ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کارهایی که بعد از خرید تیبا باید انجام داد .

k4k4_siah
03-10-2011, 18:33
با سلام خدمت اساتید گرامی .

بنده طی هفته ی اینده می خواهم یک تیبا بخرم . لطفا راهنمایی کنید که بعد از خرید چه کارهایی باید انجام بدم .
مثلا اینو میدونم که باید لاستیکهاشو عوض کنم ولی نیمدونم با چه سایزی و چه برندی .

لطفا تمامی مواردی رو که میتونه به نحوی تو بهبود عملکرد خودرو تاثیر گزار باشه رو ذکر کنید .

با تشکر

k4k4_siah
05-10-2011, 11:29
کسی نیست بنده رو راهنمایی کنه ؟

mohamad skystar
05-10-2011, 12:48
سلام دوست من.
مبارک خودرو

من تمام مواردی رو که به درد شما میخوره در قالب تاپیک به شما معرفی میکنم.
از وقتی که ماشین رو میخوای تحویل بگیرین تا مراحل بعدی:

زمان تحویل خودرو در نمایندگی به مواردی که در تاپیک زیر هست توجه کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد از تحویل نوبت به تعویض لاستیک میرسه که در تاپیک زیر میتونید در مورد تیبا مطالب دوستان رو بخونید:

برای خرید سیستم صوتی و تصویر خودرو به تاپیک زیر سر بزنید:

اگر مواردی هست مد نظرتون هست که بین تاپیک های انجمن نبود
شما میتونید با رعایت قوانین انجمن سوالات خودتون رو در غالب تاپیک در بخش مربوط به خودش مطرح کنید.
موفق باشید

k4k4_siah
06-10-2011, 21:30
سلام دوست من.
مبارک خودرو

من تمام مواردی رو که به درد شما میخوره در قالب تاپیک به شما معرفی میکنم.
از وقتی که ماشین رو میخوای تحویل بگیرین تا مراحل بعدی:

زمان تحویل خودرو در نمایندگی به مواردی که در تاپیک زیر هست توجه کنید:

بعد از تحویل نوبت به تعویض لاستیک میرسه که در تاپیک زیر میتونید در مورد تیبا مطالب دوستان رو بخونید:

برای خرید سیستم صوتی و تصویر خودرو به تاپیک زیر سر بزنید:

اگر مواردی هست مد نظرتون هست که بین تاپیک های انجمن نبود
شما میتونید با رعایت قوانین انجمن سوالات خودتون رو در غالب تاپیک در بخش مربوط به خودش مطرح کنید.
موفق باشید

دوست عزیز ممنون از راهنمایی ولی بنده منظورم بعد از خرید بود . مثلا باطری رو عوض کنم یا نه ؟ یا بهترین روغن موتور واسه تیبا چیه ؟ و مواردی ازین قبیل .

mohamad skystar
07-10-2011, 01:50
دوست عزیز ممنون از راهنمایی ولی بنده منظورم بعد از خرید بود . مثلا باطری رو عوض کنم یا نه ؟ یا بهترین روغن موتور واسه تیبا چیه ؟ و مواردی ازین قبیل .

بهترین کار اینه که به تاپیک اختصاصی تیبا در بخش سایپا مراجعه کنید.
اطلاعات جامعه در این زمینه ها پیدا میکنید.

اینم تاپیک تیبا

ess_1362
07-10-2011, 11:05
فعلا نیازی به تعویض باتری نیست
اول از همه یک دزدگیر خوب روی ماشین نصب کنید!!اگر سوکت فابریک باشه خیلی بهتر هست و اگر منزل یا محل کار شما پارکینگ اختصاصی نداره اگر تصویری باشه بهتر هست
البته چند وقتی هست که با نصب اموبلایزر در تمامی خودرو ها آمار سرقت خودرو به شکل محسوسی کم شده
حتما لاستیک خودرو را تعویض کنید و از یک برند با کیفیت با پهنای 185 استفاده کنید.این مورد خیلی مهم هست چون من هر وقت لاستیکای خودرو خودم را می بینم صد تا بدوبیراه به خودم میدم که چرا همون موقع تحویل خودرو تعویض نشدن!!
پخش خودرو را هم می تونید تعویض کنید که هزینه زیادی نداره چون پخش فابریک را هم 30-45 از شما می خرن
یک روکش صندلی هم روی روکش فابریک نصب کنید و اگر شما در مناطق گرمسیری هستید خیلی تیره نباشه
دیگه موردی به ذهنم نمیرسه

k4k4_siah
07-10-2011, 14:27
فعلا نیازی به تعویض باتری نیست
اول از همه یک دزدگیر خوب روی ماشین نصب کنید!!اگر سوکت فابریک باشه خیلی بهتر هست و اگر منزل یا محل کار شما پارکینگ اختصاصی نداره اگر تصویری باشه بهتر هست
البته چند وقتی هست که با نصب اموبلایزر در تمامی خودرو ها آمار سرقت خودرو به شکل محسوسی کم شده
حتما لاستیک خودرو را تعویض کنید و از یک برند با کیفیت با پهنای 185 استفاده کنید.این مورد خیلی مهم هست چون من هر وقت لاستیکای خودرو خودم را می بینم صد تا بدوبیراه به خودم میدم که چرا همون موقع تحویل خودرو تعویض نشدن!!
پخش خودرو را هم می تونید تعویض کنید که هزینه زیادی نداره چون پخش فابریک را هم 30-45 از شما می خرن
یک روکش صندلی هم روی روکش فابریک نصب کنید و اگر شما در مناطق گرمسیری هستید خیلی تیره نباشه
دیگه موردی به ذهنم نمیرسه

ممنون از راهنماییهاتون .

دیروز با بنده تماس گرفتند که ماشینتون اومده و برای انتخاب ماشین میتونید به انبارمون برید . منم به همراه پسر خالم که اتفاقا اونم تیبا داره رفتیم و از بین 4 5 تا تیبا یک نوک مدادیشو انتخاب کردیم . نکته جالب این بود که رو همه ی این ماشین ها لاستیک کوموهو انداخته بودند در حالی که رو تیبا پسر خالم کویر تایر بود . حالا موندم لاستیکهارو عوض کنم با سایز 185 یا نه ؟

TIBA-NAVID
13-10-2011, 13:42
ممنون از راهنماییهاتون .

دیروز با بنده تماس گرفتند که ماشینتون اومده و برای انتخاب ماشین میتونید به انبارمون برید . منم به همراه پسر خالم که اتفاقا اونم تیبا داره رفتیم و از بین 4 5 تا تیبا یک نوک مدادیشو انتخاب کردیم . نکته جالب این بود که رو همه ی این ماشین ها لاستیک کوموهو انداخته بودند در حالی که رو تیبا پسر خالم کویر تایر بود . حالا موندم لاستیکهارو عوض کنم با سایز 185 یا نه ؟

قبلا روی تیبا لاستیکای بدی میذاشتن و رو هندلینک ماشین تاثیر منفی میذاشت.
کلا سایز 185 برای تیبا مناسب تر و بهتره.
تو تایرای ایران یزد تایر کیفیتش بهتره و الان به نظرم این کومهو در حد و اندازه های اون و مقداری ازون بهتره.
به هرحال طوری هست که آدم مجاب بشه که هزینه نکنه و تایرش رو ازش استفاده کنه.
من 185/70 /13 تویو ژاپن گذاشتم اون زمان و بینهایت هم از جنس لاستیک راضی هستم.هم از ترمزگیری و هم نرمی فرمون.
این کوموهو ها رو دیدم.تقریبا مثل یزد تایر میشه گفت عرضش از یه تایر 175 مثل بارز و کویر بیشتره
یه چیزیه بین 175 و 185
یعنی چون قالبش کمی عریض تره اون قضیه خیلی باریک بودن بارز و کویرو ندارین...
فقط کمی فاقش کوتاهه که کمی میشه گفت از نظر ظاهری مخصوصا در عقب فضای خالیش کمی تو ذوق میزنه شاید و شاید تایری که من گذاشتم با توجه به سایزش نرمی و هندلینگ بهتری داشته باشه
ولی در کل این تایر لعنتی نیست که لازم به تعویض باشه...مثل بارز و کویر اصلا نیست...
در خارجیا فقط تویو برا تیبا حرف نداره که هم ظاهرو بهتر میکنه و هم هندلینگو عالی میکنه و هم فرمون و ترمز نرم خواهد بود...غیر ازون دیگه هانکوک کره خوبه که در درجه دوم خوبه...
اما در کل تایر کومهو خوبه و نیاز نیست عوضش کنین...
ولی باتری چرا...حتما عوضش کنین که داغونه
باتری اتمی 55 آمپر دقیقا اندازش اندازه ی همین باطری فعلی تیباست.من هیوندای کره گذاشتم 55 آمپر
60 و 62 آمپر هم از نظر طول و عرض یکی هستن ولی 2 3 سانتی باتریاشون بلند تره.
من نخواستم هیچی سایز باتریم عوضبشه و همون 55 گذاشتم.
واقعا قدرت باتری که گذاشتم حرف نداره و عالیه.
اما اون باتری اسیدیش داغونه
بذار زمستون بشه بعدا میفهمین چی میگم.....
تازه هنوز زمستون نشده هرکی اونو داره میگه بعد استارت ماشین میلرزه.... اونم برا اونه که باطری جواب نمیده و رو دینام فشار میاد و ماشین به لرزه میفته...
وای به حال زمستون...
اون باطری واقعا آشغاله.... خواستین باطریتون نگهداری نخواد.اذیتت نکنه.ماشینت رو خوب ساپورت کنه باطری کره ای 55 آمپر براش خوبه.
اگه سیستم خاصی رو سیستم نذاشتی که همون خوبه.اگه چیز خاصی گذاشتی باید اون کمی بلند تر بودن باتری رو قبول کنی و 62 بذاری...
همین جوری سری زدم اینجا که سوالتونو دیدم گفتم راهنمایی بکنم.
موفق باشین.