PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیاز به کمک برای بررسی سلامت هارد لپ تاپ ایسر 4750 (هارد توشیبا 640)

mehdi-h1390
03-10-2011, 23:07
حدود 3 یا 4 ماه قبل لپ تاپ ایسر 4750 را خریدم بعد از حدود 2 هفته کار با ان صدای های ویز ویز خفیفی را در ان متوجه شدم که مربوط به هارد بود. این صدا مقطعی و بیشتر در هنگام بوت شدن سیستم همراه با روشن شدن چراغ ابی هارد هست. با مراجعه به نمایندگی فروش اعلام کردند که این صدا طبیعی است و مشکل خاصی ندارد و
این عکس مربوط به همان زمان هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا امروز که 3 ماه از ان زمان گدشته صدا در همان اندازه کم (ویز ویز ) باقی مانده (البته دایمی نیست) ولی بررسی با نرم افزار با زمان قبل تفاوت دارد.
عکس مربوط به الان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا برای یک هارد نو این وضعیت طبیعی هست یا خیر ؟ :18:
در ضمن از 2 هفته قبل 2 بار ارور بلو اسکرین داشتم که این امر باعث نگرانی ام شده .(مشکل بلواسکرین را در بخش مربوطه مطرح کرده ام که امیدوارم مشخص بشه) از دوستانی که اطلاعات دارند درخواست توضیح دارم . با سپاس فراوان

امین لفتافی
04-10-2011, 14:43
حساس نباش دوست عزیز

mehdi-h1390
05-10-2011, 18:00
حساس نباش دوست عزیز
اتفاقا اوایل خیلی حساس بودم، الان کمتر ، ولی این سوال به دلیل این که دو بار اررو صفحه ابی تو دو هفته اخیر داشتم ذهن منو مجدد درگیر کرد که نکنه ایراد از هارد باشه!
اگر امکان داره یک نفر در مورد وضعیت نمودار های بالا یه کم توضیح بده بسیار سپاسگزارم ! (وضعیت های فوق به این دلیل که اطلاعاتی در موردش ندارم- برام مبهمه - با سپاس