مشاهده نسخه کامل
: مشکل با فن 5850
kkkaktoos
03-10-2011, 14:27
دوستان فن گرافیکم که 5850 هست اکثر اوقات به شدت شروع به کار میکنه .عکس زیر رو نگاه کنید . الان گرفتم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فن داره 23 درصد کار میکنه . تازه چند دقیق پیش 29 درصد بودش در صورتی که دمای چند دقیقه پیش 49 درجه بود . ( 1 درجه از الان کمتر ) . در صورتی که همین الان کامپیوتر رو روشن کردم و فقط هم اومدم نت . و بازی نکردم .
بقیه اوقات هم همینه . روشن که میکنم فن زیاد کار میکنه .
مشکل از چیه ؟ چی کار کنم ؟
دمای گرافیک عادیه
و دور فن براساس دمای gpu تنظیم میشه
سیستم تهویه کیس رو بهتر کنید تا در پایین اومدن دمای gpu تاثیر بزاره
درضمن گرافیک شما هیچ مشکلی نداره از نظر من
kkkaktoos
05-10-2011, 00:01
پس نظر شما اینه که از فن های کیسه ؟
شما گفتیدفن گرافیک دورش میره بالا من گفتم عادیه و مشکلی نداره چون براساس دما این دور تنظیم میشه
اگه صدای فن های سیستمتون زیاده در کل این یک بحث دیگه ای هست
و میتونه از هر فنی باشه مثل فن سی پی یو - گرافیک فن کیس یا فن پاور
kkkaktoos
09-10-2011, 11:44
الان کیس رو باز کردم همه ی فن ها رو چک کردم . فن گرافیکمه . خیلی پر سرو صدا می چرخه . در حالی که دما و سرعت فن همونیه که تو عکس بالا هست . مشکل از چیه ؟
اگه صدای ناجوری میده یک خاک گیری بکنید فن رو و روغن کاریش کنید با روغن چرخ خیاطی
kkkaktoos
10-10-2011, 13:13
فن رو خاک گیری کردم . میشه بگید چجوری میتونم روغن کاری کنم ؟ کجاهاش باید روغن بریزم ؟ باید گرافیک رو باز کنم ؟ ( منظورم unboxing ه )
H.Operator
10-10-2011, 18:35
فن رو خاک گیری کردم . میشه بگید چجوری میتونم روغن کاری کنم ؟ کجاهاش باید روغن بریزم ؟ باید گرافیک رو باز کنم ؟ ( منظورم unboxing ه )
درود
دوست عزیز باید محور چرفنده فن رو روغن بزنی برای روغن کاری شما باید هیت سینک رو باز کنید که اغلب با پیچ به برد یا PCB وصل هستند و فن رو هم جدا کنید(دقت کن اکیدآ هیچ فشار نامتعارفی موقع باز کردن به قطعه نباید وارد کنی).پشت فن یه چسب هست اونو برمیداری یه سوراخ هست که شفت فن اونجاس و باید روغن بزنی.
برای روغن کاری هم اول از اسپری ناهید 600 خشک برای تمیز کردن استفاده کن و بعد از اسپری ناهید 60 چرب برای روغن کاری استفاده کن( استفاده از این اسپری ها خیلی بهتر از روغن چرخ هست چون برای همین کار ساخته شدن )
تقریبآ کاری که باید انجام بدی مثل شکل زیر
نکتهـ :
اسپری 600 خشک ناهید : برای تمیز کردن و از بین بردن چربی و گرد و غبار بردهای حساس الکترونیکی بدون آسیب رسوندن به قطعه و ....
اسپری 60 چرب ناهید : برای روغن کاری مطمئن موتورهای الکتریکی و از بین بردن نویز کنترل ولوم آنالوگ دستگاهای صوتی تصویری و ....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.