مشاهده نسخه کامل
: || درس های ترم یک و کارهای مفید قبل از ورود به دانشگاه در رشته ی عمران ||
سلام
من تازه کنکور دادم و در رشته مهندسی عمران دانشجو شدم
شروع کلاس هام از یهمن هست ...
4 ماه بیکارم
چنتا سوال داشتم اگه بتونید جوابمو بدید خیلی ممنونتون می شم :
می خواستم بدونم درس های ترم 1 چی هستند ( آخه واحدهای ترم 1 اجباری هست )
به نظرتون پیش نیاز درساش چی هست ؟ یاید تا قبل از شروع کلاس ها چی بخونم ؟
چه درسایی سخت تره ؟
لازم هست از الان کلاس نرم افزار خاصی رو برم یا زوده ؟
ممنون :10:
سلام
من تازه کنکور دادم و در رشته مهندسی عمران دانشجو شدم به سلامتی مبارک باشه///
چنتا سوال داشتم اگه بتونید جوابمو بدید خیلی ممنونتون می شم : انشاا.. که بتونم کمکی بکنم...
می خواستم بدونم درس های ترم 1 چی هستند ( آخه واحدهای ترم 1 اجباری هست ) متوجه نشدم اجباری یعنی چی...؟؟
ترم اول اگه پیش خورده باشید دروس پیش رو میدن بهتون..مثلا ریاضی پیش..فیزیک پیش .....زبان پیش...فارسی پیش...اگه نخورده باشید ..همونا اما یک اش رو میدن....تا اینجا 10 واحد...
2 الی 4 واحد عمومی میدن بهتون...حالا هرچی میتونه باشه...
نقشه کشی حتما دارید....2 واحد بود اگه اشتباه نکنم.....
زمین شناسی داری دقیق یادم نیست چند واحد بود.....
همینا....دیگه....البته بستگی به دانشگاهتون داره که اجازه همنیازی مده یا نه...اگه بده و ریاضی پیش هم نخورده باشید استاتیک هم میدن بهتون که در درس مهمی هست....
به نظرتون پیش نیاز درساش چی هست ؟ ترم اول پیش نیاز نداره دیگه..اگه اون 4دروسی که نوشتم براتون زیر 33 درصد زده باشید پیش میخوردی...
یاید تا قبل از شروع کلاس ها چی بخونم ؟ چیز خاصی نمیخواد بخونید ام:31: اگه خیلی مشتاق هستی ببین جه دروسی رو پیش میخوردی اونارو یه مروری بکن..بیشتر ریاضی..
چه درسایی سخت تره ؟ ترم اول هیچ کدوم..چون بیشتراش همون دروس پیش هست...حالا هرترم دروس خاص خودش رو داره که به مرور متوجه میشی....
لازم هست از الان کلاس نرم افزار خاصی رو برم یا زوده ؟ از الان که نه...اما نقشه کشی رو که پاس کردی..میتونی اتوکد رو شروع کنی...عجله نکن...بعد از یک سال هم یاد گرفتی بازم خوبه..مشکلی نداره..
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قربانت..:20:
متوجه نشدم اجباری یعنی چی...؟؟
همینا....دیگه....البته بستگی به دانشگاهتون داره که اجازه همنیازی مده یا نه...اگه بده و ریاضی پیش هم نخورده باشید استاتیک هم میدن بهتون که در درس مهمی هست....
ترم اول پیش نیاز نداره دیگه..اگه اون 4دروسی که نوشتم براتون زیر 33 درصد زده باشید پیش میخوردی...
چیز خاصی نمیخواد بخونید ام:31: اگه خیلی مشتاق هستی ببین جه دروسی رو پیش میخوردی اونارو یه مروری بکن..بیشتر ریاضی..
خیلی ممنون که وقت گذاشتی جواب دادی آقا مهدی
منظورم از اجباری این بود که ترم اول انتخاب واحد توسط دانشگاه انجام میشه.
من فقط ریاضی پیش می خورم الان باید دیفرانسیل پیش دانشگاهی بخونم ؟
می تونی چنتا کتاب و جزوه PDF ترم 1 موجود توی اینترنت رو بهم معرفی کنی ؟
نرم افزارم از این جهت گفتم که آخه این 4 ماه حوصلم سر میره حداقل یه کاره مفید کرده باشیم !! :19:
استهبان / دولتی روزانه / چون مال دانشگاه شیرازه فکر کنم زیاد گیر بدن استاداش همونا هستن .
خیلی ممنون که وقت گذاشتی جواب دادی آقا مهدی:20:
منظورم از اجباری این بود که ترم اول انتخاب واحد توسط دانشگاه انجام میشه. درسته...:20:
من فقط ریاضی پیش می خورم الان باید دیفرانسیل پیش دانشگاهی بخونم ؟ ببین ریاضی پیش و ریاضی 1 با ریاضی پیش دانشگاهی فرق چندانی نداره...مباحث همونه....با این فرق که توی دبیرستام معلم موظف بود تمام مباحث رو درس بده توی دانشگاه اینطور نیست..به استادت بستگی داره یکی کامل کامل میگه...یکی بعضی از مباحث رو میگه...دقیق نمیتونم بگم..بستگی داره به استاد...امایه سری مباحث مشخصه دیگه که اینارو میگن..مثل مشتق...
می تونی چنتا کتاب و جزوه PDF ترم 1 موجود توی اینترنت رو بهم معرفی کنی ؟ دروسی که ترم اول بهتون میدن رو نوشتم..توی نتمیتونید سرچی بزنید ...این 2 تا تاپیک هم چک کنید امیدوارم کمکی بکنه...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------------------
نرم افزارم از این جهت گفتم که آخه این 4 ماه حوصلم سر میره حداقل یه کاره مفید کرده باشیم !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید برید یاد بگیرید توی نرمافزار های عمران هم اولینش همین اتوکد هست اما وقتی نقشه کشی پاس کنید مقدمه خوبیه برای اتوکد..نرفافزار رو سریع تر و بهتر یادمیگیرید....
برای این 4 ماه من پیشنهاد میکنمیه سری کتاب درضمینه ساختمان مطالعه کنید..حتما نباید تخصصی باشه توی بازار کتاب زیاده بگیردید ببینید کدوم روان تره که هم یه زمینه از ساختمان داشته باشید...هم پپذهنتون درگیر بشه..توی نت هم میتونید بگردید و از انجمن ها استفاده کنید...
استهبان / دولتی روزانه / به سلامتی..
چون مال دانشگاه شیرازه فکر کنم زیاد گیر بدن استاداش همونا هستن . اطلاعاتی ندارم...
خیلی خیلی ممنون از جوابهات آقا مهدی ...
مرسی که تجربه هات رو در اختیار من گذاشتی
امیدوارم این تاپیک به درد کسایی که توی وضعیتی مثه من هستن (بیکاری هاد قبل از دانشگاه! ) هم بخوره ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.