PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طرز کار فلاش کانن 580EX II

kaveh123
02-10-2011, 12:01
دوستان در مورد کار با فلاش کانن 580EX II راهنمایی میخوام.
میخوام این فلاش را بصورت وایرلس با دوربین کانن 60D راه اندازی کنم.
و بدونم بهترین تنظیمات آن چیه و کلا میخوام بتونم با این فلاش خیلی خوب کار کنم.
در ضمن اگر کسی دفترچه راهنمای فارسی این فلاش را داره من را بی نصیب نگذاره. از خجالتش در میام.
با تشکر ... کاوه

kaveh123
04-10-2011, 16:20
خیــــــــلی با حـــــــــــال بود !!!
یعنی هیچکی پیدا نشد که با این فلاش کار کرده باشه و دوزار ما رو راهنمایی کنه؟
ایول آوردم به اینترنت. اینی که میگن هر چی بخوای تو اینترنت گیر میاری مال ما فارسی زبانها نیست.
یه سرچ زدم تو گوگل نزدیک به 17000 راهنایی پیدا شد و نزدیگ به 100 تا فیلم آموزشی. پس ما ایرانیها کجای کاریم ؟ هان ؟؟؟

toolhelp
04-10-2011, 17:01
دوست عزيز كار كردن با اين فلاش چندان سخت نيست.

1. فلاش رو روشن كن بعد از اينكه شارژ شد و چراغ پايلوت روشن شد كليد زوم رو فشار بده و نگه دار تا فلاش به حالت slave بره اگه فقط همين 1 فلاش رو داري ليبل اون A خواهد بود در غير اين صورت يك ليبل غير تكراري براش انتخاب كن
2.در دوربين كليد منو رو بزن و از قسمت Flash Control و Built in flash setting و Built in flash گزينه EasyWireless يا CustWireless رو انتخاب كن در حالت CustWireless ميتوني مشخص كني كه دوربين علاوه بر فلاشهاي اكسترنال با فلاش خودش هم آتش كنه يا نه
3. چك كن كه فلاش داخلي دوربين فعال باشه و بعد عكست رو بگير همين !

يه نكته مهم اين كه وقتي دوربين رو تنظيم ميكني كه با فلاش خودش آتش نكنه و فقط ار وايرلس استفاده كنه بازم هنگام عكس برداري متوجه ميشي كه فلاش داخلي دوربين هم داره آتش ميكنه ! اين طبيعيه فكر نكني دوربين مشكل داره. اون نور ضعيفه و روي عكس نهايي تاثير چنداني نداره و دوربين از اون براي همزمان كردن فلاشها استفاده ميكنه. سيگنال همزماني.