مشاهده نسخه کامل
: مشکل قطع شدن صدا به صورت موقت
Mohammad_es66
03-10-2011, 19:38
با سلام
دوستان من چند وقته یه مشکل صدا دارم صدای سیستم من انبورد بود ولی یکی از این هدفون های usb خریدم بعد از چند وقت صدای سیستم اصلا دیگه در نمییومد اصلا انگار نه انگار که صدایی وجود داره حتی بعد از عوض کردن ویندوز دیگه کارت صدایی در کار نبود و درایوری هم شناخته نمیشد بعد یه کارت صدا خریدم ولی مشکل اینجاست که حتی فلاش هم که میزنم به سیستم یا کابل گوشی موبایل صدا قطع میشه و قسمت wave هم mute میشه و هرچی صدا رو باز میکنی دوباره mute میشه تا اینکه سیستم رو ریست کنی فقط وقتی ریست میکنی این مشکل حل میشه وگرنه هیچ راهی جواب نمیده مادربورد هم دیفالت کردم ویندوز ایکس پیهم نصب کردم ولی باز هم همین جوره حالا باید چیکار کنم لصفا کمک کنید
ممنون
Mohammad_es66
06-10-2011, 15:42
کسی نیست جواب مارو بده
Mohammad_es66
08-10-2011, 16:13
اصلا کسی اینجا سر میزنه
amd>intel
08-10-2011, 22:35
1-بايوس رو اپديت كنيد
2-نصب ويندوز رو بهتون پيشنهاد ميكنم .
3-نصب جديدترين درايور مربوط به كارت صداي آنبرد و چيپست
Mohammad_es66
12-10-2011, 20:46
1-بايوس رو اپديت كنيد
2-نصب ويندوز رو بهتون پيشنهاد ميكنم .
3-نصب جديدترين درايور مربوط به كارت صداي آنبرد و چيپست
دمت گرم اما نشد
amd>intel
14-10-2011, 22:33
شما اين كدك ها رو نصب كنيد
K-Lite Codec Pack 7.80 (Full
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
Mohammad_es66
19-10-2011, 21:49
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
سلام دوست عزیز بازم نشد ببین مشکل من دقیقا اینکه اصلا درایور انبورد فکر میکنم سوخته چون در دیوایس منیجر نیست چند نوع ویندوز هم عوض کردم ولی اصلا وجود نداره حلا چه نصب شده یا نصب نشده اصلا خبری از درایور صدا نیست ولی کارتی که بعد خریدم این مشکل رو نداره و تنها اینکه هر چی به یو اس بی وصل میشه صدا قطع میشه حلا میخواد فلاش باشه موبایل باشه یا رم ریدر فرقی نمیکنه قطع میشه و قطعی هم به این صورته که قسمت wave تو صدا میوت میشه و و هرچی بازش میکنی دوباره میوت میشه یعنی به صورت خودکار و تا سیستم رو ریست نکنی خوب نمیشه کار هایی هم که شما گفتید رو کردم ولی باز نشد درایور رو از دیوایس منیجر دیسیبل و اینیبل کردم فایده ای نداشت درایور ها رو به روز کردم بازم فایده ای نداشت
این مشکل فکر کنم با کدک و نصب اون حل بشه شما
بایوس مین رو آپدیت کنید
و اخرین ورژن درایور صداتونو نصب کنید
اگه درست نشد ممکنه این مشکل از مین باشه
سیم های USB جلو رو هم بکشین و دوباره امتحان کنید
r.fathany
20-10-2011, 03:51
احتمال اتصالی داشتن بین دیوایس ها یا سوکت های یو اس بی رو هم داره.
در کل، نشون دادن به یه متخصص مشکل رو حل خواهد کرد.
در آخر: اگه دخالت بیهوده کردم پوزش می طلبم.
موفق باشید. یا علی
amd>intel
20-10-2011, 13:46
مهرداد عزيز به نكته خوبي اشاره كردند . سيمهاي FRONT PANEL مربوط به HD AUDIO رو جدا كنيد تنظيمات بايوس رو ديفالت كنيد . در صورت امكان بايوس رو اپديت كنيد .
Mohammad_es66
23-10-2011, 17:26
دمتون گرم هنوز امتحان نکردم ولی فکر کنم یه چیزی تو مایه های اتصالی که گفتید باشه چون امروز در کیس رو که باز کردم بعد که اومدم ببندم یه حالت برق گرفتگی مانند وقتی دست به کسی میزنی بهم دست داد و سیستم هم هنگ کرد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.