مشاهده نسخه کامل
: ::: نرم افزارهاي مربوط به بازيها :::
Pandoras
15-09-2007, 01:39
salam
ye darkhast dashtam va ye soal
aval ineke enigne unreal 2 full versionesh peyda mishe ya na age are bizamat linkasho bezarin
dovom inke unreal2 demosh kambudesh nesbat be full versionesh chie
mamnun
Moh3en_DDD
15-09-2007, 01:47
aval ineke enigne unreal 2 full versionesh peyda mishe ya na age are bizamat linkasho bezarin
نه گیر نمی یاد !
dovom inke unreal2 demosh kambudesh nesbat be full versionesh chie
نمی تونید فایل ها را استخراج کنید ! یعنی به Export کنید
Pandoras
15-09-2007, 02:19
shoma ye engine full soragh nadari
Moh3en_DDD
15-09-2007, 02:26
لطف کن فارسی بنویس !
چرا ! Quest 3D
Pandoras
15-09-2007, 03:03
daset dard nakone
chashm az in be bad farsi type mikonam
SAJAD DP
16-09-2007, 09:45
سلام
سلام
من به دوتا برنامه شدیدا نیاز دارم لطفا کمک کنید:
1- یه برنامه که فایلهای pak رو باز کنه
2- یه برنامه م خوام که فایلهای whd رو باز کنه
لطفا کمک کنید
آقا محسن اگه ميشه جواب منو هم بده
ArtMoney Pro 7.27
ArtMoney is a cheating program you can use for all games. ArtMoney can make a troublesome game easier to win by helping you find the memory address where a desired quantity (like amount of money) is located so you can change that quantity. In spite of its title, ArtMoney actually allows you to change any quantity specified in a game, whether it be dollars, bullets, swords, or health points. The program finds a hex address based on the input parameters you set and prints these addresses with their corresponding values. For example, if your character has 1,431 dollars, ArtMoney searches and displays all memory addresses containing the value of 1431. Of course, as there can be hundreds of memory addresses displayed after a simple search, you will need to filter this addresses
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید با چه برنامه ای میتونم فایل های mpq متعلق به وار کرافت رو باز کنم.
SAJAD DP
29-09-2007, 13:41
سلام
من به دوتا برنامه شدیدا نیاز دارم لطفا کمک کنید:
1- یه برنامه که فایلهای pak رو باز کنه
2- یه برنامه م خوام که فایلهای whd رو باز کنه
لطفا کمک کنید
Linux Learner
30-09-2007, 12:49
با این دوتا برنامه میتونید فایل های اکثر بازی ها رو باز کنید:
Game Extractor
MultiEx Commander
جفتشونو تو گوگل سرچ کنید پیدا میکنید.
کرک هم ندارند.
Gamer_Man
06-10-2007, 20:22
آقا Moh3en هميشه تاپيك هاي شما رو دوست داشتم (چون نصف تاپيكا مال شماست):27::31:
اگه ميشه 3D Game Maker هم بذاريد.:46:
p3yman_xl
07-10-2007, 21:32
سلام، یه سایت واقعا عالی در زمینه ی ساخت بازی پیدا کردم و حیفم اومد که اینجا نذارمش.
در این سایت تقریبا تمامی نرم افزارهایی رو که میشه با اونها بازی ساخت همراه با وب سایت آن نرم افزار ، موجود هست !
خودتون ببینید ! ضرر نداره :
موفق باشید
MrJamshidy
12-10-2007, 18:25
آقا سلام اعصاب که بره آدم نمیزارن هی از این تاپیک پاست می دن به اون تاپیک
من به کمک بعضی از دوستان که تو این تاپیک هم حضور دارن تونستم فایل های بایوهازارد رو باز کنم حالا یک دو تا مشکل
فرمت صدا هاش Snd که با هر نرم افزاری امتحان می کنم باز نمیشن می دونید این هر فایلش مال یک مرحله ی
یعنی هر کدومشون یک پکه چطوری بازشون کنم اگر بقیه فایل هاشم راهنمایی کنید ممنون می شم
Gamer_Man
13-10-2007, 23:16
اگه ميشه 3D Game Maker هم بذاريد.:46:
چرا كسي جوابمو نميده؟!:13:
Moh3en_DDD
14-10-2007, 15:51
چرا كسي جوابمو نميده؟!:13:
نیست لینکش ! اگر هم باشه چون خیلی قدیمیه فقط روی ویندوز 98 کار می کنه
*PiNk PaNTHeR*
14-10-2007, 15:58
آقا سلام اعصاب که بره آدم نمیزارن هی از این تاپیک پاست می دن به اون تاپیک
من به کمک بعضی از دوستان که تو این تاپیک هم حضور دارن تونستم فایل های بایوهازارد رو باز کنم حالا یک دو تا مشکل
فرمت صدا هاش Snd که با هر نرم افزاری امتحان می کنم باز نمیشن می دونید این هر فایلش مال یک مرحله ی
یعنی هر کدومشون یک پکه چطوری بازشون کنم اگر بقیه فایل هاشم راهنمایی کنید ممنون می شم
کمکتون میکنه.
MrJamshidy
15-10-2007, 05:21
ممنون دارم دانلود میکنم امیدوارم کارم راه بیفته
MrJamshidy
15-10-2007, 05:36
دوست عزیز کار نکرد
میدونی هر کدوم از فایل هاش یک "Package"
برای همین یک نرم افزار می خوام فایل های داخلش رو "Extract" کنه این هم مثل بقیه فایل هاشه
پسوند فایل هاش Dat.* بود بعد یکی گفت باید پسوندش رو GCA.* کنی بعد با این نرم افزار "Extract" ش کنی
حالا من می گم این هم مثل همون Dat.*
یک کاری کنید لازم دارم
ممنون :11:
ali_gamer
24-10-2007, 23:11
سلام من می خوام اهنگ های بازی fifa رو اجرا کنم با چه نرم افزاری این کارو کنم بعضی هاشون asf هستن که البته تو ویندوز نمیخونه بعضی هاشون هم sng
اصلا کلا میشه درباره باز کردن اهنگ های بازی های fifa توضیح دهید
سلام من milkshape 3d 1.8.2 رو دانلود کردم رجیستر نمیشه ؟؟؟!!.gifاینم کدهاش:
name:embrace
serial:1Dd3F-9di18d-HeAd26d
مینویسه thank you for registration اما رجیستر نمیشه؟؟
لطفا ایمیل کنید به:vulture_me@yahoo.com
Omid_Sadeghvand
25-11-2007, 18:06
چرا ایمیل کنه همینجا بنویسه تا همه استفاده کنند.
MOHAMAD SALEM
07-12-2007, 11:20
موفق باشید دست همه درد نکنه:13:
MOHAMAD SALEM
07-12-2007, 12:46
انیمیشن بازی چطوری میشه استخراج کرد و دید:13:
MOHAMAD SALEM
07-12-2007, 15:42
چطوری می شود انیمیشنهای بازی را استخراج کرد ودید:13:
djmiladrock
13-12-2007, 08:25
با سلام خدمت دوستان من یه نرم افزاری میخام که بشه باهاش تو محیط بازی دستکاری کرد.
برا ی بازی قدیمی king of the road یا همون سلطان جاده ها که نوشته ها و رنگ ماشین ها وکانتینر ها را تغییر داد.با تشکر
MOHAMAD SALEM
13-12-2007, 22:10
با با کسی نمی خواد جواب بده:13:
djmiladrock
14-12-2007, 04:50
لطفا جواب بدید اگه میشه بزارید اگه هم نمیشه خوب بنویسید نمیشه
Mortal Combat
20-12-2007, 14:07
تا حالا که این نرم افزار ها خیلی خوب بودن دستتون درد نکنه
Mortal Combat
20-12-2007, 14:15
من یه عالمه برنامه ی هک بازی دارم تا چند روز دیگه لینک دانلودشون رو می زارم هر کی خواست دانلود کنه
djmiladrock
21-12-2007, 07:46
با سلام خدمت دوستان من یه نرم افزاری میخام که بشه باهاش تو محیط بازی دستکاری کرد.
برا ی بازی قدیمی king of the road یا همون سلطان جاده ها که نوشته ها و رنگ ماشین ها وکانتینر ها را تغییر داد.با تشکر
تاپيك جالبيه
كسي طريقه هك بازي سيمزهاي 2 راميدونه؟
سلام بچه ها کسی برنامهی NFS MW Music Importer رو نداره؟ هرچی دنبالش میگردم پیداش نمیکنم.
M_Abieteh
13-01-2008, 20:14
ویرایش شد....
Omid_Sadeghvand
18-01-2008, 19:13
3D Object Converter v4.00
برنامه ای برای تبدیل فرمتهای 3D که 468 فرمت رو ساپورت میکنه...فرمتهای سه بعدی بازی ها هم ساپورت میکنه.
3D Object Converter is a powerful 3d model translation and interactive viewing shareware tool that allows various 3d model data to be imported from external sources, exported to various industry standard 3d file formats with great accuracy and quality.
The program supports 468 file formats.
It is available for Windows 9x/ME/NT/2K/2K3/XP/XP64/Vista.
3D.Object.Converter.v4.00.Regged-UnderPl
آقا لطفا لينك micrisoft XNA game studio رو بزاريد. ممنون
Moh3en_DDD
27-01-2008, 20:33
آقا لطفا لينك micrisoft XNA game studio رو بزاريد. ممنون
می تونی از لینک زیر ویژن 1 را دانلود کنی :
بعد از لینک زیر آپدیتش کنی :
یا می تونی یک راست ورژن 2 را دانلود کنی
كسي نرم افزاري نداره كه بشه باهاش بازي هاي موبايل رو رويPCاجرا كرد؟/؟//(Gamemagicو ياNGAGEنباشه)
كسي نرم افزاري نداره كه بشه باهاش بازي هاي موبايل رو رويPCاجرا كرد؟/؟//(Gamemagicو ياNGAGEنباشه)
اسمش Midpx1.0هست بگرد پيدا مي شه:27:
لطفا لينك نرم افزار visual C# 2005 Express Edition SP1 رو بزاريد
faemad135
05-03-2008, 20:14
سلام
من تا حالا 7 - 8 تا پست فرستادم ولی کسی جوابم رو نداده شاید سوالاتم سخته یا خیلی آسونه که کسی به خودش زحمت نمیده جوابم رو بده
ولی انصافاً این یکی رو جواب بدید .
من توی بازی NFS PRO STREET با باز کردن فایل paspeechdat_en.big از آدرس
C:\Program Files\EA Games\Need for Speed ProStreet\SOUND\SPEECH
با نرم افزار BIGEditorBeta05 فایلهای زیر مجموعه آن را باز کردم ولی پسوند آنها DAT. می باشد که باید آنها را احتمالاً به یکی از پسوند های معروف شرکت EA GAME مثل ASF. یا دیگر پسوند ها تغییر داد و برای استفاده از آنها به فورمت WAV. یا غیره CONVERT کرد ولی من هرچه پسوند بلد بودم زدم و نشد اگر کسی از دوستان بلده اگه منو کمک کنه ازش ممنون می شم که راهنماییم کنه.
در ضمن توی کد رشته فایل ها که توسط برنامه HEX EDITOR را نگاه کردم چیزی معلوم نشد شاید من بلد نیستم
به هر جهت
HELP ME
amir_bdr
06-03-2008, 15:50
سلام .من یه برنامه می خواهم که با آن بتوانم بازی های مثل silent hill2و... را music شان را خروجی mp3 یا wav بگیرم. باتشکر
lvlr.alvliro
07-03-2008, 17:13
با سلام . عزیز از این همه زحمت جا داره تشکر کنم.واقعا ممنون.!
می خواستم بدونم شما برنامه ای برای هک کردن Gg Game's Avatar دارید؟
منتظر جواب هستم.:40:
pooyan game-2007
07-03-2008, 18:18
کسی برنامه ای رو سراغ نداره که بشه از بازی ها فیلم گرفت یا دمو اونارو دید :17: :14:
HELLBOY_HP
09-03-2008, 10:09
اگه منظورت اينه كه در هين اجراي بازي بتوني ازش فيلمم بگيري من يه نرم افزار روي خود كارت گرافيكم داره اونو واسط ميزارم
NARAFIGH2
10-03-2008, 03:43
با عرض سلام وخسته نباشیدبه همگی دوستان عزیز
یک پیشنهاد داشتم
با وجود نرم افزارهای بسیار کاربردی وعالی بهتر نیست همه ی انها رادر یک فایل all in oneهمراه یک htmlراهنما (اسم
نرم افزارها وتوضیح انها همانطور که در اینجا امدهاست)جمع اورری کنید وبذارید برای دانلود
چون واقعا هرکسی نمی تواند بین 50صفحه جستجو کند
behnam altafiani
10-03-2008, 21:23
در كارت ابتكار به خرج بده .
NARAFIGH2
19-03-2008, 10:22
خیلی ممنون که جواب دادید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DaRiOuShJh
24-03-2008, 02:40
دوستان شرمنده که اینطوری میپرسم
ولی متاسفانه خیلی وارد نیستم در این ضمینه:10:
امکانش هست کهچند تا برنامه معرفی کنید که پکیج های مختلفه بازی ها رو با فرمت های مختلف باز کنن؟:11:
reza22222
24-03-2008, 23:02
كسي الگوريتم بازي هايي مثل دوز يا مانند اونو داره؟
يه نفر لطف كنه ويه مقايسه اي از چند تا نرم افزار معروف ساخت بازي رو بزاره؟مثلا از چه نظر خوبند وبه چه دلايلي خوب نيستند؟
ممنون mer30
سلام
به نرم افزاری برای ساختن فایل های pak نیاز دارم
با تشکر
hamid_emiter
05-04-2008, 12:54
سلام
من يك برنامه ميخوام كه بتونه شخصيت gta san andreas رو بسازه و راحت بشه باهاش كار كرد
خيلي ممنون
Omid_Sadeghvand
07-04-2008, 12:43
لطفا برنامه ای رو معرفی کنید که مثل poser باشه و بتونه کاراکتر بسازه و به صورت تصادفی چهره و بدن تغییر کنه و حتی خودش تکستچر هم داشته باشه...تشکر میکنم معرفی کنید.
Eat_me_drink_me
07-04-2008, 20:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
import WAV and MP3 files
? grab Audio CD tracks and import in FIFA playlist on-the-fly
? export FIFA music to MP3 format
? WinAmp integration - automatically imports selected files from WinAmp playlist
? Windows Explorer intergration - add MP3, WAV or CDA files with right clicking
? listen FIFA tracks and MP3\WAV\CDA files right from Music Changer
? ability to set FIFA songs order or shuffle playlist
? playing music files from program, even FIFA format
? converting MP3 tags to FIFA song description
? multilanguage interface (about 10 languages
:8::8:نمی دونم این برنامه بود یا نه .. ولی گذاشتم که حلشو ببرین
:10:
asextor1
18-04-2008, 01:54
بسم الله الرحمن الرحیم . سلام . ببخشید من دو تا نرم افزار میخواستم . مونده بودم کجا بگم گفتم اینجا بگم .
1- یه نرم افزار میخوام که باهاش بتونم صدای گزارشگر ساکر 7 رو عوض کنم . یعنی بتونم صدای خودمو بندازم 2- یه نرم افزار میخوام که بتونم باهاش رادیو های جی تی ای سان آندریاس رو عوض کنم و به جاش خودم آهنگ بزارم . ممنون . یا حق
asextor1
20-04-2008, 00:10
یوهووو . کسی نیست جواب مارو بده
Moh3en_DDD
20-04-2008, 15:25
بسم الله الرحمن الرحیم . سلام . ببخشید من دو تا نرم افزار میخواستم . مونده بودم کجا بگم گفتم اینجا بگم .
1- یه نرم افزار میخوام که باهاش بتونم صدای گزارشگر ساکر 7 رو عوض کنم . یعنی بتونم صدای خودمو بندازم 2- یه نرم افزار میخوام که بتونم باهاش رادیو های جی تی ای سان آندریاس رو عوض کنم و به جاش خودم آهنگ بزارم . ممنون . یا حق
این نرم افزار ها توی تاپیک اصلی خود بازی قرار داره ..
قبل از درخواست سرچ کنید .
Omid_Sadeghvand
20-04-2008, 19:18
برنامه ای قدرتمند برای کپچر کردن از بازیها و بازیهای معروف مثل FarCry از این برنامه استفاده شده.
Captures fastest Fraps 2.9.4:
for Windows 2000, XP, 2003, Vista and x64 Editions
Requires DirectX 9.0c or DirectX 10
Requires Administrator rights
Supports all modern CPU's
(Pentium 3 and above)Requires DirectX 9.0c or DirectX 10
Requires Administrator rights
Supports all modern CPU's
(Pentium 3 and above)Captures fastest with an NVIDIA GeForce or ATI Radeon graphics card
لینک دانلود:
or
سایت سازنده: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لذت ببرید
a.salireza
04-05-2008, 09:23
ببخشيد لينك دانلود Direct X 10 رو نداريد؟ ممنون.:46:
سلام نرم افزار اديت و باز كردن بسوندهاي زير لطفا
1.dff 2.txd 3.col 4.ipl 5.ifp 6.rrr 7.gtx(املاي درستشو نميدونم شايد هم gxt)
8.sb0 9.adx 10.fat 11.bin 12.fnt 13.opd مهماشون همشون بغير از6و12و13
Pinnacle.Game Profiler v4.5.0
PINNACLE GAME PROFILER - MAJOR FEATURES
- works with any controller! (Xbox 360, PlayStation, Wiimote, PC gamepads, etc)
- full emulation of keyboard/mouse (even use your gamepad to control Windows)
- game profiles can be auto-applied when Pinnacle detects you've started a game
- built-in PinnacleUpdate feature keeps your software and game profiles up-to-date
- create your own custom game commands, keyboard hotkeys, and automated macros
- even force feedback commands can be assigned directly to your game controller
- on-screen help guides you through the simple process of creating your profiles
PINNACLE GAME PROFILER - ADVANCED FEATURES
- setup a joystick to run or walk depending on how far forward you tilt the joystick
- assign a 'shift button' to double the commands you can assign to a controller
- create toggle commands and cycling commands that rotate each time you fire them
- two seperate triggering events (pressed & released) gives you complete control
- design an ImageGuide for your controller to guide you while you assign commands
- direction pad support features 3 styles: standard 4-Way, simple 4-Way, and 8-Way
- invert the movement axis of any analog joystick, and much, much, more!
home @:
dn @:
دوست عزيز اين سايتي كه گذاشتي فيلتره بايد با ----- شكن بريم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 594eb518c615bea2cc7691bc7ad8cc)
Omid_Sadeghvand
13-07-2008, 19:33
سلام
من برنامه ای میخوام که بتونه کوه و دشت و پستی و بلندی و به همراه مالتی تکستچر هم بده و به فرمتهای مختلف برای بازیها اکسپورت کنه...تشکر
موفق باشید
Moh3en_DDD
19-07-2008, 23:42
سلام
من برنامه ای میخوام که بتونه کوه و دشت و پستی و بلندی و به همراه مالتی تکستچر هم بده و به فرمتهای مختلف برای بازیها اکسپورت کنه...تشکر
موفق باشید
EarthSculptor 1.05 ابزاری برای طراحی و ساخت تصاویر سه بعدی از زمین و کوه ها
بسیاری از شما تا به حال تصاویر سه بعدی مختلفی را در غالب فیلم ها ، بازی ها ، انیمیشن های کوتاه و ... مشاهده نموده اید ، تصاویر سه بعدی که در موارد یاد شده ایجاد شده اند ممکن است توسط هر نرم افزار طراحی سه بعدی ایجاد شده باشد. ساخت این گونه تصاویر با استفاده از نرم افزارهای قدرتمند و حرفه ای ای می باشد که کاربران این نرم افزارها دارای تخصص و مهارت در زمینه کار با ابزارها و چگونگی استفاده از تکنیک ها و ترکیب استفاده از چند ابزار به صورت همزمان در هنگام طراحی می باشند. بسیاری از تصاویر موجود در فیلم های سه بعدی می تواند توسط نرم افزارهایی ایجاد شود که به صورت آماده و بدون نیاز به طراحی حرفه ای ساخته می شوند.
در این مطلب نرم افزاری را در این زمینه به شما معرفی می کنیم.
EarthSculptor نام نرم افزاری می باشد که به کمک آن کاربران و طراحان تصاویر سه بعدی قادرند تا اقدام به ساخت تصاویر کوه ها و نمای زمین به صورت سه بعدی نمایند. کاربرانی که در زمینه طراحی سه بعدی برای بازی ها و یا انیمیشن ها فعالیت می کنند ، می توانند به کمک این نرم افزار طراحی های خود در زمینه کوه ها و یا نمایی از زمین را به همراه افکت های نور مختلف در تصویر به انجام رسانند. در این این نرم افزار با استفاده از ابزارهای موجود و قدرت بالا در render نمودن تصاویر طراحی شده کاربران به راحتی قادر به رفع نیاز خود می باشند. همچنین می توان در این نرم افزار از مدل های آماده موجود در برنامه برای نیز به منظور رفع نیاز در طراحی چنین تصاویری استفاده نمود. این نرم افزار از ابزارها و ویژگی های بسیار دیگری نیز در زمینه طراحی سه بعدی برخوردار می باشد که با استفاده از نرم افزار با آن ها آشنا خواهید شد. این برنامه محصولی از شرکت Ernest Szoka می باشد.
حجم حدود 6 مگ
سریال:
BEAN-WASH-CARZ-ZZZT
LOVE-SOME-BEAN-ZZZI
WANT-MORE-BEAN-ZZZH
BEAN-WAS-HERE-ZZZZL
----------
لینک دانلود نسخه کامل:
Omid_Sadeghvand
20-07-2008, 08:20
EarthSculptor 1.05 ابزاری برای طراحی و ساخت تصاویر سه بعدی از زمین و کوه ها
بسیاری از شما تا به حال تصاویر سه بعدی مختلفی را در غالب فیلم ها ، بازی ها ، انیمیشن های کوتاه و ... مشاهده نموده اید ، تصاویر سه بعدی که در موارد یاد شده ایجاد شده اند ممکن است توسط هر نرم افزار طراحی سه بعدی ایجاد شده باشد. ساخت این گونه تصاویر با استفاده از نرم افزارهای قدرتمند و حرفه ای ای می باشد که کاربران این نرم افزارها دارای تخصص و مهارت در زمینه کار با ابزارها و چگونگی استفاده از تکنیک ها و ترکیب استفاده از چند ابزار به صورت همزمان در هنگام طراحی می باشند. بسیاری از تصاویر موجود در فیلم های سه بعدی می تواند توسط نرم افزارهایی ایجاد شود که به صورت آماده و بدون نیاز به طراحی حرفه ای ساخته می شوند.
در این مطلب نرم افزاری را در این زمینه به شما معرفی می کنیم.
EarthSculptor نام نرم افزاری می باشد که به کمک آن کاربران و طراحان تصاویر سه بعدی قادرند تا اقدام به ساخت تصاویر کوه ها و نمای زمین به صورت سه بعدی نمایند. کاربرانی که در زمینه طراحی سه بعدی برای بازی ها و یا انیمیشن ها فعالیت می کنند ، می توانند به کمک این نرم افزار طراحی های خود در زمینه کوه ها و یا نمایی از زمین را به همراه افکت های نور مختلف در تصویر به انجام رسانند. در این این نرم افزار با استفاده از ابزارهای موجود و قدرت بالا در render نمودن تصاویر طراحی شده کاربران به راحتی قادر به رفع نیاز خود می باشند. همچنین می توان در این نرم افزار از مدل های آماده موجود در برنامه برای نیز به منظور رفع نیاز در طراحی چنین تصاویری استفاده نمود. این نرم افزار از ابزارها و ویژگی های بسیار دیگری نیز در زمینه طراحی سه بعدی برخوردار می باشد که با استفاده از نرم افزار با آن ها آشنا خواهید شد. این برنامه محصولی از شرکت Ernest Szoka می باشد.
حجم حدود 6 مگ
سریال:
BEAN-WASH-CARZ-ZZZT
LOVE-SOME-BEAN-ZZZI
WANT-MORE-BEAN-ZZZH
BEAN-WAS-HERE-ZZZZL
----------
لینک دانلود نسخه کامل:
دست درد نکنه.
چه فرمتهایی اکسپورت میکنه؟
Moh3en_DDD
20-07-2008, 10:45
دست درد نکنه.
چه فرمتهایی اکسپورت میکنه؟
با فرمت .obj اکسپورت میکنه که می تونی با نرم افزار زیر به هر فرمتی خواستی تبدیلش کنی :
mummified
24-07-2008, 00:53
دوست من سلام
ميشه در مورد نرم افزار هاي مربوط به قرار دادن پچ هاي فوتبالي در pes 2008 هم توضيح بدي.
برنامه هايي مثل:
AFS Explorer 3.7
GGS718.msi
poc-build30.exe
و ...
mummified
24-07-2008, 07:59
يا حداقل لينكي از يه سايت بهم بدين تا درست و درمون باشه!
من نرم افزار ArtMoney SE v7.28 را دریافت کردم و با توجه ه توضیحات عالی که در مورد کار با آن دادید که جای تشکر دارد موفق شدم خونم را در یک بازی تمام نشدنی بکنم اما حتی پس از انتخاب saveاز منوی optionsو save کردن این تغییرات اگر از بازی خارج شده ودوباره وارد بشو م دیگر خونم کم میشود و در واقع تنظیمات هک کردن بی تاثیر میشود(برای هر بار استفاده از سیستم یک بار باید بازی را هک کرد)باید چه کار کنم؟
Harvest_Moon_Iman
02-08-2008, 14:43
یک چیزی میگم همه امتحان کنند ببینند درست میگم یا نه
این تاپیک را جناب Mohsen_ddd راه انداختند که البته خیلی هم مفید بود و صفحات لول را خیلی خوب پیش بردند اما اگه به چند صفحه آخر نگاه کنید میبینید که خبر از ایشون نیست و هیچ جوابی توسط هیچ کس داده نمیشه و ما فقط سوال میپرسیم
حالا یا باید از آقا محسن خواهش کنیم که دوباره این تاپیک را رونق بدن یا هم بریم یک تاپیک دیگه
Don Thomas
21-08-2008, 05:35
سلام
این روش رو خودم تست کرده ام ...:21:
فقط کافیست فرمت فایل تغییر کند ...
با راست کلیک روی فایل نام آن را از *.mpq به *.mpg تغییر بدهید ... سپس با مدیا پلیر ببینید ...
موفق باشید ...:10:
AsRAfZaR.PG
26-08-2008, 17:02
سلام بچه ها من موتور C4 رو می خواستم.
با Game maker با کرک
hadi javadi
26-08-2008, 20:03
سلام ميخواستم بپرسم با چه نرم افزاري مي تونم فايلهاي dds رو ويرايش كنم. فايلهاي gr2 رو چطور
لطفا اگه ممكنه نرم افزاراش رو بزارين خيلي ممنونم
سلام هادی جان .
برای ویرایش dds ها باید پلاگین مخصوص nvidia رو که رو فوتو شاپ نصب میشه دانلود کنی به نام :Photoshop_DDS_Plugins و حجم حدودا 3 MB. سرچ کنی راحت پیدا میشه.
hadi javadi
07-09-2008, 22:11
سلام هادی جان .
برای ویرایش dds ها باید پلاگین مخصوص nvidia رو که رو فوتو شاپ نصب میشه دانلود کنی به نام :Photoshop_DDS_Plugins و حجم حدودا 3 MB. سرچ کنی راحت پیدا میشه.
خيلي ازت ممنونم mr bin جون
hadi javadi
07-09-2008, 22:13
ببخشيد بچه ها كسي مي تونه بهم بگه چجوري مي تونم فايلهاي gfx رو ويرايش كنم؟
sia abedi
08-09-2008, 09:06
ببخشيد بچه ها كسي مي تونه بهم بگه چجوري مي تونم فايلهاي gfx رو ويرايش كنم؟
مال چه بازى هست؟ اسمش برام آشنا هست
hadi javadi
08-09-2008, 17:53
مال چه بازى هست؟ اسمش برام آشنا هست
مال بازي 7 Wonders II يه بازي تقريبا آجر چيني گرافيك بالا و جالبه كه فرمته فايلهاي بازيش gfx هست
sia abedi
09-09-2008, 11:17
راستش تا به حال اسم اين بازى را نشنيده بودم شايد بايك پسوند ديگه اشتباه گرفتم راستى كسى نمىدونه بازى مقاومت را با چى نوشتن؟
hadi javadi
09-09-2008, 14:17
راستش تا به حال اسم اين بازى را نشنيده بودم شايد بايك پسوند ديگه اشتباه گرفتم راستى كسى نمىدونه بازى مقاومت را با چى نوشتن؟
خيلي ممنون sia جون
بچه ها كسي نمي تونه كمك كنه تا بتونم فايلهاي gfx رو باز كنم:41:
sia abedi
11-09-2008, 13:25
آقا محسن يك سؤال داشتم كاربرد نرم افزارSidewinder Game Voice version 1.5چي هست
hadi javadi
13-09-2008, 16:25
بابا تو انجمن به اين بزرگي كسي جواب سوال منو نمي دونه؟
rezapassword
15-09-2008, 18:10
دوستان ایا برنامه ای برای ویرایش فایل های میکرو هست؟
ممنون
hadi javadi
17-09-2008, 17:32
اين يه نمونه از فايلهاي gfx هست ببينين ميتونين بازش كنين
سلام.بنده شنيدم كه برنامه اي آمده كه هر بازي را با هر سيستم رايانه اي(از لحاظ كارت گرافيكي و.....) مي توان اجرا كرد.آيا صحت دارد؟ممنون
سلام.بنده شنيدم كه برنامه اي آمده كه هر بازي را با هر سيستم رايانه اي(از لحاظ كارت گرافيكي و.....) مي توان اجرا كرد.آيا صحت دارد؟ممنون
خیر صحت ندارد.:10:
matrix_3s
23-03-2009, 11:35
سلام
RADtools
چند جا دیدم بعضیا خواسته بودن فیلم های بازی رو نگاه کنن!
این نرم افزاری که باهاش فایل های bikرو باز میکنه
از قابلیت هاش اینکه میتونید فیلم بازی رو به پسوند های معروف تصویری تبدیل کنین یا فیلم ساخته شده رو به بازی اضافه کنید
[البته این برنامه واسه بعضی بازی هایی که از پسوند bik برای مخفی کردن فایلهشون استفاده میکنن]
در ضمن اگه تکراری بود ببخشید.
سلام
radtools
چند جا دیدم بعضیا خواسته بودن فیلم های بازی رو نگاه کنن!
این نرم افزاری که باهاش فایل های bikرو باز میکنه
از قابلیت هاش اینکه میتونید فیلم بازی رو به پسوند های معروف تصویری تبدیل کنین یا فیلم ساخته شده رو به بازی اضافه کنید
[البته این برنامه واسه بعضی بازی هایی که از پسوند bik برای مخفی کردن فایلهشون استفاده میکنن]
در ضمن اگه تکراری بود ببخشید.
تکراری بود ولی بازم ممنون از زحمتی که کشیدین:10:
همچنین عضویتتون رو تبریک میگم و امیدوارم بیشتر بیان و با فعالیت هامون دور هم خوش باشیم
matrix_3s
25-03-2009, 19:18
دوستان
سلام
میخواستم بدونم میشه بازی ها رو منو فارسی کرد
matrix_3s
25-03-2009, 19:55
دوستان لوح زرین نیکان بازی ساخته
"مدال سربی "
آیا واقعا ساخه خودشه که اینقدر شلوغش کرده
سلام بچه ها.من بازی با فرمت bin,nesبرای mp4playerمیخواستم.خواهش میکنم یکی کمک کنه.مرسی
*Batman*
22-08-2009, 22:27
ArtMoney Pro v7.31 Portable + Skins
(Tested)
Download
Size = 3.16 MB
marde tanhayi
21-01-2010, 15:31
ArtMoney Pro v7.31 Portable + Skins
(Tested)
Download
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSize = 3.16 MB
این چیه گذاشتی
این مثل اینکه ویروسی هستش
mohammad021
29-01-2010, 19:29
سلام دوستان گرامی
من میخوام تکسچرهای RESIDENT EVIL 5 رو ویرایش کنم دوستان کی می تونه راهنمایی کنه چطور می تونم؟
پسوند فایل های image تکسچر به فرمت .arc هست.
FOURTH RETURN
10-05-2011, 22:09
ببخشید دمو دقیقا چیه؟ مثلا میگن دموی فلان بازی
EarthSculptor 1.1 | 10.49 MB
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.