارم چیزی
مثلا مکیتا HR2470T با گارانتی یک ساله بین 560 تا 600 تومن قیمت داره
یا دیوالت DWD 024 حدود 400 تومن با گارانتی یک ساله
قیمت ها دقیق نیست ولی همین حدوده یکم بالا پایین
دوستان دریل های toolson وکلا ابزار الاتشون چطوره
MOHAMMAD_ASEMOONI
07-02-2015, 02:28
سلام
این قیمتها رو با هم مقایسه کنین
دوستان سلام من برای کارهای خانگی ( اما چون دس ب آچارم مصرفم بالاس !) یه دریل خوب و با دوام میخوام تا 130 تومن
به نطرتون چی بگیرم؟
این چنتا کدومشون بهتره؟
تفاوت توسن22 دی با 79 چی هست؟ عایق دوبل در دریل یعنی چی؟ و اینکه سه نظام اتومات خراب نمیشه؟ مته رو نگه میداره خوب؟!!
و اینکه قیمتهای این فروشگکاه چطوره؟
تشکر از شما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دریل-چکشی-0022D-توسن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دریل-چکشی-CT10066-کرون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دریل-چکشی-57302-زوودوس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دریل-چکشی-0079D-توسن-پلاس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دریل-چکشی-2210C-رونیکس
بازم تشکر
saman_star
08-04-2015, 15:37
سلام. دوستان من یه دریل بوش میخوام بگیرم ،از اون مارک ساخت آلمان که خوب گیر نیاوردم ولی یکی روسیه ای و یکی مجارستانی هست. به نظر شما ساخت روسیه رو بگیرم یا مجارستان که خوب کار کنه ، کارم صنعتیه و قیمت دریله هم زیاده برای همین واسم مهمه که کیفتش خوب باشه. خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.
دوستان سلام من برای کارهای خانگی ( اما چون دس ب آچارم مصرفم بالاس !) یه دریل خوب و با دوام میخوام تا 130 تومن
به نطرتون چی بگیرم؟
این چنتا کدومشون بهتره؟
تفاوت توسن22 دی با 79 چی هست؟ عایق دوبل در دریل یعنی چی؟ و اینکه سه نظام اتومات خراب نمیشه؟ مته رو نگه میداره خوب؟!!
و اینکه قیمتهای این فروشگکاه چطوره؟
تشکر از شما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دریل-چکشی-0022D-توسن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دریل-چکشی-CT10066-کرون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دریل-چکشی-57302-زوودوس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دریل-چکشی-0079D-توسن-پلاس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دریل-چکشی-2210C-رونیکس
بازم تشکر
سلام من خودم رونیکس 2210 دارم و واقعا ازش رازیم کیفیت ساختش هم به نسبت بقیه هم قیمت های به نظر من بهتره گارانتیش هم یک ساله هست و هم اینکه خدماتش تو شهر خودم هست
sami6262
10-05-2015, 15:35
دوستان یه دریل برقی میخوام برای کارهای منزل با حدود قیمت 110 - 120
دو نمونه در سایت دیجی کالا دیدم نمیدونم کدوم بهتره
دریل چکشی رونیکس مدل 2210C
Ronix 13mm 2210C Impact Drill
مشخصات اصلی
نوع معمولی , ضربه ای
منبع تغذیه برق
توان 810 وات
ولتاژ ورودی 230 ولت
قابلیت کنترل سرعت
سرعت گردش آزاد 3000 دور بر دقیقه
سیستم گردش راست گرد , چپ گرد
قفل سوییچ
حداکثر قطر سوراخکاری در چوب 25 میلی متر
حداکثر قطر سوراخکاری در فلز 13 میلی متر
حداکثر قطر سوراخکاری در مصالح 13 میلی متر
وزن 2.4 کیلوگرم
سایر مشخصات - دارای کلید الکترونیک دیمردار، راست گرد و چپ گرد ضربه ای
- دسته گردان 360 درجه
- دارای کابل به طول 3 متر
اقلام همراه دسته
این مدل توان بالایی داره و 3000 دور با طول کابل بلند ولی جعبه حمل نداره و وزنش زیاده
دریل چکشی ماکیتا مدل MHP130K
Makita 13mm MHP130K Impact Drill
مشخصات اصلی
نوع معمولی , ضربه ای
منبع تغذیه برق
توان 430 وات
قابلیت کنترل سرعت
سرعت گردش آزاد 2800 دور بر دقیقه
سیستم گردش راست گرد , چپ گرد
قفل سوییچ
حداکثر قطر سوراخکاری در چوب 18 میلی متر
حداکثر قطر سوراخکاری در فلز 13 میلی متر
حداکثر قطر سوراخکاری در مصالح 13 میلی متر
ابعاد 24 × 19 × 4 سانتی متر
وزن 1.6 کیلوگرم
سایر مشخصات - وسیله ای بسیار کارا و مورد نیاز
- با کیفیت ساخت بسیار خوب و عالی
اقلام همراه دسته , کیف , آچار
این مدل توان پایینتری داره و دور کمتر اما خیلی سبکتره و کیف هم داره
نمیدونم کدوم رو بگیرم
قیمت اولی 109 و دومی 115 هست
لطفا راهنمایی کنید
من 2210 دارم و واقعا راضی هستم
MOHAMMAD_ASEMOONI
11-05-2015, 06:39
دوستان یه دریل برقی میخوام برای کارهای منزل با حدود قیمت 110 - 120دو نمونه در سایت دیجی کالا دیدم نمیدونم کدوم بهتره
نمیدونم کدوم رو بگیرمقیمت اولی 109 و دومی 115 هستلطفا راهنمایی کنید[/B][/B]سلام
این دی جی کالا پرونده و سابقه ی خوبی نداره . هم در قیمت هم در صداقت هم
بهتره حضوری خرید کنید
تاپیک دی جی کالا
amir_t6262
11-05-2015, 08:25
یک نکته مهم در دریل، مته های آن است.
ما خودمان دریل خریدیم، مارکش مثلا "بوش" است. حالا اصل یا فرعش به کنار.
ولی مته هایی که روی خودش بود، توان سوراخ کردن دیوار معمولی را هم نداشت. و وقتی یک مته ی مناسب برایش گذاشتم، ستون بتونی هم سوراخ میکند.
منظور اینکه برای کار عادی خیلی به دور و .... توجه نکن. کار حرفه ای که نمیخواهی انجام دهی.
sami6262
11-05-2015, 22:34
من 2210 دارم و واقعا راضی هستم
ممنون
با وزنش مشکلی ندارید؟ مثل سقف رو بخوای سوراخ کنی اذیت نمیشید؟
sami6262
11-05-2015, 22:37
سلام
این دی جی کالا پرونده و سابقه ی خوبی نداره . هم در قیمت هم در صداقت هم
بهتره حضوری خرید کنید
تاپیک دی جی کالا
البته من چند بار ازش خرید داشتم و مشکلی هم نبوده و قیمتش پایین تر هم بوده
ولی حتما اول در بازار میگردم و بعد سراغ دیجی کالا میرم
ممنون
با وزنش مشکلی ندارید؟ مثل سقف رو بخوای سوراخ کنی اذیت نمیشید؟
چرا وزنش یه کوچولو اذیت میکنه اما دسته جلویی رو که وصل میکنی واقعا عالی میشه جوری که هر چی میاد جلوت میخوای سوراخش کنی!:n10:
sami6262
06-06-2015, 17:30
دوستان بین این چند مدل کدوم رو پیشنهاد میدید؟
دریل چکشی 710 وات Zoodos Impact Drill 13mm 57301
دریل چکشی برقی تک سرعته 850 وات Hyundai HP853-ID
دریل چکشی توسن مدل 0079 D
دریل چکشی رونیکس مدل 2210
MOHAMMAD_ASEMOONI
06-06-2015, 18:42
دوستان بین این چند مدل کدوم رو پیشنهاد میدید؟سلام
چند چیز رو باید مد نظر قرار بدین برای انتخاب ابزار
گارانتی
مصرف خانگی یا حرفه ای
شهرت بین مردم
کیفیت
بودجه (قیمت)
قیمت قطعات یدکی و در دسترس بودنش
sami6262
06-06-2015, 19:16
سلام
چند چیز رو باید مد نظر قرار بدین برای انتخاب ابزار
گارانتی
مصرف خانگی یا حرفه ای
شهرت بین مردم
کیفیت
بودجه (قیمت)
قیمت قطعات یدکی و در دسترس بودنش
ممنون از شما
من چون کیش هستم گارانتی اینجا خیلی معنی نداره و به سختی جنسی رو گارانتی میکنند و اکثر کالاها چینی و فاقد گارانتی هستن
برای مصرف خانگی میخوام با بودجه ای حدود 130 140 و در این رنج قیمت بهترین کیفیت رو داشته باشه که فقط مورد اول (zoodos) کمی بالاس قیمتش
مدل های دیگه رو هم قیمت کردم اینجا و حدود 50 تومن در کیش گرون تر بودن و خرید اینترنتی برام با صرفه تر در میاد
MOHAMMAD_ASEMOONI
09-06-2015, 15:19
ممنون از شمامن چون کیش هستم گارانتی اینجا خیلی معنی نداره و به سختی جنسی رو گارانتی میکنند و اکثر کالاها چینی و فاقد گارانتی هستنبرای مصرف خانگی میخوام با بودجه ای حدود 130 140 و در این رنج قیمت بهترین کیفیت رو داشته باشه که فقط مورد اول (zoodos) کمی بالاس قیمتشمدل های دیگه رو هم قیمت کردم اینجا و حدود 50 تومن در کیش گرون تر بودن و خرید اینترنتی برام با صرفه تر در میادسلام
بنده شنیده بودم مردم از کیش میخرند میبرند ایران . حالا برعکس شده ؟
:20:
حالا که برای مصرف خونگی هست یه چیزی که بیشتر مردم میخرند بخرید
اگر 13mm باشه بهتره . 10mm نخرید
sami6262
10-06-2015, 00:12
سلام
بنده شنیده بودم مردم از کیش میخرند میبرند ایران . حالا برعکس شده ؟
:20:
حالا که برای مصرف خونگی هست یه چیزی که بیشتر مردم میخرند بخرید
اگر 13mm باشه بهتره . 10mm نخرید
نه بابا الان دیگه کیش اصلا صرف نداره خرید کردن
یا انقدر گرونه که نمیشه خرید یا انقدر بی کیفیت که اصلا بهتره طرفش نری
مثلا درلی که در دیجی کالا که از همه جا گرون تر میده زده ۱۰۹ تومن ولی همون رو تو کیش داره میده ۱۶۵
aminkhan2014
18-12-2015, 09:23
سلام دوستان میخام یک دریل برای مصرف خانگی بخرم،چی پیشنهاد میدهین؟
نظرتون در مورد بوش 530 مجارستانی چیه؟چکشی هست؟چکشی نسبت به ضربه ای فرق خاصی داره؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
18-12-2015, 11:20
سلام دوستان
میخوام یک دریل برای مصرف خانگی بخرم،چی پیشنهاد میدهین؟
نظرتون در مورد بوش 530 مجارستانی چیه؟چکشی هست؟
چکشی نسبت به ضربه ای فرق خاصی داره؟سلام
حالتِ چکشی (ضربه زن) برای بتون آرمه و سیمان و سنگ هست که البته مته اش هم فرق میکنه و رنگش نقره ای هست و نوکش پهنتر از بقیه ی مته هست
البته خاکستریش هم هست
طولش هم بستگی به کاربردش داره
از این نوک مته ها نمیشه برای آهم و چوب و غیره استفاده کرد . فقط برای بتون و سیمان و سنگ هست
دریل گارانتی دار بهتره
اگر استفاده خیلی کمه پس ایرانی گارانتی دار هم کارتون رو راه میندازه
درل هم مثل هر وسیله ی دیگری احتیاج به سرویس و نگهداری داره
باید با توجه به میزان استفاده , هر چند ماه یک بار و یا سالی یکبار باز بشه و چرخدنده هاش و محورهاش گریسکاری بشه
بهتره قبل از گیریسکاری , اول گیریس کهنه پاک بشه
اگر از مته ی بیش از 1cm استفاده نمیکنین پس دریل با سر10mm بخرین که ارزانتر هم هست
بزرگترش 13mm هست
در خارجیها ماکیتا و بوش خوب هست اگر اصلی باشه
MOHAMMAD_ASEMOONI
18-12-2015, 11:32
سلام دوستان
میخوام یک دریل برای مصرف خانگی بخرم،چی پیشنهاد میدهین؟
نظرتون در مورد بوش 530 مجارستانی چیه؟چکشی هست؟
چکشی نسبت به ضربه ای فرق خاصی داره؟سلام
حالتِ چکشی (ضربه زن) برای بتون آرمه و سیمان و سنگ هست که البته مته اش هم فرق میکنه و رنگش نقره ای هست و نوکش پهنتر از بقیه ی مته هست
البته خاکستریش هم هست
طولش هم بستگی به کاربردش داره
از این نوک مته ها نمیشه برای آهم و چوب و غیره استفاده کرد . فقط برای بتون و سیمان و سنگ هست
دریل گارانتی دار بهتره
اگر استفاده خیلی کمه پس ایرانی گارانتی دار هم کارتون رو راه میندازه
درل هم مثل هر وسیله ی دیگری احتیاج به سرویس و نگهداری داره
باید با توجه به میزان استفاده , هر چند ماه یک بار و یا سالی یکبار باز بشه و چرخدنده هاش و محورهاش گریسکاری بشه
بهتره قبل از گیریسکاری , اول گیریس کهنه پاک بشه
اگر از مته ی بیش از 1cm استفاده نمیکنین پس دریل با سر10mm بخرین که ارزانتر هم هست
بزرگترش 13mm هست
در خارجیها ماکیتا و بوش خوب هست اگر اصلی باشه
دریل چکشی یک دکمه داره که عکس چکش روش هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =7%2CPAGE_ID10%2C9797831554
این دکمه معمولاً بالای دریل هست
aminkhan2014
18-12-2015, 13:46
دریلی که بالا گفتم فکر کنم سه نظامش 10 میلیمتری هست، سه نظام13 میشه روش بست؟
دریلهای رونیکس ساخت کجاست؟واقعا گیج شدم چطور دریل 500 واتی بوش از دریل 800 واتی رونیکس گرونتره؟برای خردی خونگی با دوام واقعا کدامش بهتره؟تا300 تومن نهایتا چه مدلی معرفی میشه؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
18-12-2015, 17:51
دریلی که بالا گفتم فکر کنم سه نظامش 10 میلیمتری هست، سه نظام13 میشه روش بست؟دریلهای رونیکس ساخت کجاست؟
واقعا گیج شدم چطور دریل 500 واتی بوش از دریل 800 واتی رونیکس گرونتره؟
برای خردی خونگی با دوام واقعا کدامش بهتره؟تا300 تومن نهایتا چه مدلی معرفی میشه؟
سلام
با همین 300 تومن و دلار 3600 تومن میشه اونطرف آب یک درل ماکیتا اصلی با جعبه , ساخت رومانی با 6 ماه ضمانت خرید . 13 mm , سرعت متغیر و چرخش دو جهته
بگذریم ...
قیمت بستگی به کیفیت مواد و تکنولوژی ساخت و قابلیت ها و کارائی و اعتبار براند و اعتبار کشور سازنده داره
احتمالاً سه نظام 13 نصب میشه جای 10
مبتونین از فروشنده ها سوال کنین و یا پیچ سه نظام کوچک بزرگ رو با هم مقایسه کنین
البته بدون تغییر سه نظام هم میشه مته بزرگتر استفاده کرد
مثلا میتونین مته 14mm رو بدین تراشکار تا دُمش رو تراش بده تا بشه 10mm
خیلیها این کار رو انجام میدن
نکته ی مهم:
برای سوراخ کردنِ اشیاءِ سخت مثل آهن و بتون و سنگ با مته ی بزرگ باید اول از مته های کوچک استفاده کرد و سپس به تدریج مته رو تعویض کرد تا سوراخ بزرگتر بشه و به دریل فشار نیاد
مثال:
اول 3mm , بعدش 6mm بعدش 10mm
MOHAMMAD_ASEMOONI
21-12-2015, 00:40
دریلی که بالا گفتم فکر کنم سه نظامش 10 میلیمتری هست، سه نظام13 میشه روش بست؟
سلام
نیازی به تعویض سه نظام و تراشکاری نیست
در بازار مته های بزرگ با دُم باریک موجود هست مثل 14mm"با دُمِ 10mm
عکسهای این نوع مته ها
shabnam1986
31-12-2015, 19:42
بابام دو تا دریل پوکا گرفته ازش راضیه
بهتون توصیه میکنم ب سایتش ی سر بزنین
kasra.rahimi24
01-08-2016, 16:35
سلام بین دریل توسن 0079d و دریل رونیکس 2281 بنظرتون کدومشون بهتره؟
واسه مصرف نیمه حرفه ای
لطفا زود جواب برین متشکرم
یکی جواب بده لطفا
بین دو دریل بالا و دریل بلک اند دکر مدل kr714 کدومشون بهتره؟
kasra.rahimi24
05-08-2016, 12:29
لطفا جواب بدین
فرستاده شده از LG-D405ِ من با Tapatalk
kasra.rahimi24
05-08-2016, 12:29
لطفا جواب بدین
لطفا جواب بدین
دریل بلک اند دکر مدل kr714
leo.unique
15-10-2016, 19:52
سلام بین دریل توسن 0079d و دریل رونیکس 2281 بنظرتون کدومشون بهتره؟
واسه مصرف نیمه حرفه ای
لطفا زود جواب برین متشکرم
یکی جواب بده لطفا
بین دو دریل بالا و دریل بلک اند دکر مدل kr714 کدومشون بهتره؟
لطفا جواب بدین
فرستاده شده از LG-D405ِ من با Tapatalk
لطفا جواب بدین
با توجه به تجربه خودم ronix 2210 رو پیشنهاد میکنم :33:
واقعا موندیم با این فشاری که بهش میاریم چرا خراب نمیشه:n13: :18:
خیلی هم خوش قیمته ! حدودا 110 تومنه :12:
بعلاوه اینکه قطعات یدکی محصولات رونیکس راحت پیدا میشه :n01:
سلام به همه. ممنون میشم راهنماییم کنین. میشه بگین فرق درل معمولی و چکشی چیه؟ در واقع دریا چکشی چکارهایی میکنه که درل معمولی انجام نمیده :n01:
MOHAMMAD_ASEMOONI
02-02-2017, 15:34
سلام به همه. ممنون میشم راهنماییم کنین. میشه بگین فرق درل معمولی و چکشی چیه؟ در واقع دریا چکشی چکارهایی میکنه که درل معمولی انجام نمیده :n01:سلام
دربل معمولی سیمان و سنگ و بتُن رو سوراخ نمیکنه
leo.unique
02-02-2017, 21:18
با توجه به تجربه خودم ronix 2210 رو پیشنهاد میکنم :33:
واقعا موندیم با این فشاری که بهش میاریم چرا خراب نمیشه:n13: :18:
خیلی هم خوش قیمته ! حدودا 110 تومنه :12:
بعلاوه اینکه قطعات یدکی محصولات رونیکس راحت پیدا میشه :n01:
اینقدر باهاش بتُن سوراخ کردیم که بالاخره چکشی-ش خراب شد :n31:
عجیبه که هنوز موتور نسوزونده:42:
الان هم تصمیم داریم قطعه-ی مربوطه رو تعویض کنیم :12:
اینقدر باهاش بتُن سوراخ کردیم که بالاخره چکشی-ش خراب شد :n31:
عجیبه که هنوز موتور نسوزونده:42:
الان هم تصمیم داریم قطعه-ی مربوطه رو تعویض کنیم :12:
ما هم برای بچه های اکیپ نصبمون رونیکس گرفتیم چند وقته و راضی هستیم همه ، کار ما جوریه که سر هر نصب چند تا سوراخ بلند باید بزنیم با مته چهارشیار چهل سانت ، برخی جاها هم باید با قلم هیلتی کنده کاری کنن و رونیکس تا الان عالی ظاهر شده : دی
ظاهرا گارانتیش هم اینجوریه که شما هرجایی باشی دریلت خراب شه یکی میاد یه دریل میده بهت کارت راه بیفته دریل خودت هم میبرن برای تعمیر
قبل از رونیکس متابو داشتیم که دو سه سالی کار کرد البته با یکبار تعویض سیم پیچ ، ولی این رونیکس بتون کن رو گرفتیم 260 اون متابو الان 960 قیمتشه ، حساب کردیم یکسال هم کار کنه تا چهارسال هرسال یه رونیکس نو بگیریم میشه تازه قیمت یه متابو : دی
kasra.rahimi24
04-02-2017, 14:55
ما هم برای بچه های اکیپ نصبمون رونیکس گرفتیم چند وقته و راضی هستیم همه ، کار ما جوریه که سر هر نصب چند تا سوراخ بلند باید بزنیم با مته چهارشیار چهل سانت ، برخی جاها هم باید با قلم هیلتی کنده کاری کنن و رونیکس تا الان عالی ظاهر شده : دی
ظاهرا گارانتیش هم اینجوریه که شما هرجایی باشی دریلت خراب شه یکی میاد یه دریل میده بهت کارت راه بیفته دریل خودت هم میبرن برای تعمیر
قبل از رونیکس متابو داشتیم که دو سه سالی کار کرد البته با یکبار تعویض سیم پیچ ، ولی این رونیکس بتون کن رو گرفتیم 260 اون متابو الان 960 قیمتشه ، حساب کردیم یکسال هم کار کنه تا چهارسال هرسال یه رونیکس نو بگیریم میشه تازه قیمت یه متابو : دی
از لحاظ قدرت چطور؟
قبلا یبار از رونیکس 600وات روی حالت چکشی استفاده کردم ولی دیوار بتنی رو بزور و بدبختی سوراخ کرد
تازیا هم یه دیوالت 024k از دیجی کالا خریدم اصلااا جون نداشت البته ساخت چین بود و خدارو شکر مشکل داشت پسش دادم
الان رونیکس 2210 و یه مدل جدید داده که نیم تنه فلزیه همین مارک رونیکس میخوام یکیشو بخرم ببینم چطوره
از لحاظ قدرت چطور؟
قبلا یبار از رونیکس 600وات روی حالت چکشی استفاده کردم ولی دیوار بتنی رو بزور و بدبختی سوراخ کرد
تازیا هم یه دیوالت 024k از دیجی کالا خریدم اصلااا جون نداشت البته ساخت چین بود و خدارو شکر مشکل داشت پسش دادم
الان رونیکس 2210 و یه مدل جدید داده که نیم تنه فلزیه همین مارک رونیکس میخوام یکیشو بخرم ببینم چطوره
البته رونیکس ما اگه اشتباه نکنم 800 وات هست ، چون وقتی رفتم بخرم 650 واتش هم داشت که در کمال تعجب از 800 وات گرونتر بود بخاطر دیزاینش :n02: ولی چون از بچه های نصاب خودمون شناخت قبلی داشتم مطمئن بودم دریل با وات و توان بالاتر حتما باید بگیرم :n09:
از لحاظ قدرت هیچ فرقی با اون متابوی قبلی نداره و اتفاقا خیلی هم راحت هم باهاش سوراخ بلند 40 سانتی میزنیم هم سوراخهای معمولی برای پیچ و رولپلاک با مته ی 7 و 8 و راحت از قلم هیلتی هم استفاده میکنن بچه ها
در مورد سوراخ کردن دیوار بتنی مته خیلی خیلی مهمه ، مته چهار شیار اگه باشه راحت سوراخ میکنه
leo.unique
05-02-2017, 16:56
از لحاظ قدرت چطور؟
600 وات کم نیست !! مطمئنی چکشی-ش سالم بود ؟؟:n13:
چون دریل ما (2210) هم دیگه نمیتونه براحتی بتُن سوراخ کنه ! طفلک :n02:
MOHAMMAD_ASEMOONI
05-02-2017, 18:43
قبلا یه بار از رونیکس 600وات روی حالت چکشی استفاده کردم ولی دیوار بتنی رو بزور و بدبختی سوراخ کرد
سلام
کیفیت مته خیلی مهم هست . اگر کهنه باشه و نوکش سوخته و ساییده باشه هم نمیتونه درست بتون و سنگ رو خرد کنه و بتراشه
مته های بنجل ارزونه اما بعضیهاش حتی یک بار هم کار نمیکنه از بس بنجله
مته ی بتنِ باکیفیت حداقل 6 یا 7 هزار تومنه .
انواع درجه یکش حدود 15000 تومنه اما ممکنه سالها کار دوام بیاره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.