PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ 600 تا 800 تومن!

senaps
03-10-2011, 01:59
سلام...
من دانشجوی برنامه نویسی هستم....
عاشق سونی!!
قبلا لپ تاپ سونی داشتم،ولی الان دیگه مهم نیست!!

کارهایی که یه دانشجوی نرم افزار ممکنه بکنه،استفاده های منه:
نوشتن برنامه ها و پروژه های دانشجویی!!
ارائه ی پروژه ها!
حالا مثلا گاهی هم شکوندن شاخ دوستان با ساکر!!(خیلی خیلی کم بازی میکنم البته!!)
و صد البته دیدن و شنیدن کلیپ و عکس و گاهی اینترنت!!
کتاب خوندن هم هست،البته ممکنه برا این منظور،یه تبلت بگیرم!!
دوست دارم لپ تاپم شیک و مقاوم و حتما خر کار باشه!!(مثلا گوشیم رو تا وقتی اژیر نداده که شارژم تموم شد،شارژ نمی کنم!! ولی استفاده ی زیادی ازش میکنم!!)

بودجه ام هم حداکثر میتونه 800 تا باشه،ولی با 600 تا خوشحال تر میشم!!!
اگه برند سونی معرفی بشه که مناسب باشه هم که چه بهتر!!

سخت افزار خیلی شاخ نمی خوام،ولی حداقل ویندوز 8 رو بشه روش راحت نصب کرد!!:31:

mehdi666lp
03-10-2011, 12:25
سلام...
عاشق سونی!!

ارائه ی پروژه ها!
دوست دارم لپ تاپم شیک و مقاوم و حتما خر کار باشه!!(مثلا گوشیم رو تا وقتی اژیر نداده که شارژم تموم شد،شارژ نمی کنم!! ولی استفاده ی زیادی ازش میکنم!!)

.
.
.
سونی گیرت نمیاد بهتره به برند Acer و Dell فکر کنی

linkinpark20
03-10-2011, 13:16
سلام...
عاشق سونی!!

ارائه ی پروژه ها!

من که اصلا سونی رو بهت توصیه نمیکنم بسیار زود داغ میکنه و من اصلا ازش خوشم نمیاد به نظرم دل خیلی بهتره

Mr.Mazmamfi
03-10-2011, 16:08
سلام
سونی رو بیخیال . . . .

پیشنهاد های من :
از برند hp مدل 4530
از برند ایسر مدل 5750
از برند لنوو مدل G570
از برند msi مدل CX 640
از برند ایسوس مدل K53 SJ

گیج شدی ، آره ؟ :31:

سوال : راستی 14 میخوایی یا 15 ؟
برای یه برنامه نویس بهترین گزینه 14 اینچه .

عکسهای مدل هایی که معرفی کردم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
,

,

,

,

کانفیگ هاشونو باید بر اساس بودجت انتخاب کنی .

meysam.moradi
03-10-2011, 16:17
سونی ؟800 تومن؟:31:
نظر من dell5040 هست .cpu:2.13(p6200) /ram 3gb/hdd/320/intel hd 3000
قیمتش 650 هزار تومانه با گارانتی زیگورات

senaps
03-10-2011, 17:18
4530 به نظر عالی میاد.....ایا hpمحصولاتش کیفیت لازم رو دارن؟
قیمت گرفتم 890 تومن این مدل رو(4 گیگ رم و 1 گیگ گرافیک).....

این مدل های اسوس و ایسر که معرفی کردین،تو سایت زده حدود 1000 اویرو که میشه 1 و خورده ای که؟!!!!

راستی مستر مزممفی شما همین یه مطلب رو برای همه کپی میکنین؟ اخه چند تا تاپیک دیگه هم دیدم عین این مطلب رو داده بودین به دوستان!ولی یکی از دوستان فرموده بودن که ظاهرا این مدل گرم میکنه زود به زود؟!!!

رم و اینا که میشه راحت بهش اضافه کرد؟

Mr.Mazmamfi
03-10-2011, 23:03
4530 به نظر عالی میاد.....ایا hpمحصولاتش کیفیت لازم رو دارن؟
کیفیت خوبی داره .

قیمت گرفتم 890 تومن این مدل رو(4 گیگ رم و 1 گیگ گرافیک).....
با چه گارانتی ؟ چه گرافیکی ؟

این مدل های اسوس و ایسر که معرفی کردین،تو سایت زده حدود 1000 اویرو که میشه 1 و خورده ای که؟!!!!

اومدی نسازی دیگه !!!!
جمله آخر منو انگار با دقت نخوندی !!!
گفتم :

کانفیگ هاشونو باید بر اساس بودجت انتخاب کنی .
حالا این یعنی چی ؟
یعنی شما میتونی 5755 رو با کانفیگ
core i5 / 4 gig ram / hard 500/ GT 540 2gig / و گارانتی سازگار بخری .

و K53 SJ رو هم میتونی با کانفیگ core i3 و . . . برداری .

راستی مستر مزممفی شما همین یه مطلب رو برای همه کپی میکنین؟ اخه چند تا تاپیک دیگه هم دیدم عین این مطلب رو داده بودین به دوستان!
:39::39::39::39::39:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جالب بود !!!!
ببین رفیق من از بیشتر برند ها پیشنهاد میدم و معمولا یه ریویو ازش میذارم (هیچ کی این کارو نمیکنه ) و چون شیوه نگارشم شبیه همه ، شاید خیلی ها فکر کنن که دارم برای همه کپی میکنم ولی کاملا در اشتباهن .
در ضمن تو بیشتر پست ها من با رنگ قرمز مدل پیشنهادیمو میگم.
و نکته دیگه اینکه ، ما از این مدل ها کانفیگ های مختلفی داریم . مثلا با بودجه 650 تومن مدل پیشنهادی 4530 هست ، ولی یکی دیگه تا 800 میخواد باز هم 4530 پیشنهاد میشه ولی کانفیگ هاش فرق داره که برای کاربرهای مبتدی یکی به نظر میرسه .
و . . . (غیره ) :5:

میگن هر عملی عکس العملی داره ، یه روزی به negary گیر میدادم ، حالا یکی به من داره گیر میده :27:

ولی یکی از دوستان فرموده بودن که ظاهرا این مدل گرم میکنه زود به زود؟!!!
مهران جان رو میگی .
میتونی از خودش بپرسی . چون قرار بود یه تستی رو 4530 های جدید بزنه .

رم و اینا که میشه راحت بهش اضافه کرد؟
بلی .

senaps
03-10-2011, 23:38
کیفیت خوبی داره .

با چه گارانتی ؟ چه گرافیکی ؟

اومدی نسازی دیگه !!!!
جمله آخر منو انگار با دقت نخوندی !!!
گفتم :

حالا این یعنی چی ؟
یعنی شما میتونی 5755 رو با کانفیگ
core i5 / 4 gig ram / hard 500/ GT 540 2gig / و گارانتی سازگار بخری .

و K53 SJ رو هم میتونی با کانفیگ core i3 و . . . برداری .

:39::39::39::39::39:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جالب بود !!!!
ببین رفیق من از بیشتر برند ها پیشنهاد میدم و معمولا یه ریویو ازش میذارم (هیچ کی این کارو نمیکنه ) و چون شیوه نگارشم شبیه همه ، شاید خیلی ها فکر کنن که دارم برای همه کپی میکنم ولی کاملا در اشتباهن .
در ضمن تو بیشتر پست ها من با رنگ قرمز مدل پیشنهادیمو میگم.
و نکته دیگه اینکه ، ما از این مدل ها کانفیگ های مختلفی داریم . مثلا با بودجه 650 تومن مدل پیشنهادی 4530 هست ، ولی یکی دیگه تا 800 میخواد باز هم 4530 پیشنهاد میشه ولی کانفیگ هاش فرق داره که برای کاربرهای مبتدی یکی به نظر میرسه .
و . . . (غیره ) :5:

میگن هر عملی عکس العملی داره ، یه روزی به negary گیر میدادم ، حالا یکی به من داره گیر میده :27:

مهران جان رو میگی .
میتونی از خودش بپرسی . چون قرار بود یه تستی رو 4530 های جدید بزنه .

بلی .

هه هه ماخ!! میدونستم که ناراحت میشی...!! ببخشید قصد جسارت نداشتم،فقط برام جالب بود اخه خودم که خیلی حوصله میکنم جواب بدم به دیگران،اگه مشکلی چیزی پیش بیاد وسط ارسال،یه چیز خلاصه و الکی می نویسم میدم تحویل!! ولی شما برای همه،چند مدل رو پیشنهاد میدی و بعدشم لینک به اون لپ تاپ ها که واقعا وقت گیره و جای تشکر داره....

خوب،فعلا بین این 4530 و 5750 گیرم!!
یه سری سوال مبتدی و بعدش هم خرید:

- من سخت افزارم با اینکه بیش از 10 ساله با کامپیوتر کار میکنم، منفی 0 هستش و طرف بهم گفت رم 4 و گرافیک 1،890 تومن،حال کردم و اومدم!! منظورش احتمالا همون پردازنده ی i5 بوده دیگه نه؟

- کیبورد لپ تاپ همکلاسی هام،برخی هاش فارسی داره،برخی هاش عربی:18: :18::19:
حالا من که با هر دوتاش برا روی کیبورد میونه ی خوبی ندارم،چجوری میتونم فروشنده رو متقاعد کنم که نسخه ای به من بفروشه که فقط حروف انگلیسی داشته باشه و بس؟! یا حداقل کیبورد عربی نباشه لااقل...اخه من از زبان عربی(به دوستان عرب توهین نباشه...) در حد مرگ تنفر دارم!! حالا بخوام رو کیبرد لپ تاپم داشته باشمش؟؟/

- همونطور که گفتم،قبلا سونی داشتم!! ولی اب من و تاچ پدش باهم تو یه جوب نرفت! وسط تایپ کردن،متوجه میشدم که کرسر رو برده 5 خط بالا یا پایین تر و کل کد هام رو به هم ریخته!! اخرش هم با سر رفت تو دیوار و منو بی لپ تاپ کرد!! ظاهرا بعضی از این لپ تاپ ها،این امکان رو دارن که تاچ پد رو کلا یا برای مدتی غیر فعال کنیم؟ ایا این امکان، برای 4530 هست؟!(کلا با تاچ پد مشکل دارم و به هیچ لپ تاپی،تحت هیچ شرایطی بدون موس دست نمی زنم!) نیاز نیست کلا از کار بیوفته!! فقط چوری بشه تنظیمش کرد که برای چند لحظه،خاموش باشه یا یه جوری دست از سر در حال کچل شدن من برداره؟ :20:

-ممکنه 3 تا دونه بخرم!! برا خودم و دو تا از دوستام!! این 4530،اندازه کافی مطمئن هست حتما که شرمنده ی دوستان که یکیش خانم و مو از ماست بیرون کش!! نشم دیگه؟

- ایا میشه یه جوری زیر ابی رفت که پول سیستم عاملش رو ندم؟! منظورم اینه که درسته لپ تاپه و یه خورده باید کلاس به خرج داد،ولی در هر صورت،اینجا ایرانه و پول دادن برا کپی رایت :2:!! حالا چه معنی داره300 چوق برا ویندوز پیاده بشم؟! یه مدل لینوکسیی چیزی ندارن اینا؟

-------------
حالا،من لپ تاپم رو میخوام قسطی بردارم،و به قول شما،از هر دستی بدی،از همون دست هم میگیری!! من گوشی 450 تومنی تهران رو تو ایلام می فروشم(عمده) 520 تا و میرسه دست مشتری نهایی 570 تا!!پ
بنابراین،همصنف هام هم ممکنه همین کارو بکنن!!

من لپ تاپ رو باید قسطی بردارم!!! با این وجود،این امکان رو دارم که بگم چه سیستمی با چه کانفیگی برام بیاره!!

میشه این 4350 ها رو یه دونه ی مناسب تا 900 تومن برام بگین کدومه؟(گفتم سخت افزار من 0 هستش!! تا جایی که میدونم،هرچی مشخصات بالاتر باشه،بهتره،اونوقت یه i3 با 2.3 بهتر از i5 با 2 یا پایین تر شده!! برا همینم من فقط حالیمه که هرچی رم بالاتر باشه،سیستمم بهتره!! همین...)

اون کیبرد عربی/فارسی/انگلیسی هم مد نظرتون باشه!!

راستی، خوابگاه که میدونین ساعت خاموشی داره!! ولی فیس بوق نداره!! این کیبرد 4530،led ایی چیزی داره که به کمکمون بیاد؟

negary
04-10-2011, 13:59
پیشنهاد من این مدل هاست :
Acer Aspire 5742G-B
samsung RV511-A03
dell Inspiron 5110-H
asus K43B

Mr.Mazmamfi
04-10-2011, 21:00
هه هه ماخ!! میدونستم که ناراحت میشی...!!
من ناراحت نشدم . :18:

- من سخت افزارم با اینکه بیش از 10 ساله با کامپیوتر کار میکنم، منفی 0 هستش و طرف بهم گفت رم 4 و گرافیک 1،890 تومن،حال کردم و اومدم!! منظورش احتمالا همون پردازنده ی i5 بوده دیگه نه؟

قسمتی که قرمز کردم درستش اینه : رم 4 و گرافیک 1 گیگ به قیمت 890 تومن . :46:
جواب : بله مدل core i5 بوده .

- کیبورد لپ تاپ همکلاسی هام،برخی هاش فارسی داره،برخی هاش عربی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر برند ها معمولا کیبورد عربی دارن و لی تا اونجایی که من دیدم بیشتر مدل های ایسوس فارسین .

حالا من که با هر دوتاش برا روی کیبورد میونه ی خوبی ندارم،چجوری میتونم فروشنده رو متقاعد کنم که نسخه ای به من بفروشه که فقط حروف انگلیسی داشته باشه و بس؟! یا حداقل کیبورد عربی نباشه لااقل...اخه من از زبان عربی(به دوستان عرب توهین نباشه...) در حد مرگ تنفر دارم!! حالا بخوام رو کیبرد لپ تاپم داشته باشمش؟؟/
من این مدلو دیدم ولی دقت نکردم که عربی داره یا نه (فکر میکنم فقط انگلیسی باشه )
ولی عکساشو میتونی تو لینک زیر ببینی که فقط حروف انگلیسی داره . (البته بازم موقع خرید به فروشنده تاکید کن )

- همونطور که گفتم،قبلا سونی داشتم!! ولی اب من و تاچ پدش باهم تو یه جوب نرفت! وسط تایپ کردن،متوجه میشدم که کرسر رو برده 5 خط بالا یا پایین تر و کل کد هام رو به هم ریخته!! اخرش هم با سر رفت تو دیوار و منو بی لپ تاپ کرد!! ظاهرا بعضی از این لپ تاپ ها،این امکان رو دارن که تاچ پد رو کلا یا برای مدتی غیر فعال کنیم؟ ایا این امکان، برای 4530 هست؟!(کلا با تاچ پد مشکل دارم و به هیچ لپ تاپی،تحت هیچ شرایطی بدون موس دست نمی زنم!) نیاز نیست کلا از کار بیوفته!! فقط چوری بشه تنظیمش کرد که برای چند لحظه،خاموش باشه یا یه جوری دست از سر در حال کچل شدن من برداره؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا اگر به صورت سخت افزاری نداشته باشه (که نداره ) ، 100% بصورت ترکیبی از کلید های Fn + Fx داره .
الان این مدلو ندارم بهت بگم .

-ممکنه 3 تا دونه بخرم!! برا خودم و دو تا از دوستام!! این 4530،اندازه کافی مطمئن هست حتما که شرمنده ی دوستان که یکیش خانم و مو از ماست بیرون کش!! نشم دیگه؟
اگر کاربرد دو نفر دیگه هم مثل شماس و یا سبکتره ، گزینه مناسبیه و بچه ها خریدن و کاملا راضی هستن . (تو کاربرد هایی که شما گفتی دلیلی برای داغ کردن 4530 نمیبینم )

- ایا میشه یه جوری زیر ابی رفت که پول سیستم عاملش رو ندم؟! منظورم اینه که درسته لپ تاپه و یه خورده باید کلاس به خرج داد،ولی در هر صورت،اینجا ایرانه و پول دادن برا کپی رایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!! حالا چه معنی داره300 چوق برا ویندوز پیاده بشم؟! یه مدل لینوکسیی چیزی ندارن اینا؟
اگر بخوایی با گارانتی فالنیک بخری این مدل لینوکس داره . البته بدون ویندوز (DOS ) هم دیدم که با گارانتی های متفرقه ارایه میشه .
ولی شما احتمالا با گارانتی فالنیک داری میخری چون قیمتش 890 تومنه .

حالا،من لپ تاپم رو میخوام قسطی بردارم،و به قول شما،از هر دستی بدی،از همون دست هم میگیری!! من گوشی 450 تومنی تهران رو تو ایلام می فروشم(عمده) 520 تا و میرسه دست مشتری نهایی 570 تا!!پ
بنابراین،همصنف هام هم ممکنه همین کارو بکنن!!

عجب آدمی هستی تو دیگه !!!! :46:
مشتی مارم تو بازار آشنا کن بریم گوشی 450 تومنی بخریم . :18:تو لپ تاپ که هیچی بهمون نماسید . :41: (البته جدیدا میخوام یه حرکتایی بزنم)

میشه این 4350 ها رو یه دونه ی مناسب تا 900 تومن برام بگین کدومه؟(گفتم سخت افزار من 0 هستش!! تا جایی که میدونم،هرچی مشخصات بالاتر باشه،بهتره،اونوقت یه i3 با 2.3 بهتر از i5 با 2 یا پایین تر شده!! برا همینم من فقط حالیمه که هرچی رم بالاتر باشه،سیستمم بهتره!! همین...)/QUOTE]
الان لیستشو برات پ . خ میکنم ، اگر بازم متوجه نشدی سوال کن .

[QUOTE] راستی، خوابگاه که میدونین ساعت خاموشی داره!! ولی فیس بوق نداره!! این کیبرد 4530،led ایی چیزی داره که به کمکمون بیاد؟

خیر .

Mr.Mazmamfi
04-10-2011, 21:11
بهتره این تاپیکو دنبال کنی .

ha789di
04-10-2011, 22:55
من ناراحت نشدم . :18:

قسمتی که قرمز کردم درستش اینه : رم 4 و گرافیک 1 گیگ به قیمت 890 تومن . :46:
جواب : بله مدل core i5 بوده .

بیشتر برند ها معمولا کیبورد عربی دارن و لی تا اونجایی که من دیدم بیشتر مدل های ایسوس فارسین .

من این مدلو دیدم ولی دقت نکردم که عربی داره یا نه (فکر میکنم فقط انگلیسی باشه )
ولی عکساشو میتونی تو لینک زیر ببینی که فقط حروف انگلیسی داره . (البته بازم موقع خرید به فروشنده تاکید کن )

معمولا اگر به صورت سخت افزاری نداشته باشه (که نداره ) ، 100% بصورت ترکیبی از کلید های Fn + Fx داره .
الان این مدلو ندارم بهت بگم .

اگر کاربرد دو نفر دیگه هم مثل شماس و یا سبکتره ، گزینه مناسبیه و بچه ها خریدن و کاملا راضی هستن . (تو کاربرد هایی که شما گفتی دلیلی برای داغ کردن 4530 نمیبینم )

اگر بخوایی با گارانتی فالنیک بخری این مدل لینوکس داره . البته بدون ویندوز (DOS ) هم دیدم که با گارانتی های متفرقه ارایه میشه .
ولی شما احتمالا با گارانتی فالنیک داری میخری چون قیمتش 890 تومنه .

عجب آدمی هستی تو دیگه !!!! :46:
مشتی مارم تو بازار آشنا کن بریم گوشی 450 تومنی بخریم . :18:تو لپ تاپ که هیچی بهمون نماسید . :41: (البته جدیدا میخوام یه حرکتایی بزنم)

[QUOTE]میشه این 4350 ها رو یه دونه ی مناسب تا 900 تومن برام بگین کدومه؟(گفتم سخت افزار من 0 هستش!! تا جایی که میدونم،هرچی مشخصات بالاتر باشه،بهتره،اونوقت یه i3 با 2.3 بهتر از i5 با 2 یا پایین تر شده!! برا همینم من فقط حالیمه که هرچی رم بالاتر باشه،سیستمم بهتره!! همین...)/QUOTE]
الان لیستشو برات پ . خ میکنم ، اگر بازم متوجه نشدی سوال کن .

خیر .

من 4530 دارم.
کیبوردش فقط انگلیسی داره و برای از کار انداختن تاچ پدش فقط کافیه 2 تا ضربه پی در پی به چراغ کوچکی که روی تاچ پدش هست بزنی !!!

senaps
04-10-2011, 23:18
کیبوردش فقط انگلیسی داره و برای از کار انداختن تاچ پدش فقط کافیه 2 تا ضربه پی در پی به چراغ کوچکی که روی تاچ پدش هست بزنی !!!

بسیار عالی و بسیار ممنون.... پس بدون شک این گزینه تنها چیزیه که باید بخرم!!

دوستان دیگه ای که برام پیشنهاد دادن،خیلی ازتون ممنونم....گشتم،یا قیافه هاشون خوشم نیومد! یا برندشون از شرکت هایی هستش که من زیاد باهاش میونه ی خوبی ندارم!(مثلا سامسونگ!! من که فن بوی سونی هستم،زیاد با سامسونگ حال نمیکنم!!)

بعدشم از لحاظ امکانات و اینا،به نظرم اومد که این لپ تاپ مناسب ترین باشه....

راستی،گوشی 450 تومنی البته اکس پریا ارک هستش که عمده میخریم و توی ایلام قیمت عمده فروشی اش(شهرستان ها!!) اونقد هستش!!!