ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ؟؟؟ راهنمايي خريد 2 لپتاپ هر كدوم تا 1.5 ؟؟؟

J.Naderiii
03-10-2011, 18:25
سلام

بهترين سايز صفحه نمايش براي موارد زير كدومه؟
1. مهندسي معماري
2. مهندسي كامپيوتر

3. لطفا دو لپتاپ معرفي كنيد كه :
قيمت هر كدوم تا 1.5 براي مهندسي معماري و مهندسي كامپيوتر كه كاربري هيچ كدوم بازي نيست و صرفا اجراي برنامه هاي مربوطه در بهترين حالت و قابليت حمل خوب. برند خاصي مد نظر نيست.

4. براي مهندسي مهماري بايد سايز صفحه نمايش 15 باشه؟ اگر 15 باشه قابليت حملش پايين مياد؟

لطفا همه سوالاتو پاسخ دهيد. با تشكر از لطفتون.

Xilevens
03-10-2011, 19:03
در مورد مهندسی معماری نظر من رو 15 ها هست
اونم در حالت حداقلی
ولی واسه مهندس کامپیوتر حداکثر 15
لپ تاپ 15 اینچی حدودا 2.9 وزن داره که نسبتا بد نیست
اسوس N53 SV SN هست
N55SF هست
واسه مهندسی کامپیوتر N43 هم هست
سری U هم خیلی خوبه
از اچ پی 6070 و به خصوص 6050 (سری کمیابه سری جدیدترش هم هست ولی قیمت بالاتره)
سری جدید 6100 واسه معماری مثلا رو اتوکد بهتره چون 2 گیگ رم گرافیک داره
از لنوو Y570 و Y470 خیلی مناسب هستن
دل XPS L502 خیلی خوبه
سونی هم هست ولی با کانفیگ پایینتر قیمت بالا و صفحه نمایش بهتر
انتخاب خیلی زیاده

Farshid72
03-10-2011, 19:21
gt560 msi
........

J.Naderiii
03-10-2011, 19:39
مدل k53sv براي معماري خوبه؟
نظر خودم براي رشته كامپيوتر، y470 هست. به نظر شما انتخاب خوبيه؟ توي انجمن بعضي ها گفتند كه از نظر صفحه نمايش ضعيفه؟

---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------

نظر خودم براي رشته كامپيوتر، y470 هست. به نظر شما انتخاب خوبيه؟ توي انجمن بعضي ها گفتند كه از نظر صفحه نمايش ضعيفه؟

J.Naderiii
03-10-2011, 22:16
gt560 msi
........
این نوت بوکه؟ چیه این؟ من که سرچ کردم همچین چیزی وجود نداشت. بیشتر به کارت گرافیک میخوره اسمش.
لینک لطفا.

Xilevens
04-10-2011, 00:07

---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------

K53 usb3 نداره شما چون میتونید هزینه کنید بصرف هست همچین مدلی رو بر ندارید با این حال اگه هم خواستید بردارید
مشکلی نیست
در رابطه با مهندسی کامپیوتر شما گفتید صرفا واسه کار این رشته هست
کیفیت صفحه نمایش واسه فیلم و بازی هست که اهمیت پیدا میکنه
دقیقتر مشخص کنید خواسته هاتونو بهتر هست

mehdi666lp
04-10-2011, 10:32
سلام

بهترين سايز صفحه نمايش براي موارد زير كدومه؟
1. مهندسي معماري
2. مهندسي كامپيوتر

3. لطفا دو لپتاپ معرفي كنيد كه :
قيمت هر كدوم تا 1.5 براي مهندسي معماري و مهندسي كامپيوتر كه كاربري هيچ كدوم بازي نيست و صرفا اجراي برنامه هاي مربوطه در بهترين حالت و قابليت حمل خوب. برند خاصي مد نظر نيست.

4. براي مهندسي مهماري بايد سايز صفحه نمايش 15 باشه؟ اگر 15 باشه قابليت حملش پايين مياد؟

لطفا همه سوالاتو پاسخ دهيد. با تشكر از لطفتون..
.
.
.
14 اینچ بخری بهتره چون حملش بهتره......مدل تو 14 اینچ اینا هستش :

Lenovo Y470

Asus N43SN

Asus N43SL

J.Naderiii
04-10-2011, 22:02
[QUOTE=zilevens;6521419]K53 usb3 نداره شما چون میتونید هزینه کنید بصرف هست همچین مدلی رو بر ندارید با این حال اگه هم خواستید بردارید
مشکلی نیست
دقیقتر مشخص کنید خواسته هاتونو بهتر هست[/QUOTE

* اگر k53 خوب نیست پس برای معماری شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ لطفا مدل های پیشنهادیتون رو محدود کنید.

* نه برای فیلم و بازی نیست صرفا اجرای برنامه های مربوطه (ویژوال استودیو و ... و کمی هم فتوشاپ) و قابلیت حمل بالا

بسیار ممنون

Xilevens
05-10-2011, 01:20
[QUOTE=zilevens;6521419]K53 usb3 نداره شما چون میتونید هزینه کنید بصرف هست همچین مدلی رو بر ندارید با این حال اگه هم خواستید بردارید
مشکلی نیست

* اگر k53 خوب نیست پس برای معماری شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ لطفا مدل های پیشنهادیتون رو محدود کنید.

* نه برای فیلم و بازی نیست صرفا اجرای برنامه های مربوطه (ویژوال استودیو و ... و کمی هم فتوشاپ) و قابلیت حمل بالا

بسیار ممنون

K53 خیلی هم خوبه
فقط USB 3 نداره
اگه USB 3 نمیخواید گزینه مناسبی هست
ولی اگه میخواید من سه مدل 14 اینچی که مهدی جان معرفی کردن رو توصیه میکنم و محدود میکنم به همین سه مدل
چون هم سبک هستن هم قدرتشون بالاست
حتی برای بازی و فیلم

mehdi666lp
05-10-2011, 10:33
مشکلی نیست

بسیار ممنون
.
.
.
اگه واست USB 3.0 مهم نیست K53 مدل خوبی هستش....کارتو راه میندازه کیبوردش خوبه از سری N خیلی بهتره