ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دو تا adsl 256 از یک شرکت که بشه 512

DISTUR
03-10-2011, 14:06
با عرض ادب و احترام:11:

شرکتهایی که اینترنت میدن میگن برای کاربران خانگی بیشتر از سرعت 256 نمیدیم.:13::18::2:
ما دو تا خط تلفن داریم تو خونه حالا میخام بدونم میشه من دو تا اشتراک 256 بگیرم از ی شرکت و دوتاشونو به هم وصل کنم که سرعتم 512 بشه.:10:
یعنی دو تا خط اینترنت 256 رو به یکی تبدیل کنم که وقتی دانلود میکنم سرعتم بشه 512 :21::27::31:
اصلا میشه این کار رو کرد یا نه و اگر میشه به چه صورت هست باید دو تا مودم بگیرم یا با یکی میشه لطفا کامل توضیح بدید.:20:

Rahpooyan
03-10-2011, 15:24
فکر نکنم امکان پذیر باشه
من می خواستم همین کارو با وایرلس و ای دی اس ال انجام بدم ولی تنها یکیشون جواب می داد
سنگین تر اونه که یه شرکت اشنا پیدا کنی و به اسم انها واسه خودت اینترنت بگیری

sayanermia
03-10-2011, 16:43
چرا نمیدن؟؟ شما اگر مغازه دارید یا دانشجو هستید خیلی راحت می تونید از صبانت یک مگ هم بگیرید!!من اوایل با کارت دانشجویم از صبانت اینترنت یک مگ هم گرفتم!!

اون کاری هم که شما میگید خیر.. نمیشه و تا به حال هم ندیدم کسی بتونه انجامش بده

Amir Varasteh
03-10-2011, 18:35
سلام.

توی محیط خونگی امکانش نیست.

DISTUR
05-10-2011, 17:37
چرا نمیدن؟؟ شما اگر مغازه دارید یا دانشجو هستید خیلی راحت می تونید از صبانت یک مگ هم بگیرید!!من اوایل با کارت دانشجویم از صبانت اینترنت یک مگ هم گرفتم!!

اون کاری هم که شما میگید خیر.. نمیشه و تا به حال هم ندیدم کسی بتونه انجامش بده

تو شهر ما صبانت نیست شرکتای دیگم تازه اگه اشتراک 1مگ بدن با محدودیت دانلود پول خون باباشونو میگیرن
همین پارس انلاینی رو هم که گرفتم برداشتن سرعت دانلودو تو شب دانلود فری نصف کردن یعنی فقط از ساعت 4تا 6 سرعت دانلود فری حقیقی میشه تو روز هم که محدودیت دانلود داره شرکت پارس انلاین هم همینطور بود قبلا گرفته بودم.
فک کنم اگه اشتراک بدون محدودیت بگیرم هم پول خونو میگیرن هم پهنای باندمو مثل شب نصف کنن تو روز.
1-هر چیزی خلافش خوبه:31: این دی وی بی چجوریه میشه بدون محدودیتشو خریداری کرد هزینه اشتراکش چقدر اب میخوره ؟؟؟
2-من الان سرعت دانلودم تو حالت فری با دانلود منیجر 30 هست میشه بگید مال شما سرعتش چقدره و بقیه دوستان هم همینطور؟

hasanoooooooo
05-10-2011, 17:46
میتونی هر کدام از خطهاتو با یک مودم به سیستم وصل کنی و برای هر کدام از خخط هات یک کانکشن میسازی . هر دورو به اینترنت conect میکنی . بعد 2 تا برنامه دانلود منیجر وصل میکنی مثلا idm و flashget / در تنظیمات idm تنظیم میکنی که از کانکشن 1 دانلود کنه. و در Flash get هم تنظیم میکنی از خط 2 دانلود کنه. درسته که سرعت نمیچسبه بهم ولی در لحظه همان مقداری دانلود میکنی که قبلا دانلود میکردیی....... بقیر از این راه راهی نیست. گشتم نبود نگرد که نیست!
دوست خودم دره اینکا رو انجام میده مشکلی هم نداره

DISTUR
13-10-2011, 04:58
میتونی هر کدام از خطهاتو با یک مودم به سیستم وصل کنی و برای هر کدام از خخط هات یک کانکشن میسازی . هر دورو به اینترنت conect میکنی . بعد 2 تا برنامه دانلود منیجر وصل میکنی مثلا idm و flashget / در تنظیمات idm تنظیم میکنی که از کانکشن 1 دانلود کنه. و در Flash get هم تنظیم میکنی از خط 2 دانلود کنه. درسته که سرعت نمیچسبه بهم ولی در لحظه همان مقداری دانلود میکنی که قبلا دانلود میکردیی....... بقیر از این راه راهی نیست. گشتم نبود نگرد که نیست!
دوست خودم دره اینکا رو انجام میده مشکلی هم نداره
اقا فکره خوبیه میگم حالا میشه یه ایرانسلم بهش اضافه کرد که بشه 3 تا کانکشن مثلا وایمکس:21:؟