ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آزمایش کم خونی

ARAS71
02-10-2011, 22:20
سلام من چند سال پیش آزمایش خون دادم .(البته از چند سال پیش مشکل خواب آلودگی دارم این مشکل رو هنوز نتونستم حل کنم ) و می خواستم بدونم موارد کم خونی که تو این مطلب اومده( آهن و پروتئین کل)تو این آزمایش وجود داره یا باید آزمایش دیگه ای بدهم؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

morsadr
03-10-2011, 14:45
سلام من چند سال پیش آزمایش خون دادم .(البته از چند سال پیش مشکل خواب آلودگی دارم این مشکل رو هنوز نتونستم حل کنم ) و می خواستم بدونم موارد کم خونی که تو این مطلب اومده( آهن و پروتئین کل)تو این آزمایش وجود داره یا باید آزمایش دیگه ای بدهم؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیر در این آزمایش بررسی کم خونی انجام نشده است

ARAS71
03-10-2011, 22:29
ممنون از جوابتون
من باید به دکتر بگم چه آزمایشی برام بنویسه؟

morsadr
05-10-2011, 15:06
ممنون از جوابتون
من باید به دکتر بگم چه آزمایشی برام بنویسه؟

حد اقل آزمایش CBC راباید انجام بدید .

ARAS71
06-10-2011, 11:01
حد اقل آزمایش CBC راباید انجام بدید .

منون از جوابتون آزمایشی هم وجود داره که تمام چیز ها رو نشون بده؟(چون از لفظ حداقل استفاده کردید)

morsadr
06-10-2011, 11:36
منون از جوابتون آزمایشی هم وجود داره که تمام چیز ها رو نشون بده؟(چون از لفظ حداقل استفاده کردید)

بله در مورد کم خونی در صورت نیاز آزمایشات آهن سرم و فریتین و الکتروفورز هموگلوبین کمک کننده می باشند .