ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نوت بوك تا 1500000

maajnon
03-10-2011, 02:01
سلام دوستان گلم از اول بگم من كم از لب تاپ ميدونم شايد بهتره بگم هيچي نميدونم ميخواستم يه لب تاپ بخرم بدجور نياز دارم ولي با اين همه مدل و مارك موندم چيكار كنم درضمن هر فروشنده جنس خودشو ازش تعريف ميكرد بدتر گيج شدم اومدم اينجا كه از شما راهنمايي بگيرم.... حالا ميخوام مشخصات زيرو برام داشته باشه اشالاه كه كمكم كنيد .... خدا خيرتون بده دوستان عزيزم
1- قيمت از 1500000 تا 700
2- صفحه نمايشش hd و به راحتي چشمرو خسته نكنه
3- 12 اينچ باشه
4- داراي گرافيك بالايي باشه براي بازي و بعضي نرم افزار هاي مهندسي و معماري (طراحي3 بعدي)
5- استحكام نسبتا بالايي داشته باشه كه نه زود به زود خراب بشه نه داغ كنه نه عمرش زود تموم بشه
6- براي اينترنت خيلي لازم دارم - مدلي هم هست كه كارت تيوي داشته باشه؟
7- حتما از رم بالا و مخصوصا هارد بالايي برخوردار باشه از 500 g كمتر نباشد

دوستان تورو خدا راهنماييم كنيد تا بتونم يه نوت بوك عالي با چنين مشخصاتي تهيه كنم .... ممنون ميشم....

MZ_Love17
03-10-2011, 05:03
سلام دوستان گلم از اول بگم من كم از لب تاپ ميدونم شايد بهتره بگم هيچي نميدونم ميخواستم يه لب تاپ بخرم بدجور نياز دارم ولي با اين همه مدل و مارك موندم چيكار كنم درضمن هر فروشنده جنس خودشو ازش تعريف ميكرد بدتر گيج شدم اومدم اينجا كه از شما راهنمايي بگيرم.... حالا ميخوام مشخصات زيرو برام داشته باشه اشالاه كه كمكم كنيد .... خدا خيرتون بده دوستان عزيزم
3- 12 اينچ باشه
4- داراي گرافيك بالايي باشه براي بازي و بعضي نرم افزار هاي مهندسي و معماري (طراحي3 بعدي)
5- استحكام نسبتا بالايي داشته باشه كه نه زود به زود خراب بشه نه داغ كنه نه عمرش زود تموم بشه

دوستان تورو خدا راهنماييم كنيد تا بتونم يه نوت بوك عالي با چنين مشخصاتي تهيه كنم .... ممنون ميشم....

سلام
منم از انواع و مدل های لپ تاپ آشنایی ندارم
فقط صرفا جهت اطلاع می گم (چون برای کارهای مهندسی و معماری می خوایی)
لپ تاپ اپل بگیر
شنیدم که برای کارهای طراحی و اینجورچیزها خیلی نسبت به ویندوز بهتره
سرعت و عملکردش بالاتره

پ.ن: اینو از کسی شنیدم که خودش استاد پی سی هست (استاد الکی نه، واقعا تدریس می کنه) و سه چهار سال هست (فکر کنم) که داره با اپل کار می کنه
اینو خودش به من گفت (داشتیم در مورد ویندوز باهم بحث می کردیم که حرف به اینجاها کشید :دی)
پ.ن2: بهتره در این مورد از دوستان هم کمک بگیری
:11:

mehdi666lp
03-10-2011, 09:06
3- 12 اينچ باشه

دوستان تورو خدا راهنماييم كنيد تا بتونم يه نوت بوك عالي با چنين مشخصاتي تهيه كنم .... ممنون ميشم.....
.
.
.
خودت از چه برندی دوست داری باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مدل هایی که میزنم مدل های روز 15 اینچ با بالاترین کانفیگ و کیفیت خوب تو بازار هستن :

Asus N55SF

Lenovo Y570

HP DV6 - 6199ee

این سه مدل گرافیک خوبی دارن قیمتشون بین 1.400 تا 1.650 هستش.....15 اینچ هستن و دیزاین و کانفیگ خوبی دارن

سوال بود در خدمتم

maajnon
03-10-2011, 14:01
.
.
.
.
خودت از چه برندی دوست داری باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مدل هایی که میزنم مدل های روز 15 اینچ با بالاترین کانفیگ و کیفیت خوب تو بازار هستن :

Asus N55SF

Lenovo Y570

HP DV6 - 6199ee

این سه مدل گرافیک خوبی دارن قیمتشون بین 1.400 تا 1.650 هستش.....15 اینچ هستن و دیزاین و کانفیگ خوبی دارن

سوال بود در خدمتم

خوب مسلما از مدل اپل بعد ايسوز و بعد hp و آخر سوني رو دوست دارم اما شنيدم سوني گرافيك خوبي نداره

ببخشيد دوست گلم گفتم از 12 اينچ نميخوام بيشتر باشه راسياتش من ديسك دارم و نميتونم لب تاپ هاي 15 اينچ به بالا رو هر روز از اين شهر به اون شهر بكشونم برام سنگينه تازشم 12 اينچ به پايين حمل و نقلش كلي راحت تره برام

Mr.Mazmamfi
03-10-2011, 16:52
ببخشيد دوست گلم گفتم از 12 اينچ نميخوام بيشتر باشه راسياتش من ديسك دارم و نميتونم لب تاپ هاي 15 اينچ به بالا رو هر روز از اين شهر به اون شهر بكشونم برام سنگينه تازشم 12 اينچ به پايين حمل و نقلش كلي راحت تره برام سلام رفیق .
چه وزنی مد نظرته ؟ (تا چه وزنی رو میتونی تحمل کنی ؟ )
الان 15 اینچ های معمولا بین 2.5 تا 2.9 هستن .
14 اینچ ها هم 2.2 تا 2.4 هست .

maajnon
03-10-2011, 17:14
سلام رفیق .
چه وزنی مد نظرته ؟ (تا چه وزنی رو میتونی تحمل کنی ؟ )
الان 15 اینچ های معمولا بین 2.5 تا 2.9 هستن .
14 اینچ ها هم 2.2 تا 2.4 هست .

خوب وزنش بين 2 تا 2.5 بيشتر نباشه
ببخشيد 13 لينچ حرفه ايي نداريم ؟ خوب اگه نيست همون 14 اينچ رو بايد باهاش بسازم . خوب مممنون ميشم راهنماييم كنيد .... :40:

Mr.Mazmamfi
04-10-2011, 00:20
یه جور گفتی وزنش پایین باشه که من فکر کردم زیر 1.5 میخوایی :31:

ببخشيد 13 لينچ حرفه ايي نداريم ؟
از برند اپل نمیتونی مدلی برداری .
از برند سونی هم فکر نکنم بتونی برداری . (باز نظر دوستان چی باشه ! ) معمولا این دو برند گرافیکاشون پایین میشه .

مدل های 13 اینچی که به دردت بخوره کمه . ولی اینارو یه نگاه بنداز :
از برند لنوو مدل Z370 :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته این رویویویی که گذاشتم گرافیکش اینتله . و شما باید با گرافیک 410 تهیه کنی که تقریبا گرافیک ضعیفی محسوب میشه .
ولی کیفیت خوبی داره . با این بودجه ای که داری میتونی core i7 برداری (البته اگه تو بازار موجود باشه )

عملکرد گرافیک :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این مدل وزنش حدود 2 کیلوگرمه .

از برند دل مدل 3350 که با core i7 و گرافیک 6470 میتونی بخری .

عملکرد گرافیک :

گرافیک بهتری نسبت به مدل لنوو داره ولی باز هم ضعیفه .

وزن این مدل تو سایت نوت بوک چک 2.19 خورده که برای 13 اینچ بالاس .

خوب اگه نيست همون 14 اينچ رو بايد باهاش بسازم
یه مدل 14 اینچ هست که به وزنش تقریبا با 13 اینچ ها یکیه و کانفیگ خیلی خوبی داره .
مدل U41 SV از برند ایسوس هست .
اکسترنال ریویو :

سایت ایسوس :

گرافیک 540 داره که خیلی بهتر از اون مدل های دیگس .

عملکرد گرافیک :

نکته قابل توجه اینه که وزنش بسیار مناسبه و تو سایت ایسوس 2 کیلو گرم زده (با باتری 6 سل ) که فکر میکنم با باتری 8 سل یه مقداری بالاتره .

یکی از بچه ها جدیدا این مدل رو خریده که میتونی سوالت تخصصی ترتو از ایشون بپرسی :

این مدل هارو نگاه کن و نظرتو بگو .

امین لفتافی
04-10-2011, 14:34
من سونی رو پیشنهاد می کنم و مدل اک پی اس دل

maajnon
04-10-2011, 16:48
از ایسوس هم سری U33 و U31 هست اینا چطوره ؟
این چطور؟ SONY VAIO SA21GX

راسیاتشو بخوای هیچ کدوم رو نپسندیدم یه جورایی گرافیکشون پایین بود . گرافیک مد نظر من 2 هست چیزی نداریم که 2گیگ 14 اینچ باشه ؟

maajnon
04-10-2011, 19:14
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این مدلو حتما ببینید این چطوره ؟ الته نوشته برای حمل و نقل مناسب نیست کسی تا حالا با این لب تاپ کار کرده؟ کارت گرافیکش 1 هست و 13 اینچ
این هم مدل سونی این چطوره ؟

---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------

این مدل هم نگاهی بکنید :

Mr.Mazmamfi
04-10-2011, 19:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این مدلو حتما ببینید این چطوره ؟ الته نوشته برای حمل و نقل مناسب نیست کسی تا حالا با این لب تاپ کار کرده؟ کارت گرافیکش 1 هست و 13 اینچ
این هم مدل سونی این چطوره ؟

---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------

این مدل هم نگاهی بکنید :

سلام
اول جواب اینارو بدم تا بریم سراغ پست شماره 9 :

مدل فوجیتسو گرافیک فوق العاده پایینتی داره (گرافیک اینتل خیلی پاینه )
مدل msi هم که وزن بالا و اینکه cpu سندی بریج نداره .
مدل سونی بد نیست اما باز هم cpu ش سندی بریج نیست .
هیچ کدوم ارزش خرید نداره .

Alireza.M67
04-10-2011, 20:43
ببخشيد 13 لينچ حرفه ايي نداريم ؟ خوب اگه نيست همون 14 اينچ رو بايد باهاش بسازم . خوب مممنون ميشم راهنماييم كنيد .... :40:

اگه 14 اینچ بخوای به نظر من Lenovo y470 میتونه بهترین گزینه باشه .
وزن = 2.2 کیلو.
کانفیگش هم در بین لپ تاپ های سبک وزن تقریبا بهترینه .

Mr.Mazmamfi
04-10-2011, 22:04
از ایسوس هم سری U33 و U31 هست اینا چطوره ؟این سری رو من کامل بررسی کردم ولی متاسفانه گرافیکشون 520 هست و بخاطر همین پیشنهاد ندادم.

این چطور؟ SONY VAIO SA21GXاین مدل وزن بسیار مناسبی داره ولی گرافیکش از 540 ضعیفتره .( 540 رتبه 98 داره ولی 6630 رتبه 109 داره )
بنپمارک های گرافیگ (از این به بعد همه ی گرافیک های لپ تاپ رو میتونی اینجا با هم مقایسه کنی ) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمدل های ایسوس U معمولا گرافیک پایین تر و یا وزنشون بالاتر از مدل سونی هست .

راسیاتشو بخوای هیچ کدوم رو نپسندیدم یه جورایی گرافیکشون پایین بود .از U41 SV هم خوشت نیومد ؟
چه گرافیکی مد نظرته ؟ (رم نگو ، مدلشو بگو مثلا 440 ، 540 ، 550 و . . . )

گرافیک مد نظر من 2 هست چیزی نداریم که 2گیگ 14 اینچ باشه ؟ ببین رفیق تو عوام جا افتاده که همیشه دنبال گرافیکی میگردن که رمش بالاتر باشه . مثلا اگر بگی گرافیک 512 مگابایته GT 540 قوی تره یا یک گیگه GT 410 ، میگه ، اونی که یه گیگ داره . در صورتی که رم آخرین ملاک برای قدرت گرافیک هست .

شما یه مدلی میخوایی که هم سبک باشه و هم کانفیگ بالایی داشته باشه که گزینه ها برای پیشنهاد خیلی کمه .

مدل سونی ، مدل خوبی هست .

نکته » معمولا هر چی لپ تاپ ها کوچکتر و سبکتر بشن ، قدرتشون میاد پایین تر .

همون طوری که علیرضا جان گفتن قویترین مدل 14 ایچ که گرافیگ قوی و 2 گیگ داشته باشه مدل Y470 هست که شاید بد گیر بیاد .
وزنش 2.2 الی 2.3 هست .
گرافیک GT 555 دو گیگ داره که خیلی قویه .
استحکام بالایی داره .

الان مشخصاتشو برات پ . خ میکنم .

maajnon
05-10-2011, 09:55
اره دیدم این مدلی که نشونم دادین خوبه ولی برند lenovo هست فکر نکنم برند جالبی باشه درسته؟
اینطوری که یکی بهم گفت برند lenovo خیلی مطرح نیست و جالب نیست نظر شما دوستان چیه ؟

biostar
05-10-2011, 10:00
اره دیدم این مدلی که نشونم دادین خوبه ولی برند lenovo هست فکر نکنم برند جالبی باشه درسته؟
اینطوری که یکی بهم گفت برند lenovo خیلی مطرح نیست و جالب نیست نظر شما دوستان چیه ؟

اشتباه به عرضتون رسوندن!
لنوو جزو چهار برند پر فروش در دنیا هست و کیفیت بسیار بالایی هم داره

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

maajnon
05-10-2011, 10:03
اقا این مدل رو ببینید راجع بهش نظری دارید بگید :
hp dv6-6177metal

maajnon
05-10-2011, 10:09
اشتباه به عرضتون رسوندن!
لنوو جزو چهار برند پر فروش در دنیا هست و کیفیت بسیار بالایی هم داره

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

مطمئنید ؟ آخه یه جور دیگه به من گفتن ؟ اخ که قاطی کردم هرکی یه چیزی میگه

mehdi666lp
05-10-2011, 13:47
اقا این مدل رو ببینید راجع بهش نظری دارید بگید :
hp dv6-6177metal

.
.
..
مدل خوبی هستش.....گرافیکش 2 گیگ هستش....کانفیگ خوبی هم داره برند خوبی هم هستش

maajnon
05-10-2011, 14:56
یه جورایی گذینه ام رو انتخاب کردم اما باز یکم مشگل دارم به همین دلیل با یه بحث جدید توی لب تاپ حرفه ایی بحثم رو با نام hp dv6-6177metal یا Lenovo y470 اغاز میکنم از دوستان گلم خواهش میکنم بیان اونجا کمکم کنن مرسی ....

maajnon
05-10-2011, 16:27
البته اگه خواستین میتونین اینجا هم جوابمو بدیم
با تشکر

maajnon
05-10-2011, 18:59
]چرا نمیگید کدوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mr.Mazmamfi
05-10-2011, 19:55
مطمئنید ؟ آخه یه جور دیگه به من گفتن ؟
اشتباه شنیدی !!! هر کی این حرفو زده از لپ تاپ هیچی بارش نبوده .
لنوو کیفیت فوق العاده ای داره .

اخ که قاطی کردم هرکی یه چیزی میگه
هر چی بیشتر بگردی ، بیشتر قاطی میکنی :27:

یه جورایی گذینه ام رو انتخاب کردم اما باز یکم مشگل دارم به همین دلیل با یه بحث جدید توی لب تاپ حرفه ایی بحثم رو با نام hp dv6-6177metal یا Lenovo y470 اغاز میکنم از دوستان گلم خواهش میکنم بیان اونجا کمکم کنن مرسی ....
6177 کانفیگ بسیار خوبی داره ، اما سنگینه .
تو بین این دوتا پیشنهاد من برای شما Y470 هست .

Alireza.M67
06-10-2011, 12:03

عمو جون مگه نمیگی لپتاپ سبک می خوای ؟ :31:
اون 6177 وزنش نزدیک 3 کیلوئه !

maajnon
08-10-2011, 14:21
دوستان فعلا اين مدل رو پسنديدم lenovo 470 اما درست گير نمياد انگار فعلا سازگار هم نداره