ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید تلویزیون

zxcvbnm_00
02-10-2011, 22:38
سلام دوستان
تابیک ندیدم که مشاوره خرید باشه دیدم همه خودشون تابیک میزنن منم همین کار کردم.
دنبال تلویزیون 40 اینچم برای خونه فکر کنم کافی باشه دیگه همه کمک کنند چه مارک و مدل بخرم
خودم سرچ کردم مارک سونی قبول دارم فکر کنم سر باشه یا بایینتر نباشه اگه سرم نباشه.
مدا 40cx520 1130 jتومن بود انتخاب کردم فقط یک مغازه داری گفت این مدل دیگه نیست اگه بهت بدند بانه ای هست و ولی جاهای دیگه گفتند فعلا نیس که این هفته میارن قبل برسیده بودم. بعد یک مغازه گفت چرا led نمیگیری
1475 تومن بود مدلش یادم نیس به حرف اینا عمل نمیکنم که حالیشونم نیس از وسایلشون به فکر فروشن فقط

فکر کردم lcd قدیمی تره امتحان بس داده و بهتره تو مغازه هم کیفیت هر سه مدل کناره هم بود با 3d البته cx نبود bx بود lcd زیاد فرق نداشتند سه مدل فکر کردم led زیاد نمیخرن دستشون مونده ولی cx تموم شده بود led با این نوسانای برق کشور زود خراب نمیشه دیود های led زود نسوزه و نیم سوز نشه میگن مصرف برق کمه تصویرم زیاد فرق داره کیفیتش؟ در اخر کمک کنید یک چیزی بخرم چون tv هم چیزی نیس که زود عوض کنیم دنبال خوبشم
امکان داره بانه ای بدن ولی گارانتی کنند چطور بفهمم؟ اکبند میدن یا چسبه چطور بفهمم از ویترین که خدا ساعت روشنه اونو ندن به ما؟ انقدر دزد بازاره ادم شکاک میشه 3d 1700 بود گفتم لازم نمیشه شاید برای قیمتش گفتم
ببخشید داستان شد منون میشم کمک کنید بیشابیش ممنونم از راهنماییتون:20:

zxcvbnm_00
03-10-2011, 20:46
هیچ کس نیست راهنمایی کنه

saeedblack
03-10-2011, 21:32
دوست من led همون lcd هستش فقط با حذف یکی دو تا لایه از پنل و اضافه کردن لامپ های مهتابی مانند در لایه ی انتهایی پنل و اضافه کردن یک سری فناوری های جدید تصویری به مراتب زیباتر ارائه میده
تا اونجایی که من میدونم اون دیودهایی که میگی فناوری oled هست که هنوز مدل های تجاریش وارد نشده ونسل بعدی تلویزیون ها خواهد بود
اما بریم سراغ مشاوره
با بودجه ای که شما داری وتحقیقاتی که من در این زمینه دارم دو مدل رو بهت توصیه می کنم یکی sony hx800 و sony ex720 بدون گارانتی و خرید از بانه
اگه می خوای با گارانتی بخری اون cx520 پیشنهاد میشه که البته امکانات پایینی داره ومدل 2010 وکلا به نظرمن نمی صرفه این همه پولو بریزی تو جیب شرکت بازرگانی ایران برا یه گارانتی نصفه ونیمه حالا میل خودته
دلیل پیشنهادم هم اینه که اولی یکی از بهترین های سونی تو سال 2010 بوده وامکانات خوبی داره ودومی هم با کمی افزایش بودجه می تونی بخری که مدل 2011 هستش
همانطوری که خودت هم گفتی بقیه ی برند ها رو هم بغیر از پاناسونیک بی خیال شو که البته پاناسونیک هم یکی دو مدل تی وی خوب داره که فی بالایی دارند وبه بودجه ی من و تو نمی خوره
من خودم هم یه تاپیک واسه مشاوره برا خرید تلویزیون مناسبم زدم ولی هیچ کی کمک نکرد حالا امیدوارم اینایی که نوشتم بدردت بخوره

zxcvbnm_00
04-10-2011, 01:07
مرسی راستش درسته گارانتی الکیه تو ایران از بانه بگیریم بعد نمایندگی تعمیر تعمیرش میکنه چیزی بشه؟ شانسه دیگه راستش میتونستیم زود زود عوض کنیم تو خرید دقت نمیکردم ولی مرفه نیستیم دیگه

اخر نگرفتم فروشنده ها هم که نه بلدن نه ج میدن مثل ادم نگرفتم lcd بخرم یا Led درسته مثل هم هستند کنار هم هم دیدم تصویر نمیشد تمیز داد فرق نداره زیاد فکر کنم 3d عینک هم میخاد هماهنگ کننده هم میخاد مثل کینکت ؟؟ درسته چندن وسایلش؟
به من بود 3d میخریدم بودجه بود هر چند نمیدونم 3d خوبه یا برای اعصاب بده گاهی یک فیلم حال میده.
40 اینچ bx420 cx520 یا ex520 بخرم؟؟ یعنی ex520 الکی بول میدم ابشن های cx520 بیشتره درسته تا ex520 .
نمیدونم چی بخرم بول حروم نشه . led به اسم زود خراب نمیشن تا lcd امتحانش بس دادن؟ کسی ندیدی داشته باشه راضی
بنظرتون چی بخرم cx یا ex 520 . مدل ههی که گفتی بانه اخه بانه نمیشه برم وقت نیس 3d بودن

AMIR MOHAMMAD . M
04-10-2011, 10:27
با این صحبت هایی که شما کردین من متوجه شدم که خیلی به هم شباهت داریم .
من الان یه EX 520 خریدم و راضیم .
من تو فروشگاه CX و EX رو کنار هم دیدم و کاملا مشخص بود که EX بهتره چون یه صحنه از جنگل بود که اصلا در CX برگ درختان معلوم نبود و خیلی چیزای دیگه .
راستی این که میگن CX نیست الکیه و من تازه خرید کردم و هردوشم مثل ریگ ریخته بود البه تو جمهوری .
اما در مورد راهنمایی.
دیگه پشت تی وی ساخت شرکت سونی ایران و ساخت مالزی نوشته نمیشه و این مربوط به مدل 2010 این تی وی هست
و در مدل های 2011 پشت همه تی وی ها نوشته میشه PRODOUCT OF SONY CORP و فقط یک راه برای تشخیص اینکه تی وی مونتاژ ایران هست
یا مالزی وجود داره که اون هم شماره سریال هست یعنی اگه اول شماره سریال با 9 شروع میشد تی وی مونتاژ مالزی هست
و اگر با 7 شروع میشد مونتاژ ایران هست که من همون مالزی رو گرفتم و مهمتر از همه اینکه قیمت های هر دو یکسان است
این تجربه من از خرید EX 520

اگه سوالی بود بپرس ،چون بیشتر از این یادم نمیاد که الان بنویسم.

zxcvbnm_00
06-10-2011, 21:04
delete this post

mzy
09-10-2011, 11:56
درودبرشمادوستان
من واسه پذیرایی خونه ال ای دی یاپلاسما میخوام بخرم. کنتراست بالا ورنگهای طبیعی میخوام والبته طول عمربالا. چون crt پاناسونیک دارم وکیفیتش بالاست توقعم بالارفته. تا 1700-1800 چندتا پیشنهاد بهم بدید. باسپاس

AMIR MOHAMMAD . M
10-10-2011, 12:33
درودبرشمادوستان
من واسه پذیرایی خونه ال ای دی یاپلاسما میخوام بخرم. کنتراست بالا ورنگهای طبیعی میخوام والبته طول عمربالا. چون crt پاناسونیک دارم وکیفیتش بالاست توقعم بالارفته. تا 1700-1800 چندتا پیشنهاد بهم بدید. باسپاس

Sony EX520 LED 46" 1960
Sony CE520 LCD 46" 1420
و در هردو اگر یک سایز افزایش یا کاهش داشته باشیم قیمت حدود 500.000 کم و زیاد میشه
البته تا 46" وبالتر از اون اختلاف قیمت به حدود 1.000.000 میرسه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در مطالب منتشر شده بیان شده که عمر LED ها بیشتر از LCD ها و در آخر PLASMA ها است .

راستی کنتراست بالا SONY EX720 LED 3D "42 حدود 2.000.000
کیفیت خیلی بالا و 100 هرتز

mzy
14-10-2011, 00:11
Sony EX520 LED 46" 1960
Sony CE520 LCD 46" 1420
و در هردو اگر یک سایز افزایش یا کاهش داشته باشیم قیمت حدود 500.000 کم و زیاد میشه
البته تا 46" وبالتر از اون اختلاف قیمت به حدود 1.000.000 میرسه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو در مطالب منتشر شده بیان شده که عمر LED ها بیشتر از LCD ها و در آخر PLASMA ها است .

راستی کنتراست بالا SONY EX720 LED 3D "42 حدود 2.000.000
کیفیت خیلی بالا و 100 هرتز
سپاس از امیرمحمد. بنظرمیاد به پلاسما پانا اعتقادنداری! میشه بگی چرا؟

AMIR MOHAMMAD . M
16-10-2011, 10:36

در مورد نوعش که چون led جدیدتر هست و از اونجا که علم روز به روز در حال پیشرفت هست من خریدم و قبولش دارم و همچنین در تلتکس شبکه 4 اگه اشتباه نکنم در مورد عمر انواع تی وی ها نوشته بود و با امار و ارقام توضیح داده بود که عمر پلاسما ها کمتر از بقیه هست .
اما در مورد برندش ، من از جمهوری خرید کردم و همه برند ها رو مقایسه کردم ، هر برندی با هر خرید یه چیزی میداد تا محصول فروش داشته باشه ولی سونی این طور نبود و همچنین سونی خودش رو بد نام نمیکنه و نکرده .
من نمیگم پاناسونیک خوب نیست ، فقط اینه که سونی رو بیشتر قبول دارم و هر کسی از یه برندی خیر دیده که ما هم از سونی خیر دیدیم و فکر کنم شما هم از پانا خیر دیدین .

موفق باشید :11:

AMIR MOHAMMAD . M
17-10-2011, 14:31

البته این رو اضافه کنم که بین این دو برند زیاد نمیشه اختلاف کیفیت ساخت و تصویر رو تشخیص داد .
منم وقتی میخواستم تی وی یگیرم بین این دو برند دودل بودم و با استناد به اینکه سونی معروفتر بود و امتحانش رو پس داده بود و یا حداقل اینکه فروشندگان سونی اطلاعات کاملتری از محصولشون میدادن ، رفتم و سونی خریدم .

amir....s
18-10-2011, 21:10
سلام من تازه عضو شدم میخواستم بپرسم فلش مموری hpخوبه یا نه؟

AMIR MOHAMMAD . M
19-10-2011, 09:59
سلام من تازه عضو شدم میخواستم بپرسم فلش مموری hpخوبه یا نه؟

سوال خود را در اینجا مطرح کنید .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید