مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید لپتاپ
amir10203040
02-10-2011, 17:23
سلام من می خوام یه لب تاب خوب بخرم cpu corei7 می خوام و صفحه نمایش هم ترجیحا می خوام 15 باشه رمش هم 6 یا 8 که خیلی بهتر میشه قیمت هم تا 1.5 حالا 100 تومن بالا پایین سگ جون باشه کارت گرافیک هم 1 به بالا باشه لطفا xps l502 رو معرفی نکنید که رفتم دیدم آجر هست من خودم سونی خیلی دوست دارم بخرم ولی با این مشخصاتی که می خوام به پولم نمی خوره اگه هست راهنمایی فرمایید دل و اچ پی باشه ایسوز هم اطلاعاتی ندارم لطفا راهنمایی فرمایید من خودم اچ پی dv6 6199 دیدم طراحی خوبی داره و کانفینگش هم خوبه ولی دوستم می گه اچ نخر خوب نیست دل بهتره لطفا کامل راهنمایی فرمایید گیج شدم
ممنون
Xilevens
02-10-2011, 20:51
سلام من می خوام یه لب تاب خوب بخرم cpu corei7 می خوام و صفحه نمایش هم ترجیحا می خوام 15 باشه رمش هم 6 یا 8 که خیلی بهتر میشه قیمت هم تا 1.5 حالا 100 تومن بالا پایین سگ جون باشه کارت گرافیک هم 1 به بالا باشه لطفا xps l502 رو معرفی نکنید که رفتم دیدم آجر هست من خودم سونی خیلی دوست دارم بخرم ولی با این مشخصاتی که می خوام به پولم نمی خوره اگه هست راهنمایی فرمایید دل و اچ پی باشه ایسوز هم اطلاعاتی ندارم لطفا راهنمایی فرمایید من خودم اچ پی dv6 6199 دیدم طراحی خوبی داره و کانفینگش هم خوبه ولی دوستم می گه اچ نخر خوب نیست دل بهتره لطفا کامل راهنمایی فرمایید گیج شدم
ممنون
واسه چه کاری میخوای اگه غیر از بازی و کار گرافیک نیمه سنگین باشه 1.2 هم کافیه هزینه کنی
mehdi666lp
03-10-2011, 14:08
ممنون
.
.
.
از دل بجز XPS مدلی که بخوای بخری و تو رنج قیمتی نیست چیزی
از HP هم مدل HP DV6 - 6177ee مدل خوبی هست میتونی بخری و استفاده کنی..کانفیگ مناسبی داره (اگه بتونی 6080 گیر بیاری هم که چه بهتر)
.
.
از Asus هم میتونی تا 1.600 مدل خوب و جدید Asus N55SF رو برداری.......هم دیزاین وهم کانفیگ خوبی داره برند معروف و معتبری هستش...صفحه نمایش خوبی هم داره.....
.
.
از سونی هم تا 1.650 میشه Sony VPC - F223FX گیر آورد ....16 اینچ هست و کیفیتش هم خوبه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.